Certificaat voor Azalp.nl

No. X4BC84A00C9F257B9E5EF92E400A93313
 

Geldig vanaf
24-01-2017
Geldig tot
23-01-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.nl



Goed

3.97/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 754 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.nl al 1.746 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
03-10-2018
14-11-2018
MOOIE EN GOEDE ZAAG en snel perfect geleverd alleen de laser moet ik nog uitvinden want die zie ik niet op mijn werk .en de prijs is goed gr Be
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 15-11-2018
Beste meneer Winters, Bedankt voor het compliment! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
23-10-2018
14-11-2018
Alles is naar wens verlopen.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 15-11-2018
Beste Mantjes, Dat is goed om te horen. We wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
23-10-2018
13-11-2018
Prima kachel vodoet mijn wensen
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 14-11-2018
Beste meneer Altuntas, Het is goed om te horen dat u tevreden bent over uw bestelde kachel. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
23-09-2018
13-11-2018
2 maanden na bestelling en betaling nog steeds niks geleverd. Bestelling kan niet worden geannuleerd
1.00
Slecht

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
17-10-2018
13-11-2018
Materialen worden keurig afgeleverd en naar de plaats gebracht waar ze nodig zijn.
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 14-11-2018
Beste meneer van Wageningen, Dat is fijn om te horen. We hopen dat u nog veel plezier beleefd aan uw saunadeur. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
22-10-2018
12-11-2018
Het Keter tuinhuis werd incompleet afgeleverd en vervolgens ruim een week moeten wachten op de ontbrekende onderdelen. Door inmiddels slechter weer nog niet in elkaar kunnen zetten.
3.00
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 13-11-2018
Beste Maarten Nibbering, Het is natuurlijk vervelend dat bepaalde onderdelen van uw tuinhuis niet aanwezig waren in het pakket. Gelukkig mocht u enkele dagen later de resterende producten ontvangen. Wanneer u nog vragen heeft betreft de levering bent u altijd vrij om een bericht te sturen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
21-10-2018
11-11-2018
Het pakket was in de poort neergezet zonder enige melding
3.33
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 12-11-2018
Beste meneer Kragten, Dat is natuurlijk heel vervelend, maar ook apart om te horen. Wij hebben namelijk als standaard procedure dat er een leverafspraak wordt gemaakt en dat de klant een half uur voor de levering een telefoontje krijgt. Wij gaan navraag doen bij onze logistieke partner wat er mis is gegaan. Onze oprechte excuses. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
20-10-2018
10-11-2018
Dakplaatje is aan het einde wat krom heb ik met lijmklemmen vast gezet hoop dat het recht trekt
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 12-11-2018
Beste meneer Robbeson, We hopen natuurlijk dat alsnog alles op een juiste wijze opgebouwd kan worden. Als dit echter niet het geval is kunt u altijd een bericht sturen naar webcare@azalp.com. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
15-10-2018
10-11-2018
Alles in orde.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 12-11-2018
Beste meneer Kraak, Dat is fijn om te horen. We wensen u nog veel plezier met uw bestelling, Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
18-10-2018
09-11-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 12-11-2018
Beste mevrouw Snelders, Goed om te horen dat alles goed is gegaan. We wensen u veel plezier met uw tuinkast. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
17-10-2018
08-11-2018
Als de producten in orde zijn bij binnenkomst gewoon niks op aan te merken.
Zodra er iets is aan de producten is de doorlooptijd wel erg lang voordat de service op gang komt. Uiteindelijk komt het goed maar kan veel sneller. Vandaar service op matig gezet. Levering op redelijk gezien de 1e bezorgafspraak niet is nagekomen, wel over gebeld door transporteur.
3.33
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 12-11-2018
Beste meneer Slingerland, Het is natuurlijk heel vervelend om te horen dat de eerste levering niet geheel naar behoren was gegaan. Wij hebben dan ook gelijk de leverancier ingeschakeld om de desbetreffende onderdelen naar u te sturen. Helaas heeft dit wat langer geduurd dan gepland, onze excuses. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
17-10-2018
07-11-2018
ik was aangenaam verrast toen er na een week werd gebeld om een lever afspraak te maken. ik heb specifiek doorgegeven dat ik voor 4 uur de levering wou omdat ik met werk zat. was geen probleem werd me verteld. ik heb de hele dag op de levering gewacht om toch om half 5 maar eens te bellen waar ze bleven. kreeg als antwoord: "ze lopen een beetje uit tja kan gebeuren mevr." slecht afgehandeld
2.00
Matig

Azalp.nl antwoordt: 09-11-2018
Beste Marlies van Dijk, Het is vervelend om te horen dat u zo de levering van uw bestelling heeft ervaren. Echter moet u wel rekening houden met het feit dat wij grote blokhutten vervoeren. Dit gaat met vrachtwagens, die niet heel flexibel zijn in het verkeer. Helaas kan het voorkomen dat bepaalde tijden niet gehaald kunnen worden door onder andere files etc. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
17-10-2018
07-11-2018
Goede prijs kwaliteit
Fijne service
Algemeen tevreden
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 09-11-2018
Beste meneer Smet, Goed om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
16-10-2018
07-11-2018
Een dag na de bestelling werd de bestelde kachel keurig afgeleverd. Ik heb de kachel bij Azalp aangeschaft vanwege de goede prijs-kwaliteitsverhouding en ben heel tevreden. Een absolute aanrader.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 09-11-2018
Beste mevrouw Menkveld, Het is heel goed om te horen dat u zo tevreden bent met uw bestelling en de bijbehorende service. We hopen dat u nog veel plezier aan uw kachel. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
15-10-2018
06-11-2018
In 1 paneel (deur) zat een deuk. Wel goede reactie van azalp, maar ik moet nog zien of ik een nieuwe krijg. Ik wacht af....
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 07-11-2018
Beste meneer Ebbinge, We zijn gelijk aan de slag gegaan om uw beschadigde onderdeel te vervangen. We zullen u zo snel mogelijk verder op de hoogte stellen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
23-09-2018
06-11-2018
Shop en levering helemaal prima. Specifiek product is kwalitatief minder dan verwacht. Handleiding kwam op sommige punten niet echt overeen met het te realiseren eindproduct. Ben blij dat ik eerst de gehele handleiding heb doorgelezen, anders was ik halverwege wel tegen wat uitdagingen aangelopen.
3.67
Goed

Azalp.nl antwoordt: 07-11-2018
Beste meneer van Wetten, Allereerst is het goed om te lezen dat u tevreden bent met de levering en de algehele shop. Betreft het product, het is vervelend om te horen dat u niet helemaal hier tevreden over bent. Echter zijn al onze producten in de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
02-10-2018
06-11-2018
I have ordered and paid a number of goods on October 2, 2018. Regardless the fact that I have been told that the respective articles were in stock, until now (November 6, 2018) I have not received anything. In spite of many calls on my part so far the company did not offer me any solution. My advise: Avoid this company if possible. So far it turns out to highly unreliable.
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 07-11-2018
Beste meneer Bartholomeus, Allereerst apart dat u uw verhaal in het Engels verwoord, terwijl al de de communicatie in het Nederlands ging. Verder zijn er producten al geruime tijd naar uw verzonden. Helaas was u telkens niet aanwezig om het product in ontvangst te nemen. Morgen wordt het product u weer aangeboden. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
15-10-2018
05-11-2018
Prima communicator en terugkoppeling
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 06-11-2018
Beste meneer Baller, Bedankt voor de positieve review. We hopen dat u tevreden bent met uw bestelde producten. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-11-2018
Besteldatum
10-10-2018
03-11-2018
snel en net geleverd
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 06-11-2018
Beste meneer Kok, Bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-11-2018
Besteldatum
19-09-2018
03-11-2018
Ik heb niks te klagen. Aflevering op gewenste dag en tijdstip.
Product is primamet duidelijke beschrijving.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 06-11-2018
Beste meneer Richter, Dat is goed om te horen, we hopen dat u veel plezier beleefd aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
07-10-2018
01-11-2018
Meteen mijn rookton geprobeerd en doet het super. Mijn gerookte vissen zijn heeel erg lekker :-)
Ook mijn vrienden hierover verteld.

ga zo door
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 06-11-2018
Beste mevrouw Goudriaan, Bedankt voor het compliment! Eet smakelijk en veel plezier met uw rookoven. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
11-10-2018
01-11-2018
Prima, ook het contact.
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 06-11-2018
Beste meneer de Haan, Dat is top om te horen! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
11-10-2018
01-11-2018
Beloften nagekomen. Weinig flexibel in aflevertijdstip.
3.67
Goed

Azalp.nl antwoordt: 06-11-2018
Beste meneer Nolet, Bedankt voor uw review. Betreft de flexibiliteit van de leveringen: wij verzenden kachels, blokhutten en sauna's. Dit is moeilijker en minder flexibel te leveren dan bijvoorbeeld een pakketje. We wensen u in ieder geval veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
09-10-2018
01-11-2018
Ondanks dat er een levertijd van 2-5 werkdagen was en het produkt op coorraad was toen ik het bestelde is het nog steeds niet geleverd. Wordt pas na 20 november. Ben ik zeker niet blij mee.
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 06-11-2018
Beste meneer Callemeijn, Helaas was uw product niet op voorraad, we willen eventueel ook met u meedenken betreft een alternatief. Onze klantenservice staat klaar om u verder te helpen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
07-10-2018
30-10-2018
Ik had gebeld voor wat meer informatie.
De dame die opnam kon mijn vraag niet beantwoorden, maar zou haar collega terug laten bellen, maar dat is niet gebeurd.
2.67
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 31-10-2018
Beste meneer Denissen, Ik ga navraag doen bij mijn collega's wat er mis is gegaan. Onze klantenservice neemt contact met u op. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
29-09-2018
30-10-2018
Snel verzonden, scherpe prijs enmooie produkten
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 31-10-2018
Beste meneer Matser, Mooi om te horen dat u tevreden bent over onze webshop. We zijn blij met het compliment! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
16-09-2018
30-10-2018
Goedendag ,

Heb de product in goede orde ontvangen en helemaal in Curacao. Ga nogmaals hier bestellen tot kijk .

K.Michel
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 31-10-2018
Beste meneer Michel, Goed om te horen dat u uw BBQ goed heeft ontvangen. We wensen u er nog veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-10-2018
Besteldatum
26-09-2018
29-10-2018
Gewoon uitstekend, niets meer en niets minder
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 31-10-2018
Beste meneer Van den broek, Dat is uitstekend om te horen. Het is fijn om te weten dat u tevreden bent over uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
29-10-2018
Perfecte service en levering
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 31-10-2018
Beste meneer Houtepen, Dat is top om te horen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
16-09-2018
28-10-2018
nit echt goed bereikbaar en iet goed in maken van afspraken..
3.00
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 29-10-2018
Beste meneer Severijns, Het is vervelend om te horen dat u uw bestelling zo heeft ervaren. Als we nog iets voor u kunnen betekenen doen we dat natuurlijk graag. We hopen dat u tevreden bent met uw tuinhuis en dat u alsnog met een goed gevoel terugkijkt naar uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
01-10-2018
28-10-2018
alles prima en correct
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 29-10-2018
Beste meneer Bikker, Het is fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop. We hopen dat u nog lang plezier beleefd aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
27-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
27-10-2018
Iets beschadig maar de strippen vielen er overheen
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 31-10-2018
Beste mevrouw Simonse-van Dijke, Vervelend om te horen dat enkele strippen beschadigd waren. Gelukkig is het allemaal op een juiste wijze opgelost kunnen worden. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-10-2018
Besteldatum
14-09-2018
26-10-2018
Top service
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 31-10-2018
Beste meneer Groen, Dat is TOP om te horen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
26-10-2018
Alles prima
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 31-10-2018
Beste meneer Postma, Goed om te horen! We wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
26-10-2018
Alles prima in orde. Snelle levering, netjes verpakt en alles aanwezig. Duidelijke beschrijving.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 31-10-2018
Beste meneer Jochems, Bedankt voor uw positieve review. We hopen u in de toekomst nog eens te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
25-10-2018
Ghfhhf ggdgjhfghbgf
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
17-08-2018
25-10-2018
Het product had ook in de zij straat neer gelegd kunnen worden maar is in de andere straat neer gelegd
De chauffeur zij dat hij de draai niet kon krijgen met de vrachtauto dus heeft hij het in de andere straat maar neer gelegd
Ondanks alles toch nog alles op plek gekregen waar het moest zijn zelf gedaan met nog een paar mensen uit de buurt
3.50
Goed

Azalp.nl antwoordt: 26-10-2018
Beste mevrouw Wolthers, Onze logistieke partner neemt geen risico's betreft de levering. Als een straat te smal is leveren we elders waar wel genoeg plek is. Hopelijk begrijpt u dit. We hopen echter wel dat u tevreden bent met het product. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
25-10-2018
Wij hebben 2x een Keter ombouw voor de kliko' s besteld.
Levertijd was 4-5 werkdagen. Op de 5e werkdag werden we door de transporteur gebeld voor een afleverafspraak. Binnen enkele dagen erna keurig een half uurtje van tevoren gebeld en bezorgd. De kwaliteit van de artikelen is ook prima. Over het geheel genomen dus tevreden, maar houd rekening met een iets langere levertermijn.
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 26-10-2018
Beste mevrouw Ziangalos-Dekker, Goed om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. Onze excuses dat de levering ietsjes langer duurde dan gepland. We hopen in ieder geval dat u tevreden bent met uw opbergoplossing. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
25-10-2018
Handleiding zou beter kunnen, al de schroeven kregen we op gegeven moment niet meer op de juiste plekken. Verder alles ok
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 26-10-2018
Beste mevrouw Smulders, Hopelijk is het nog wel gelukt met het opbouwen van uw tuinhuis. Als dat niet het geval is horen we het graag, misschien kunnen we u nog helpen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
24-10-2018
Besteldatum
30-09-2018
24-10-2018
Duidelijke montage goede aflevering.
Mooi huisje .
Fam Kosterman.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 25-10-2018
Beste familie Kosterman, Het is goed om te horen dat u zo tevreden bent met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Azalp.nl klantbeoordeling

Azalp.nl

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.nl werd op 24-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 076 80 80 124.

Contact
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Tel: +31 (0) 24 82 000 19
Fax: +31 (0) 24 89 014 62
klantenservice@azalp.nl
Azalp.nl
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.