Bourgini

867 reviews in totaal   781 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle, behulpzame en persoonlijke service, waarbij problemen doorgaans vlot en naar tevredenheid worden opgelost. De levering wordt meestal als snel, betrouwbaar en netjes ervaren. Veel klanten prijzen het gebruiksgemak van de producten, vooral het gemak van schoonmaken en de eenvoudige bediening. Ook de kwaliteit van de producten wordt positief beoordeeld en het feit dat onderdelen los verkrijgbaar zijn, wordt gewaardeerd. De prijs wordt doorgaans als redelijk en betaalbaar ervaren. Toch zijn er enkele verbeterpunten: er zijn herhaalde klachten over beschadigingen of defecten na kort gebruik van de producten. Soms is de voorraad van losse onderdelen beperkt en kan het langer duren voordat deze leverbaar zijn. Klanten merken ook extra kosten op, zoals voor bezorging of retourzending. Verder verloopt retourneren niet altijd soepel, met klachten over retourkosten, trage terugbetaling of verwarring over de retourprocedure.

ReviewsBourgini

Gourmetstel met zes bakplaatjes besteld. Helaas ging na 1x gebruik bij de bakplaatjes de anti aanbak laag kapot. De volgende dag contact opgenomen met Bourgini en we kregen zes vernieuwde bakplaatjes toegestuurd, dus kunnen we weer bakken want het is een heel leuk concept. Hele goede service.

Antwoord van Bourgini

Wat fijn dat je dit deelt! Jammer dat de anti-aanbaklaag zo snel kapotging, maar super om te horen dat we dit snel hebben kunnen oplossen en je weer kunt genieten van het gourmetstel. Veel bakplezier gewenst!

Hulpvaardige medewerkers !! top

Ik kon niet direct de onderdelen van mijn frituurpan vinden. Na een vraag op de website, volgende werkdag antwoord. Mijn goederen besteld en deze werden snel geleverd. Mandje, filter en binnen pan. Super service voor een goed tarief

Antwoord van Bourgini

Wat een mooie review, dankjewel! 😊 Fijn dat je snel antwoord kreeg en de juiste onderdelen kon bestellen. Goed om te horen dat alles vlot geleverd is en naar wens is. Daar doen we het voor!
Wat een voorbeeldig klantenservice 👌; gewoon bovengemiddeld. Wat ze toezeggen maken ze waar en zonder er aan te trekken. De communicatie is snel, meelevend en zeer correct. Het zijn toppers die hun afspraken nakomen. Dikke pluim wat ons betreft. Bedankt dames 😃

Antwoord van Bourgini

Wat leuk om je review terug te lezen, heel erg bedankt daarvoor. Wij zijn blij te horen dat je zo tevreden bent geweest met het contact! Wij zullen je complimenten doorgeven. Als wij je verder kunnen helpen, dan horen wij dat graag!
Heel erg fijn en mooi gourmetstel gekocht met losse bakplaat/bord. Er ontbrak een dopje van de centraleunit. Na een mail, werd het snel nagezonden.

Antwoord van Bourgini

Bedankt voor het doorgeven van uw positieve review! Vervelend dat er een dopje miste, maar wel goed om te horen dat dit snel is opgelost!
We hebben een gourmetstel met losse units gekocht en de bakplaten van alle units zijn stuk gegaan. Gelukkig zijn de nieuwe bakplaten beter, maar heb die wel zelf moeten vervangen. Gelukkig waren ze weer op voorraad dus konden we ze vervangen. Hopelijk gaan ze nu langer mee.

Antwoord van Bourgini

Bedankt voor het delen van uw feedback. Graag willen wij u vragen om contact met ons op te nemen via info@bourgini.com. Hierbij graag uw originele aankoopbewijs van het gourmetstel. Dan willen wij graag bekijken wat wij voor u kunnen doen.

Uitstekende staafmixer set inclusief hakmolen & maatbeker.

Uitstekende staafmixer set gekocht van Bourgini inclusief hakmolen & maatbeker. Traploos snelheid instellen, mixer is van zware kwaliteit. Gekocht omdat het een kunststof gedeelte heeft aan de blendervoet zodat pannen niet krassen

Antwoord van Bourgini

Wat een mooie review, dankjewel! 😊 Goed om te horen dat je zo tevreden bent met de staafmixer set – stevig, veelzijdig en ook nog eens panvriendelijk dankzij het kunststof aan de blendervoet. Veel kookplezier gewenst!
Fijn gourmetstel, temperatuur voor bereiding uitstekend! Gourmetstel groot genoeg voor 3 a 4 personen, te klein voor 8 personen.

Een fijne set!

Mijn reactie duurde nog even want ik moest het apparaat nog gaan gebruiken. Het is een prachrige set, en wat we meteen opviel was dat de geur achteraf in huis veel minder was dan met andere apparaten. Waarschijnlijk omdat de temperatuur veel beter geregeld is. Aan te bevelen!

Antwoord van Bourgini

Wat fijn dat je even de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! Super om te horen dat het gourmetstel zo goed bevalt en dat je merkt dat de geur in huis veel minder is door de goede temperatuurregeling. Dank je wel voor de aanbeveling en veel plezier ermee!

Onderdeel besteld .

Ik vind het onderdeel dat ik bestelde een zeer redelijke prijs hebben . Ook de verzending is snel gegaan , en goed verpakt gestuurd. Top dus .

Antwoord van Bourgini

Bedankt voor je uitgebreide review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de prijs, de snelle verzending en de verpakking. Fijn dat alles zo goed is verlopen!
Prijs is prima voor onderdelen. Mag wel iets sneller weer op voorraad komen. Heb behoorlijk lang moeten wachten.

Antwoord van Bourgini

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Daar zijn wij het zeker met u eens. Helaas hebben wij soms te maken met externe factoren waardoor dit onvermijdelijk is.. Maar we doen zeker ons best!

Opbergtas gourmetset

Voor de kerst kocht ik een luxe gourmetset met 5 borden. Optioneel was de opbergtas die helaas niet voorradig was. Ik kreeg netjes een bericht toen deze weer te bestellen was. 16,95 maar met 5,95 bezorgkosten. Snelle levering maar de bezorgkosten staan niet in verhouding.

Antwoord van Bourgini

Bedankt voor je review en je duidelijke feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie en levering. We snappen dat de verzendkosten aan de hoge kant kunnen voelen bij een kleiner product zoals de opbergtas. We geven je feedback intern door – bedankt voor het delen! 😊
Pannetjes van gourmet stel waren na 1 x gebruikt te hebben beschadigd, ondanks dat we geen bestek hebben gebruikt maar plastic spatels en er gewoon boter of olie in hadden gedaan. Na foto’s gestuurd te hebben werden ze vervangen onder garantie.

Antwoord van Bourgini

Dank je wel dat je dit deelt. Wat vervelend dat de pannetjes zo snel beschadigd waren, maar fijn om te horen dat het na het sturen van de foto’s netjes onder garantie is opgelost.

de diner chef is…geweldig!

Jullie product de diner chef is geweldig en jullie service is nog beter! Ik zal iedereen jullie product aanbevelen.

Antwoord van Bourgini

Bedankt voor je mooie woorden! Geweldig om te horen dat zowel de diner chef als onze service zo goed bevallen. En extra leuk dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm!
Mooie airfryer. 5 liter. Smal model. Neemt minder ruimte in. Gisteren broodjes gemaakt. Perfect. Friet gemaakt in een bakpapier korfje. Alles plakte eraan. Dan maar zonder bakpapier. En gewoon vaker de korf schoon maken. Maakt niet veel lawaai. En easy te bedienen.

Antwoord van Bourgini

Leuk dat je jouw ervaring met ons deelt! Fijn dat je zo tevreden bent over het compacte model en dat de airfryer goed bevalt. Dank je wel voor je tips over het gebruik van bakpapier. Hopelijk heb je er lang plezier van!
Vergeten en nabesteld , de tas wat enorm handig is en beschermend plus de spateltjes vergeten, volgende dag in huis, top

Antwoord van Bourgini

Dankjewel voor je review! Goed dat je de tas en spateltjes alsnog hebt nabesteld en fijn dat alles zo snel in huis was. Veel plezier ermee!
Wij hebben vorig jaar de chefs diner set van bourghini gekocht en die bevalt prima. Deze kerst hebben we er nog 1 gekocht dat vonden we makkelijk omdat we dan met meer dan 4 konden gourmetten Vind het echter wel vreemd dat bij de eerste set een opbergtas zat(heel fijn) en nu bij deze tweede set niet meer en dat die dan apart gekocht moet worden dit kost dan toch weer 20 euro meer

Antwoord van Bourgini

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de Chefs Diner Set! 🍽️ Slim idee om er met de feestdagen een tweede bij te nemen. We snappen je punt helemaal over de opbergtas – dat is inderdaad jammer als je dat bij de eerste wel had. We nemen je feedback zeker mee voor toekomstige ontwikkelingen. Veel gourmetplezier gewenst en hopelijk tot een volgende keer!
Ik had een onderdeel nodig die was op dat moment niet op voorraad. Ze hebben automatisch me aangemeld voor als die weer op voorraad is netjes een mailtje gehad en besteld en lekker snel in huis top service

Antwoord van Bourgini

Dank je wel voor deze mooie 5-sterren beoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Goed dat de automatische melding bij het weer op voorraad komen voor je heeft gewerkt en dat je het onderdeel daarna snel in huis had. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer! 😊
Leuk gourmet stel, chefs dinner party , heb t niet via Bourgoni besteld, helaas waren na 1 x gebruiken bakplaatjes beschadigd, nieuw stelletje gehad via verkoper en zelf bakplaatjes bijbesteld bij bourgoni ( je weet maar nooit) deze zijn veel beter materiaal , andere zijn er uit!!! Jammer dat ik setje met de oudere plaatjes had gekregen.

Antwoord van Bourgini

Bedankt voor je uitgebreide review. Jammer om te horen dat de eerste bakplaatjes na één keer gebruiken beschadigd waren. Fijn dat we je meteen een nieuw setje hebben kunnen sturen en dat de bakplaatjes die je bij ons hebt bijbesteld beter bevallen. We begrijpen dat het vervelend is dat je niet direct de verbeterde versie had. Bedankt dat je dit met ons deelt.
Nieuwe lade en mandje voor de airfryer XXL besteld. Snel geleverd en keurig verpakt. Duurzaam bezig!!!

Antwoord van Bourgini

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en netjes is geleverd en dat je tevreden bent met de nieuwe onderdelen. Veel plezier met je airfryer!
15-12-25 1 set Chef’s Dinner Party – Gourmetstel – Glazed Grey – 4 personen – PFAS-vrij besteld met uitbreiding naar 6 pers. Ontvangen 17-12-25. Op1e Kerstdag voor het eerst gebruikt. Bij 2 bakplaten laat de anti-aanbak laag al los, bij 2 andere zitten er bubbels in de bakplaat. Zie bij andere reviews van december 2025, dat er meer gebruikers hier klachten over hebben. Ga ook nog mail naar de klantenservice hierover sturen.

Antwoord van Bourgini

Wat jammer om te horen dat er problemen zijn met de bakplaten van het gourmetstel, onze excuses hiervoor. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker bij het eerste gebruik. Neem alsjeblieft contact met ons op via bourgini.com/contact, dan kijken we graag met je mee en zoeken we een passende oplossing.