Certificaat voor Azalp.nl

No. X4BC84A00C9F257B9E5EF92E400A93313
 

Geldig vanaf
24-01-2017
Geldig tot
23-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.nl



Goed

3.95/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 750 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.nl al 1.979 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
25-05-2019
Er is 1 keer gebeld voor levering maar die is gemist dan word er gelijk niets meer gedaan klant moet er zelf achter aan .m
Moet zelf contact opnemen met vervoerder en telefoon nummer op zoeken, en krijgen een fout email om contact met de vervoerder te maken. Dus het is gewoon kut.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
24-05-2019
Een slechte ervaring.
Op het verkeerde adres bezorgde, ondanks 2 x telefonisch contact.
Chauffeur niet bereid de bestelling naar het juiste adres te brengen. Moesten we zelf maar uitzoeken hoe we een blokhut op de juiste plaats kregen.
Firma heeft niets teruggekoppeld ook al hebben we een klacht ingediend.
Ook niet gereageerd op mijn email met de vraag hoe ze dit willen goedmaken/compenseren.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
de levering liep voorspoedig. door verkeerde interpretatie van mijn kant alsnog enkele artikelen alsnog moeten bestellen. onduidelijke weergave aanvullende artikelen in de optie sterk aanbevolen accessoires. onvoldoende controle bestelformulier.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
23-05-2019
Goede service en goed op de hoogte gehouden van de bestelling.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
15-04-2019
23-05-2019
Wij hebben de bestelling ruim op tijd geplaatst (anderhalve maand voor de verzochte montagedatum). Levertijd van het product was 1 tot 3 weken. Levering duurde uiteindelijk ruim 1 maand. Door slechte communicatie tussen Azalp en de transporteur. Hierna konden we ook nog wachten op de montageservice. Hout was op verschillende plekken beschadigd of van slechte kwaliteit en er ontbraken onderdelen.
2.00
Matig

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
23-05-2019
Prima service. Snel bezorgd en scherpe prijs. Zou er zeker weer wat kopen indien nodig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
22-05-2019
25 februari het door mij bestelde Graed Falcon 7x7 tuinhuis ontvangen.
Tijdens het uitpakken van het tuinhuis ontdekte ik dat beide kunststof daklicht doorlaat panelen gescheurd waren, onbruikbaar dit i.v.m. lekkage.
Heb Azalp verzocht om mij 2 nieuwe panelen te zenden, na ruim 2 maanden mailen 2 dozen met 100 kg kunststof ontvangen met weer 2 defecte panelen.
Inmiddels compensatie ontvangen.
2.33
Matig

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Alles prima op tijd ontvangen in goede staat, dus helemaal okay
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
29-03-2019
21-05-2019
Na bestelling geen bericht en gebeld. Artikel niet op voorraad terwijl op de site 2-5 werkdagen stond. Levertijd 6 weken. Na 4 weken toevallig op de site gekeken en artikel levertijd was 2-5 dagen. Weer gebeld en ze zouden het uitzoeken en terugbellen. Na 2 dagen een onpersoonlijk mailtje: levertijd 3 maanden. Op de site de levertijd niet aangepast en bestelling geannuleerd. Week later geld terug.
1.33
Slecht

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
20-05-2019
Levering binnen de tijd ontvangen en netjes achter in de tuin gebracht.Alles klopt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
20-05-2019
De tuinberging voldoet volledig aan onze verwachting. Ze werd snel en goed afgeleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
Keurig op tijd en netjes geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
20-05-2019
Vandaag de tuinschuur binnen gekregen geleverd niet binnen 2-5 werkdagen Doos onbeschadigd en toch twee onderdelen behoorlijk beschadigd deze zijn dus beschadigd in de doos gedaan Slecht gedrag dus nu weer een week wachten op de nieuwe onderdelen Daar baal ik echt van
vr gr H L Meijer
2.33
Matig

Azalp.nl antwoordt: 21-05-2019
Hoi Odile Meijer, Het klopt dat je bestelling één dag te laat geleverd werd, maar gelukkig kon je hem wel volgend op de tracking link. Betreft de beschadigde onderdelen, ik geloof niet dat onze leverancier onderdelen beschadigd in de doos stopt. Dit zal tijdens het transport gebeurd zijn. We zullen echter uw beschadigde onderdelen zo snel mogelijk naleveren. Met vriendelijke groet, Azalp

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
20-05-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
19-05-2019
communicatie slecht
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
18-05-2019
Prima service goed product voor weinig veld
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 23-05-2019
Beste meneer de Rouw, Super om te horen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
17-05-2019
geen klachten
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 20-05-2019
Beste meneer Doorn, Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
goede service. vlotte afhandeling
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 20-05-2019
Beste meneer Sterenborg, Bedankt voor de positieve review. We hopen dat u nog veel plezier beleefd aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
14-05-2019
bestelling gedaan bevestiging gekregen dat het leverbaar was bevestiging van de transporteur gekregen met afleverings datum Dinsdag 14mei tussen 8 en 5
2 dagen vrij genomen timmerman in gehuurd( €235 )bij Azalp € 464 voor de opbouw
Maandag 13 mei 16:55 Blokhut niet leverbaar
geen blokhut wel de rekening van de timmerman
tegemoetkoming €100 korting bij volgende aankoop €235 kwijt +2 dagen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
13-05-2019
I would not trust this webshop, they seem fraudulent. I placed an order on 24th March. As per this website, they make delivery within 3-5 days of the item. They didn't delivered the goods within intented time, and as per them tried to deliver later (when I was away for the vacation). Now, they are refusing to refund the full amount, they refunded only 70 EUR out of 115 EUR order. Beware of them.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
07-05-2019
Hoewel geen echte problemen bij montage van blokhut Jonathan, was de montagebeschrijving wat algemeen.
Bijvoorbeeld de tip om het (punt-)dak eerst te omlijsten en daarna pas te dekken met de shingles is het vermelden waard. Maar hij staat
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
11-03-2019
03-05-2019
11 maart besteld. Tot op heden niks ontvangen
2x gebeld. Ik zou gebeld worden voor levering maar ik hoor niks
1.50
Matig

Azalp.nl antwoordt: 06-05-2019
Hoi Angela, Zoals al eerder naar je gecommuniceerd werd kon de levering iets langer duren dan gepland. Echter is nu alles gelukkig op voorraad en zal er snel geleverd gaan worden Met vriendelijke groet, Marco

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
26-03-2019
01-05-2019
Keter Store it Out Ultra - Kast goed ontvangen en keurig verpakt. Goede gebruiksaanwijzing ontvangen, het in elkaar zetten was makkelijk, alleen de bodemplaat delen waren erg krap om ze in elkaar te schuiven c.q. klikken. Des al niet te min het is een MOOIE Kast.
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 07-05-2019
Beste mevrouw Hesselink, Goed om te horen dat u zo positief bent over het feit dat alles op een juiste wijze is verzonden en ontvangen. We hopen dan ook dat u met een tevreden gevoel terugkijkt op uw bestelling bij Azalp. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
09-04-2019
01-05-2019
Levering voor alle bestelde producten binnen 24 uur. Na 48 uur slechts een klein deel binnen wacht op de rest.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
15-03-2019
30-04-2019
in beginn was het moelijk maar later was alles heel goed gedaan
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 01-05-2019
Beste meneer Weidenbruch, Gelukkig is alles alsnog op een juiste wijze afgehandeld. We hopen dat u veel plezier gaat beleven aan uw blokhut. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
19-03-2019
30-04-2019
Heeft te lang geduurd door communicatie fouten met bestelling,maar het is verder goed afgehandeld.
3.00
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 01-05-2019
Beste familie Leijten, Helaas werd uw bestelling iets later geleverd door bepaalde ontwikkelingen. Echter hebben we u netjes op de hoogte gehouden en zijn we u tegemoet gekomen. We hopen dan ook dat u snel kan genieten van uw berging! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
30-04-2019
Lange levertijd ondanks dat het artikel voorradig was.
3.00
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 01-05-2019
Beste meneer Lassouw, Onze excuses dat uw tuinhuis iets later geleverd werd dan gecommuniceerd op onze website. Het is spijtig om te weten dat het 3 dagen langer heeft geduurd. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
29-04-2019
Het tuinhuisje heeft een onduidelijke montage handleiding en de montage gaatjes zaten niet allemaal op de juiste plaats.

Verder prima
3.67
Goed

Azalp.nl antwoordt: 01-05-2019
Beste meneer Snijders, Dat is vervelend om te horen. Jammer dat we van u geen mailtje of belletje kregen, anders hadden we samen met u kunnen kijken voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
29-04-2019
Bestellen gaat vlot, maar leveren gaat moeizaam.
We hebben een zwembad besteld maar deze werd niet compleet geleverd.
Uiteindelijk is de rest na geleverd, maar zonder handleiding waardoor het voor mij niet te doen is om een bouwkundig zwembad in te bouwen.
Communicatie verloopt moeizaam. Wat ik mis is dat je kan inloggen op de website en daar de status van je bestelling kan volgen (tip?)
2.33
Matig

Azalp.nl antwoordt: 01-05-2019
Beste meneer Verweij, We hebben reeds de handleiding van uw zwembad gestuurd, onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
29-04-2019
Zal jullie aanbevelen, service tot aan de deur
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 01-05-2019
Beste meneer van Maurik, Fijn om te horen! Het is altijd goed om te lezen dat een klant tevreden is met zijn bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
16-03-2019
28-04-2019
kwalitatief een goed product met weinig knoesten en kwasten,ook de deuren zien er goed uit,prijs kwaliteit van het product is zeer goed.alleen nog ff voorgronden en in elkaar zetten.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 01-05-2019
Beste meneer Hilgersom, We zien dat u weet waar u over spreekt., bedankt voor het compliment! We wensen u dan ook veel plezier met het opbouwen van uw blokhut! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
28-04-2019
Lange levertijd, slechte communicatie
2.00
Matig

Azalp.nl antwoordt: 29-04-2019
Hoi Miray Tekin, Helaas had onze leverancier SCP jouw pakket verstuurd naar een verkeerd adres. Gelukkig is het pakket alsnog (met Track & Trace code) geleverd aan je. We hopen dan ook dat je nog veel zwemplezier mag beleven deze zomer. Met vriendelijke groet, Hilde

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
28-04-2019
Duidelijke website, makkelijk te bestellen, product binnen 6 werkdagen in huis
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 01-05-2019
Beste meneer Dodde, Goed om te horen dat alles op een juiste wijze geleverd is. We wensen u dan ook veel plezier met uw tuinhuisje. Met vriendelijke groet. Team Azalp

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
27-04-2019
Het huis is nog niet gebouwd. Beoordeeling later.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 01-05-2019
Hoi mevrouw Bohlen, Bedankt voor de review! Wanneer het niet lukt met de opbouw helpen we u graag! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
27-04-2019
Betrouwbaar bedrijf
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 01-05-2019
Beste meneer Foppele, Goed om te horen dat u ons bedrijf zo typeert. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
27-04-2019
prima geregeld allemaal
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 01-05-2019
Beste meneer Maat, Goed om te horen! Hangen uw deuren al? Anders helpen we u graag met advies. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
27-04-2019
alles goed en snel verlopen. product voldoet aan alle verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 01-05-2019
Beste meneer van der Spek, Dat is helemaal top om te horen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
26-04-2019
Advies:In het vervolg bus met kit niet aan de buitenkant doen maar binnenin. Was beschadigd met vervoer.
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 29-04-2019
Beste meneer Overweg, Bedankt voor de tip! We hopen dat u nog wel de siliconenkit kon gebruiken. Als dat niet het geval is horen we dit graag van u! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
20-02-2019
26-04-2019
Product is nooit geleverd besteld half februari, ze weten niet waar de bestelling is hebben tot op heden ook het geld niet terug Hebben vaker bestellingen geplaatst altijd erg moeilijk zullen er nu niets meer kopen.
Als de betaling nog een week achterwege blijft zullen we een beroep doen op de aankoop verzekering
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 29-04-2019
Beste meneer Blaauw, Helaas is de levering van uw blokhut niet verlopen zoals de normale gang van zaken. Hierdoor zijn we helaas genoodzaakt om uw geld te crediteren, onze oprechte excuses. In dezer dagen zal het geld gecrediteerd worden. Met vriendelijke groet, Azalp

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
29-03-2019
26-04-2019
Azalp beloofd in de advertentie een tot drie weken levertijd,maar dat klopt niet na drie weken gebeld moet nog tot 10 Mei wachten en dan nog een vervoerder vinden dus totaal zes weken wachttijd.
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 29-04-2019
Hoi Cor v. Renswoude, Helaas klopt het dat jouw product iets later geleverd wordt dan gepland. Echter gaat de logistiek van een geheel tuinhuisje niet zo gemakkelijk als bijvoorbeeld een pakketje. Natuurlijk snappen we uw frustratie, maar we beloven uw tuinhuis zo snel mogelijk te leveren. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Azalp.nl klantbeoordeling

Azalp.nl

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.nl werd op 24-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 076 80 80 124.

Contact
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
klantenservice@azalp.nl
Azalp.nl
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Handelsregister
KvK - Breda 60954353
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.