711 reviews in totaal   118 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

711 reviews in totaal

Klanten zijn zeer te spreken over het personeel, dat wordt geroemd om vriendelijkheid, beleefdheid en een persoonlijke benadering. Het team staat bekend als behulpzaam en meedenkend, vooral bij het maken van keuzes of het oplossen van problemen. De snelheid en efficiëntie van de service worden regelmatig geprezen, evenals de deskundigheid en professionaliteit bij advies en technische handelingen. Klanten waarderen het goede en persoonlijke advies, met name bij het kiezen van cadeaus of sieraden. De algemene service wordt als uitstekend tot prima ervaren, met veel aandacht voor persoonlijke wensen en goede nazorg. Ook wordt het geduld van het personeel, zeker bij twijfelende klanten of kinderen, bijzonder gewaardeerd.

ReviewsLucardi Juwelier Veldhoven

Een fijne winkel waar je door vriendelijk personeel gehollen wordt.
Professioneel en persoonlijk hulp en advies
De medewerker hielp me goed en was heel aardig
Bijzonder fijn en correct geholpen.
Onduidelijke kortingen 10% op de ketting als nieuwe klant 29 % op de armband Het was een setje🤷🏿‍♂️ Inpakmethode is vooral makkelijk zeker niet feestelijk

Antwoord van Lucardi Juwelier Veldhoven

Bedankt dat je jouw feedback met ons deelt. Jammer om te lezen dat de kortingen niet duidelijk voor je waren en dat de manier van inpakken niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen dat een mooie aankoop ook een feestelijke presentatie verdient en nemen je opmerkingen mee om onze service verder te verbeteren. We hopen je in de toekomst alsnog een fijne ervaring bij Lucardi te mogen bieden. Team Lucardi
Goed geholpen zowel in de winkel als telefonisch.
Netjes geholpen
Goed geholpen ,veel keus Mag rustig de kettingen passen
Genoeg keuze en goed geholpen
Toen we eenmaal aan de beurt waren, werden we goed geholpen.
Kei behulpzame verkoopsters en we hier in Veldhoven!!
vriendelijk en betaalbaar!!!!
Heel vriendelijk geholpen!

Top!

Ik heb vandaag een gaatje bij laten schieten. Deze mevrouw was zeer kundig en erg vriendelijk. Dat zijn ze altijd in dit filiaal.

Lucardi Juwelier Veldhoven

Het centrum van Veldhoven is bruisend en actief. Er valt regelmatig iets te beleven, muzikale evenementen, het Cult en Tumult festival, modeshows en andere optredens. Bij Veldhoven zit je goed! Natuur...