138 reviews in totaal   110 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

138 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 7 mrt 2025

flexispot.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van de producten en het zitcomfort van de stoelen en bureaus. De snelle levering wordt gewaardeerd en veel klanten vinden het monteren van de producten eenvoudig. Ook de klantenservice wordt overwegend positief beoordeeld, vooral bij het oplossen van problemen. Sommige klanten prijzen daarnaast de duidelijke communicatie. Toch zijn er enkele verbeterpunten: zendingen komen soms vertraagd of in meerdere delen aan en sommige klanten ervaren gebrekkige of trage communicatie. Enkelen zijn teleurgesteld over de gebruikte materialen en melden problemen met handleidingen of ontbrekende gaten bij de montage. Ook zijn er klachten over de bereikbaarheid van de klantenservice.

ReviewsFlexiSpot NL

Snelle bezorging - fijn stoel

Snelle bezorging, fijn dat de stoel in 3 dozen bezorgd wordt aangezien de stoel naar zolder moest worden getild. Het in elkaar zetten is zo gedaan. De stoel zit heerlijk comfortabel, ben er echt heel blij mee!

Stoel als verwacht

Stoel prima, communicatie over verzenden status matig.
Heel leuk kastje. Kleur is wel een beetje anders dan op de foto, meer geel dan oranje, maar dat vond ik niet zo erg. 2 kleuren handgrepen erbij is leuk maar de rode die op de foto stond heb ik niet gekregen. Kreeg een witte en een gele (kleur van het kastje)Dat vind ik heel jammer. Heb hierover een mail gestuurd. Kreeg snel een bevestiging maar heb daarna tot nu toe geen reactie ontvangen.
De levering duurde helaas erg lang en informatie hierover moest zelf opgevraagd worden. Hoewel er een kleine financiële compensatie heeft plaatsgevonden, waarvoor dank, had ik de informatievoorziening rondom de levering graag anders gezien. Een volgende keer zal ik hoogstwaarschijnlijk voor een andere aanbieder kiezen.

Antwoord van FlexiSpot NL

Goedendag, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Het spijt ons zeer dat de levering langer duurde dan verwacht en dat de communicatie rondom de verzending niet naar wens was. Wij begrijpen uw teleurstelling en bieden onze excuses aan voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan. Uw feedback over de logistiek en informatievoorziening hebben wij doorgestuurd naar de betreffende afdelingen, zodat wij onze service in de toekomst verder kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Het Flexispot Klantenservice Team

Betere communicatie zou mooi zijn

Betere communicatie. Het is jammer dat door de ontbrekende communicatie afbreuk wordt gedaan aan een goed en fijn product
Ik heb een mooie schommel stoel besteld, en deze kwam in 3 dozen en er zat 3 dagen tussen de levering van de 2e levering. En bij het in elkaar zetten, mist ik de 2 kussen, gelijk heb ik foto's van gemaakt en emails gestuurd. Maar tot nu to heb ik geen oplossing. En dat is niet zo mooie als je net een nieuwe duur stoel koopt. Ik hoop nog steeds op een oplossing. Gr, Ibrahim

Antwoord van FlexiSpot NL

Beste klant, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons zeer dat uw stoel in meerdere zendingen is geleverd en dat de twee kussens ontbreken. Onze excuses voor het ongemak. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice via het e-mailadres op onze officiële website. Stuur daarbij foto's van de ontbrekende kussens en markeer in de handleiding welke onderdelen ontbreken. Zo kunnen wij uw aanvraag sneller beoordelen en zo spoedig mogelijk een vervangende zending voor u regelen. Met vriendelijke groet, Het FlexiSpot Klantenservice Team
Snelle verzending, zelfs tijdens feestdagen. Uitstekende service, vragen werden snel beantwoord. De Flexispot E1 Pro is daarnaast nog eens veel steviger dan initieel verwacht, zelfs bij volledige extensie van de poten.
Duidelijke communicatie over levering ed
Goede kwaliteit met hele fijne beschrijving om het in elkaar te zetten en perfect verpakt. Heel mooi bureau en erg blij mee.

FlexiSpot NL

FlexiSpot.nl richt zich op ergonomische oplossingen voor de gezondheid van mensen. Ze geloven dat met het juiste meubilair een perfect evenwicht tussen werk en privéleven kan worden bereikt. Het is no...