Enveloppe Nederland

1.034 reviews in totaal   294 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen de snelle levering, de goede tot uitstekende kwaliteit van de producten en enveloppen, en het gebruiksvriendelijke karakter van de website. Ook wordt de vriendelijke en behulpzame service gewaardeerd, net als het gevarieerde assortiment en de mogelijkheid om in kleine aantallen te bestellen. De verpakking wordt meestal als netjes omschreven en de prijs wordt doorgaans als gunstig ervaren. Sommige klanten ervaren echter vertragingen of onduidelijkheden bij de bezorging. Er zijn opmerkingen over de communicatie of bereikbaarheid van de service. Daarnaast zijn er klachten over onverwachte extra kosten en wordt het retourproces als lastig en kostbaar ervaren, vooral vanwege buitenlandse retouradressen. Tot slot zijn er enkele suggesties om de verpakking verder te verbeteren.

ReviewsEnveloppe Nederland

Ik vond bij jullie hele leuke vrolijke gele en oranje envelopjes van C7 formaat die ik nergens in een fysieke winkel kon vinden. Ook prettig dat je het gewenste aantal kunt bestellen. En helemaal prima om er 3 dagen over te doen, voor mij hoeft dat "vandaag bestellen - morgen thuis" helemaal niet. Vanwaar al dat gehaast? Van mij mag de snelheid er uit. Gewoon normaal en relaxed je envelopjes kopen.

Retour moet naar Spanje, belachelijk

De enveloppen waren prima. Maar ik vind het belachelijk dat je, als je het retour wilt sturen door een verkeerde maat, je het op eigen kosten naar het magazijn in Spanje moet sturen a €18 voor dhl bezorging. Als je een Nederlandse site hebt, verwacht ik ook dat je het naar een Nederlands adres terug kan sturen. Anders moet het er groot bij vermeld worden bij het bestellen. Als ik dit had geweten had ik wel gelijk ergens anders met nl magazijn besteld.

Zeer tevreden

Goede en mooie enveloppen. Goede kwaliteit/prijs verhouding en goed contact. Snelle verzending, altijd goed geleverd via DPD, zeer tevreden!
De foto's van de enveloppen in de webshop kloppen niet met de werkelijkheid. De ene manila envelop kleurde op de foto groenig en de andere rozig, maar ze waren bij levering precies hetzelfde bruin van kleur. En ik wilde geen bruine enveloppen, maar groenig en rozig. Verder tevreden over de afhandeling.
G T
Gerry T.

Uiterst tevreden!

Ik ben uiterst tevreden en blij met alles over al mijn bestellingen bij jullie. Zowel over de kwaliteit van de enveloppen als de prijsverhouding. Ook de levering is altijd dik in orde!!
Niet een mail sturen om te vragen naar mijn ervaring als het product nog niet geleverd is.
Het was makkelijk om mijn order te plaatsen.
Kwaliteit van de producten is goed. Jammer dat ze DPD gebruiken voor de aflevering ervan
Mooie enveloppen, goede kwaliteit, snelle levering!
Duur op de website kosten de enveloppen 17 euro ik moest uiteindelijk 28 euro betalen voor 20 enveloppen thuis afgeleverd te krijgen.
Snelle service ...zo houden😊
Heel klantvriendelijk en hele snelle levering en zeer tevreden over het product!

Goede service en levering op tijd.

Goede service en levering op tijd
L H
Lien H.
Goede enveloppen voor goeie prijs en snelle verzending.
Alles is gewoon heel erg goed, daarom bestel ik bij jullie!!!
R L
Ruth L.
Fijne services
Duidelijke website, assortiment. snelle levering.
De producten zijn goed, service is goed evenals de kwaliteit. Echter de aflevering was zoals gewoonlijk weer bagger. Gegijzeld van 10 tot 16 uur. Niet komen opdagen om vervolgens weer een dag gegijzeld te worden omdat men ergens in de middag pas tijd heeft voor de aflevering. Dat vraagt toch echt om verbetering