Lucardi Juwelier Dordrecht

334 reviews in totaal   85 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de vriendelijkheid van het personeel, dat als zeer prettig wordt ervaren en zorgt voor een positieve winkelervaring. Daarnaast geven veel klanten aan goed, prettig en vakkundig geholpen te zijn; medewerkers nemen vaak de tijd en denken mee. De service wordt overwegend als uitstekend ervaren, met snelle hulp, efficiënte afhandeling en bereidheid om problemen of ruilingen op te lossen. De persoonlijke aandacht en tijd die medewerkers aan klanten besteden wordt eveneens gewaardeerd. Verder wordt de kwaliteit van de producten als goed tot uitstekend beoordeeld, wat bijdraagt aan herhaalaankopen en loyaliteit. Prijzen worden als normaal tot betaalbaar gezien, waarbij klanten vooral waardering hebben voor kortingen en aanbiedingen. Er zijn enkele opmerkingen over een gebrek aan persoonlijke aandacht tijdens drukke momenten.

ReviewsLucardi Juwelier Dordrecht

Meedenken van de verkoopster maar toch ook de balans tussen verkopen en rust om zelf te kijken/kiezen.
Ik werd goed geholpen, ik heb ook gaatjes geprikt hele netjes gedaan!
Ik vind lucardi een leuke en goeie winkel, de prijzen zijn normaal en de vipe is super goed, en de medewerkers zijn super aardig!
Goed behandeling, mooie producten en ook prima service
Vriendelijkheid winkelbediende, goede service. Alleen wat problemen met 10beur extra korting verwerken, wat lang duurde. Maar vooruit, best gelopen... :-)

Lucardi is amazing!

Hij ziet er goed uit, zit netjes, het ziet er netjes uit en dat allemaal voor goeie prijs, echt typisch Lucardi, hele mooie sieraden voor een goede prijs! Ik zou zeker terug komen.
Werd vriendelijk geholpen
Goede hulp Snel gezet Vriendelijke mevrouw Goed advies

Antwoord van Lucardi Juwelier Dordrecht

Bedankt voor je lieve woorden! We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt.💜
Goed geluisterd naar wat ik zocht.

Binnenkomst

Een warme binnenkomst mag beter, ik liep bijna weer weg. Maar wel fijn dat ik nog member kon worden voordat ik ging afrekenen. Daar werd wel alle tijd voor genomen.
Super mooie Zilveren ring met Zirkonia Alles was perfect geregeld
Ik ben netjes,rustig en keurig geholpen. Ze nam ook de tijd voor me. Ik vind dat er meer tentoongesteld mag worden in de vitrine,ipv onder in de kast.

Jaa hele goeie kwaliteit ben er blij mee
Goed en prettig geholpen

Geweldig

Ik ben echt heel tevreden, alles was top!
Goede service en mooie echte zilveren oorbellen. Dat is extra fijn omdat sommige mensen niet tegen neppen kunnen zeker aan te raden