Certificaat voor Azalp.nl

No. X4BC84A00C9F257B9E5EF92E400A93313
 

Geldig vanaf
24-01-2017
Geldig tot
23-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.nl



Goed

3.98/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 805 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.nl al 1.827 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
18-01-2019
Helaas klopte niet alle aansluitingen ook gaan de deurtjes niet dicht zoals het hoort
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
17-01-2019
Zeer goede service









zeer goede service top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
06-12-2018
16-01-2019
Besteld en gekregen wat ik verwachtte.
Duidelijke handleiding. Wel is het verstandig deze eerst eens door te nemen voordat je begint met de bouw.
Het hokje voldoet aan de verwachting. Licht materiaal, maar stevig genoeg om je spullen tegen de weersinvloeden te beschermen.
De foto stuur ik wel in, maar aangezien het hokje maar net tussen garagemuur en schutting past: geen mooi beeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
12-12-2018
16-01-2019
Fijn, dat jullie even belden ter bevestiging van de bestelling. Het pakket kwam op zich in goede orde aan. Wel waren wat onderdelen krom getrokken doordat deze strak in de verpakking zaten. De blokhut was goed in elkaar te zetten en voldoet aan onze verwachtingen. Wel mist deze blokhut de charme van een houten exemplaar.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
21-12-2018
14-01-2019
nul sterren, we hebben nog steeds geen bestelling ontvangen en ze weten ook niet wanneer we de bestelling wel kunnen verwachten.
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 15-01-2019
Beste mevrouw Thielen, Onze logistieke partner neemt zo snel mogelijk contact met u op om tot een leverafspraak te komen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
09-12-2018
12-01-2019
Erg fijne service en snelle levering
Ook word je goed op de hoogte gehouden van de bestel status en op de dag van levering waar de bezorger is

Kortom top service zeker een firma die ik aan kan raden en zal zeker wanneer nodig daar weer gaan bestellen
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 15-01-2019
Beste meneer Paardekooper, Goed om te horen dat u zo tevreden bent met uw bestelling. We hopen dan ook dat u nog veel plezier aan uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
08-11-2018
11-01-2019
De levertijd werd 7 weken gezien het maximum van 4 weken een forse overschrijding die aan de transporteur werd toegeschreven. De bijgeleverde bouwtekening was van een vierkant huisje met plat dak terwijl ik een vijfhoekig huisje met puntdak heb. Service is minimaal een kapotte scharnier moetenze met de leverancier opnemen. Zal wel weer weken duren. Ik verwacht er niets van. Advies bestel elders .
2.33
Matig

Azalp.nl antwoordt: 15-01-2019
Beste meneer Klaver, Allereerst is het heel vervelend om te horen dat u langer op uw bestelling moest wachten dan gepland. Hier bieden wij dan ook onze excuses voor aan. Betreft de scharnier, we zorgen ervoor dat u een nieuwe scharnier zo snel mogelijk geleverd krijgt. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
18-12-2018
10-01-2019
Levering via postnl was heel slecht. Waren eerst het pakket kwijt in het sorteercentrum. Week later vergeten aan te melden voor bezorging door het sorteercentrum. Terwijl de serviceafdeling steeds aangaf dat het morgen zou komen
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 14-01-2019
Beste meneer van Aanholt, Het is uitermate vervelend om te horen dat de levering niet geheel goed is gegaan. We hopen dat u alsnog blij bent met het geleverde product en dat u hier nog veel plezier aan gaat beleven. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
11-11-2018
09-01-2019
Producten nooit ontvangen en toezeggingen zijn onbetrouwbaar en nooit nagekomen
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 15-01-2019
Beste meneer Brulot, We gaan uw aankoopbedrag crediteren. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
13-12-2018
09-01-2019
alles prima voor elkaar, wel even verwarrend die over en weer mails, maar wel begrijpelijk. Beter een produkt iets later, dan een produkt helemaal niet, om wat voor reden dan ook. ga zo door, wij komen hier terug.
succes en groet
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
12-10-2018
07-01-2019
De producten die AZALP heeft geleverd zijn goed. Echter goede communicatie naar de klant laat veel te wensen over. Indien bestellingen niet op tijd geleverd kunnen worden om welke reden dan ook moet dit tijdig gecommuniceerd worden. Ik ben er zelf achter moeten komen. Dank zij jullie kwam het bericht dat de levering in de tweede week zou plaats vinden. Deze liet weer op zich wachten. Slechte commu
2.33
Matig

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
03-12-2018
07-01-2019
3-12-2018 besteld en tot heden nog steeds niet geleverd. Moet bijna elke dag contacteren om te vragen wanneer geleverd wordt. Altijd antwoord van dat ze niet weten en dat ze aan de transporteur moeten navragen. Uiteindelijk na meerder maal bellen een mail gekregen, wat alsnog niet geleverd wordt.
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 08-01-2019
Beste mevrouw Zhang, Onze logistieke partner neemt deze week nog contact met u op om uw bestelling uit te leveren. Onze excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
16-12-2018
06-01-2019
Zeer duidelijke handleiding bij het product.
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 07-01-2019
Beste mevrouw Vermeulen, Goed om te horen dat de opbouw van uw bestelling goed is gegaan. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
03-11-2018
06-01-2019
Fijne contacten engoede service.product ziet er goed uit ook voor de opbouw
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 07-01-2019
Beste meneer Panneman, Dat is fijn om te horen! Hopelijk verloopt de opbouw van uw sauna net zo voorspoedig. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
15-12-2018
05-01-2019
No issues. Delivered the product on time.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 07-01-2019
Beste meneer de Vries, Bedankt voor het compliment! We wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
13-12-2018
04-01-2019
Bezorging was een dag sneller als verwacht .super
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 07-01-2019
Beste meneer Hoogelander, Het is fijn om te horen dat alles op een juiste wijze en op een vlotte wijze aan u geleverd is. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
30-11-2018
04-01-2019
nog steeds geen levering na heel veel mails en telefonisch contact,
ik ervaar dit als zeer maar dan ook tot zeer slecht
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 07-01-2019
Beste meneer Konings, Allereerst willen wij onze excuses aanbieden voor het feit dat de levering langer duurt dan gepland. We nemen deze week nog contact met u op om een leverafspraak te maken. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
30-12-2018
Helemaal top
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 02-01-2019
Beste meneer Raats, Dat vinden we helemaal top! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
29-12-2018
Alles prima geregeld met goede antwoorden op mijn vragen. Materiaal geplaatst werkt perfect.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 02-01-2019
Beste meneer Smit, Dat is goed om te horen! We hopen dat u in de toekomst nog veel plezier beleefd aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
29-12-2018
Was al bekend met het product, daarom nu een 2e besteld. Beste prijs in verhouding tot andere winkels.
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 02-01-2019
Beste meneer Elias, Bedankt voor het compliment! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
26-12-2018
Accessoire was niet leverbaar maar wel afgeschreven
3.67
Goed

Azalp.nl antwoordt: 27-12-2018
Beste meneer Vos, Kunt u deze accessoire doorgeven aan webcare@azalp.com? Dan pakken we het gelijk met u op. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
25-12-2018
Snelle levering. Goede toelichting. Dus makkelijk zelf te installeren. Het betrof hier een saunakachel
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 27-12-2018
Beste meneer Berg, Dat is goed om te horen. We wensen u veel plezier met uw saunakachel. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
24-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
24-12-2018
34 dagen na de bestelling is het pakket binnen gekomen,ik bestel nooit meer bij u bedrijf
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 27-12-2018
Beste meneer de Jongh, Het is vervelend om te horen dat u uw bestelling zo heeft ervaren. Wij zaten met een verhuizing qua logistiek en magazijn, dit bracht vertraging met zich mee qua leveringen. Dit werd ook gecommuniceerd bij de orderbevestiging. We bieden onze excuses aan voor de lange wachttijd. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
23-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
23-12-2018
We hebben er wel meer dan 3 weken op moeten wachten,maar het product is prima en de service was ook goed.
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 27-12-2018
Beste mevrouw Reuvers, Dat is fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
23-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
23-12-2018
Levering werd niet aangekondigd, tuinhuis blijkt kleiner dan beloofd
2.00
Matig

Azalp.nl antwoordt: 02-01-2019
Beste meneer Danklof, Dat is heel vervelend om te horen. Kunt u uw bevindingen sturen naar webcare@azalp.com? Dan pakken we het gelijk samen met u op. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
23-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
23-12-2018
3 e mails gestuurt en nooit een reactie op gehad kortom slechte service.
3 notificaties gehad over de levering maar niet gekomen die dag, en uiteindelijk 8 dagen later zonder enkel bericht.
2.00
Matig

Azalp.nl antwoordt: 27-12-2018
Beste meneer Steijn, Dat is vervelend om te horen. Door de verhuizing van onze logistieke afdeling is het een en ander fout gegaan. Onze excuses hiervoor. We hopen echter dat u wel tevreden bent met het bestelde product. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
22-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
22-12-2018
We hebben nog niks gekocht.
De service verlening (telefonisch en via e-mail )is uistekend.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 27-12-2018
Beste meneer Schepers, Dat is fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
22-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
22-12-2018
goed
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 27-12-2018
Beste meneer Majoor, Dat is goed om te horen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-12-2018
Besteldatum
17-11-2018
21-12-2018
begonnen met een klein opbergschuurtje. Geheel is snel en correct afgeleverd.
volgend jaar ga ik tuinhuis BEN bestellen.
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 27-12-2018
Beste meneer Hönig, Dat is top om te horen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
20-12-2018
Besteldatum
23-10-2018
20-12-2018
Wat een verschrikkelijke service. De klant is hier zeker geen koning en wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Inmiddels wachten wij na een herroeping al weken op het ophalen van de geleverde producten. € 175 aan transportkosten betaald. Dit betekent ook dat wij al weken wachten op ruim € 2400 die nog steeds niet teruggestort is.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
19-12-2018
Schitterende kast en de levering was snel
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 20-12-2018
Beste meneer Rorije, Hartelijk bedankt voor uw positieve review Fijne feestdagen gewenst Team Azalp

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
19-12-2018
Ik heb mijn bestelde artikel snel en correct ontvangen. Aangezien het een groot pakket was, was het uitermate handig dat ik van te voren de vraag kreeg wanneer het pakket geleverd moest worden.
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 20-12-2018
Beste meneer Simonse, Het is goed om te horen dat u tevreden bent met de bestelling en levering van uw product. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
18-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
18-12-2018
Tevreden over de levering. Snel Moet nog in gebruik worden genomen maar daar hebben we alle vertrouwen in
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 19-12-2018
Beste familie Buis, Hartelijk bedankt voor de positieve review! Wanner u nog vragen heeft over het product tijdens het opbouwen kunt u ons altijd een bericht sturen. We staan u graag te woord! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
18-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
18-12-2018
Perfect en snelle levering
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 19-12-2018
Beste meneer Ritzen, Bedankt voor het leuke compliment! Alvast fijne feestdagen, Team Azalp

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
17-12-2018
goede serice
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 19-12-2018
Beste meneer Hassine, Bedankt voor uw positieve review. Het is goed om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
17-12-2018
Bij de bestelling werd op het zelfde moment overgestapt op een ander transportbedrijf waardoor de levering bijna twee weken vertraagd werd. Het apparaat waar het voor bestemd was stond daardoor dominant twee weken in de huiskamer. Erg vervelend dus. Het product was overigens helemaal volgens de bedoeling.
3.00
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 18-12-2018
Beste meneer Geertsma, Spijtig genoeg heeft de levering van uw product langer geduurd dan gepland. Dit komt, zoals u zelf al benoemde, door de switch van transportbedrijf. We hopen in ieder geval dat u tevreden bent met uw tuinkast Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
17-12-2018
Prima en redelijk vlot afgehandeld, alleen ging de bezorging via sanders fritom niet bepaald vlekkeloos. De track en trace niet beschikbaar en tijdens de beloofde bezorgtijd tussen 9.00 en 17.00 op maandag niks ontvangen.
Bleek dat het pakket met DPD verzonden zou worden na mailen , welke geen track en trace stuurde, en er dus de volgende dag bezorgd zou worden, puur geluk net thuis van het werk.
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 19-12-2018
Beste meneer Woldring, Het is vervelend om te horen dat de levering van uw bestelling niet vlekkeloos verliep. We bieden hier onze oprechte excuses voor aan. We hopen dat u echter wel tevreden bent met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
17-12-2018
Sneller geleverd dan verwacht
Goed gecommuniceerd
Product (houten tuinhuis) van goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 18-12-2018
Beste meneer Tönis, Bedankt voor uw positieve en leuke review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
15-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
15-12-2018
Er wordt half uur van tevoren gebeld door de chauffeur.
Perfecte service van de chauffeur.
Netjes in de schuur gezet.
Een mooi en goed tuinhuisje.
Bedankt
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 17-12-2018
Beste meneer Verhoeven, Het is goed om te horen dat u zo tevreden bent over de service en levering. We hopen dat het opbouwen van uw tuinkast net zo goed gaat! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
20-11-2018
14-12-2018
In goede orde ontvangen uitstekend 10
Levering super snel uitstekend 10
Bijzonder vriendelijke bode uitstekend 10
Na opening verpakking de kachel uitgeprobeerd en geen enkele beschadiging te bekennen En werkte perfect uitstekend 10
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 17-12-2018
Beste meneer Stoute, We danken u heel erg voor uw positieve review. Het is goed om te horen dat u zo uw bestelling heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Azalp.nl klantbeoordeling

Azalp.nl

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.nl werd op 24-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 076 80 80 124.

Contact
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Tel: +31 (0) 24 82 000 19
Fax: +31 (0) 24 89 014 62
klantenservice@azalp.nl
Azalp.nl
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.