WoodWatch- Logo - Reviews

66 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.034 reviews in totaal

WoodWatch- Logo - Reviews

WoodWatch

66 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.034 reviews in totaal

De reviews voor WoodWatch zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering, het mooie uiterlijk en de hoge kwaliteit van de horloges, en de stijlvolle, duurzame verpakking. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met snelle en persoonlijke communicatie. Daarnaast wordt het bestelproces als eenvoudig en gebruiksvriendelijk omschreven. Enkele klanten hebben ervaringen met vertragingen of verkeerde zendingen, en sommigen vonden het lastig om contact te krijgen met de klantenservice.

Reviews voor woodwatch.com/nl

Thanks for your positive review :)
Er zat een fout in de gravering. Mail snel beantwoord en aangepast zonder moeite. Snelle levering van een super mooi product!
Thanks for your positive review :)
Snelle service. De inscriptie valt wat klein uit, het was mooier geweest als de merknaam wat kleiner was en de inscriptie wat groter.
Antwoord van WoodWatch
Thanks for your review :)
AD
Aafie D.
Snel geleverd en een prachtig product🍀
Thanks for your positive review :)
Alles netjes en op tijd geleverd
Thanks for your positive review :)
Goed verpakt en in de brievenbus ontvangen.
Thanks for your positive review :)
Ik vindt het een goed product omdat ik van gewone metale horloges uitslag op mijn huid krijg en het is een milieu bewuste aankoop + goed van kwaliteit.
Thanks for your positive review :)
Heel bij met WOODWATCH. Mooie horloges, top kwaliteit.
Thanks for your positive review :)
Geweldig! Prachtige producten en snelle verzending. Top!
Antwoord van WoodWatch
Thanks for your review :)

Goede service in de winkel en snelle verzending

Goede service in de winkel gehad. Uiteindelijk online besteld omdat het gewenste horloge daar niet op voorraad was. Verzending was snel en de verpakking duurzaam.
Makkelijk en snel geleverd

3x beschadigd horloge ontvangen

Voor de derde keer een horloge beschadigd ontvangen, was in gesprek met servicedesk hierover. Heb een voorstel gedaan omdat ik van mening ben dat de verzendwijze weleens het probleem kan zijn. Op 4-12 gemaild naar servicedesk en op 8-12 nogmaals, tot op heden nog niets vernomen. Hoop dit voor de kerst nog opgelost te hebben, was bedoeld als kerstcadeau.
Antwoord van WoodWatch
Hi, thank you for your message. We would like to let you know that we replied to your email earlier today. Could you please check your inbox (and spam folder, just in case) and get back to us when you have a moment? We’re happy to continue assisting you and work toward a solution as quickly as possible.
Perfecte service. Ondanks problemen met de betaalapp, kreeg ik toch nog de reeds verlopen korting. Levering in enkele dagen en product voldoet aan verwachtingen.

Mooi,snel, behulpzaam!

Super snel geleverd! Elke keer snel antwoord terug als ik een vraag had. Moet uitkijken dat het geen collector items dingetje voor me wordt!

Voldoende keuze

Mooie producten, snelle levering, goede communicatie en service.
Thanks for your positive review :)
Wordt goed geholpen met vragen. Heb gekregen van wat ik wilde hebben.
CG
Cher G.
Helaas de verkeerde bestelling ontvangen, en op geen mogelijkheid contact te krijgen. 2x via de chat van de site geprobeerd en 1x via whatsapp. Gewoon nergens reactie.
Antwoord van WoodWatch
Hi, thank you for your review. We’re very sorry to hear about the mix-up with your order. I can see that we’ve already been in touch with you via chat and have confirmed that we’re actively working on your case. Our team is currently handling your request, and we’ll make sure to get this resolved for you as quickly as possible. Thanks for your patience — we’re here to help and will update you shortly.
Snelle levering en goede dienst na verkoop bij defect.
Perfect .