De reviews voor allesmarine.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen, waarbij pakketten vaak binnen één dag arriveren. De klantenservice wordt gewaardeerd om vriendelijkheid, oplossingsgerichtheid en het snel afhandelen van problemen. Klanten vinden de website overzichtelijk en het bestelproces eenvoudig en duidelijk. Ook waarderen zij het deskundige en meedenkende advies bij het kiezen van de juiste onderdelen. Het ruime en complete aanbod van onderdelen wordt als zeer positief ervaren.
Enkele klanten melden dat sommige aftermarket producten niet passend zijn. Daarnaast ervaren sommige klanten vertragingen of beloftebreuk bij leveringen, ondanks dat fouten en verkeerde leveringen doorgaans snel en naar tevredenheid worden opgelost.
Reviews voor allesmarine.nl
Ruime keuze artikelen, snelle verzending naar België
levering keurig op tijd zoals beloofd
Vriendelijk, deskundig en correct.
Iets verkeerd besteld
Terug name was geen probleem
Zeer beleeft aan de telefoon
Bestellen we graag terug
En telefonisch bereikbaar
Top
snel
snel , duidelijke website
Snelle levering en als er wat was meteen ook actie ondernomen. Top
Duidelijke afbeelding op de site
De levering was byzonder snel record tot nu toe
Snelle levering van het bestelde product
snelle levering
Goed advies aan de telefoon , bestelling en levering snel. Top geregeld
Ging snel en goed
goed!
juiste artikel, snel geleverd
Snelle verzending goed contact
De stickers past niet . Met name de boog welke aan de onderzijde van de motorkap zit deze heb een totaal andere radius. Jammer de ketters komen wel voor 90% overeen.
Antwoord van allesmarine.nl
Beste Richard,
Dank voor uw feedback. Voor zover ik kan zien, is hierover nog geen contact geweest met onze supportafdeling. Is het voor u mogelijk om de verschillen vast te leggen op een foto, zodat wij deze kwestie kunnen melden bij de producent? U kunt ons bereiken via service@allesmarine.nl
Wij horen graag van u!
Vriendelijke groeten,
Team Allesmarine
Duidelijke webshop, goede service en prima levering
Bestelling was kompleet,jammer dat ik naar de bestelling moest vragen vooraleer er verzonden werd.
Prijs en levertijd zijn goed en natuurlijk het product
Bestellen gaat gemakkelijk. Vaak achteraf langere wachttijd. Erg onhandig ivm met onderhanden werk.
Antwoord van allesmarine.nl
Hallo Joost,
Dank voor uw feedback. Ik zie dat u als zakelijke klant op 27-4 een bestelling heeft geplaatst. Bij één van de artikelen werd tijdens het bestellen een verwachte levertijd van 2 tot 6 werkdagen weergegeven. Wij hebben uw bestelling na 4 werkdagen verzonden, waarna deze de volgende dag bij u is afgeleverd.
Alle bestellingen die direct uit voorraad leverbaar zijn, proberen wij, mits vóór 17.00 uur besteld, nog dezelfde dag te versturen. Houd de volgende keer goed de groene leverstatussen bij de artikelen in de gaten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Vriendelijke groeten,
Team Allesmarine
Goed te vinden op de site en mooi snel geregeld