Certificaat voor Azalp.nl

No. X4BC84A00C9F257B9E5EF92E400A93313
 

Geldig vanaf
24-01-2017
Geldig tot
23-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.nl



Goed

4.01/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 593 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.nl al 2.226 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
21-09-2019
21-09-2019 - tot nu toe ligt het pakket nog in de opslag dus kan ik nog niets zeggen over het product. Maar Post@Home deed het prima. Alles zoals was afgesproken afgelopen donderdag. Niks op aan te merken
Ik doe het nog eens als het schuurtje is opgebouwd op de daarvoor klaargemaakte plek
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
20-09-2019
Snelle levering en de service m.b.t. leveren was goed.
Ik beveel deze verkoper aan.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
30-07-2019
20-09-2019
lang moeten wachten op mijn bestelling dakbedekking bijbesteld geen beschrijving meegeleverd gekregen zo van zoek het maar uit.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
18-09-2019
Prima kwaliteit, snelle levering. Bijzonder groot assortiment.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
18-09-2019
zeer snelle correcte levering alleen de doos was reeds open geweest.
en opnieuw dichtgemaakt misschien een retourzending van een andere klant. product zwembadrobot was niet in gebruik geweest.bedieningspaneel misschien omgeruild.
product werkt prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
17-09-2019
Alles prima geregeld voor een goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Goede en snelle levering zal hier zeker vaker iets bestellen .beoordeling een cijfer 9.
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 17-09-2019
Beste meneer Hendriks, Wat fijn om te horen dat wij zo'n mooi cijfer van u krijgen. De volgende bestelling zal vast en zeker ook goed bevallen :). Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
16-09-2019
mooi tuinhuisje maar de deuren trekken krom in de zon, alle verbindings balken tussen de panelen waren al krom in de doos, het paneel waar het raam in komt daar was het gat scheef ingesneden, dus het raam zat hartstikke scheef, er was maar 1 kleur zei men bij azalp n.l. grijs, we maken de doos open en er zit een beige in, chagarijnige man aan de telefoon bij azalp alles bij elkaar niet zo goed dus
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
16-09-2019
super bezorger hij bracht het netjes naar mijn tuin azalp medewerkers aan de telefoon door een man prima geholpen wist veel over het product een vrouw geen idee wat haar naam is wist weinig .
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 17-09-2019
Beste meneer Van Delden, Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de geleverde service en het product. Hier worden wij natuurlijk erg blij van. Wij wensen u nog heel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
15-09-2019
Snel geleverd en goede kwaliteit Wel de handleiding volgen, alles is genummerd en als je die volgt past alles zonder problemen.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 17-09-2019
Beste mevrouw De Vroedt, Dank voor de positieve reactie. Hier zijn wij vanzelfsprekend erg blij mee. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw tuinhuis. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
15-09-2019
Wij hebben de levering als zeer positief ervaren, het volgen van het transport tot en met het afleveren zijn zeer voorspoedig verlopen, mijn dank.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 17-09-2019
Beste meneer Van Dijk, Fijn dat uw zo tevreden bent over de levering. Wij wensen u nog heel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
12-09-2019
Top
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 17-09-2019
Beste meneer Hulst, Goed om te horen dat u de aankoop op onze website zo ervaart. Hier doen wij dagelijks ons beste voor. We wensen u dan ook nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
11-09-2019
Goede prijzen. Bezorgd op afspraak. Geleverd zonder problemen.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 17-09-2019
Beste mevrouw Koenjer, Goed om te horen dat de levering en het product naar wens zijn. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
11-09-2019
De rekening is betaald en ontvangen.
De spullen zijn niet geleverd. Langer dan 15 minuten wachten aan de telefoon en dan de verbinding verbreken met de mededeling dat er niet genoeg mensen zijn om vragen te beantwoorden.
Op vragen via de mail geen concreet antwoord
Het siert u dat u vraagt om een beoordeling maar ik kan geen enkele ster geven. Eerst de bestelde en betaalde spullen leveren a.u.b
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 17-09-2019
Beste meneer Vloet, Helaas heeft de levering iets langer geduurd dan gepland. Echter kreeg u een tracking-link zodat u uw pakket goed kon volgen. We wensen u dan ook alvast veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
10-09-2019
De producten zijn prima. Zending correct verzorgd door Azalp. Het pakket is echter tijdens het transport is de verpakking beschadigd waardoor 2 onderdelen beschadigd zijn.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
31-07-2019
10-09-2019
Alles is goed afgeleverd en binnen de gestelde termijn.
De producten waren goed. Wel zonde dat de dakbedekking en ondervloer meer m2 geleverd werden dan nodig waardoor ik onnodig materiaal overhoudt waar ik wel voor betaald heb.
Ook was niet bekend of er funderingsbalken bij het tuinhuis geleverd werden. Daarom heb ik bij Azalp apart funderingsbalken besteld, die niet nodig bleken.
3.67
Goed

Azalp.nl antwoordt: 17-09-2019
Beste meneer Blenk, Wat vervelend om te horen dat de informatie op de site niet voldoende was om u voldoende te informeren. Wat betreft de dakbedekking, vaak ontstaat er snij- of zaagverlies bij het opmaat maken van het materiaal. Hierdoor wordt voor de zekerheid altijd meer geleverd dan in principe nodig is. Wij wensen u verder nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
09-09-2019
Alles in orde
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 10-09-2019
Beste meneer Van Lieshout, Goed om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Wij doen hier dagelijks ons best voor en dan is het fijn om zulke positieve reacties te mogen ontvangen. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
09-08-2019
06-09-2019
De commutatie is een verbeter puntje .Carport is netjes verpakt in de folie .
Chauffeur is top ; denkt mee Ik ben hem aan plaatsen en afwachten nog ... komt vast goed
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 10-09-2019
Beste meneer Meurs, Dank voor de feedback. Goed om te horen dat u tevreden bent over het product. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
29-08-2019
06-09-2019
Zou graag op de website een duidelijker beschrijving zien ten opzichte van de assescoires. Verder prima levering edgl.
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 10-09-2019
Beste Belfin Investments B.V., Dank voor de feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering. Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
06-09-2019
Nette prijs betaald voor een zwembad, zeer snelle verzending, helaas wordt je hiervan vooraf niet op de hoogte gebracht, ik was dus niet thuis maar gelukkig waren mijn buren thuis en hebben geregeld dat het grote pakket op het terras is neer gezet, wat als ik niet thuis was geweest ?

voor mijn aankoop contact gezocht via mail en telefonisch, dit verliep slecht, echter toch tot aankoop overgegaa
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 10-09-2019
Beste meneer Kaauw, Erg vervelend om te horen dat de levering niet volledig naar wens is verlopen en ook de service niet naar wens was. Onze excuses hiervoor. Hopelijk kunt u inmiddels wel genieten van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
30-08-2019
06-09-2019
Bestellen is een eitje. Echter kreeg ik de bezorger aan de deur en die drukte snel de doos in mijn handen en rende naar de bus toe. Toen voelde ik letterlijk en figuurlijk nattigheid. De doos met zwembad chemicaliën was aan de onderkant drijfnat en alles lekte op de vloer en op mijn kleding. Contact opgenomen met Azalp. Helaas na 5 dagen nog steeds geen reactie
2.33
Matig

Azalp.nl antwoordt: 17-09-2019
Beste meneer Oosterbaan, We hebben reeds contact met u opgenomen, met de leverancier en GLS. we gaan alles in orde voor u maken! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet. Team Azalp

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
06-09-2019
Onderdeel besteld zwembad.Telefonisch advies: Weet hier niets van. Bestel maar , niet goed terug . Terugstuurformulier terug sturen i.v.m terugstuur adres.
Na een week wachten en 3 x bellen nog niets gehoord. Waardeloos.
Dus voor mij de laatste keer dat ik bij Azalp iets koop. Cijfer: 3
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
29-08-2019
05-09-2019
Het is verwarrend, dat bezorgkosten voor filtermedium afzonderlijk moeten worden betaald. Ik had verwacht dat het in het totaalbedrag begrepen zou zijn. Overigens een super correcte afwikkeling door klantenservice.
3.67
Goed

Azalp.nl antwoordt: 17-09-2019
Beste meneer Hofland, Het was vervelend om u te melden dat er nog een bepaald bedrag werd verrekend op uw bestelling. Echter konden we alles alsnog snel en op een juiste wijze oplossen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
25-07-2019
05-09-2019
Tot half elf in de avond gewacht op levering, maar helaas niets. iemand bellen is niet mogelijk in de avond. had hier een vrije dag voor opgenomen omdat tijdstip pas in de ochtend aangegeven wordt.Volgende dag werken, kreeg ik een telefoontje van buren dat er een pakket voor de deur neer gezet was, lekker een tuinhuisje plaats je toch echt in de tuin aan de achterkant van het huis.dus ontevrede
2.33
Matig

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
20-08-2019
05-09-2019
Erg tevreden over keter tuinhuisje eenvoudig in elkaar te zetten en geen onderhoud het is van kunststof persoonlijk cijfer 8
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 06-09-2019
Beste Grendel, Dank voor deze positieve reactie. Hier doen wij vanzelfsprekend dagelijks ons best voor. Wij wensen u nog heel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
29-08-2019
05-09-2019
geen
3.67
Goed

Azalp.nl antwoordt: 06-09-2019
Beste mevrouw Meijer, Dank voor uw feedback. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
03-09-2019
helaas niet volgens afspraak, trac en trace geleverd een dag erna.
en verkeerde verankering geleverd
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
03-09-2019
Snel en betrouwbaar
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 06-09-2019
Beste meneer Strang, Goed om te horen dat u zo positief over ons bent. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
03-09-2019
N.v.t
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 06-09-2019
Beste meneer Sipsma, Bedankt voor deze positieve feedback. Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
03-09-2019
snel goed zeer tevreden een aan rader
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 06-09-2019
Beste meneer Boorsma, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Wij vinden het altijd leuk om zulke positieve feedback te krijgen. We wensen u nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
03-09-2019
Levering eerder dan gepland. Product is goed, wel wat overprijst voor een sterk plastic huisje, maar uitstraling is goed.
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 06-09-2019
Beste mevrouw Kerst, Fijn om te horen dat de levering en het product naar wens zijn. Hopelijk draait uw mening over de prijs na verloop van tijd nog bij ;). Desondanks wensen wij u nog heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
02-09-2019
Eerlijke webshop met goede prijzen en zeer snelle levering. Top
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 06-09-2019
Beste mevrouw Eikens, Goed om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Hier doen wij uiteraard hard ons best voor. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
19-08-2019
02-09-2019
Op de website staat binnen 2 tot 5 dagen levertijd maar na ongeveer 7 keer bellen met het bedrijf en 7 keer bellen met de vervoerder eindelijk geleverd na twee weken en beide bedrijven geven elkaar de zwarte Piet ben niet te vreden dus had anders gemoeten en met beter luisteren anders gekund
Het schuurtje is geleverd en daar ben ik tevreden over maar niet de manier waarop
2.00
Matig

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
02-09-2019
Doe alleen vanwege prijs zaken. Niet meedenkend en stug
1.33
Slecht

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
02-09-2019
Er waren een paar beschadegingetjes,. Ik had gevraagd aan de bezorger of alles wel goed was omdat de doos wat beschadigd was, hij zei dat het gecontroleerd was en dat ze de doos nog extra dichtgeplakt hadden.
Daarom heb ik geen melding gemaakt bij mijn handtekening.
Het waren kleine dingen dus hebben we het tuinhuisje toch in elkaar gezet.
Ik weet niet waar het gebeurd is,daarom 2 x goed .
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
19-08-2019
02-09-2019
Zeer vrienderlijk
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 06-09-2019
Beste mevrouw Evers, Fijn om te horen dat de service u zo goed bevallen is. Wij wensen u dan ook nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
24-08-2019
01-09-2019
snelle levering
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 06-09-2019
Beste meneer Kuipers, Goed om te horen dat u tevreden bent over de levering. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
30-08-2019
Evengoed snelle levering 1week
Prima
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 06-09-2019
Beste meneer Heijmel, Goed om te horen dat u tevreden bent over ons. Wij wensen u nog heel veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp.

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
29-08-2019
Ik vind het waardeloos dat er geen duidelijkheid wordt gegeven over de leverdatum
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 04-09-2019
Beste Peter, Nav uw bericht heeft u telefonisch contact gehad met mijn collega van de klantenservice. We hopen het naar tevredenheid op te lossen en dat dit meeweegt in uw algehele beoordeling. We wensen u veel plezier van uw bestelling bij Azalp. Met vriendelijke groet, Azalp Webcare

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
29-08-2019
ik krijg een mail order is onderweg en dan hoor ik 2 weken niks.
3.00
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 10-09-2019
Beste meneer Janssen, Helaas klopt dit! Echter is uw bestelling netjes ontvangen en we hopen dan ook dat u veel plezier gaat beleven aan uw tuinhuis. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Azalp.nl klantbeoordeling

Azalp.nl

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.nl werd op 24-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 076 80 80 124.

Contact
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
klantenservice@azalp.nl
Azalp.nl
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Handelsregister
KvK - Breda 60954353
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.