Mrs.Highbrow Professional

126 reviews in totaal   105 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de producten, de snelle levering en het resultaat van zowel producten als behandelingen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Producten, trainingen en cursussen worden als makkelijk in gebruik en duidelijk uitgelegd beschreven, wat het gebruiksgemak vergroot. Vooral de henna-producten en cursussen worden vaak positief genoemd en zorgen voor herhaalaankopen. Enkele klanten merken echter op dat er soms sprake is van een daling of afwijking in de productkwaliteit. Daarnaast zijn er klachten over de samenstelling of houdbaarheid van de henna-producten.

ReviewsMrs.Highbrow Professional

Makkelijk in gebruik, top kwaliteit,goede uitleg bij de producten.

Antwoord van Mrs.Highbrow Professional

Hi Tessa, Dankjewel voor je mooie woorden! Liefs, Team Mrs.Highbrow

Hele fijne producten, dikke 5 sterren

Hele fijne producten, zeer vriendelijke medewerkers. Snelle levering, uitgebreid assortiment. Wat nog ontbreekt is een PPD-vrije wenkbrauw/wimperverf lijn, die voor de allergische klanten nodig is. Verder ontbreekt er niets! Zeer tevreden en trouwe klant al jaren! De oil-la-la olie is echt een wondermiddel! Geen schaafplekjes meer en nog zachter ontharen voor de meest gevoelige huid. Voor de elastische hars is dit de beste naar mijn mening! Ik gebruik de Gold voor precieze ontharing en de azuleen voor snel, zacht en effectief ontharen. Mooie displays en producten voor de mooiste wenkbrauw make up! Vooral de micro liner is TOP. Pomade sticks zijn niet meer verkrijgbaar (helaas), deze was ook ontzettend fijn en bleef goed zitten. Hoop dat deze nog terug komt! Dikke 5 sterren voor Mrs.Highbrow! Ik werk al 16 jaar als wenkbrauwspecialist (en alle andere ontharing gezicht en lichaam). Ik wil het beste voor mijn klanten en dat kan ik ze geven door Mrs Highbrow 🩷 dankjewel daarvoor!

Antwoord van Mrs.Highbrow Professional

Hi Denice, wat een onwijs fijne en lieve review! Echt geweldig om dit te lezen en te horen dat je zo tevreden bent! We hopen dat je nog lang jouw klanten kunt blij maken, samen met onze producten! We nemen je tips ter harte!
Top producten, fijn bedrijf

Antwoord van Mrs.Highbrow Professional

Hi Jolanda, Bedankt voor je mooie review! Liefs, Team Mrs.Highbrow
Ik ben altijd super tevreden geweest, al merk ik de laatste tijd (half jaar tot een jaar ) dat de kwaliteit van de henna terugloopt. Blijft minder goed zitten en kleur vervaagt veel sneller..
Top top

Antwoord van Mrs.Highbrow Professional

Hi Issrae, Bedankt voor je mooie woorden! Liefs, Team Mrs.Highbrow
Werk al jaren met Mrs.Highbrow! Altijd erg tevreden over de producten.

Antwoord van Mrs.Highbrow Professional

Hi Charlene, Bedankt voor je mooie woorden! Liefs, Team Mrs.Highbrow

Antwoord van Mrs.Highbrow Professional

Hi Charissa, Bedankt voor je mooie review! Liefs, Team Mrs.Highbrow
Altijd goed resultaat

Antwoord van Mrs.Highbrow Professional

Hi Tsovinar, Dank je wel voor je mooie woorden. Daar worden we echt blij van. Liefs, Team Mrs.Highbrow
Snelle verzending en mooie producten! Ik heb enige tijd geleden een mail gestuurd over een cursus, met de vraag of het termijn verlengd kan worden. Helaas nog geen antwoord ontvangen. Zouden jullie daarnaar willen kijken? T gaat om de cursus airbrushen.

Antwoord van Mrs.Highbrow Professional

Hi Louise, Fijn om te horen dat onze service en producten zo bevallen. We hebben je inmiddels een berichtje gestuurd. Liefs, Team Mrs.Highbrow

Antwoord van Mrs.Highbrow Professional

Hi Charissa, Bedankt voor je prachtige review! Liefs, Team Mrs.Highbrow
Snelle service en ontvangen wat is beschreven. Aanrader!

Antwoord van Mrs.Highbrow Professional

Hi Marcia, Dankjewel voor je prachtige woorden, dit betekent veel voor ons. Liefs, Team Mrs.Highbrow

Antwoord van Mrs.Highbrow Professional

Hi Rolien, Dank je wel voor de 5 sterren. Liefs, Team Mrs.Highbrow

Antwoord van Mrs.Highbrow Professional

Hi Chhorvan, Bedankt voor je prachtige review! Liefs, Team Mrs.Highbrow

Fijne duidelijke online training .

De online training is duidelijk en wordt goed stap voor stap uitgelegd!

Antwoord van Mrs.Highbrow Professional

Hi Saskia, Bedankt voor je review, goed om te horen dat de cursus is bevallen! Liefs, Team Mrs.Highbrow

Antwoord van Mrs.Highbrow Professional

Hi Isra, Bedankt voor je vertrouwen en de mooie beoordeling. Liefs, Team Mrs.Highbrow
De make-up producten blijven heel goed zitten. En de henna vind ik ook super!

Antwoord van Mrs.Highbrow Professional

Beste Lisa, Bedankt voor je mooie review en fijn om te zien dat onze producten zo bevallen. Liefs, Team Mrs.Highbrow

Antwoord van Mrs.Highbrow Professional

Hi Renee, Wij waarderen het enorm dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Liefs, Team Mrs.Highbrow

Love the products!

Hele fijne brand, love the products

Antwoord van Mrs.Highbrow Professional

Hi Tessa, Super bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Liefs, Team Mrs.Highbrow
Super fijne klantenservice Mijn pakketje was helaas kwijtgeraakt, maar Liza heeft me fantastisch geholpen met het vinden van een passende oplossing. De communicatie verliep steeds snel en helder. Alleen om deze reden al zal ik hier nog een keer bestellen.

Antwoord van Mrs.Highbrow Professional

Hi Janice, Wat lief om te horen! 🥰 We helpen onze klanten natuurlijk altijd graag en fijn dat we samen een goede oplossing hebben gevonden. Dankjewel voor je vertrouwen, we zien je graag weer terug! Warme groet, Team Mrs.Highbrow
Superfijne producten!! Makkelijk in gebruik en goede kwaliteit.

Antwoord van Mrs.Highbrow Professional

Beste Kelly, Bedankt voor je mooie review en fijn om te zien dat onze producten zo bevallen. Liefs, Team Mrs.Highbrow