Azalp.nl- Logo - Beoordelingen

Azalp.nlReviews

: 570Uitstekend

4,63

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 jul. 2022
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Azalp.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Azalp.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 jul. 2022
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Azalp.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Azalp.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Azalp.nl

63 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

570 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 aug. 2022 
van M M.
We zijn erg blij met dit tuinhuisje. Heel degelijk product! Eerder hadden we een metalen variant bij de concurrent gekocht, en die kwam helemaal gedeukt aan en was van inferieure kwaliteit. Teruggestuurd en toen deze besteld. Met veel plezier in elkaar gezet. Alles klopte, was goed gemarkeerd, en het is stevig, staat als een (tuin)huis. Ziet er ook leuk uit tussen de bomen. Je moet er alleen wel stellingkasten bij bestellen, want er zitten geen planken bij (dat lijkt zo op de foto's). Er kan heel veel in, het is stevig, het daklicht is ook handig, en het slot is stevig.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


25 aug. 2022
Tot nu toe slechte service! We hadden een buitenkast besteld, maar direct geretourneerd. De man zag het pakket nog liggen, zou regelen dat het stop werd gezet. Niet dus, dus zouden we 25 euro volgens hun aan retourkosten moeten betalen. POSTNL heeft op ons verzoek het nu al retour gedaan, maar nog steeds geen geld teruggekregen. Ik vind het tot nu toe nog niet echt een fijne winkel. Ik hoop dat ik z.s.m. eens mijn geld terug krijg!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Azalp.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden 
Service en communicatie is uitstekend
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Goede prijs. Snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Azalp.nl
8 nov. 2022
Beste, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Jennifer, Team Azalp.
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Prima geregeld
Beoordeling melden
Antwoord van Azalp.nl
8 nov. 2022
Beste, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Jennifer, Team Azalp.
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
All s bestens
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Azalp.nl
8 nov. 2022
Beste Jo, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Jennifer, Team Azalp.
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022 
van Jo H.
Mijn vragen werden op een snelle, correcte en vriendelijke manier beantwoord. De levering was snel en op tijd. De bezorgers waren heel correct en vriendelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van Azalp.nl
28 okt. 2022
Beste Jo, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Jennifer, Team Azalp.
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022 
Snelle service goede communicatie over levering
Beoordeling melden
Antwoord van Azalp.nl
8 nov. 2022
Beste, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Jennifer, Team Azalp.
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022
snel en netjes verzorgd.
Beoordeling melden
Antwoord van Azalp.nl
28 okt. 2022
Beste Bert en Janny, Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Jennifer, Team Azalp.
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Azalp.nl
1 nov. 2022
Beste Sabine, Bedankt voor de beoordeling! Wij wensen u veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Jennifer, Team Azalp.
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Azalp.nl
28 okt. 2022
Beste Adrie, Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Jennifer, Team Azalp.
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022 
Wij waren blij dat alles klopte
Beoordeling melden
Antwoord van Azalp.nl
28 okt. 2022
Beste, Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Jennifer, Team Azalp.
 Geverifieerde beoordeling
29 sep. 2022
sommige delen er zwak
Beoordeling melden
Antwoord van Azalp.nl
28 okt. 2022
Beste de Geus, Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Jennifer, Team Azalp.
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Azalp.nl
28 okt. 2022
Beste van Beek, Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Jennifer, Team Azalp.
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Azalp.nl
28 okt. 2022
Beste Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Jennifer, Team Azalp.
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022 
van M M.
We zijn erg blij met dit tuinhuisje. Heel degelijk product! Eerder hadden we een metalen variant bij de concurrent gekocht, en die kwam helemaal gedeukt aan en was van inferieure kwaliteit. Teruggestuurd en toen deze besteld. Met veel plezier in elkaar gezet. Alles klopte, was goed gemarkeerd, en het is stevig, staat als een (tuin)huis. Ziet er ook leuk uit tussen de bomen. Je moet er alleen wel stellingkasten bij bestellen, want er zitten geen planken bij (dat lijkt zo op de foto's). Er kan heel veel in, het is stevig, het daklicht is ook handig, en het slot is stevig.
Beoordeling melden
Antwoord van Azalp.nl
28 okt. 2022
Beste Moor, Bedankt voor de leuke beoordeling en de foto! Wij wensen u veel plezier met het tuinhuis! Met vriendelijke groet, Jennifer, Team Azalp.
 Geverifieerde beoordeling
14 aug. 2022
Niet te ingewikkeld bij bestelling plaatsen, en snel geleverd. Heb het nog niet uit de verpakking gehaald , want ik plaats pas het pas ongeveer over een maand. Dat komt dan beter uit. Hoop dat alles dan in orde is, maar neem aan dat jullie een goede garantiebepaling hanteren
Beoordeling melden
Antwoord van Azalp.nl
28 okt. 2022
Beste Nely, Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Jennifer, Team Azalp.
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022 
Ging even wat mis met de opdracht bevestiging maar na een telefoontje was dat direct opgelost, netjes geleverd op tijd en de montage is prima gelukt met zijn tweeën!
Beoordeling melden
Antwoord van Azalp.nl
28 okt. 2022
Beste Michaela, Bedankt voor de mooie beoordeling en de foto! Met vriendelijke groet, Jennifer, Team Azalp.
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022
Ondanks dat de naam mijn ik zei hebben ze volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Goede klantenservice duidelijke verzend afspraken en product zoals beschreven.
Beoordeling melden
Antwoord van Azalp.nl
28 okt. 2022
Beste Ingrid, Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Jennifer, Team Azalp.
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Probeer om de klant beter op de hoogte te houden van levering naar hem toe Ik weet dat je afhankelijk bent van de vervoerder maar het beter door info te geven
Beoordeling melden
Antwoord van Azalp.nl
28 okt. 2022
Beste Ron, Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Jennifer, Team Azalp.