Certificaat voor Azalp.nl

No. X4BC84A00C9F257B9E5EF92E400A93313
 

Geldig vanaf
24-01-2017
Geldig tot
23-01-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.nl



Goed

3.90/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 821 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 1.222 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
30-04-2018
23-05-2018
De producten zijn scherp geprijsd en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
30-04-2018
23-05-2018
Product snel ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
22-04-2018
23-05-2018
Het pakket werdt op de aangegeven dag en tijdstip gebracht .
Op aangeven van mijn vrouw werdt het pakket op de juiste plek gezet.
Compliment aan de chauffeur.
En de gebruik aanwijzing om de kast in elkaar te zetten klopt als een bus.
Proficiat.
Volgende keer bestel ik weer bij jullie.
Bedankt voor de service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
02-05-2018
23-05-2018
Blokhut op tijd en compleet geleverd. Makkelijk in elkaar te zetten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
18-04-2018
23-05-2018
Levering is niet echt gegaan zoals gezegd.
Als wij niet toevallig op het te leveren adres waren geweest , had de chauffeur het niet af kunnen leveren.
Dat we van tevoren een belletje zouden krijgen als het geleverd werd.
Product is goed, en als er contact was was dat goed.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
23-04-2018
23-05-2018
Ons tuinhuis en kippenverblijf in Scandinavisch blauw perkoleum geverfd. Helemaal top door snelle levering en scherpe prijs. Beslist een aanrader deze webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
22-05-2018
Goede service, snelle levering, veel keus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
22-05-2018
2 tot 5 dagen levertijd vandaag 22 dagen en steeds aan het lijntje gehouden, eerst geen betaling ontvangen, na zoeken 2 mei bleek betaling al 2 mei binnen te zijn, 17 me opi toe gezegd direct na pinksterenbericht nog geen bericht ik hoop deze week op afhandeling van mijn bestelling
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 23-05-2018
Beste meneer Seters, Uw bestelling is verzonden met de pakketdienst, ik ga gelijk informeren bij deze derde partij waarom uw bestelling er nog niet is. Wij komen hier logischerwijs bij u op terug. Met vriendelijke groet, Wendy

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
16-03-2018
21-05-2018
Nog nooit zulke slechte service gehad. Levertijd zou drie weken zijn en het werden een paar maanden. Belangrijkste onderdeel ontbrak, scharnier was niet goed gelast. Overal zelf achteraan moeten gaan. Houden zich aan geen enkele afspraak. Is het geld niet waard. Triest
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 22-05-2018
Beste Rosa Reugebrink, Helaas hadden we enkele problemen met onze leverancier waardoor de levering langer duurde dan verwacht. Echter hebben wij alles gedaan wat in onze macht lag om u zo goed mogelijk te helpen. Verder hebben we onze fouten financieel ruimschoots gecompenseerd. Desalniettemin hopen we dat uw blokhut staat en u er tevreden mee bent. Met vriendelijke groet, Wendy

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
30-04-2018
21-05-2018
Ik had een set deuren besteld voor mijn oude tuinhuisje. Ik heb wel wat aan de deuren en het kozijn moeten veranderen om ze passend te maken, maar ook dat is goed gelukt, dus hier zit een blij en tevreden mens. Omdat ik verder van service geen gebruik heb gemaakt ga ik uit van goed. Daar bent u waarschijnlijk ook blij mee.

groet Frans Polman Dorpsstraat 72 Bemmel
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
23-04-2018
21-05-2018
Vlotte levering .
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
30-04-2018
21-05-2018
Eerst even telefonisch contact gehad. Prima voorlichting en super levering.
Het product is van super goede kwaliteit en voldoet aan de verwachting. Zal hier zo weer bestellen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
27-04-2018
21-05-2018
de firma DHL is kampioen onvriendelijkheid en wil geen info over verzending geven en levert alleen onder werktijd. en maar 2 pogingen en anders 50 km verderop afhalen
dit is toch echt niet van deze tijd
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
25-04-2018
21-05-2018
Levering was snel en goed gecommuniceerd.
Ook in een kleine tuin is het mogelijk om een grote trampo te zetten. Onze tuin is maar 7,5 bij 6,5mtr en staat perfect. De kinderen ziin er dol op en spelen er dagelijks op.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
28-04-2018
20-05-2018
Snel geleverd. In elkaar zetten kostte iets meer tijd dan gedacht. Tevreden klanf
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
28-04-2018
20-05-2018
Wij kregen bericht dat artikel bezorgd zou worden, hele middag gewacht. Bezorgbedrijf gebeld om 18.30, werd 2e keer opgenomen. Bleek niet op voorraad. Twee weken gewacht. Dinsdag Azalp gemaild, pas vrijdag reactie daarop. Hadden woensdag bericht van bezorgbedrijf gekregen, vrijdag artikel keurig volgens afspraak bezorgd. Bezorgbedrijf krijgt wel 5 sterren, Azalp 2 sterren wegens niet informeren
2.00
Matig

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
09-05-2018
19-05-2018
terrashaard (400 kilo) zou thuisbezorgd worden,op afspraak
woensdag een mail:komt tussen 11 en 13.Geen bezorgafspraak dus. Gebeld met bedrijf en afgesproken waar het neergezet zou worden,tevergeefs: het werd buiten tuin gedropt.
De boel weer op laten halen. Ik heb een haard besteld, geen pallet vol spullen van 400 kilo, die ik zelf moet slepen, is onmogelijk.
Site geeft foute info:geen stijl
1.00
Slecht

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
26-04-2018
19-05-2018
Op 26 april een zwembad pomp besteld van 628,95. Worden aan het lijntje gehouden.
Zelf al meerdere keren telefoontjes gepleegd naar AZALP. Worden elke keer afgescheept; we hebben het druk, het is hoogseizoen, pomp is niet leverbaar. We willen geen alternatief.
Donderdag afgesproken,indien pomp zaterdag niet in huis dan geld retour en 70 euro tegemoetkoming.
Vandaag niets ontvangen
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 22-05-2018
Beste meneer Robert Bisschops, Vervelend om te horen dat u uw bestelling zo heeft ervaren. Onze klantenservice heeft achter de schermen heel hard haar best voor u gedaan om de pomp alsnog bij u te laten leveren. Hij was namelijk niet meer leverbaar vanuit onze leverancier en zodoende moesten we improviseren. Wij hopen dan ook dat u alsnog blij bent met uw bestelde pomp. Vriendelijke groet, Azalp

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
28-04-2018
19-05-2018
Slechte produkt beschrijving op de site en zeer slechte service en communicatie.
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 23-05-2018
Beste meneer Ed Namink, Uw bestelling werd rechtstreeks geleverd vanuit onze leverancier zodat u uw product nog binnen de gecommuniceerde leverdata binnen zou hebben. Helaas is er iets mis gegaan bij onze leverancier die dit niet communiceerde naar ons. Dit zorgde ervoor dat wij u helaas ook niet op de hoogte kon stellen. Onze oprechte excuses. Vriendelijke groet, Azalp

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
27-04-2018
18-05-2018
Super service,wij hadden een zwembadliner besteld en de dag erna kwam die in de aanbieding en na 1 telefoontje zonder problemen het geld terug gestort,dus zou er zo weer kopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
12-02-2018
18-05-2018
Wij hebben onze schuur laten zetten ...en keurig op tijd en zeer snelle en uiterst zorgvuldig gezet. Impregneren doen ze niet meer onder hoge druk (wel laten doen als onderlaag)dus hebben wij hem zwart gebeitst......zeer tevreden ...mooie schuur...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
22-04-2018
18-05-2018
Alles is verlopen zoals ik me heb voorgesteld.Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
20-04-2018
18-05-2018
Prima dakbedekking, chauffeur heeft alles keurig geleverd en van tevoren gebeld. Communicatie ook in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
18-04-2018
18-05-2018
De levering is niet volgens wens verlopen. Moeilijk afspraak te maken en dan volgens afspraak niet van te voren gebeld dat ze in de buurt zijn. Pas bellen als ze voor de deur staan en toe was niemand thuis. Zodat ze in de voortuin moesten zetten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
21-11-2017
18-05-2018
Vooral rondom levering veel onduidelijkheid, vergde het nodige nabellen over levermoment. Communicatie hierover mag wat ons betreft pro-actiever.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
26-04-2018
18-05-2018
Op tijd geleverd. Hele fijne schuur.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
21-04-2018
17-05-2018
Product was op verschillende plaatsen gedeukt, en de installatie beschrijving is chaotisch, hier heb je hoge school voor nodig.
3.00
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 18-05-2018
Beste meneer Blijderveen, Wanneer sommige onderdelen beschadigd waren dan had u contact kunnen opnemen met onze klantenservice. Dan hadden we de beschadigde onderdelen voor u kunnen vervangen. Daarnaast bent u altijd vrij om vragen te stellen over de montage deze hadden wij dan graag voor u beantwoord. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
11-04-2018
17-05-2018
Snelle levering en duidelijke handleiding.
Wel enige handigheid nodig met het in elkaar zetten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
05-04-2018
17-05-2018
De levering vind op 23 mei pas plaats
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
26-04-2018
17-05-2018
Hele slechte behandeling van klacht bij kapotte levering. GEEN reactie op mails. Geen terugkoppeling. Eens maar nooit meer Azalp.
1.33
Slecht

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
28-01-2018
17-05-2018
goed product goede afwerking en goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
22-02-2018
17-05-2018
Was al gewaarschuwd niet te bestellen vanwege slechte ervaringen. Na 1,5 wk geen pakje. Gebeld: lakse houding. Zouden terugbellen: niet. weer gebeld: wisten niet waar pakket was, zouden uitzoeken. Na aantal dagen weer zelf gebeld: pakje weggeraakt bij bezorger Werd niet geïnformeerd. Weer bellen: onvriendelijk. Zou gecompenseerd worden: nu maanden verder, nooit meer ietsgehoord: dus nooit weer
2.00
Matig

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
24-04-2018
16-05-2018
Het filmpje lijkt heel simpel maar wij vonden het moeilijk om in elkaar te zetten dat viel heel erg tegen maar gelukkig staat het huisje lijkt wel heel netjes
Mvg hilda
3.00
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 17-05-2018
Beste mevrouw Adema, Het is goed om te horen dat het alsnog is gelukt (ondanks dat het tegenviel) om het tuinhuisje op een juiste wijze te plaatsen. Wij hopen dan ook dat u hier nog veel plezier aan beleefd. Met vriendelijke groet, Wendy

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
23-04-2018
16-05-2018
Producten kan ik nog niet beoordelen, deze moeten nog gemonteerd worden.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
16-04-2018
16-05-2018
Jammer dat enkele gaatjes (8 stuks) in metalen onderdelen te klein waren om de bijgeleverde schroeven te kunnen plaatsen. Daardoor heb ik deze gaatjes moeten uitboren om de gehele montage mogelijk te maken. Voor het overige uitstekend product met prima montagehandleiding Dit is ons 2e Keter-product dat wij naar volle tevredenheid gebruiken.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
25-04-2018
16-05-2018
Goede en snelle service. Geen verzendkosten in vergelijk bij andere bedrijven die hetzelfde product verkopen
Klantvriendelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
24-04-2018
16-05-2018
1 dag na de bestelling en betaling contact opgenomen met de servicedesk. De bestelling was op voorraad en kon binnen de 5 werkdagen worden geleverd. Op de 5e dag geen levering, onmiddelijk contact opgenomen. Het product was niet meer op voorraad. Wel in een andere kleur. Alsgevolg wederom 5 werkdagen levertijd waarom niet zelf contact met de klant opnemen?
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
22-04-2018
16-05-2018
Goede prijs voor een goed artikel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
24-04-2018
16-05-2018
Geen klachten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
23-04-2018
16-05-2018
Alles was in orde goede levering prima sevice
4.00
Goed

Azalp.nl klantbeoordeling

Azalp.nl

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.nl werd op 24-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 076 80 80 124.

Contact
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Tel: +31 (0) 24 82 000 19
Fax: +31 (0) 24 89 014 62
klantenservice@azalp.nl
Azalp.nl
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.