Certificaat voor Azalp.nl

No. X4BC84A00C9F257B9E5EF92E400A93313
 

Geldig vanaf
24-01-2017
Geldig tot
23-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.nl



Goed

4.05/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 660 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.nl al 2.093 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
18-07-2019
Levertijd zal 1 a 2 weken zijn. telefonisch contact gehad of rembours ook 1 a 2 weken was of alleen Ideal.

Men zei dat bij Ideal het 1 a 2 weken was..
Vier weken verder nu.

Zeer lange wachttijd voordat je iemand aan de lijn krijgt, Snapte niet dat ik het te lang vond duren en dat ik moeilijk deed.

Klacht ingediend. Geen reactie terug gehad. Ook niet gebeld wanneer het nu komt. Waardeloo
1.00
Slecht

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Waren geen problemen
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Product werd volgens afgesproken schema geleverd en in de tuin gezet.
Prima service
Product (tuinhuisje) heb ik nog niet opengemaakt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Verkeerde saunakachel gehad. Krijgen een andere maar we weten niet wanneer.
2.00
Matig

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
17-07-2019
Levering niet binnen afgesproken/aangegeven tijdslimiet. Bezorging vriendelijk/correct.
Service onpersoonlijk/onvriendelijk
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
17-07-2019
Terrible service.

After waiting two weeks for my order Azalp.nl refuse to deliver.

Support not responding for any requests and emails. Phone support very rude, and keep saying 'Buy' until the problem has not been resolved.

JUST TERRIBLE SERVICE. HIGHLY NOT RECCOMEND.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Helaas, 3 onderdelen beschadigd in de verpakking. Daarom betere controle bij het inpakken uitvoeren, want de schade was al bij het inpakken.(de afgebroken nokken zaten niet in doos)
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Gewoon snelle en goede levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
Alles is probleemloos verlopen
Geert W. Hoven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
15-06-2019
15-07-2019
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
14-07-2019
Het heeft bijna 2 weken geduurd voordat de producten binnen waren ondanks de beloofde levertijd van 2-5 dagen.
De mail die ik na een week heb gestuurd waar de producten bleven werd niet beantwoord.
Na anderhalve week gebeld waarbij men niet wist wat de status was.
2.33
Matig

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
13-07-2019
Een waardeloos bedrijf dat ik helaas nog niet een ster kan geven levering na bijna drie weken 20 geleverd service nul komma nul je beld ze zullen terug bellen dus nee heb inmiddels 6 keer gebeld nog niet een berichtje terug dus weet nog steeds niet waar mijn bestelde producten zijn maar wel betaald er rest mij nog een ding Advocaat inschakelen
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 15-07-2019
Beste Loek Bont, Onze leverancier heeft meerdere keren het product bij u aan te bieden. Helaas was u alle keren niet aanwezig waardoor de producten weer retour kwamen. Onze leverancier stuurt het product weer opnieuw op en hopelijk bent u dan wel aanwezig om het pakket in ontvangst te nemen. Met vriendelijke groet, Marco

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
13-07-2019
leverd om 07 00 am was in bed waw
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
12-07-2019
Goede prijs en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
12-07-2019
Nog niet geinstalleerd
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
18-05-2019
11-07-2019
Levering was niet zo als het hoort
En service was afwachtend wat de klant doet
2.67
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 12-07-2019
Beste Michael Van Bilderbeek, Dat is vervelend om te horen. Gelukkig zijn alsnog alle producten op een juiste wijze geleverd en we hopen dat u snel kan genieten van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
11-07-2019
Snel en correct de juiste producten geleverd. Kan de producten pas echt beoordelen na gebruik.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
07-05-2019
10-07-2019
Levertijd was fors langer dan op de website stond. Heeft me veel praktische problemen opgeleverd. Contacten hierover liepen goed en correct. Financiële tegemoetkoming gehad. Hij staat nog niet, maar alles ziet er netjes uit. Goed verpakt.
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 12-07-2019
Beste meneer Tijssen, Helaas heeft de levering iets langer op zich laten wachten. Maar ik verzeker u dat u straks extra veel zal genieten van uw blokhut. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
09-07-2019
Snelle en correcte levering. Geleverd wat beloofd is.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
08-07-2019
geen toelichting nodig
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 10-07-2019
Beste M.W. Keur, Bedankt voor de positieve review. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
14-06-2019
08-07-2019
Mooie metale berging. Goede reactie op telefonische mededeling wat betreft het zoek raken van het pakket bij Postnl
3.67
Goed

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
08-07-2019
Volgens de site zou de levertijd tussen 3-5 werkdagen plaats vinden, na de 5 werkdag gebeld wanneer het product wordt geleverd, zouden contact opnemen met leverancier. Tot op heden niets meer van AZALP niets meer vernomen. Geen belletje, geen mailtje. Moet weer opnieuw contact opnemen met AZALP en opnieuw vragen wat de bedoeling is.
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 10-07-2019
Hoi Eric Peters, Ik heb zelf even contact opgenomen met de leverancier. Als ik hier uitsluitsel van krijg koppel ik dit gelijk terug naar u. Tevens heeft mijn collega van de klantenservice ook gedaan, maar helaas hebben ze nog geen antwoord mogen krijgen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
06-07-2019
Ben zeer tevreden ,over het product en de levering,alles netjes volgens afspraak.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 10-07-2019
Beste meneer Frissen, Wat fijn dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij danken u zeer voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
05-07-2019
goed zo als altijd
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 10-07-2019
Beste meneer Ploem, Wij danken u voor de positieve review. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
05-07-2019
Verschrikkelijk om het in elkaar te zetten, bouwtekening klopt voor geen meter. Ik ben al 8 uur bezig en het dak zit er nog geeneens op. Verschrikkelijk ik ben versleten. Zonde van mijn 500 euro. Waar ik zo hard voor moet werken. Krijg ik er dit voor terug.
1.67
Matig

Azalp.nl antwoordt: 08-07-2019
Beste Gerard Roos, Wat vervelend om te horen! Wij weten dat deze tuinhuisjes wat moeilijker in elkaar te zetten zijn, echter hebben we er nog nooit klachten over gehad. Is het alsnog gelukt? Of kunnen we u ergens mee helpen? Dan horen we dit graag! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
05-07-2019
zoals afgesproken
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
30-05-2019
04-07-2019
Levering duurde lang en op het moment dat hij geleverd kon worden, liet de Opbouwservice 2 weken op zich wachten, die heb ik geannuleerd en zelf iemand gezocht. Deze kwam erachter dat de dakbalken bestonden uit 3 aan elkaar te schroeven planken? Waarom niet gewoon balken leveren?
2.00
Matig

Azalp.nl antwoordt: 08-07-2019
Beste Simone Koeman, Goed om te horen dat de gehele order is uitgeleverd en dat uw tuinhuisje nu staat in de tuin. Helaas kon u geen twee weken wachten op de opbouw, maar gelukkig vond u een alternatief. We wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Marco

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
Top en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 05-07-2019
Beste meneer Geertsma, Bedankt voor de positieve review. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
Chloorgranulaat binnen twee dagen bezorgd. Sneller dan verwacht.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 05-07-2019
Beste Riny Hagens, Bedankt voor de positieve review. Fijn dat u tevreden bent met de snelheid van de levering. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
03-07-2019
Snelle levering, goede communicatie met PostNL, en een duidelijke website. Ga zo door
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 05-07-2019
Beste Rene van der Voorn, Fijn om te horen en bedankt voor de positieve review. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
03-07-2019
Op tijd en goed afgeleverd. Tot op heden niets mis mee.
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 05-07-2019
Beste meneer Harmenzon, Bedankt voor de positieve review. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
02-07-2019
Overkapping besteld en dan begint de ellende. Men reageert niet op e-mailberichtjes en als je telefonisch iets afspreekt komt men het niet na.
Vervolgens heb je zonder bericht een vrachtauto voor de deur staan die je iets komt bezorgen.
Besteld hier niets weer.
1.33
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 10-07-2019
Beste meneer Aalf Wicherts, Dat is echt heel vervelend om te horen. Wij hebben dan ook gelijk contact opgenomen met de leverancier om navraag te doen waarom er geen afspraak werd gemaakt op voorhand. Onze excuses! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
Had telefonisch info opgevraagd, maar niks meer van gehoord. Pakket besteld en ook geen track and trace. Maar product top
4.67
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 05-07-2019
Beste mevrouw Snoek, Wij zullen uw feedback verwerken. Enorm bedankt voor de positieve review en wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
15-06-2019
01-07-2019
4 deel leveringen waarvan 2 met tracking code
4.33
Goed

Azalp.nl antwoordt: 10-07-2019
Beste meneer Trommelen, Ten eerste bedankt voor de positieve review. Wat betreft de track & trace codes, bedankt voor het aangeven. We gaan hiermee aan de slag. Wij wensen u verder veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groeten, Team Azalp

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
01-07-2019
om vergissingen te voorkomen werd nog alvorens te verzenden per telefoon informatie gevraagd.
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 05-07-2019
Beste meneer van Hoven, Bedankt voor de positieve review. 
We wensen u veel plezier met uw aankoop. 

Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
01-07-2019
Wordt slecht op de hoogte gehouden van leveringen. Niet wanneer het naar verwachting uberhaupt komt en ook niet als er vertraging optreedt.
2.67
Redelijk

Azalp.nl antwoordt: 10-07-2019
Beste meneer Koen Crouwel, Ik zie dat u uw order nog niet heeft mogen ontvangen. Ik ga mijn best doen om alles zo snel mogelijk uit te leveren aan u. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
07-06-2019
01-07-2019
ben nog steeds aan wachten op mijn bestelling .krijg weinig informatie van
azalp over hoe lang ik nog moet wachten vind dit slechte servive.
1.00
Slecht

Azalp.nl antwoordt: 10-07-2019
Beste mevrouw Carla Huner, Gelukkig hebben we momenteel vernomen dat alles op een juiste wijze bij u thuis is geleverd via PostNL. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
01-07-2019
Sneller ontvangen dan verwacht en het product voldoet uitstekend
5.00
Uitstekend

Azalp.nl antwoordt: 05-07-2019
Beste G.M. van de Beek, Bedankt voor de positieve review. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
23-06-2019
30-06-2019
Niets op aan te merken, alles naar wens.
4.00
Goed

Azalp.nl antwoordt: 05-07-2019
Bedankt voor de positieve review. 
We wensen u veel plezier met uw aankoop. 

 Met vriendelijke groet, Team Azalp

Azalp.nl klantbeoordeling

Azalp.nl

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.nl werd op 24-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 076 80 80 124.

Contact
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
klantenservice@azalp.nl
Azalp.nl
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Handelsregister
KvK - Breda 60954353
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.