KNO-winkel.nl

6.208 reviews in totaal   1.512 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. Daarnaast wordt de duidelijke uitleg, informatieve website en gebruiksaanwijzingen bij de producten gewaardeerd. De klantenservice wordt als behulpzaam, snel en oplossingsgericht omschreven. Ook de werking en kwaliteit van de producten wordt over het algemeen positief beoordeeld. Er zijn echter regelmatig klachten over los verpakte zakjes en rommelige dozen. De prijzen worden vaak als hoog ervaren en klanten zouden graag meer aanbiedingen zien. Daarnaast komt het voor dat bepaalde producten niet op voorraad zijn.

ReviewsKNO-winkel.nl

De bezorging is goed, maar de prijzen zijn volgens mij aan de hoge kant. Als je al zoveel jaar vaste klant bent zouden er wel vaker aanbiedingen moeten zijn maar vind ik. Nu wacht ik telkens de korting af en bestel dan een flinke voorraad.

Prima product

Ik had 100 zakjes besteld en deze zaten los in een verzenddoosje door elkaar. Niet wat ik verwacht had, maar prima verder. Er zaten er alleen geen 100 in, maar 93. Het product is prima en voldoet naar verwachting.

Antwoord van KNO-winkel.nl

Bedankt voor uw review! We zijn blij te horen dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Onze excuses voor het ongemak met de verpakking en de hoeveelheid zakjes. Sinds anderhalf jaar werken wij samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en vinden wij het belangrijk hen een kans te bieden. Dit heeft geleid tot een aanpassing in ons verpakkingsproces, waardoor de zakjes los in een doos zitten. We begrijpen dat dit misschien niet ideaal is, en werken hard aan een efficiënte oplossing. Wat betreft het aantal zakjes, dit is uiteraard niet de bedoeling. We hebben de ontbrekende zakjes inmiddels naar u gestuurd en hopen dat dit het ongemak verhelpt. Nogmaals onze excuses en bedankt voor uw begrip!
A J
Alwin J.

Snelle bezorging + bovenverwachting goed

Snelle bezorging. Netjes verpakt. Uitstekende eerste ervaring. Boven verwachting snel geleverd. Erg blij mee!
S A
Sylvia A.
NasoFree neusspoeling xylitol + extra sachets. Zocht iets om mijn eeuwig verkouden neusholte te spoelen en las dat xylitol extra werkzaam was, dus besteld en had het snel in huis. Werkt simpel en het flesje werkt naar behoren.

Kan beter

100 zakjes nasofree besteld maar er zaten er 99 in de doos en alle zakjes waren er los ingegooid wat niet professioneel overkomt. Al keer vaker hier besteld en ze hebben gewoon doosjes van 30 zakjes dus vond dit erg vreemd
Makkelijk om producten te bestellen en meteen de volgende dag geleverd.

Deze zakjes werken fantastisch

Deze zakjes werken echt veel beter dan enkel spoelen met zeezout. Super tevreden 😊

Snel bezorgd, goede prijzen

Na neusoperatie op een vrijdag te horen gekregen dat ik mijn neus moest spoelen met water en zout, wanneer de tampons er de maandag erop uit zouden zijn. Via Kno-winkel kon ik 60 zakjes zout met spuit bestellen. Deze gekocht en waren die maandag geleverd. Top!

Snelle verwerking

De bestelling werdanel in behandeling genomen en de spullen kwamen vrij snel

Snel levering

De bestelde middelen werden snel geleverd en mijn man heeft er erg veel baat bij.

goede zaak

mijn product was op voorraad en snel thuisbezorgd; het is lang niet overal te vinden!
Makkelijk bestellen, goede product info, nog nooit een echte aanbieding tegen gekomen, neus douche met xilitol
Die zakjes helpen heel goed.. Door hemelvaartsdag moest ik helaas wat langer op ze wachten.
Een aantal jaren en verschillende bestellingen verder nog steeds positieve ervaringen over bestelprocedure en geleverde producten.
Niets bijzonders, gewoon zoals het hoort en wat je als klant hoopt.
Supersnel bezorgd, prima kwaliteit. Verpakking zou iets beter kunnen maar voor mij helemaal prima, vandaar 4 sterren ipv 5.
Alles netjes verpakt, vlotte levering, transparante communicatie. Ook de producten die jullie aanbieden zijn zeer interessant, met duidelijke uitleg. Top 👍
De onirus mra oftewel snurkbeugel is echt even wennen. Hij is Groot en lomp. Maar helpt wel als tijdelijke opplossing. De service en bezorging is goed en snel. Wel heel veel mails voor een enkele aanschaf.
Het is makkelijk artikelen te bestellen en werd het snel bevoegd
Makkelijk pas te maken. Uistekend resultaat, snurken en apneu voor 99% over.