Snowleader.nl

1.393 reviews in totaal   588 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen positief over de snelle levering, de scherpe prijzen en aanbiedingen, en de duidelijke website. De klantenservice wordt gewaardeerd om de bereikbaarheid en vriendelijkheid. Ook wordt de productkwaliteit meestal als goed of zoals verwacht beoordeeld, en sommige klanten zijn tevreden over de stevige verpakking. Er zijn echter regelmatig klachten over vertragingen en onduidelijke verzendtijden. De klantenservice krijgt kritiek vanwege traagheid, automatisering en een gebrek aan empathie bij problemen. Het retourproces wordt als problematisch ervaren door hoge kosten, beperkte vervoerderskeuze en onduidelijke communicatie. Daarnaast zijn er terugkerende klachten over beschadigde of slecht verpakte pakketten en negatieve ervaringen met vervoerders zoals Mondial Relay en DPD, vooral wat betreft traceerbaarheid en afhaalpunten. Enkele klanten vinden de website traag of onoverzichtelijk, met name bij bestellingen en retouren. Tot slot melden sommige klanten problemen of teleurstelling met de productkwaliteit.

ReviewsSnowleader.nl

great just noting wrong.
Good service
Delivery was fast and the return process worked well. The website is easy to use. Improvement could be clearer size guidance to avoid returns.
Goede productbeschrijving en snel verzonden. Helaas was het pakket half open en gescheurd, maar dat kan ook aan de vervoerder liggen.
Perfect service, keep on going!
Bestelling was snel verstuurd; door de sneeuw wel wat vertraging bij de pakket-bezorger maar omstandigheden als deze komen maar weinig voor. Al met al snel in huis en goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Prima bedrijf, levering had iets sneller gemogen en de website is soms wat onoverzichtelijk maar geen echte problemen ervaren.
Julie verkopen rommel van izipizi maar houden 7,99 van mijn terugbetaling af voor "retourverwerking" wanneer ik het terugstuur omdat gewoon te slechte kwaliteit is. Een bril die krom op het gezicht zit door slechte kwaliteit is niet ok. Dus ook niet ok om je klanten hiervoor op te laten draaien,als iemand iets terugstuurt omdat die zich bedenkt snap ik, maar dit.......nee echt niet. Eerste keer en meteen laatste keer snowleader.

Antwoord van Snowleader.nl

Goedendag, Het spijt ons voor het ongemak. Tot op heden hebben wij geen contactverzoek ontvangen met betrekking tot het probleem dat zich bij de ontvangst van uw bestelling heeft voorgedaan. Om het bewustzijn rond retourzendingen en hun impact op het milieu te vergroten, rekenen wij retourkosten aan, die van het terug te betalen bedrag worden afgetrokken. U kunt alle retourvoorwaarden raadplegen via de link op de startpagina van onze website of in onze algemene verkoopvoorwaarden. Wij danken u voor uw begrip. Met vriendelijke groeten, Het Snowleader-team
Duidelijke website en snelle levering
Duurt best wel lang tot het geleverd wordt. Na bestelling blijkt plots dat het van het zuiden van frankrijk moet komen...

Antwoord van Snowleader.nl

Goedendag, De levering van uw bestelling stond aanvankelijk gepland voor 4 juni. Deze datum wordt bij het afronden van uw bestelling bevestigd. De vervoerder heeft ons uiteindelijk bevestigd dat de levering op 5 juni plaatsvindt. Onze excuses voor deze vertraging. Wij bevestigen u tevens dat ons bedrijf inderdaad in Frankrijk is gevestigd. Wij staan tot uw beschikking voor eventuele aanvullende vragen. Met vriendelijke groet, Het Snowleader-team

Betrouwbare winkel

Veel aanbiedingen, grote assortiment, goede prijzen, snelle verzending. Echte aanrader!

not possible to contact.

Thank you for your response, my new boots have arrived quickly and indeed processed correctly. The phone and mails were not responded, for the rest good service.