america-today.com- Logo - Reviews

407 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden10.317 reviews in totaal

america-today.com- Logo - Reviews

america-today.com

407 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden10.317 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met america-today.com. Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelle levering van bestellingen. De productkwaliteit wordt vaak geprezen en velen waarderen het vriendelijke en behulpzame personeel in de winkels. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed ervaren, mede dankzij regelmatige acties en kortingen. Ook het retourneren verloopt eenvoudig en klantvriendelijk. Daarnaast vinden klanten de website meestal duidelijk en het bestelproces eenvoudig. Een terugkerend verbeterpunt is het voorraadbeheer; producten worden soms als beschikbaar weergegeven terwijl ze uiteindelijk niet leverbaar blijken te zijn. Hoewel de productkwaliteit veel lof krijgt, zijn er enkele negatieve ervaringen gemeld.

Reviews voor america-today.com/nl-nl

Fijne service Goede kwaliteit kleding en fijne snelle service via de website.
Snelle levering mooie kwaliteit jassen.
het alarm zat nog aan de jas
Gisteren heb ik een bericht gestuurd over mijn bestelling omdat ik die kwijt was, en vandaag heb ik weer een bericht gestuurd, maar daar krijg ik geen antwoord op. Dat komt omdat ik eerst het verkeerde nummer had doorgegeven en vandaag het tegenovergestelde. Ik wil gewoon dat er naar mijn aankopen gezocht wordt.
Pakket in winkel Tilburg uitgepakt Super vriendelijke bediening. Jassen gepast een gehouden en de twee andere retour genomen in de winkel Ik wacht alleen nog op de uitbetaling retouren. Maar dat zal goed komen

Verzending verloopt rommelig

Bestelling werd in 2 delen verzonden en er ontbreekt een artikel. Contact gehad hierover met de klantenservice maar nog niet opgelost. Verder prima kleding
Goed prijs kwaliteit