soobluu.com

520 reviews in totaal   189 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. De meeste gebruikers ervaren de handdoeken als van uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn ze enthousiast over de mooie prints, kleuren en het opvallende design. De handdoeken worden geprezen om hun lichtgewicht, compactheid en het gemak om ze mee te nemen, wat ze ideaal maakt voor reizen en strand. Ook het snelle drogen wordt gewaardeerd. Verder prijzen klanten het milieubewuste karakter van het product en het initiatief om de natuur te ondersteunen. De klantvriendelijke en snelle afhandeling van vragen en problemen wordt eveneens als positief ervaren. Sommige klanten maken opmerkingen over de absorptie of het gevoel van de stof. Daarnaast moeten enkelen wennen aan de manier van afdrogen met deze handdoeken.

Reviewssoobluu.com

Wegglijden.

Ondanks de belofte dat je niet uitglijdt tijdens yoga gebeurt mij dat toch.
De stof voelt niet zo lekker aan als die van een handdoek
Dit is de tweede bestelling die ik heb geplaatst. Snelle levering de volgende dag. Vrienden en familie zeer verrrast met de strandhanddoeken voor hun vakantie. Mooie kwaliteit en print. Iedereen heeft nu een persoonlijke eigen handdoek met een mooie bestemming van de plastic flessen.
Fijn handdoek en snelle levering
De yogamat is veel te glad. Ik glij er voortdurend op uit. 😔
Top, wat jullie doen voor het milieu 🙏
Mooie handdoek. Snelle verzending!
Snelle verzending/ontvangst en heel mooie handdoeken met prachtige prints. Echt blij mee😊
Verrassend mooi materiaal, motieven en kleuren. Zijn sint/ kerst cadeau. Nog geen ervaring in gebruik.
Ik heb een handdoek besteld voor iemand anders en die is pas volgende week jarig. Dus helaas kan ik geen oordeel geven
Snelle levering Mooie kleuren