Certificaat voor Azalp.nl

No. X4BC84A00C9F257B9E5EF92E400A93313
 

Geldig vanaf
24-01-2017
Geldig tot
23-01-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.nl



Goed

3.88/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 774 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.nl al 1.438 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
27-06-2018
18-07-2018
Toppie bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
17-07-2018
Top bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
25-05-2018
17-07-2018
veel te laat. heeft al met al ca 6 weken geduurd ipv 3 weken.
product het slot is prut, de rest voldoende.
de service matig kreeg geen terug koppeling, ondanks toezegging
2.00
Matig

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
17-07-2018
Het product valt me wat tegen. Reageert erg op de warmte en sluit dan slecht
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
19-06-2018
17-07-2018
Snelle en prima bezorging. Goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
17-07-2018
Als u met Service het klantencontact bedoelt, dan geef ik die 4 sterren (prima, op een vergeten antwoord-mail na; en de klantenservice wist mij niet de buitenmaten van het pakket (dat mijn tuinhuisje bevatte) te vertellen. Vond ik een beetje lastig -en ook een beetje vreemd- want ik wist -tot de daadwerkelijke aflevering- niet, wat voor plaats ik ervoor moest vrijmaken in mijn (kleine) tuin.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
25-06-2018
17-07-2018
Nou waar zal ik beginnen wacht al drie weken op een schuur. En wij weten niet wanneer de transporteur de schuur komt brengen. Nou ben er wel een beetje klaar mee. Je wordt totaal niet op de hoogte gehouden en vandaag maar weer eens bellen. Ik zeg neem een andere transporteur, zie in de recensies dat daar alle problemen liggen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
25-06-2018
16-07-2018
Alle afspraken zijn keurig nagekomen en de komplimenten voor de chauffeur voor de keurige aflevering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
25-06-2018
16-07-2018
levertijd zou 3 tot 5 werkdagen zijn dat werden 11 dagen verder alles prima in orde.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
24-06-2018
15-07-2018
prima geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
18-06-2018
15-07-2018
Product moet nog geleverd worden
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
22-06-2018
13-07-2018
de producten zijn natuurlijk goed want Azalp is enkel doorverkoper. maar de service is heel erg traag alsof ze met verouderde computers werken. en er is geen controle bij niet tijdige levering. er wordt geen contact gezocht met de klant. terwijl de bestelling bij tuinhuizen toch altijd over vele duizenden Euro's gaat.
2.33
Matig

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
21-06-2018
12-07-2018
Tot op heden wacht ik nog op de ontbreken onderdelen van NL- 1810005588 waarvan ik op 3 juli 2018 een orderbevestiging heb verstuurd.
Kan helaas niet vooruit met t opbouwen van de kast.
Spijtig
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
21-06-2018
12-07-2018
Product niet geleverd kontact van hun kant is er niet
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 17-07-2018
Beste meneer Atsma, Onze klantenservice heeft u vorige week op de hoogte gesteld van uw bestelling. Deze zal in dezer dagen bij u geleverd worden. Tevens is het geld dat u teveel overmaakte reeds gecrediteerd. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
21-06-2018
12-07-2018
Vlotte levering, vervoerder heeft pakket gebracht waar ik het wenste. Zeer attent
Tuinhuis ziet er zeer goed uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
23-05-2018
12-07-2018
goede aflevering
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
20-06-2018
11-07-2018
slechte bezorging,niet terug te vinden wanneer en hoe laat geleverd wordt.
3.00
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 12-07-2018
Beste Cees Lether, Uw bestelling was met de pakketdienst verzonden. Wij zullen navraag doen wat er precies is misgegaan waarom u geen duidelijk antwoord heeft gekregen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
20-06-2018
11-07-2018
Moet je wel met 2 of 3 mensen in elkaar zetten .plus een goede fundering.maar als hij dan staat een goede berging. ben zeer tevreden top product
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
20-06-2018
11-07-2018
Oke
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
19-06-2018
11-07-2018
Waren om 6.45 aanwezig en het is keurig afgeleverd.
Geheel niets op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
20-06-2018
11-07-2018
Vlot afgeleverd volgens afspraak en van tevoren even gebeld.
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
20-06-2018
11-07-2018
snel en correct geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
29-05-2018
11-07-2018
zeer netjes afgeleverd e mooi op maat.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
28-05-2018
10-07-2018
Na een mail met vragen keurig en zeer snel antwoord.
Bezorging keurig volgens afspraak en geleverd in een prima pakket
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
20-05-2018
10-07-2018
Waren wat delen beschadigt, maar netjes opgelost
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
28-05-2018
10-07-2018
Wij zijn het pakket nog uitpakken en moeten nog gaan bouwen.
Dus over product en service kan ik nog geen oordeel geven.
Wel heb ik inmiddels gezien bij het uitpakken dat er hier en daar een scheve paal tussen zit, dus misschien kom ik nog terug op het product en de service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
17-06-2018
10-07-2018
Iets besteld een vrije dag genomen, zou op een maandag komen.
Ik wachten en wachten bedrijf gebeld .
Toen viel me mond open ja het kan niet meer geleverd worden.
Geen berichtje telefoontje niks.
Dus dit bedrijf kan ik aan niet aanbevelen.
Komt zijn afspreken niet na.

grt,

A van der Kraan
lupinepad 12
3202BT
spijkenisse
1.00
Slecht

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
19-06-2018
10-07-2018
Alles prima in orde.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
18-06-2018
09-07-2018
Snel. En een goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
18-06-2018
09-07-2018
Levering was afgesproken voor in de morgen, in ieder geval vóór 13.00 uur.
Als de vervoerder dan zonder enige melding vooraf ruim na 15.00 uur komt, en vervolgens de megagrote pallet niet mee terug wil nemen, kan er van dikke tevredenheid geen sprake meer zijn.....
3.67
Goed

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
18-06-2018
09-07-2018
Het zogenaamde "trust" logo is echt niet van toepassing en zeker niet verdient , ik heb een tuinhuis besteld juis bij hun ( en ze waren niet de voordeligste) omdat er groot op het scherm stond ..levertijd 1 week aanfezien ik erg veel haast had dus daar het huisje besteld dit was drie weken geleden... en..ja je raad het al ik heb nog steeds niks binnen... dus wat mij betreft ..erg slecht
1.00
Slecht

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
18-06-2018
09-07-2018
Netjes afgeleverd in de garage
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
18-06-2018
09-07-2018
Levering was uitgesteld / chauffeur vergat een halfuur van te Vooren te bellen .
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
17-06-2018
08-07-2018
Alles is goed gegaan. De kast staat en voldoet goed. Alleen met de betaling ging het niet zoals ik ingevuld had. Maar uiteindelijk kwam het goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
10-05-2018
08-07-2018
We zijn zeer tevreden met het tuinhuisje die we besteld hebben bij Azalp.
We hadden al eens eerder ergens een tuinhuisje besteld, wat een regelrechte ramp was. Dus we waren best huiverig. Maar we zijn super blij dat we nu bij Azalp een huisje hebben besteld Zullen indien dat nodig is zeker weer bij Azalp wat bestellen. M vr gr. Fam vd Sluis te Dalfsen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2018
Besteldatum
16-06-2018
07-07-2018
Snelle levering , uitstekende prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2018
Besteldatum
10-06-2018
07-07-2018
gewoon goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-07-2018
Besteldatum
14-06-2018
07-07-2018
Nvt
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
07-07-2018
Besteldatum
08-06-2018
07-07-2018
Ik had 2 scharnieren te kort heb ik doorgegeven maar na een week nog niets gehoord en nog steeds niet geleverd vind ik een slechte service
3.33
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 11-07-2018
Beste meneer Weering, Onze klantenservice heeft reeds gemeld dat ze contact met u hebben opgenomen en verteld dat alles in orde wordt gemaakt. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-07-2018
Besteldatum
13-04-2018
06-07-2018
Tuinhuis is ipv 4-6 weken levertijd , uiteindelijk in week 13 na bestelling en betaling geleverd en meerdere panelen zijn gebroken en gespleten. Wordt nu opgelost en nieuwe panelen worden nageleverd. Hopelijk kan het tuinhuis ca 4 maanden na aanschaf opgebouwd worden.
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 11-07-2018
Beste meneer Beyers, Onze oprechte excuses voor de vertraging van uw bestelling. Wij hebben hier zelf een fout gemaakt waardoor u langer moet wachten op uw bestelling dan gepland. Wij zullen echter nog contact met u opnemen om u te compenseren. Onze excuses. Met vriendelijke groet, Azalp

Azalp.nl klantbeoordeling

Azalp.nl

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.nl werd op 24-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 076 80 80 124.

Contact
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Tel: +31 (0) 24 82 000 19
Fax: +31 (0) 24 89 014 62
klantenservice@azalp.nl
Azalp.nl
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.