schroevendump.nl

1.528 reviews in totaal   957 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de uitzonderlijk snelle levering van hun bestellingen. De meeste klanten beoordelen de kwaliteit van de producten als goed tot uitstekend. Ook vinden zij de prijs scherp en het aanbod vaak voordeliger dan bij concurrenten. De klantvriendelijkheid, deskundigheid en oplossingsgerichtheid van de service worden veelvuldig geprezen. Daarnaast wordt het brede en gespecialiseerde assortiment gewaardeerd, evenals de kleine extra’s zoals proefsetjes, gadgets of korting bij de bestelling.

Reviewsschroevendump.nl

Snelle levering lekkere geurhanger kado en het belangrijkste prima kwaliteit schroeven
Zeer snelle levering en goede producten!! Inpakken kan wel wat netter dan alles op elkaar vast tape:)
Sneller service altijd raad iedereen aan om te bestellen bij ze
Snellle levering en prima schroeven. Tevens voor een goed prijs.

Goed, scherp & voordelig

Gewoon goede, scherpe schroeven voor een fatsoenlijke prijs! Aan het begin van de verbouwing het voordeel pakket gekocht, in tegenstelling tot vele ander schroeven zijn deze schroeven erg scherp waardoor ze erg snel pakken. Daarnaast draaien de koppen niet direct lam (want natuurlijk houd jij je bitje altijd recht). Na 2 jaar verbouwen, meerdere bestellingen en heel veel schroeven verder raad is schroevendump sterk aan.
Snel geleverd, had misschien wel een bitje bij mogen zitten 👍🏻
altijd prettig en snel en de zaken goed voor elkaar. Binnen een kwartier is je bestelling gereed. Dat doen ze goed die jongens!
Snelle levering en hele goede schroeven voor een mooie prijs
Besteld!, een paar uur later opgehaald. Super snel.
Snelle verzending prijs kwaliteit is super

Nieuwe bestelling geplaatst en snel geholpen!

Ik had een tape besteld, las dat ik tussen 10 en 17 uur kon ophalen dus meteen naartoe gereden. Aangebeld vriendelijke medewerker die mij meteen opendeed. Ik moest eigelijk wachten op een afhaal bericht maar hij heeft me meteen geholpen. Top!
Had zelf een foute bestelling gedaan maar was geen probleem snel opgelost
Supersnelle en correcte levering
Goed en snel en leuke gadget in de verpakking.
J S
Joyce S.
Snelle levering goed veroakt
Mankeert niks aan deze partij Goedkoper dan action
Prijs is oke, snelle levering
Levert supersnel en we kregen nog puinzakken cadeau
Snelle en correcte levering.
Accuraat , snel , juiste info, goede verpakking