Klanten prijzen de vriendelijkheid van het personeel als belangrijkste positieve factor in hun ervaring. Ook waarderen zij het wanneer medewerkers actief meedenken en oplossingen bieden. De algemene service wordt vaak beschreven als uitstekend, persoonlijk en flexibel. Verschillende klanten geven aan snel en efficiënt geholpen te zijn en voelen zich gezien doordat medewerkers tijd nemen en persoonlijke aandacht geven. Er is overwegend tevredenheid over de deskundigheid van medewerkers. Enkele klanten hebben echter negatieve ervaringen gemeld met betrekking tot de deskundigheid van het personeel.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Gorinchem
Super fijn geholpen
Antwoord van Lucardi Juwelier Gorinchem
Hi Hubert,
Dankjewel dat je je positieve ervaring met ons hebt gedeeld! 💜
Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel
Revieuw
Was er voor een piercing en ze hadden veel geduld en waren heel lief
Goed en vriendelijk geholpen
Antwoord van Lucardi Juwelier Gorinchem
💜
Slecht geholpen in de winkel Ik was op zoek naar een oorbel knopje Volgens jullie online site waren er 2 paar in de winkel Er was niks en toen ik vroeg of ze dan wist hoeveel mm mijn oorbel was kreeg ik als antwoord Nee dat weet ik niet Zal wel de grootste zijn Dus nu ben ik net zover als thuis Niet weten welke oorknop ik moet bestellen (hoeveel mm) Mevrouw had er weinig zin in Jammer
Superfijn geholpen door de dame die er pas een week werkte!
Een vriendelijke dame die ons goed heeft geholpen
Zeer behulpzaam en erg aardig