Certificaat voor Azalp.nl

No. X4BC84A00C9F257B9E5EF92E400A93313
 

Geldig vanaf
24-01-2017
Geldig tot
23-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.nl



Goed

3.99/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 830 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.nl al 1.881 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
18-03-2019
Probleemloos bestellen, probleemloos ontvangen, zonder beschadigingen bezorgd. Gewoon zoals het hoort dus, prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
18-03-2019
Alles netjes op tijd en de juiste producten
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
17-03-2019
Slechte levertijd. Product prima.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
17-03-2019
Uitstekende prijs, ruim 100 euro voordeliger dan bij het tuincentrum op de hoek.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
17-03-2019
Doen wat het zegt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
16-03-2019
Levering bleef uit materiaal super kwetsbaar
3.67
Goed

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
21-02-2019
14-03-2019
Bestelling gedaan 0€ vezenkosten betaald en 1 dag later moet verzenfkosyen alsnog betalen?
1.00
Slecht

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
21-02-2019
14-03-2019
zet niet op de website dat een artikel in voorraad is als het er niet is en meld eerlijk dat een klant iets langer moet wachten
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
21-02-2019
14-03-2019
Alles was prima geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
19-01-2019
14-03-2019
Leverdatum volgens de website was 4-6 weken. Direct na bestellen bleek de (uit)leverdatum 9 weken te zijn. Was voor mij niet direct een probleem, deze datum zijn ze uiteindelijk ook nagekomen. Producten zijn wel van goede kwaliteit, alles was goed verpakt en werd keurig voor het huis afgeleverd. Een latere vraag werd binnen 48 uur beantwoord, kan nog wat beter. Al met al een tevreden klant.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
20-02-2019
13-03-2019
Prima geleverd wat ik heb gevraagd
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 18-03-2019
Beste meneer Luesken, Fijn om te horen dat alles op een juiste wijze aan u is geleverd. We wensen u dan ook veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
18-02-2019
13-03-2019
Snelle levering en goed product geen aanmerkingen
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 18-03-2019
Beste meneer Valk, Dat is goed om te horen, als we echter iets voor u kunnen betekenen horen we het graag. We zijn er natuurlijk om u te helpen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
19-02-2019
12-03-2019
Wacht na anderhalve week nog steeds op antwoord. Artikelen flink beschadigd.
2.00
Matig

Azalp.nl antwoordt: 13-03-2019
Beste meneer Boer, Ik heb contact gehad met de desbetreffende collega's die uw order hadden opgepakt. Zij gaan nog contact met u opzoeken om tot een passende oplossing te komen, wij beloven het op een juiste wijze op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
18-02-2019
11-03-2019
mooi product,eenvoudig op te bouwen.goede service.stevige verpakking.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 12-03-2019
Beste Korja Sibma-Klamer, Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
15-02-2019
08-03-2019
alles perfect gelopen bedankt
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 12-03-2019
Beste meneer Khamprasong, Bedankt voor de positieve review die u ons gaf! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
15-02-2019
08-03-2019
Snel en bij vragen snelle reactie
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste meneer Steur, Dat is ook altijd ons streven, bedankt voor de review Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
14-02-2019
07-03-2019
het is een goed product we hebben er gelijk nog een besteld super goed en mooi
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste meneer Marijnissen, Leuk om te horen dat u zelfs nog een tweede bestelling bij ons heeft gepleegd. We hopen dat u hier net zo tevreden over gaat zijn als de 1e! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
14-02-2019
07-03-2019
Levering duurde even. Service weet ik nog niet
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste familie Romijnsen-Losse, Onze excuses dat de levering iets langer duurde dan gepland. Als er echter nog vragen of onduidelijkheden zijn met betrekking tot uw product horen we het graag, we staan klaar om u te helpen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
14-02-2019
07-03-2019
Schuurtje is correct en op tijd geleverd.
De kwaliteit is prima en het opbouwen ervan vrij eenvoudig door goede handleiding.
Wij zijn er gelukkig mee
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste familie Rijnders, Dat jullie er gelukkig mee zijn is voor ons het allerbelangrijkste. Veel plezier in de toekomst met uw tuinhuis. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
13-02-2019
06-03-2019
Goed gedaan
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste meneer van Heerebeek, Nou, het is goed om te horen dat we het volgens u goed hebben gedaan. Dat is ook ons streven voor iedere bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
06-03-2019
Te weinig tekens om alles uit te leggen. Kan alleen iets zeggen over de service en aangezien mijn contacten per mail en telefoon niet positief zijn geweest, alleen daarover op dit moment een beoordeling. Pas wanneer mijn probleem is opgelost en ik duidelijkheid heb, pas ik deze review aan.
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste Marc de Groot, Wij zijn meerdere malen in contact met je geweest om ervoor te zorgen dat alles op een juiste wordt opgelost. Gezien je laatste zin doe je ook zeker je best om ons nog verder te chanteren. We gaan in ieder geval ons best voor je doen, hopelijk kunnen wij dat andersom ook gaan merken. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
13-02-2019
06-03-2019
Goed
3.67
Goed

Azalp.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste Binahi Berwari, Dat is goed, veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
13-02-2019
06-03-2019
Alles gut
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste meneer Wemken, Goed om te horen, we hopen dat uw bestelling mooi zal staan op de camping. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
12-02-2019
05-03-2019
Het gekochte produkt voldeed niet aan mijn verwachting. De foto op de website gaf een heel ander beeld weer als het ontvangen produkt. Na contact met uw klanten service is het product retour gegaan. Dit was voor mij een ervaring om niet meer via internet iets te kopen zonder het fysiek in handen te hebben gehad. Het aankoopbedrag en verzendkosten zijn inmiddels ontvangen.
3.00
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste meneer Gijs Koers, Het is vervelend om te horen dat u zo uw bestelling heeft ervaren. Echter willen wij wel vermelden dat glaswol, gewoon glaswol is. Ongeacht de kleur, het heeft precies dezelfde functie. Het lijkt me onwaarschijnlijk dat u dit voor de kleur heeft geretourneerd, maar dat is natuurlijk uw goed recht. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
12-02-2019
05-03-2019
Zeker compleet ontvangen en uitstekende handleiding
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste meneer Haasert, Fijn om te horen! Staat uw tuinhuisje ook al? Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
21-12-2018
05-03-2019
alles opgelost
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste mevrouw Thielen, Dat is goed om te horen! Dat is het minste wat we konden doen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
02-03-2019
Besteldatum
09-02-2019
02-03-2019
Netjes optijd geleverd
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste meneer van den Heuvel, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
08-02-2019
01-03-2019
Slechte service. Geen contact wanneer het product geleverd wordt. Je moet er zelf achterna. Terug bellen doen ze niet. Vervolgens een bepaalde tijd afgesproken er vrij voor genomen en wat denk je geen bezorging. Het transport bedrijf komt zijn afspraken wel na.
2.00
Matig

Azalp.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste Kevin Lucardie, We hadden uw bestelling via onze leverancier laten lopen zodat er sneller geleverd kon worden. Onze partner Werkenmetmerken heeft de leverdatum gecommuniceerd naar ons, dit is blijkbaar niet gehaald. Gelukkig is alles alsnog op een juiste wijze geleverd. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
28-02-2019
De kiepbak van dit product is van plastic en is door montage van de bouten in de bak krom getrokken, waardoor het sluiten van de bak niet gaat. De bak kiept als je weg rijd. De hendel kan de bak niet vast klemmen, omdat het ijzer van de bak-steun nu te ver naar voren staat en niet bij de hendel komt. Ik probeer dit op te lossen met een elastiek die hem naar achteren trekt, werkt niet fijn.
3.67
Goed

Azalp.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste familie van der Velde, Graag zijn wij benieuwd wat er precies mis is met uw product. Kunt u eventueel een mailtje sturen naar webcare@azalp.com? Dan pakken we uw klacht gelijk op! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
28-02-2019
Snelle levering, keurig op afspraak, zonder beschadigingen. Vriendelijk geholpen toen ik belde met een vraag. Voor herhaling vatbaar
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste mevrouw Maassen, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij hopen dat u nog lang plezier gaat beleven aan uw order. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
21-02-2019
prima geleverd
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 25-02-2019
Beste meneer Goosens, Bedankt voor uw positieve review. We hopen dat u met een tevreden gevoel terugkijkt op uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
20-02-2019
Goede en voorzichtige aflevering van mijn kas
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 21-02-2019
Beste meneer Martens, Dat is fijn om te horen! We hopen dat er nog veel moois in uw kas mag groeien. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
23-01-2019
19-02-2019
Goede communicatie, wel 1 plank gebroken i.v.m. een kwast op de verkeerde plek. Zelf maar opgelost, klus moest af.
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 20-02-2019
Beste meneer Kenter, Oei, dat is vervelend om te horen. Hopelijk is het allemaal nog gelukt? Als dat niet het geval is bent u altijd vrij om een berichtje te sturen, we helpen u graag! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
15-11-2018
19-02-2019
Niet correct product gelevert, heel lang levering tijd.
3.67
Goed

Azalp.nl antwoordt: 20-02-2019
Beste meneer Suchail, Dat is heel vervelend om te horen. Is er iets wat we nog voor u kunnen betekenen? Anders bent u altijd vrij om ons een berichtje te sturen naar webcare@azalp.com. We horen graag van u! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
17-02-2019
Later geleverd dan beloofd, geen antwoord waarom, moest speciaal 2x rijden naar afleveradres door veranderde levering.
3.00
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 19-02-2019
Beste meneer Mutsaerts, Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We gaan ook navraag doen bij de desbetreffende personen hoe dit kon plaatsvinden, onze oprechte excuses. We hopen in ieder geval dat u tevreden bent met uw tuinhuis. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
22-01-2019
16-02-2019
Voldoet geheel aan onze verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 19-02-2019
Beste mevrouw van Elteren, Bedankt voor het compliment. We hopen dan ook dat u nog veel plezier beleefd aan het desbetreffende product. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
04-01-2019
15-02-2019
Geen
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 18-02-2019
Beste mevrouw Overgaauw, Heel erg bedankt voor uw positieve review. We hopen dat u nog veel plezier gaat beleven aan uw tuinhuisje. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
14-02-2019
UITSTEKEND
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 15-02-2019
Beste meneer Flores, Hartelijk bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
16-01-2019
06-02-2019
De goedkoopste, snelle levering en keurig op tijd. Zeker aan te bevelen.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 07-02-2019
Beste meneer van Hal, Bedankt voor de positieve review. We hopen dan ook dat u tevreden bent met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
23-12-2018
01-02-2019
Door de feestdagen helaas een beetje vertraging met de levering.
Product en contact goed
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 04-02-2019
Beste meneer Stroek, Onze excuses dat de levering van uw bestelling iets langer duurde dan gepland. Echter hopen we wel dat u met een tevreden gevoel terugkijkt naar uw aankoop bij Azalp. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Azalp.nl klantbeoordeling

Azalp.nl

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.nl werd op 24-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 076 80 80 124.

Contact
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Tel: +31 (0) 24 82 000 19
Fax: +31 (0) 24 89 014 62
klantenservice@azalp.nl
Azalp.nl
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.