Certificaat voor haag-heg.nl

No. X4791F453475DC5C4174E5102D6CCE02F
 

Geldig vanaf
30-11-2017
Geldig tot
29-11-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor haag-heg.nl



Goed

4.30/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 192 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft haag-heg.nl al 281 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
16-10-2019
2 weken later dan bedoeld, maar met een uitstekend argument. De planten vertoonden nog groei en dus wilden ze dat niet verstoren. Planten netjes bezorgd en telefonisch ook uitstekend geholpen Ga hier zeker nog bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
10-09-2019
14-10-2019
De planten zien er uitstekend uit.

Communicatie rondom de levering was echter matig. Het was erg onduidelijk wanneer de bezorging zou plaatsvinden. Aangezien ik een weekend wilde vrijhouden om de planten snel in de grond te kunnen zetten, had ik daar graag meer duidelijkheid over gehad.

Verder was de chauffeur vrij chagrijnig, maar daar heeft hij zelf meer last van dan ik :)
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
11-10-2019
Bedankt Planten in zeer goede staat ontvangen en netjes vooraf overleg over de levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
22-09-2019
11-10-2019
Er werd niet op de afgesproken dag geleverd
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
20-09-2019
05-10-2019
De bomen kwamen een week later. Weinig informatie over levertijd op de dag zelf.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
19-09-2019
04-10-2019
De datum van de levering veranderde twee keer en ik kreeg daarvan ook niet tijdig bericht.
De website is heel mooi maar ik had als klant moeite om er de weg in te vinden hoe ik kon bestellen. Het systeem van winkelwagen is voor de klant heel prettig.
Bij de geleverde taxusplantjes was er 1 die meteen door de tuinman die ze voor me plaatste volledig werd afgekeurd, gewoon een zielig plantje.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
30-09-2019
Je krijgt geen bericht op welke van de twee aangegeven leverdagen je je zending kan verwachten en extra informatie die voor de chauffeur van belang is, wordt niet doorgegeven.
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
29-09-2019
Wij hebben nog geen levering gehad vandaar de slechte beoordeling
1.00
Slecht

haag-heg.nl antwoordt: 30-09-2019
Beste heer, aangezien u de Port. laurier bestelt heeft, heeft u nog geen planten ontvangen. wij gaan ervan uit de dat planten rond half oktober gerooid kunnen worden en dan meteen geleverd worden. zodra wij dit zeker weten zullen wij u bellen om een afspraak te maken.

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
28-09-2019
Levering 1u met vertraging en werden hiervan niet op de hoogte gebracht. Mooie haag, correcte prijs.
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
23-09-2019
Keurig op tijd. Goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
01-03-2019
11-09-2019
Alles verloopt correct en zoals afgesproken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
13-08-2019
10-09-2019
goed geregelt
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
31-03-2019
06-09-2019
Wij hebben onze liguster 18 April ontvangen 75 stuks. Ze zaten in een doos verpakt en waren er droog. De liguster gelijk in een emmer met water gezet en later geplant. Wat ons gelijk opviel was de diverse tijd van de afmetingen van de planten. Van één sprietje tot bijna een complete struik. De liguster staat nu 4 maanden en er zijn 18 liguster dood gegaan.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
01-05-2019
04-09-2019
fijne levering alleen gaan er 2 portugeese laurier dood, van de 20. Het is een beetje vreemd in zo'n rijtje. Verder makkelijk te bestellen en prima levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
31-08-2019
Juiste planten correcte bezorging
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
04-04-2019
29-08-2019
60 coniferen besteld en op tijd geleverd. Alle 60 doen het uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
12-03-2019
29-08-2019
Allemaal mooie en gezonde planten
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
04-03-2019
29-08-2019
Ik bestel regelmatig bij. Heg en haag goede producten snelle leveringen ook naar het buitenland
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
18-01-2019
28-08-2019
mooie kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
03-06-2019
28-08-2019
Alles prima geregend en geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
27-08-2019
Prachtige laurierhaag geleverd
Goede aardige behulpzame service
Zo het iedereen aanraden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
01-03-2019
27-08-2019
Top bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
07-03-2019
27-08-2019
helaas 1 of 2 kapot
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
27-08-2019
Het zal een kwestie zijn van niet goed lezen neem ik aan maar als ik op mijn bericht dat ik geen gebruik maak van de offerte de vraag krijg nog even adresgegevens door te geven om de bestelling in orde te maken, dan komt dat niet lekker over.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
11-03-2019
27-08-2019
Prima geregeld
Alles op tijd
Goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
25-02-2019
27-08-2019
Helaas na 3 maanden veel dode struiken, klantenservice oordeelt dat dit komt door te droge grond, terwijl er een druppelslang bij ligt. Bieden als oplossing een korting bij een volgende bestelling. Teleurstellend. Hier geen volgende bestelling meer.
2.33
Matig

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
15-08-2019
Op tijd geleverd. Producten zien er goed uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
21-07-2019
04-08-2019
Uiteindelijk prima levering, maar qua communicatie en nakomen van (terugbel)afspraken kan het wel wat beter
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
15-07-2019
04-08-2019
We werden keurig gebeld ivm warm weer om de planten op een ander tijdstip te leveren dit ivm kwaliteit. Goed verpakt en wat we besteld hebben kregen we ook
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
26-07-2019
Producten redelijk maar meer niet, levering zonder afstemming nadrukkelijk gevraagd.
1.67
Matig

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
08-07-2019
Kwaliteit van de kluit verschilde nogal per pot.
3.67
Goed

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
22-06-2019
07-07-2019
snelle en correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
11-06-2019
06-07-2019
Goed 10+
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2019
Besteldatum
20-05-2019
27-06-2019
We hadden planten besteld en kregen een andere maat geleverd. Dit werd na het sturen van een mailtje met foto’s keurig opgelost Echte service
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-06-2019
Besteldatum
23-05-2019
26-06-2019
Beste
1.Er was 1 laurier te kort.
2.Er zijn er 4 die een zeer bleke kleur hebben.
3.ERGSTE. Vooral die van 1m80 tot 2m zijn zeer schrale laurieren en amper 1m80 groot.
Dus zeer ontgoochelend en voel mij dus wat opgelicht, zeker ik nu elders al gekeken heb en veel mooiere exemplaren gezien heb.
Gr
Luc Verheyden
1.67
Matig

haag-heg.nl antwoordt: 27-06-2019
Beste Luc, je hebt planten tussen de 175-200 besteld en deze waren net boven de 175 dus aan de lage kant. hiervoor krijg je zoals in een mail besproken een geld bedrag terug betaald

Datum van publicatie
26-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
26-06-2019
de levering was 1 dag later als afspraak , dus vrije dag voor niets opgenomen, en hoogstwaarschijnlijk gaan 3 coniferen dood , ze zijn nu al aan het bruin worden.
en ik had 40 thuja,s besteld en er zijn er 39 geleverd
2.00
Matig

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
25-06-2019
Geen levertijden ontvangen van chauffeur, na navraag kwam hij uiteindelijk vroeger dan doorgegeven. Naast hele mooie boompjes (7) waren er ook 5 van (veel) mindere kwaliteit. Haag en Heg neemt de klachten serieus: stuurde een keurige mail met aanwijzingen om de haag goed te krijgen en geeft twee maanden garantie op het aangroeien.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
23-06-2019
Wel wat prijzig maar dan heb je ook goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
22-06-2019
Ging allemaal goed maar 1 puntje wacht nog op de rekening dat mag wat sneller haha gr jan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
20-06-2019
Dag te vroeg bezorgd.
4.00
Goed

haag-heg.nl

haag-heg.nl werd op 30-11-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Kuil 27a
5071 RH Udenhout
Nederland
info@haag-heg.nl
haag-heg.nl
Winkel-exploitant
TOTALPLANTS B.V.
Kuil 27a
5071 RH Udenhout
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met haag-heg.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.