Klanten waarderen de snelle en nauwkeurige levering, de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice, en de scherpe prijs of goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de kwaliteit van het materiaal en het eindproduct wordt vaak positief genoemd, evenals de duidelijke montage-handleiding en instructies. Tegelijkertijd zijn er ook kritische geluiden over problemen met de levering, onvolledige of verwarrende instructies en communicatie, en enkele negatieve ervaringen met de klantenservice en de kwaliteit van het product.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsAzalp.nl
Mooi tuinhuisje bij Azlap besteld.
Materiaal voelt erg slap aan, eenmaal in elkaar gezet is het een stevige constructie. Alhoewel ik erg benieuwd ben hoe het zal zijn bij een hele harde wind en regenbui.
Heb al regelmatig spullen via Azalp besteld. Altijd naar grote tevredenheid. Echter deze keer stond de chauffeur voor de levering zonder tegenbericht ineens voor de deur. Met als gevolg dat er niemand thuis was. Gelukkig belde de chauffeur netje op om te vragen waar hij het pakket neer mocht leggen.
Wel erg slordig dat Azalp ons niet op de hoogte had gebracht van de levering. Maar al met al is alles toch nog goed gekomen.
Goede kwaliteit materialen, de belangrijkste delen op maat gezaagd en andere delen makkelijk af te korten. Alleen de tekening die via de website wordt gegeven gaat Alleen over de basisconstructie. Ik mis bijvoorbeeld uitleg over hoe de deur in een muur moet worden gemonteerd. Dat zou beter kunnen.
Kan niet veel beter communicatie top
bleek een klein onderdeeltje niet er te zijn dan het slot.\
Werd contact opgenomen met de leverancier 3 dagen later was het onderdeeltje er zonde betaling ik zeg schapo dus zou niet weten wat er beter zou kunnen
Zeer goede kwaliteit
Zeer goed materiaal. Makkelijk te monteren. Duidelijke handleiding. Hordeur is echter een crime om te monteren. Gaas is moeilijk strak te krijgen.
Gewoon goede sauna schroten
Sauna schroten besteld. We hadden wat zorgen over de kwaliteit die in Nederland te koop is. Dit is 100% meegevallen bij Azalp. Zeer goede kwaliteit. Echt A kwaliteit. Er zat in het hele bestelling maar 1 slechte schroot. Allemaal ook rechte schroten. Kortom je kunt hier gewoon goede sauna schroten kopen.
Was iets mis gegaan met de bestelling
Ben ontzettend goed geholpen door Robert van de klantenservice probleem werd meteen opgelost
Bezorging ging niet direct goed. Was miscommunicatie tussen Azalp en post.nl. Verder is de kwaliteit van de tuinkast niet super, bij het opbouwen brak er een onderdeel maar gelukkig had dat weinig invloed op de kast als totaal.
Tevreden
Goed geadviseerd bij aankoop. Levering was gepland op een maandag. Kregen uit het niets een dag of 2 van te voren bericht dat levering de vrijdag daarvoor zou plaatsvinden. Kwam eigenlijk erg slecht uit en moesten daarom iets regelen wat niet makkelijk was. Levering zelf verliep prima. Tuinhuis moet nog geplaatst worden waardoor we dat nog niet kunnen beoordelen.
Ik vind dat jullie het netjes opgelost hebben en daar ben ik blij om, ik zal als ik nog iets in de tuin nodig heb zeker weer bij jullie bestellen.
Vriendelijke groet,
A.Scholten.
Goed contact met medewerker en werd meegedacht bij een probleem.
Een element niet in pakket aanwezig. Slordig van KETER. Geen reserveonderdelen aanwezig in Breda. Jammer, montage daardoor gestopt, week vertraging. Verder goed te woord gestaan door medewerker AZALP. Heeft dus extra tijd en geld gekost.
Het pakket was niet helemaal compleet, na contact op te hebben genomen, werden de ontbrekende delen snel opgestuurd, zonder problemen
Koop tuinhuisje
Proffesioneel geholpen in de zaak, in goed overleg wanneer het bezorgd kan worden. Hebben alleen het tuinhuisje nog niet binnen, dus kan hierover niets zeggen.
Super snelle levering en product precies zoals omschreven.
Werd goed geholpen door de medewerkers.
Ik moest vooral een goede factuur hebben, omdat ik als inwoner van Curacao de btw kan verrekenen. Het kunststof tuinhuis is nu verscheept naar Curaçao en afwachten wanneer het hier aankomt. Dan wordt het opgebouwd en hopelijk zitten alle delen en onderdelen in de verpakking.
super snel geleverd
Snelle levering voor een concurrerende prijs!
Keurig en net product👌
Er is werkelijk niets wat beter kan
Bestelling en levering bouwpakket tuinhuis gingen zonder problemen.
Bouwpakket kunnen opzetten volgens tekening.Tekening duidelijk.
Belangrijk om het met twee personen te doen.
Goed om voldoende ruimte te hebben ivm uitzoeken onderdelen die nodig zijn.