Enveloppe Nederland

1.061 reviews in totaal   296 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 23 sep 2025

enveloppe.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn positief over de snelheid van levering, de kwaliteit van de producten en de nette, stevige verpakking. De klantenservice wordt gewaardeerd om haar behulpzaamheid en vriendelijkheid. Daarnaast worden de website en het bestelproces als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, met voldoende keuze. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt overwegend als goed beoordeeld. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren vertragingen of trage verzending. Er zijn klachten over het retourbeleid en de communicatie bij problemen. Onverwachte extra kosten worden soms genoemd, net als verwarring en langere levertijden doordat bestellingen uit het buitenland komen. Daarnaast is er af en toe kritiek op de manier van inpakken.

ReviewsEnveloppe Nederland

goede prijs en , kwaliteit

genoeg keus, mooie prijs voor een heel mooie kwaliteit envelopjes. Relatief snelle bezorging ( het komt blijkbaar vanuit het buitenland dus logisch dat het niet de dag na bestelling in huis is. ik ben zeer tevreden en heb inmiddels een nieuwe bestelling geplaatst die al onderweg is
Ik vond bij jullie hele leuke vrolijke gele en oranje envelopjes van C7 formaat die ik nergens in een fysieke winkel kon vinden. Ook prettig dat je het gewenste aantal kunt bestellen. En helemaal prima om er 3 dagen over te doen, voor mij hoeft dat "vandaag bestellen - morgen thuis" helemaal niet. Vanwaar al dat gehaast? Van mij mag de snelheid er uit. Gewoon normaal en relaxed je envelopjes kopen.

Retour moet naar Spanje, belachelijk

De enveloppen waren prima. Maar ik vind het belachelijk dat je, als je het retour wilt sturen door een verkeerde maat, je het op eigen kosten naar het magazijn in Spanje moet sturen a €18 voor dhl bezorging. Als je een Nederlandse site hebt, verwacht ik ook dat je het naar een Nederlands adres terug kan sturen. Anders moet het er groot bij vermeld worden bij het bestellen. Als ik dit had geweten had ik wel gelijk ergens anders met nl magazijn besteld.
Goede enveloppen. De manier waarop ze ingepakt waren liet wel wat te wensen over en de geur is nogal intens.
Goede klantenservice, ik werd snel en netjes geholpen toen bleek dat één artikel niet voorradig was.

Zeer tevreden

Goede en mooie enveloppen. Goede kwaliteit/prijs verhouding en goed contact. Snelle verzending, altijd goed geleverd via DPD, zeer tevreden!
Product is super en precies zoals omschreven, verzending duur relatief lang; product kwam uit Spanje.
best snel geleverd en kwaliteit is oke
Snelle bezorging en goede prijs kwaliteit verhouding
De foto's van de enveloppen in de webshop kloppen niet met de werkelijkheid. De ene manila envelop kleurde op de foto groenig en de andere rozig, maar ze waren bij levering precies hetzelfde bruin van kleur. En ik wilde geen bruine enveloppen, maar groenig en rozig. Verder tevreden over de afhandeling.

Altijd goed en snel!

Bestel hier altijd en levering is altijd goed en snel!

heel erg snelle bezorging en prima product

heel erg snelle bezorging (sneller zelfs dan verwacht) en prima product!
Goede website met veel alternatieven. En uitstekende bezorging!
Snelle levering, goede prijs.
G T
Gerry T.

Uiterst tevreden!

Ik ben uiterst tevreden en blij met alles over al mijn bestellingen bij jullie. Zowel over de kwaliteit van de enveloppen als de prijsverhouding. Ook de levering is altijd dik in orde!!
Enveloppen van goede kwaliteit. Snelle levering!
Heel spoedig bezorgt. In goede staat.
Niet een mail sturen om te vragen naar mijn ervaring als het product nog niet geleverd is.
Het was makkelijk om mijn order te plaatsen.

Enveloppe Nederland

Uw nr. 1 enveloppenwinkel: enveloppen kaftpapier, papieren enveloppen en veel meer!