Enveloppe Nederland- Logo - Beoordelingen

Enveloppe Nederland
Beoordelingen:

127 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden511 beoordelingen in totaal  

4,53
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

20 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop "lokaal" bij Enveloppe Nederland, maar uiteindelijk blijken de Enveloppen uit Spanje te komen. Dat mag van mij iets duidelijker aangegeven worden. :-) Verder: fraaie enveloppen & snelle service.

Meest relevante negatieve beoordeling

17 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb al eens gekleurde enveloppen besteld die wel goed waren. De witte enveloppen nu waren slecht verpakt. Ze hadden gevouwen punten en waren vergeeld. Ik kon ze meteen weggooien. Wel kreeg ik alles meteen vergoed, dus de service is prima.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Enveloppe Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en uitstekend verpakt. Enveloppen voldoen volledig aan de verwachting.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed product, prima prijs. Levering duurde iets langer, geen probleem.
Beoordeling melden
HL
Hans L.
Hegelsom
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, duidelijke site
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Was prima
Beoordeling melden
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik had er grote moeite mee dat er niet wordt vermeld dat de enveloppen helemaal uit Spanje moeten komen. De verzending duurde lang. De enveloppen waren glanzend en dat stond niet in de beschrijving
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering ,keurig verpakt. Vriendelijke klanten service
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eenvoudige bestelling, vlotte levering.
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering, goed verpakt
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Very happy about the product
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AV
Ad v.
Tilburg
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel geleverd

Mijn order was snel geleverd. Alleen het meegeleverde tracking nummer werkt niet. Je wordt doorverwezen naar een vage site. Je moet daar je land ingegeven, maar wat je ook selecteert hij springt telkens terug op Spanje. En je hebt ook geen idee wie het gaat afleveren. In mijn geval stond DPD plotseling aan de deur,
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Service

Vlot geleverd. Product voldoet aan verwachting.
Beoordeling melden