Certificaat voor prodiet.nl

No. X4322CC747A222F7999DD27DEB36FB105
 

Geldig vanaf
08-09-2017
Geldig tot
07-09-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor prodiet.nl



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 40 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft prodiet.nl al 113 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
05-05-2019
Geen klachten
Producten top en levering altijd netjes op tijd
Ook de verpakking is
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
05-05-2019
Alles perfect geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
03-05-2019
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
01-04-2019
Het dieet is prima, helaas vindt ik online niet genoeg informatie. Voor mij zou het fijn zijn dat bij alle producten vermeld staat in welke fases je deze kan gebruiken. Ook zou het fijn zijn om te weten welke variaties men kan doen in fase 1. M.vr. gr. Ilona
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
26-02-2019
Het is allemaal prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
17-02-2019
24-02-2019
Gewoon goed.
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
20-02-2019
Ben daar echt te vrede
Voel mij daar echt goed mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
20-02-2019
snelle zending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
19-02-2019
Zoals gewoonlijk goed geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
Een dieet wat heel goed vol te houden is. Het afvallen gaat makkelijk en je voelt je fitter als je eenmaal lekker in je ritme zit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
17-02-2019
Goede service en snelle levering.
1 klein puntje dat op de verpakking miet duidelijk staat hoe je miet klaar maken. En als je het opzoekt er verschillen zijn bij dezelfde producten.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
12-02-2019
Op de website staat dat PostNL bezorgt. Dat was nu niet zo, en het duurde een dag langer.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
11-02-2019
Alles altijd prima in orde en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
26-01-2019
02-02-2019
Het bestelde werd keurig volgens afspraak afgeleverd. De smaak van produkten moet ik wel aan wennen zijn ietwat melig
3.67
Goed

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
23-01-2019
30-01-2019
Alles top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-01-2019
Besteldatum
21-01-2019
28-01-2019
Levering onvoldoende
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
Alles naar wens :-)
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
16-01-2019
Levering onder de maat. Van te voren geen tijdsplanning. Ben je niet thuis dan bieden ze de bestelling niet nog een keer aan. Dan moet je het pakket ophalen 4 km verderop. In mijn geval 4 km fietsen met een pakket wat niet te vervoeren is op een fiets. Voor mij een reden te stoppen met dit product. Ik probeer het nog 1x
2.33
Matig

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
15-01-2019
Nooit problemen met levering gehad tot afgelopen keer. Maar Prodiet loste het erg goed op. Binnen een dag stond er een nieuw pakket op de stoep.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
13-01-2019
ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-12-2018
Besteldatum
19-12-2018
26-12-2018
Producten zijn goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
21-11-2018
28-11-2018
Levering supersnel. Altijd correct.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Produkten waar ik een goede ervaring mee heb, werden vlot geleverd. Dat vind ik een goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-11-2018
ALLES LIEP GESMEERD
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2018
Besteldatum
26-10-2018
03-11-2018
omelet kaas en pancake bacon kaas zijn niet lekker.
de rest is heel goed te doen
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
13-10-2018
23-10-2018
Alles OK
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2018
Besteldatum
28-09-2018
05-10-2018
Snel en correct Op de toostjes staan geen calorieën vermeld...
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-10-2018
Besteldatum
25-09-2018
02-10-2018
ProDiet levert iedere keer zeer goede producten. Ik ben een fervent gebruiker van de proteïne shakes sinds de afgelopen 6 jaar. Favoriet is de chocolade caramel shake die echt heel erg lekker is, helaas is deze altijd in beperkte hoeveelheid leverbaar en dat vind ik een minpuntje, Verder niets dan lof
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
18-09-2018
25-09-2018
Zeer snelle en goede levering geweldige producten
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
21-08-2018
Zeer snelle levering, lekkere producten en werkt goed voor een snel gewichtsverlies zonder hongergevoel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
12-08-2018
19-08-2018
Snelle levering en goed product
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-08-2018
Besteldatum
27-07-2018
03-08-2018
Alles klopt, goed te volgen en op tijd ontvangen. Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2018
Besteldatum
25-07-2018
01-08-2018
Product is goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-07-2018
Besteldatum
22-07-2018
30-07-2018
Al jaren volg ik dit dieet en ik vind het fantastisch. Alleen merk ik wel dat de producten duurder worden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
23-07-2018
Snelle service en goede smakelijke producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2018
Besteldatum
29-06-2018
06-07-2018
Erg snelle levering, super fijn.
En smaakt lekker
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2018
Besteldatum
04-06-2018
12-06-2018
snel en prima verzorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
28-05-2018
06-06-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

prodiet.nl klantbeoordeling

prodiet.nl

Gezond en lekker afslanken en op gewicht blijven

prodiet.nl werd op 08-09-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

ProDiet al 10 jaar alleen de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Afvallen zonder jojo-effect.

Contact
Baarloseweg 49
5988NP Helden
Nederland
info@prodiet.store
prodiet.nl
Winkel-exploitant
D-Line B.V.
Baarloseweg 49
5988NP Helden
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met prodiet.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.