Certificaat voor Azalp.nl

No. X4BC84A00C9F257B9E5EF92E400A93313
 

Geldig vanaf
24-01-2017
Geldig tot
23-01-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.nl



Goed

3.93/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 783 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.nl al 1.641 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
18-08-2018
24-09-2018
Dankzij de duidelijke handleiding was het bouwen van het tuinhuis niet moeilijk, omdat stap voor stap duidelijk staat aangegeven welk materiaal nodig is en wordt de juiste volgorde duidelijk aangegeven. Compliment voor de handleiding en dat is bij andere producten ook weleens anders.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
17-08-2018
24-09-2018
zeer gebruiksvriendelijke buitenkast ,de chauffeur die hem bezorgde had ook het nodige geduld want op het moment van bezorgen was de halve wijk opgebroken ,hij heeft de nodige obstakels moeten nemen om hier te komen,daarvoor bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
03-09-2018
24-09-2018
Alles is goed afgeleverd zoals het was afgesproken.
Zowel het product als de bezorging.
Deze firma is zeker een aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
03-09-2018
24-09-2018
De levering was niet volgens de vooraf afgesproken termijn, echter....... het vervolg was prima geregeld. De kwaliteit is goed te noemen. Wij zijn erg blij met het geleverde product.
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
21-08-2018
24-09-2018
Een prima pakket met duidelijke beschrijving hoe je het moet monteren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
02-09-2018
23-09-2018
Uitstekende service en snelle levering. Product voldeed niet aan verwachting.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
30-08-2018
23-09-2018
Ik heb een beschadigd product gekregen welke zij niet in zijn geheel willen omruilen, de beschadigde delen zullen opgestuurd worden. na 4 keer bellen 1 onderdeel gekregen het ander is in bestelling en duurt nog 2 weken. Als ik ze dan krijg ( moet ik nog afwachten) heb ik 4 weken moeten wachten.
1.67
Matig

Azalp.nl antwoordt: 24-09-2018
Beste Berry Zaal, De onderdelen die u nog dient te ontvangen komen vanuit de leverancier. Omdat het niet gebruikelijk is om losse onderdelen te versturen kan dit helaas iets langer duren dan gepland. Onze excuses. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
31-08-2018
22-09-2018
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
10-08-2018
21-09-2018
Eerste levering vond vrij vlot plaats, echter bleken er 2 delen fout geleverd te zijn en ook diverse beschadigingen. Dus plaatsen kon niet doorgaan. Onmiddelijk contact gezocht met klantenservice, zowel telefonisch als bevestigd met mail en foto's. Na enkele dag weer gebeld, uiteindelijk week later een mail dat de twee foutief geleverde delen gewoon gemonteerd kon worden. Geen tegemoetkoming
1.67
Matig

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
31-08-2018
21-09-2018
Prima service snel bezorgt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
30-08-2018
20-09-2018
Was netjes bezorgd goede werknemers ben helemaal tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
28-08-2018
19-09-2018
Heel goede service. De levering liep 1 dag vertraging op. wij werden meteen op de hoogte gebracht. De kunststof Tuinhuis staat als een huis en wij zijn er erg blij mee. Geen problemen ondervonden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
27-08-2018
18-09-2018
Kussenbox besteld. Na twee uur klussen blijkt het deksel niet te kloppen. Als reactie krijg je: probleem bekend. Waarom verkoop je die boxen dan? Vervolgens komt er geen reactie meer Er loopt nu water in dus de kussens worden nat. Heb zelfs en oplossing voorgedragen, maar reageren ho maar.
2.33
Matig

Azalp.nl antwoordt: 19-09-2018
Beste mevrouw Fictoor, U had nog geen foto's van de beschadigde onderdelen gestuurd. Onze klantenservice vraagt deze vandaag nog bij u op, zodat we uw probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
28-08-2018
18-09-2018
Keurige levering en op tijd. Prima kwaliteit van artikel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
15-08-2018
18-09-2018
Geweldig product. En goede kwaliteit/prijsverhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
26-08-2018
17-09-2018
Het geleverde product is exact dat wat we ervan hadden verwacht.
Zelf in elkaar zetten vergt wel een aantal uren werk, de beschrijving is duidelijk.
De bezorgster gaf een super service door het tuinhuis ook in de tuin te willen afleveren en niet bij de voordeur.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
16-08-2018
17-09-2018
helemaal gegaan volgens afspraak, nog een controle berichtje ontvangen
Top , niets op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
27-08-2018
17-09-2018
Snelle service. 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
27-08-2018
17-09-2018
Slecht: deel niet geleverd, verwezen naar leverancier die fout is begaan. Azalp leveren niets zelf uit. 4x gebeld en geen oplossing, anders dan 'we zullen leverancier mailen'. Terugbel belofte niet nagekomen. Na 4 weken nog geen resultaat. Dus ook slechte service/nazorg.
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 18-09-2018
Beste meneer de Vocht, Vervelend om te horen dat u nog een onderdeel van uw bestelling nog niet ontvangen heeft. Wij gaan in gesprek met de leverancier en navragen wat er is misgegaan. We zullen ervoor zorgen dat de missende producten zo snel mogelijk geleverd worden. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
16-08-2018
17-09-2018
De levering ging wel vlot maar de verpakking was beschadigd. Het karton viel open waardoor het moeilijk was om het pakket te verplaatsen van het palet op de parkeerplaats naar de uiteindelijke bestemming achter het huis.
Het product is prima, echter in het zijraampje zit een scheurtje. Heldere montagebeschrijving. Prima opbergmogelijkheid in de tuin.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-09-2018
Besteldatum
26-08-2018
16-09-2018
De levering duurde lang.. We moesten zelf bellen waar het product bleef.
Het is ook heel moeilijk om een tijd stip af te spreken voor levering
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
13-08-2018
15-09-2018
Vooral de levering en de persoonlijke benadering van de chauffeur vond ik uitstekend Het product voldoet helemaal aan mijn verwachting, eigenlijk zelfs beter Een prachtig tuinhuisje - volledig vochtvrij Ik ben bijzonder tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
04-08-2018
15-09-2018
Weekje later dan aangegeven geleverd. Weinig contact vanuit azalp zelf, maar telefonisch goed geholpen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
20-08-2018
15-09-2018
Het was een snelle levering en een leverancier die mee denkt. Hij heeft het netjes achterom bezorgd en samen met mijn man in de tuin gelegd. Het schuurtje is helemaal naar onze zin.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
24-08-2018
14-09-2018
Levertijd duurde langer dan beloofd. Heb 3x de klantenservice moeten benaderen. Kreeg het product pas na 8 werkdagen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
15-08-2018
14-09-2018
prima levering, wel merkwaardig dat ik 3 van het zelfde bestel en 2 verschillende uitvoeringen krijg
3.67
Goed

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
24-08-2018
14-09-2018
Ik ben niet tevreden over mijn klacht behandeling
1.67
Matig

Azalp.nl antwoordt: 17-09-2018
Beste mevrouw Ingrid Helant Muller-Heppener, Dat is natuurlijk heel vervelend om te horen. Zou u uw klacht willen verzenden naar webcare@azalp.com? Dan pakken wij gelijk uw klacht op. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
24-08-2018
14-09-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
22-08-2018
14-09-2018
Zeer goed op de hoogte gehouden via de mail en prima geleverd en dat voor die prijs. Tuinkast van Keter
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
13-08-2018
12-09-2018
Prettige winkelen onder het genot van een bakje koffie, ruim aanbod aan (outdoor) artikelen, inspirerend voor een volgende bestelling en alles op tijd afgeleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2018
Besteldatum
21-08-2018
11-09-2018
Later geleverd dan beloofd. 2 keer een rekening gestuurd.
3.00
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 12-09-2018
Beste mevrouw Lenssen, Onze excuses dat uw product later werd geleverd dan gepland. Helaas konden we niet eerder leveren in verband met de seizoensdrukte. We hopen echter dat uw bestelde tuinkast voldoet aan uw wensen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
11-09-2018
Besteldatum
21-08-2018
11-09-2018
goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
20-08-2018
10-09-2018
Snelle levering goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
20-08-2018
10-09-2018
Overall een uitstekend bedrijf met een goede communicative, zowel via de website alsmede per telefoon. De genoemde leveringstermijn van 2 dagen kon niet waar gemaakt worden. Dit kwam ons, na telefonisch onderhoud, goed uit.
Een uitstekend bedrijf om tegen een goede prijs zaken te doen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
20-08-2018
10-09-2018
Geweldig dat jullie de order hebben willen annuleren en ons het geld heel snel hebben teruggestort - een prima reden ooit weer terug te komen wanneer dat zo uit komt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
18-07-2018
10-09-2018
Het schuurtje is leuk, geleverd binnen 4 weken, doet zijn werk, heel veel werk om in elkaar te zetten. Sommige balken zijn in verkeerde hoeken gezaagd, en schotten passen niet altijd in elkaar. Schroeven waren niet compleet, tekeningen waren ook niet even duidelijk. Uiteindelijk ben ik wel blij met de schuur. Prijs/kwaliteit is niet zoals verwacht. Let op: bij de schuur wordt een slot geleverd
2.33
Matig

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
20-08-2018
10-09-2018
Goed product, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
10-08-2018
10-09-2018
Bezorger kwam en lift was in storing, zonder morren alles naar boven via de trap. Klasse.
High store is ook geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
10-08-2018
10-09-2018
Keter tuinhuisje besteld en levertijd was 5 tot 7 werkdagen. Vond ik prima. De volgende dag werd ik gebeld, dat mijn bestelling de volgende dag kon worden geleverd. Dat vind ik nou prima service. Bedankt Azalp.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
19-08-2018
10-09-2018
Op tijd geleverd tor in achtertuin. Zoals beloofd nam chauffeur half uur voor levering contact op. Prima
5.00
Uitstekend

Azalp.nl klantbeoordeling

Azalp.nl

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.nl werd op 24-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 076 80 80 124.

Contact
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Tel: +31 (0) 24 82 000 19
Fax: +31 (0) 24 89 014 62
klantenservice@azalp.nl
Azalp.nl
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.