++ Deskundig advies, vriendelijk en goed geholpen (telefoon), medewerkster dacht goed mee en begreep mijn verhaal heel goed. Heb meerdere keren geble ook ivm de levering, ik werd elke keer heel prettig en goed geholpen
/ De transporteur heeft niets van zich laten horen vooraf, waardoor ik in totaal 3x heb gebeld met Haag en Heg. Zij kon mij vrijdag informeren, daarvoor was er niets bekend, omdat de leverings administratie niet was bijgewerkt. D chauffeur meldde mij kwartiertje van tevoren en dat was dus de enige melding die ik in totaal kreeg van de transporteur/palletways.
++ De chauffeur heeft mij wel heel goed geholpen door de levering af te leveren op de door mij gewenste plek, vriendelijk en behulpzaam .
Communicatie is zeer slecht.
Ik heb een mail in het Duits gehad over hoe de bomen te plaatsen en te onderhouden. Op mijn vraag of deze ook in het Nederlands beschikbaar was heb ik geen reactie gehad. De bezorging was gepland op donderdag 9 of vrijdag 10 maart, maar zonder enkele vooraankondiging stond de chauffeur woensdag 8 al op de stoep en was er uiteraard niemand thuis. Gelukkig was de chauffeur wel capabel en heeft de bomen netjes op de oprit geplaatst
Zeer fraaie, kwalitatief hoogstaande bomen van t juiste formaat. Bij Haag-Heg is 200 cm tot 220 cm ook echt die maat. Ook de service was prima, van te voren telefoontje van chauffeur en overleg over de plek waar hij de bomen kon plaatsen. Ik zou echt niet weten wat jullie beter kunnen doen
Levering zou tussen 8:15 en 10:15 zijn. Maar werd pas iets voor 5 uur geleverd. Hierdoor moesten we de hele dag thuis blijven.geef dan geen tijdslot af maar gewoon levering zal tussen 9 en 17 uur zijn. Dan weet je waar je aan toe bent.
9 mei 2023
Nette levering. Mag alleen iets minder verschil tussen de hedera hekken zitten. Sommige zijn “ kalig” en kijk je nog doorheen, terwijl anderen mooi vol en al dicht zijn.
13 mei 2023
Ik had planten besteld 1meter 25 hoog en kreeg planten van 1 meter 60 hoog fantastisch gelijk een heg met aanzien. Planten in uitstekende kwaliteit.
Zoals voorheen prima producten ontvangen in prima staat. Duurde deze keer wel iets langer t leveren. Maar wel conform toezegging.
9 mei 2023
Fijn dat de order geannuleerd kon worden . Top door een ongeval ben ik niet in staat ze te planten . Dank voor de goede service.
Snel geleverd en prima.struiken. alles conform afspraak.
Betrouwbare leverancier.
12 mei 2023
Bestel gemak, prima verzorgde aflevering van de bestelling, mooie kwaliteit bomen
Het aantal te planten struiken was in de berekening van Haagheg veel te weinig.
17 mei 2023
Prettige klantgerichte communicatie en levering volgens de gemaakte afspraken!
13 mei 2023
Prima service! Goede prijs kwaliteit verhouding, en alles op tijd geleverd
17 mei 2023
Prachtige boompjes , lijken een categorie groter dan besteld
Alles prima. Netjes op tijd geleverd en goede communicatie.
8 mei 2023
Prettige omgang met een zeer deskundige contakt persoon
Mooie haagbomen, wel enig verschil in grote en omgang.
Geïmporteerde beoordelingen: