verf-plaza.nl

9.666 reviews in totaal   3.828 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.828 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 18 jan 2023

verf-plaza.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering, de hoge kwaliteit van verf en materialen en de zorgvuldige verpakking die schade voorkomt. Ook de scherpe prijzen, het ruime assortiment met veel keuzemogelijkheden en de gebruiksvriendelijke, duidelijke website worden gewaardeerd. De klantenservice wordt veelal als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren en de communicatie verloopt meestal snel en duidelijk. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren frustratie door vertragingen of onduidelijkheid over bezorgtijden. Er zijn af en toe opmerkingen over de kwaliteit van accessoires zoals kwasten en roerstokjes, en enkele klanten melden schade aan producten ondanks de zorgvuldige verpakking. Daarnaast wensen sommige klanten snellere of meer proactieve communicatie van de klantenservice bij problemen of vertragingen.

Reviewsverf-plaza.nl

Sigma S2U primer en lak zeer goede producten

Sigma S2U primer en lak gekocht. Zelfs de primer geeft al een beter resultaat dan watergedragen aflakken. Voor mij alleen nog maar verf op alkyd basis. Goede pottijd en vloeit mooi. Eindelijk is schilderen weer leuk. De kwasten zijn van prima kwaliteit en verliezen geen haren. Voor 2100 uur besteld de volgende dag in huis werd helaas niet waargemaakt. Tijdens het bestellen om 2040 uur was de eerste keuze idd de volgende dag maar verderop in het bestelproces was deze keuze ineens verdwenen en kon het vanaf een dag later. Was voor mij gelukkig verder geen probleem. Zal hier zeker weer bestellen.

Niet meer vanuit Frankrijk bestellen

Mijn pakket heeft 8 dagen bij de Franse douane gestaan maar daar kan Verf-Plaza niks aan doen. Na bijna twee weken heb ik het nu ontvangen. Eén blik is behoorlijk gedeukt uit de doos gekomen, de andere is prima. Gelukkig zijn de deksels goed verzegeld want er is niets gaan lekken. Volgende keer laat ik het in NL bij familie bezorgen want daar kom ik toch nog regelmatig.
Hoog tempo en duidelijkheid: vlotte levering en terugkoppeling wanneer iets niet kan en meteen oplossingen of alternatieven. De meest mooie maatkleuren, goed doorgemengd en dus meteen bruikbaar bij binnenkomst, lekker efficiënt werken dus.
Het was voor het eerst dat ik via deze weg verf/muurverf bestelden. Was best spannend. En de kleur die ik uitgekozen had, was exact! Ik was er heel blij mee. Ook het Watsapp contact was betrouwbaar. (Voor vragen) De bestelling kwam zeer snel binnen. Ben zeer tevreden.

Slechte service Post.nl

De Post.nl bezorger was anderhalf uur eerder dan het aangegeven tijdslot gekomen en vervolgens mijn bestelling bij een post.nl punt ver van mijn adres afgegeven. Gemeld aan Verf Plaza en op hun advies het pakket geweigerd. Vervolgens zou het pakket na ontvangst door Verf Plaza opnieuw verstuurd worden.
Zeer tevreden over plaza Verf! Snelle verzending, goede communicatie en een uitstekende service. De verf mengt mooi en de kleur is precies zoals verwacht. Alles was netjes verpakt en werd snel geleverd. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsverf en betrouwbare service!
M K
M K.
Vlotte bestelling en levering. Sikkens Rubbol SB op kleur gemengd besteld. Juiste kleur is aangekomen. Is ook hele fijne verf. Blijft lang zitten (hard nodig aan de kust) en verft prettig. Kleine tip: misschien een klein likje verf (bij mengverf) op de deksel. Is in 1 oogopslag de kleur te zien.

Rijks puur rood van Sikkens was enorm scherp geprijsd, om deze reden heb ik de verf bij verf plaza besteld. De kleur was ook precies zoals verwacht, wat natuurlijk ook een fijne bijkomstigheid is ;) Het was netjes verpakt, met een roerhoutje erbij geleverd. Kortom: gewoon goed.
Zeer aantrekkelijke prijs en een zeer snelle levering met een goede verpakking (wat nodig is want Postnl had het pakket op zijn zijkant aan de voordeur neergeploft, ik stond toevallig zeer dicht bij de voordeur ...).
Eerste paar bestellingen zeer tevreden, maar plots werd er geen verf geleverd en was er weinig communicatie. Met WhatsApp gecommuniceerd waar de verf bleef. Blijkbaar kon 1 kleur niet gemaakt worden. Na 1 week laten weten dat ik liever de ene helft van de bestelling toch had en de rest graag cancellen. Dus uiteindelijk wel de andere verf gekregen. Jammer dat dit dan niet direct wordt gecommuniceerd.. daarbij, een kleur aanbieden en die dan niet kunnen maken is wat vreemd. Uiteindelijk bij verf.be zonder problemen binnen 1 dag gekregen.
Zeker goed geholpen ondanks 2 keer pech met de emmers latex die kapot gingen onderweg met de post. Je kan je afvragen of die dunne emmers geschikt zijn om per post te versturen, de pakket bezorgers gooien met die dozen. Personeel is goed bereikbaar via telefoon, app en mail en de terugbetaling ging erg snel.
Snel geleverd voor een mooie prijs, ik moet alle deuren in huis gaan schilderen en een 750ml potje is dan veel te weinig, verfplaza heeft ook de 2,5 liter versie voor minder dan 3x 750ml poten dus besteld en de volgende dag geleverd
Mijn bestelde producten lagen niet in de kluis van de pakketmuur bleek na openen van het deurtje. Na gebeld te hebben met verfplaza de producten dezelfde avond in het magazijn opgehaald. Super service 👍
Goed verpakt, goed geprijst, helaas zou de verf eerst een dag later binnen komen, daarna werdt 2 dagen later als beschreven. Natuurlijk komt dat door de bezorgdienst en hoeft het geen probleem te zijn, alleen als je er op rekend is het lastig. Tip: er bijzetten levertijd 1-3 dagen.
Exact de goede kleur gemengd. Na montage van nieuwe kamerthermostaat bleven er wat witte plekjes over omdat de oude net anders van vorm was en de montage plaat anders gemonteerd moest worden. Probeer dan nog maar eens de juiste kleur van een 20 jaar geleden geverfde muur te vinden. Bij Verfplaza lukte dat! Super tevreden.
Product is goed, en redelijk op tijd afhankelijk van PostNL Wel heb ik ervaren dat 2 verschillende kleuren verf bij elkaar verpakt waren, waarvan op 1 blik duidelijk is aangegeven wat de kleur is en op de andere blik was dit niet het geval. Dit bracht verwarring met zich mee, waardoor de schilder zijn werk opnieuw moest doen en ik meer moest uitgeven aan verf.
Complimenten voor de webshop! Hellemaal compleet met video’s, kleurenzoeker, vergelijking van de maten van de kwasten die worden verkocht zodat je kan inschatten hoe groot ze zijn! En zeer snelle levering.

Breed assortiment en fijne klantenservice

Alle soorten kleuren verf beschikbaar. Ook verf die elders niet te krijgen is. Makkelijk persoonlijk contact te krijgen met de klantenservice of via de app. Snelle verzending. Evt problemen worden meteen opgelost. Ze snappen hoe het hoort! Echt top service in deze tijden van robots en digitalisering.

Snelle levering.

Eigenlijk niks op aan te merken. Snel verzonden, en netjes verpakt. Daar is echt aandacht aan besteed. Toppers zijn het. Het is dat er maar 5 sterren zijn. Anders had ik er zeker meer gegeven.
Snelle communicatie, niet zo persoonlijk, maar wel duidelijk. Alles zat erg goed ingepakt, dus de pakketjes zijn heel binnengekomen. Ik had wel 40 mailtjes van PostNL en evenveel pakketjes in de PostNL app, terwijl ik 10 pakketjes heb ontvangen, dus er lijkt iets in die koppeling nog niet helemaal goed te zitten. Ik heb de verf nog niet gebruikt, dus ik ben erg benieuwd.

verf-plaza.nl

Verf-plaza.nl is een online verfwinkel met twee verfwinkels in Breda en Roosendaal. Wij leveren topverf van alle bekende merken zoals Sikkens, Sigma, Flexa, Farrow and Ball, Rust-Oleum en nog veel mee...