noboringsuitcases.nl

331 reviews in totaal   331 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en stipte levering van hun bestelling. De koffers en tassen worden als stevig en van goede kwaliteit ervaren. De gepersonaliseerde prints en foto's op de koffers vallen bij de meeste klanten goed in de smaak. Ook wordt de snelle, behulpzame en klantgerichte service gewaardeerd, en verloopt het bestelproces en de personalisatie meestal eenvoudig en prettig. Daarnaast zijn klanten over het algemeen tevreden over de degelijke verpakking. Sommige klanten merken echter op dat er verwarring kan ontstaan op de website tijdens het bestelproces. Verder worden er enkele kleine gebreken aan koffers gemeld en zijn er klachten over een doffe uitstraling of afwijkende details bij de gepersonaliseerde prints. Een aantal klanten klaagt daarnaast over beschadigde dozen bij levering.

Reviewsnoboringsuitcases.nl

Toffe print, maar doffe afwerking voor deze prijs

Toffe print! Het was even wachten op de koffer met standaard bezorging, maar… daar was ‘ie dan! Mijn man is er helemaal blij mee en uniek is de koffer zeker. Het enige minpuntje vonden we alleen dat er een plastic beschermlaag over de print heen zit, waardoor de afbeelding dof lijkt vanuit sommige hoeken. En ook de zon weerkaatst soms op het plastic. Ik had voor de prijs van de koffer een betere afwerking verwacht op dat gebied.

Antwoord van noboringsuitcases.nl

Beste, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie beoordeling 😊 Wat fijn om te horen dat de koffer in de smaak valt en dat uw man er blij mee is. Wat betreft het door u genoemde punt over de afwerking: het kan zijn dat er nog een beschermfolie op de print zit die nog verwijderd kan worden. Zou u dit voor ons willen controleren? Dit kan namelijk het doffe effect en de reflectie mogelijk verklaren. Mocht dit niet het geval zijn of als het effect blijft, dan kunt u ons gerust even mailen via review@noboringsuitcases.com. We kijken dan graag met u mee naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Alianne Team NoboringSuitcases.nl
De kinderkoffer ziet er mooi uit. Wel onduidelijkheid over de aangerekende verzendkosten. Website vermeldt dat dit boven een bepaald bedrag en bij standaard verzending gratis is. Ondanks dat aan deze voorwaarden voldaan was toch verzendkosten aangerekend gekregen. De klantenservice gaat ook niet verder door op mijn vraag waarop dit gebaseerd zijn. Zij verwijzen naar de website maar daar vind ik geen antwoord op mijn vraag.

Mooi persoonlijke reiskoffer

Heb een persoonlijke reiskoffer besteld. Het vormgeven van de afbeelding op de koffer is eenvoudig. Na afronden en betalen werd de koffer al 2 dagen later door de pakketdienst afgeleverd. De eerste algehele indruk van de koffer is goed. Degelijkheid lijkt ook in orde, maar kan ik nu nog niet echt iets over zeggen. Vooralsnog zeer tevreden.

Bedankt voor de 5 sterren 😊 Dat waarderen we enorm! 🎉 ^Nienke
Mooie persoonlijke koffers, ruime keus, goede kwaliteit, snelle en keurige levering. Mijn kleinkinderen van 8 en 1 jaar zijn er heel blij mee! De kleine koffer had een defect wieltje, ik kreeg meteen een nieuwe koffer toegezonden. Dus uitstekende service en erg vriendelijke medewerkers.

Top kwaliteit!

Mijn dochters zijn super blij met de koffer. Nu kunnen ze alles mooi in hun koffer steken om een weekje bij de papa te gaan. Gedaan met een overvolle auto vol zakken. Als we nood hebben aan een groter model bestel ik zonder twijfel terug hier! De kwaliteit van de koffer is echt top!

Super fijn om te horen, bedankt! ✨
De print is net zoals op de foto op de website, vlotte bestel procedure, snelle levering! Ik vind het wel ietsje jammer dat de cover niet echt 'gladde'/blinkend is en eerder doffere look heeft. Voor de rest is alles prima naar wens en zal ik veel geniet hebben van deze reiskoffer! :-)

Bedankt voor de 4 sterren 😊 Dat waarderen we enorm! 🎉 ^Nienke
de koffer was een maat te klein. Ik werd vriendelijk en vlot geholpen. Na retourontvangst heb ik opnieuw besteld. Door de kortingscode hoefde ik slechts het verschil nog te bealen. Dat heet goede service. Oh ja de koffer is top.

Blij mee!

Leuke print uitgezocht, helemaal blij mee. Zo origineel! Koffer is zoals afgebeeld en omschreven. Kwaliteit lijkt prima. Ik vermoed dat de kant met de print redelijk krasgevoelig is maar dat hou je toch met koffers. Ik ga hem als handbagage gebruiken dus zal daar dan iets meer controle over hebben.

Antwoord van noboringsuitcases.nl

Dank je wel voor je review! 😊
Ziet er heel mooi uit, exact zoals op de website qua kleur/afbeelding. Dit is mijn eerste no boring suitecase dus ik moet gaan ervaren of hij stevig genoeg is. De prijs/kwaliteit dus.

Slecht telefonisch bereikbaar.

Eerst gebeld voor informatie over de naam op de koffer maar uiteindelijk na een halfuur wachten maar de verbinding verbroken. Dus uiteindelijk maar besteld en kreeg toen twee namen door elkaar geprint geleverd. Toen weer gebeld en kreeg ik na 10 minuten eindelijk iemand aan de lijn. Deze dame gaf te kennen dat er onderbezetting was. Verder heeft ze de klacht goed afgehandeld en moest ik de verkeerde koffer retour sturen en kreeg ik wel een goede koffer met de juiste naam geleverd.

Antwoord van noboringsuitcases.nl

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Dat begrijpen we goed en dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We kijken dit graag samen met u na om tot een passende oplossing te komen. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar review@noboringsuitcases.com met uw bestelnummer en een korte toelichting, zodat we met u mee kunnen kijken. Dank dat u dit met ons deelt. ♥️ ^Nienke
Fraaie , glanzende rugzak met lieve diertjes. Mijn kleindochter zal het blij meedragen . Dank voor goede verzending

Super, fijn dat alles naar wens is! 😄

Het product ziet er goed uit.

Het product ziet er goed uit.De communicatie was een beetje verwarrend maar uiteindelijk heeft dat geen invloed gehad op de levering

Snelle service

Ben heel tevreden over de snelle service en de duidelijke communicatie omtrent het verzenden. Mooi en degelijk valiesje, dat door zijn licht gewicht ideaal is voor kinderen. Eén minpuntje : het ritshaakje mankeerde, maar dat probleem is makkelijk zelf op te lossen.

Super, fijn dat alles naar wens is! 😄
Mooie grote koffer . De afbeelding was van onze cruise. Super mooi!!

Antwoord van noboringsuitcases.nl

Beste Iris, Hartelijk dank voor uw leuke review 😊 Wat geweldig om te horen dat u blij bent met de koffer en dat de afbeelding van uw cruise zo mooi is geworden! Dat maakt de koffer natuurlijk extra bijzonder ✨ We wensen u heel veel plezier met uw koffer en hopelijk nog veel mooie reizen 🌍 Met vriendelijke groet, Alianne Team NoBoringSuitcases.nl
Prachtige afwerking! Mijn dochtertje is er heel blij mee!

Wat een fijne feedback, dank je wel! 💛 ^Alianne
Super snelle verzending, foto's op de reiskoffers waren zeer mooi

Antwoord van noboringsuitcases.nl

Beste Malika, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de verzending zo snel was en dat de foto’s op de reiskoffers zo mooi zijn geworden. Daar worden we blij van! 😊🌟 Met vriendelijke groet, Alianne Team NoboringSuitcases.nl
Snelle levering en deftig verpakking. Originele reiskoffers. Nu uiteraard nog testen op kwaliteit, maar ik ben er nu al zeer blij mee.

Super blij met de jongens hun 1e eigen reiskoffer

Wat leuk om te lezen, dank je wel! 😄 ^Alianne
Ik heb 2 koffers besteld 1 is helemaal top. De 2e heeft aan de bovenkant een hele witte rand , dit was naar mijn idee niet te zien toen k de poto uploaden anders had ik het zo niet besteld uiteraard. De afbeelding was denk ik te klein .. niet aangegeven zelfs na extra betaling om de afbeelding te testen. Erg zonde voor zoveel geld ( ik had de grootste koffer )

Mooie kwaliteits koffer

De keuze is groots. Kwaliteit is goed. Levering is snel.

Antwoord van noboringsuitcases.nl

Beste, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling 😊 Fijn om te horen dat u tevreden bent over de ruime keuze, de kwaliteit en de snelle levering. Met vriendelijke groet, Alianne Team Noboringsuitcases.nl