into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

3.146 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden19.325 reviews in totaal

into-led.com/nl- Logo - Reviews

into-led.com/nl

De reviews voor into-led.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering, de degelijke en duurzame kwaliteit van de producten, en de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer goed ervaren, met scherpe prijzen en een breed assortiment. De overzichtelijke website en het makkelijke bestelproces dragen bij aan een prettige winkelervaring. Daarnaast wordt de eenvoudige montage en installatie gewaardeerd. Er zijn echter enkele klachten over bezorgproblemen of vertragingen. Daarnaast zijn er opmerkingen over onduidelijke handleidingen en af en toe technische uitdagingen bij de installatie. Ook zijn er sporadisch teleurstellingen over defecten.

Reviews voor into-led.com/nl

Mooie prijs kwaliteit en snel binnen
LB
lex b.
prima producten en snel en goed verzonden.
Prima kwaliteit inbouwspots, top!
Top
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag, Bedankt voor je mooie review!
Goede producten, zeer tevreden over de aankoop
Snelle levering en goede producten
Snelle levering en mooie lampen
WK
Wanda K.

Super dunne solarlamp

Hele mooie dunne solarlamp in warmwit. Zeer goede prijs kwaliteit. Snelle levering.
Beter kan bijna niét
alles was duidelijk , makkelijk en snel geleverd.

Aanrader

Prima, snel geleverd en goede prijs.
goede verlichting , en goed service van intoled .
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag, Superleuk om te horen dat je blij bent met je aankoop! 🌟 We zijn trots dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Tot de volgende keer!
Goed product en vlug geleverd, uitstekende prijs!
Maak u belofte waar. Voor 23:00 uur besteld - morgen in huis. Bij mij heeft het 6 dagen geduurd. En ik moest ze zelf ook nog eens gaan ophalen bij een DPD parcelschop. DPD heeft het pakket niet bij mij aangeboden, ik was gewoon thuis. Dan de bestelde producten: waardeloos. Deze zijn nog goedkoper dan Chinees. Ik maak een doos los en meteen viel er al een plastic clipje uit. Is/was afgebroken. En ik heb het product nog niet eens uit de doos gehad. Dat zegt genoeg. Hier koop ik dus nooit niks meer, Zonde van het geld.
Antwoord van into-led.com/nl
Goedemiddag, Allereerst wil we je bedanken voor het schrijven van deze review.  We bieden onze excuses aan voor de ervaring die je hebt gehad. Het is zeker niet de bedoeling dat de zending veel later dan beloofd aankomt en dat je daarnaast ook nog het pakket bij een pakketpunt halen moet terwijl je gewoon thuis was.  Daarnaast vinden we het erg jammer om te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet en zelfs al bij het openen defect bleek te zijn. Dat mag uiteraard niet gebeuren en nemen we zeer serieus. We hebben inmiddels geprobeerd telefonisch contact met je op te nemen om uw klacht persoonlijk te bespreken, maar helaas nog zonder gehoor. We willen Je heel graag spreken om dit samen netjes af te ronden en een passende oplossing te bieden. Je kunt ons uiteraard ook zelf bereiken via +31 85 8085 238,  We staan klaar om dit goed met u op te lossen.