FlexiSpot NL

96 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden111 reviews in totaal

FlexiSpot NL

96 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden111 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met FlexiSpot NL. Veel klanten zijn tevreden over de stevigheid en het solide gevoel van de producten. Daarnaast wordt het zitcomfort en het gebruiksgemak van de stoelen en bureaus vaak positief genoemd. De eenvoudige montage en duidelijke handleidingen worden gewaardeerd, en de klantenservice wordt door velen als vriendelijk en behulpzaam ervaren. Ook de heldere communicatie en snelle, georganiseerde levering worden regelmatig benoemd als pluspunten. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten. Sommige klanten ervaren de levering als traag of onhandig. Ook zijn er klachten over materialen of de afwerking van de producten. Een aantal klanten ondervindt problemen met onduidelijke instructies of niet-passende onderdelen tijdens de montage. Daarnaast geeft een deel van de klanten aan dat het contact met de klantenservice lastig kan zijn of dat zij zich niet altijd serieus genomen voelen. Tot slot wordt soms geklaagd over ontbrekende of onjuiste informatie in de communicatie.

Reviews voor flexispot.nl

Zeer mooie stoel Bestelling bestond uit 2 dozen De 2e doos kwam meer dan een week later dan de 1e doos dat is jammer voor de rest top product
Snelle bezorging en een super stoel!!
Goede service
Stabiel, trillingsvrij, goede kwaliteit, echter bediening van instellingen hoogte kan beter
het product zelf heb ik nog niet gezien, maar de wachttijd is enorm! Volgens Flexispot zou het al een week verzonden moeten zijn, maar DPD heeft het nog niet eens binnen. De informatie is dus niet erg accuraat.
Antwoord van FlexiSpot NL
Goededag, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling nog niet bij u is aangekomen en dat de verstrekte informatie niet accuraat was. Wij hechten veel waarde aan een betrouwbare levering en duidelijke communicatie, en hebben uw feedback al doorgestuurd naar onze logistieke en verantwoordelijke afdelingen om de service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Uw Flexispot Klantenservice-Team
Hoewel men op de website adverteert over snelle levertijden bij specifieke producten valt dit in de praktijk erg tegen. Had hier een onderstel voor een bureau besteld welke de volgende dag zou worden verzonden. Na een aantal dagen radiostilte besloot ik contact op te nemen met de servicedesk. Zij meldde mij het volgende; "Hoewel op de productpagina staat dat artikelen snel worden verzonden, is onze standaard levertijd 3-7 werkdagen.   Aangezien je bestelling op 2 juli is geplaatst, vallen we nog steeds binnen deze verwachte levertijd." Met andere woorden, je mag potentiële klanten verleiden met misinformatie. Ik vind dit niet correct. Verder is het onderstel prima. Goed product, duidelijke omschrijving en iets duurder dan (andere Chinese) fabrikanten. Zou ik nogmaals een bestelling plaatsen hier? Nee, maar ik ben erg stellig als het gaat om principiële kwesties.
De kasten zijn makkelijk in elkaar te zetten en precies zoals afgebeeld. Alleen de greepjes doen erg goedkoop aan.
top
Snelle levering + goede klantenservice