Certificaat voor Azalp.nl

No. X4BC84A00C9F257B9E5EF92E400A93313
 

Geldig vanaf
24-01-2017
Geldig tot
23-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.nl



Goed

4.01/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 551 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.nl al 2.298 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
16-11-2019
Snelle levering, compleet. Het product (kunststof tuinhuis) past bij het bedrag dat je ervoor betaald. Net in elkaar gezet. 4 uurtjes, 1 persoon. Genoeg reserve beslag (altijd fijn).
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
16-11-2019
Alles top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
15-11-2019
alles was naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
12-11-2019
Drama order Misverstand op misverstand
1.00
Slecht

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
12-11-2019
Vriedelijke bezorger en de informatie over de tijdstip van bezorgen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
12-11-2019
Snelle service, goede kwaliteit
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
12-11-2019
Keurig geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
11-11-2019
De levering is prima verlopen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
22-10-2019
09-11-2019
Snelle en goede levering , lossedelen van metaal slingeren soms los uit verpakking in het grote plastic omhulling.
Tip apart verpakken in het geheel.

Pakket moet nog opgebouwd worden , kan daar nog geen oordeel over geven.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
08-11-2019
Het ligt nu nog afgesloten op de pallet, maar geen beschadiging aan de verpakking. Dus ik ga er onder voorbehoud vanuit dat de inhoud ook in orde is. Service en de levering zijn uitstekend verlopen, snelle levering en bij bezorging vriendelijke en welwillende chauffeur. Hartelijk dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
19-10-2019
06-11-2019
wat betreft de levering : dat ligt NIET aan jullie. Ik heb daarvoor bij de Postnl Extra@home al bij beoordeling gemeld dat ik 3 pogingen van hen om iets te leveren op zijn minst niet positief vind. 1e keer zat het niet in de vrachtwagen ivm overbeladen planning. Dat kan. 2e nieuwe afspraak :compleet vergeten in te plannen. Dàt vind ik slordig. Dag later poging 3 verliep dus wel goed.
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
06-11-2019
Blokhut vlot en netjes geleverd (sneller dan verwacht). Alles goed verpakt. Onderdelen compleet en heel.
Bestellen gaat makkelijk en site is overzichtelijk. Er wordt meegedacht aan eventuele benodigdheden (bv. funderingsbalken, dakfolie etc).
Communicatie is zeer goed. Je wordt op de hoogte gehouden van de bestelling en levertijden per mail.
Al met al is Azalp een echte aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
04-11-2019
Bij de deuren die ik heb besteld heb zat geen beschrijving hoe het in elkaar zetten. U gaat er dus vanuit dat iedereen een perfecte timmerman is, jammer.
3.67
Goed

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
21-10-2019
04-11-2019
Alles top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
02-11-2019
De bestelling is heelfijn en behulpzaam verlopen, over de levering kan ik nog geen beoordeling geven, deze moet nog gebeuren,circa 3 weken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
22-10-2019
31-10-2019
Tuinhuis was goed verpakt en binnen 3dagen geleverd met een goede beschrijving
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 01-11-2019
Beste Leo Boer, Ontzettend bedankt voor het leuke compliment! We hopen dat u met een tevreden gevoel terugkijkt op uw aankoop bij Azalp. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-10-2019
Besteldatum
05-08-2019
29-10-2019
Blokhut ontvangen na 12 weken toch goed gekomen
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 30-10-2019
Beste mevrouw Van Dijk, Goed om te horen dat de blokhut, ondanks de levertijd van 12 weken, toch goed bevallen is. Wij wensen u in ieder geval nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
28-10-2019
Besteldatum
20-10-2019
28-10-2019
producten moesten opnieuw geleverd worden ivm beschadiging
keurige afhandeling
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 30-10-2019
Beste meneer De Bruin, Het is natuurlijk vervelend als producten niet helemaal intact aankomen. Gelukkig hebben we dit keurig af kunnen handelen en kunt u nu (hopelijk) van uw aankoop genieten. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
27-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
27-10-2019
Alles was goed geregeld
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 30-10-2019
Beste meneer Van Westerlaak, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
25-10-2019
Besteldatum
18-10-2019
25-10-2019
Goed werkende site
Snelle levering
Top
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 30-10-2019
Beste mevrouw Van Leeuwen, Goed om te horen dat alles u zo goed bevallen is. Dit vinden wij natuurlijk leuk om te horen. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
24-10-2019
Product is prima, de levertijd was echter 3 weken ipv de op de site vermelde 1-2 weken.
3.67
Goed

Azalp.nl antwoordt: 30-10-2019
Beste meneer Heldens, Vervelend om te horen dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht. Hopelijk kunt u inmiddels lekker genieten van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
16-10-2019
23-10-2019
Mooi product, logische opbouw. Snel op te zetten. Geen tekening in pakket, via internet wel te vinden maar niet helemaal in detail. Idem voor dakshingels.
Pluspunt: er zit voldoende reserve hout bij. Wel verwarrend als je niet weet dat het erbij zit.
Chauffeur leverde keurig af, zo dichtbij als mogelijk was, super.
We zijn er blij mee.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
22-10-2019
Snel, goed en compleet
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 30-10-2019
Beste mevrouw Mels, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Goed om te horen dat de levering en het product naar wens zijn. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
22-10-2019
Besteldatum
13-10-2019
22-10-2019
Was mijn eerste bestelling bij Azalp en ben super tevreden. Contact was goed bezorging perfect en product goed. Gr Karel.
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 30-10-2019
Beste meneer Kastelic, Goed om te horen dat uw eerste ervaring met Azalp zo goed bevallen is! Wij wensen u heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
21-10-2019
Transportbedrijf maakt een afspraak voor de levering, komt vervolgens niet opdagen en stuurt een mail dat de nachtploeg het pakket niet heeft kunnen "vinden".
Vervolgens wens ik in de zelfde week toch de levering te ontvangen i.v.m. gemaakte afspraken, die voor mij financiële gevolgen hadden. dit bleek niet mogelijk te zijn omdat er geen rit in mijn richting gepland hadden.
2.33
Matig

Azalp.nl antwoordt: 28-10-2019
Beste Peter van de Velde, Het klopt helaas dat dit is gebeurd. Gelukkig hebben we alsnog uw bestelling op een juiste en nette wijze afgeleverd. We hopen dan ook dat u veel plezier beleefd aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
21-10-2019
Levering was iets later dan de maximaal 5 werkdagen die aangegeven worden.
Klein stukje van 'glas' (plastic) ruitje afgebroken maar nog net monteerbaar.
Verder alles prima in orde.
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 30-10-2019
Beste meneer Van Der Kammen, Jammer dat de levering enigszins vertraagd was en een stukje van de ruit was afgebroken. Gelukkig was deze nog monteerbaar. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
21-10-2019
Alles precies gegaan zoals beloofd. En geen verzendkosten.Kortom prima
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 30-10-2019
Beste mevrouw De Geus, Fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen. Wij vinden het altijd leuk om te horen als iemand zo tevreden is. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
21-10-2019
Ik ben zeer tevreden over de levering . Het telefonisch contact was ook perfect
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 30-10-2019
Beste meneer Salden, Wat goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Hier doen wij natuurlijk dagelijks ons best voor. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
21-10-2019
Doos kwam doorweekt aan en werd ver van mijn huis neergezet op een palet. Het afgesproken contact half uur voor de levering heeft niet plaatsgevonden. Dit had deze ellende kunnen voorkomen.

Inhoud bleek nog in tact gelukkig. Product is helemaal naar wens. Blijft goed droog, dus de tuinkussens kunnen erin.
3.33
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 30-10-2019
Beste meneer Hartman, Wij vinden het erg vervelend om te horen dat de levering zo naar is verlopen. Gelukkig was de inhoud nog intact en bevalt het product. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
19-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
19-10-2019
Het bestellen is prima verlopen, maar de levertijd was erg lang. Wij zijn niet op de hoogte gehouden van het verloop van de levering. Helaas werd, ondanks dat het juiste formaat werd besteld en bevestigd, het verkeerde formaat plateheater geleverd. Zelfs op de pakbon stond het juiste formaat geleverd. Erg jammer en heel teleurstellend.
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 21-10-2019
Beste Wim de Goei, Onze klantenservice is direct na uw mail aan de slag gegaan om uw probleem op te lossen. Het is inderdaad heel raar dat er vanuit de leverancier een ander product is geleverd dan afgesproken. We hopen u zo snel mogelijk een positief bericht terug te kunnen sturen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
23-09-2019
15-10-2019
Product is van goede kwaliteit, met een makkelijke handleiding. Netjes geleverd en snel.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 30-10-2019
Beste meneer Koenders, Hartelijk dank voor deze positieve reactie. Wij vinden het erg leuk om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Het product is niet wat ik ervan verwachtte. De levering was prima geregeld en snel.
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 30-10-2019
Beste meneer Smeets, Vervelend om te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet. Hopelijk komt het product toch nog goed van pas. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Geen
3.67
Goed

Azalp.nl antwoordt: 30-10-2019
Beste meneer Toro, Goed om te horen dat het product naar wens is. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
was allemaal goed verzorgd
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste meneer Meex, Dank voor de positieve reactie. Wij vinden het natuurlijk altijd erg leuk om te horen dat iemand tevreden is. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
12-10-2019
Allemaal kleiner dan verwacht maar ok..
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste meneer Loonen, Vervelend om te horen dat de producten niet helemaal aan de verwachtingen voldoen. Hopelijk kunt u toch genieten van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
12-10-2019
Prima spul voor een goede prijs
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste meneer Van Nierop, Wat goed om te horen dat alles naar wens is geweest. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
10-10-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste mevrouw Voorwinde, Dank voor de positieve reactie. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
10-10-2019
Snel geleverd, compleet en gaaf ontvangen.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste meneer De Graaf, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de levering. Hopelijk bevalt het product net zo goed. Wij wensen u in ieder geval heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
09-10-2019
Alles perfect geregeld. Niets aan te merken
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 14-10-2019
Beste meneer Goorhuis, Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Hier doen wij uiteraard elke dag ons best voor. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
09-10-2019
als een produkt 75 euro goed koper wordt hoor je dat terug te storten azalp is niet klant vriendelijk
3.33
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 11-10-2019
Beste Ronald Van Moorsel, Daarom hebben we u ook een andere aanbieding gedaan! We horen dan ook graag of u hier nog gebruik van wilt maken. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Azalp.nl klantbeoordeling

Azalp.nl

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.nl werd op 24-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 076 80 80 124.

Contact
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
klantenservice@azalp.nl
Azalp.nl
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Handelsregister
KvK - Breda 60954353
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.