Klanten zijn erg tevreden over de snelle en vlotte levering, de hoge productkwaliteit met goede stevigheid, pasvorm en afwerking, en de vriendelijke, behulpzame service van het personeel. Ook wordt de duidelijke en attente communicatie gewaardeerd, met snelle reacties op vragen. Verder zijn klanten positief over het deskundige advies en de redelijke prijs-kwaliteitverhouding. Enkele klanten ervaren echter af en toe een langere levertijd of vertraging en noemen de producten soms aan de prijzige kant.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsten Caat
Bank zit weer prima
Na prettig email contact hebben we het zitkussen van onze leren 3-zits-bank door ten Caat laten opvullen. We hebben de leren hoes zonder vulling opgestuurd en kregen deze strak gevuld met 2 soorten schuimrubber erin weer terug. De bank zit weer als nieuw (en misschien wel beter).
Uitstekend werk voor een alleszins redelijke prijs.
Ik zou dit aan iedereen aanbevelen.
Beste Edwin,
Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide beoordeling.
Wat fijn om te horen dat het contact prettig is verlopen en dat uw bank weer zo goed zit. Daar doen we het uiteindelijk voor: bestaande meubels waar nog veel waarde en verhaal in zit weer comfortabel en bruikbaar maken.
Mooi ook om te lezen dat de vulling strak is teruggekomen en dat het resultaat misschien zelfs beter zit dan voorheen. We waarderen uw aanbeveling enorm.
Veel plezier met uw bank!
Team Schuimrubber.nl
Goede prijs kwaliteit
Eenvoudig bestellen en op maat te laten maken producten.
Na bestellen en betalen factuur en bestel order ontvangen. Daarna was het iets meer dan 14 dagen stil tot ik bericht kreeg dat de order onderweg was.
Dus niet tig mailtjes met bestel updates. Vond ik wel prettig.
Bestelling ziet er goed uit keurig op de opgegeven maat.
Antwoord van ten Caat
Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide review! Goed om te horen dat het maatwerk precies naar wens is en dat onze nuchtere aanpak qua mailtjes u beviel. Wij houden de communicatie inderdaad graag effectief en relevant. Veel plezier met uw bestelling!
Blij dat ik dit bedrijf heb gevonden! Heb hier koudschuim gekocht goed verpakt, goede service en een mooi product.
Wil mijn kussens uitbreiden en zal hier de volgende kussen ook bestellen!
Dank ten Caat!
Super bedrijf! De communicatie liep vlekkeloos (zelfs op zondagochtend!) en het hele proces was ook top. We zijn heel blij met de nieuwe zitkussens voor ons bankstel. Fijn dat we eerst twee voorbeelden thuisgestuurd kregen om te testen. Van harte aanbevolen!!
De kussens passen perfect.
Heel fijn dat we op de hoogte werden gehouden waarom de levertijd langer duurde.
Goed aanbod en service
Goede service dat alle benodigdheden voor meubel herstel op een website worden aangeboden. Goed en vlotte communicatie en afhandeling.
Super snel en fijn geholpen. Erg aardige medewerkers en een mooi resultaat. Ik kom zeker bij u terug mocht ik uw dienst nog eens nodig hebben.
Antwoord van ten Caat
Bedankt voor de mooie review, en goed om te lezen dat alles naar wens is!
Helemaal goed
Duidelijke website, snel geleverd en blij met kussens :)
Kussens exact dezelfde als op website en keurig verpakt - de levertijd was volgens afspraak
Kussens wel wat aan de prijzige kant.
Snelle levering. Kussens Kivik een paar centimer kleiner dan origineel. Vulling minder zacht dan origineel. Maar we zijn goed geholpen met deze alternatieven.
Zeer vriendelijke mensen en flexibel
Pantera schuim
Verzending duurde wat lang( misschien ook wel door feestdagen) Maar wel prima producten en uistekend verpakt.
Beste Joyce,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Fijn om te horen dat de producten naar wens zijn en goed verpakt zijn aangekomen. De verzending heeft inderdaad iets langer geduurd dan gewenst, mede door de feestdagen. Bedankt voor uw begrip daarvoor.
Veel plezier met uw bestelling!
Team Schuimrubber.nl
Goede kwaliteit zitkussens voor mijn bank
Kussenvullingen zijn erg goed. Iets steviger dan verwacht maar dat vind ik juist wel fijn. Verzenden duurde wat langer dan aangegeven maar was verder geen probleem
Alles top! PostNL was meer dan drie dagen te laat maar daar kan ten Caat niets aan doen.
Snele levering en het product is exact wat ik zocht: sevig vulling voor mijn sierkussens.
Antwoord van ten Caat
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens was.
Perfect! Alle spullen die ik nodig had voor een meubelrestauratie waren in voorraad, snel geleverd voor een prima prijs.
Vlotte levering, uitstekend product.
Goede communicatie snelle levering en adequate service bij vragen
Prima passend kussen voor onze bank.