into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

3.146 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden19.325 reviews in totaal

into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering, de degelijke en duurzame kwaliteit van de producten, en de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer goed ervaren, met scherpe prijzen en een breed assortiment. De overzichtelijke website en het makkelijke bestelproces dragen bij aan een prettige winkelervaring. Daarnaast wordt de eenvoudige montage en installatie gewaardeerd. Er zijn echter enkele klachten over bezorgproblemen of vertragingen. Daarnaast zijn er opmerkingen over onduidelijke handleidingen en af en toe technische uitdagingen bij de installatie. Ook zijn er sporadisch teleurstellingen over defecten.

Reviews voor into-led.com/nl

Antwoord van into-led.com/nl
Guten Tag, vielen Dank für Ihr Feedback. Es tut uns leid zu hören, dass das Produkt nicht ganz Ihren Erwartungen entsprochen hat. Das bestellte Produkt ist für den direkten Anschluss an das Stromnetz konzipiert und wird ohne Stecker oder eingebauten Schalter geliefert, damit es flexibel in Situationen eingesetzt werden kann, in denen ein direkter Anschluss gewünscht ist. Wir verstehen, dass dies manchmal überraschend sein kann, und hoffen, dass diese Erklärung mehr Klarheit schafft. Selbstverständlich können Sie das Produkt weiterhin zurücksenden. Sollten Sie weitere Fragen haben, stehen wir Ihnen gerne zur Verfügung. Wir wünschen Ihnen einen schönen Tag.
Snelle levering mooie lampjes
JS
Jan S.
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag, Bedankt voor je review! Hoewel 3 sterren op zich niet slecht zijn, zien wij altijd kansen om onszelf te verbeteren. Het is voor ons erg belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn en een goede ervaring hebben met onze producten en service. We zouden dan ook graag van je horen wat er precies is gebeurd of wat je misschien tegenviel. Zo kunnen we bekijken of we nog iets voor je kunnen betekenen en ervoor zorgen dat je ervaring met ons positief wordt afgerond. We zien je reactie graag tegemoet en voor nu wensen we je een prettige dag toe.

Pakket snel geleverd. Verlichting wekt perfect.

Pakket snel geleverd.
Matériels sérieux et excellent service.
Antwoord van into-led.com/nl
Bonjour ! Nous vous remercions pour votre commentaire ! Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfait de votre expérience avec nous. Nous espérons que vous apprécierez vos produits. 💡

Zeer tevreden om INTOLED te kennen

Goede prijs - uitstekende producten
Groot assortiment, snelle levering
Goed advies
Ben altijd tevreden. 👌
Goede producten , snelle levering, top informatie en super service
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag, Heel erg bedankt voor jouw review, we wensen je veel plezier met je producten toe! 😁
Alles volgens de bestelgegevens
Betrouwbare leverancier met degelijke en betaalbare verlichting.
Top geregeld en snel bezorgd