Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit en werking van de producten, en het eenvoudige bestelproces via de toegankelijke website. Ook wordt de deskundige, vriendelijke en snelle klantenservice gewaardeerd. De duidelijke uitleg en gebruiksaanwijzingen maken het gebruik van de producten extra gemakkelijk. Er zijn echter ook enkele punten van kritiek: sommige klanten ervaren problemen met bezorgdiensten of missen af en toe producten in hun bestelling. Daarnaast zijn er gemengde meningen over de verpakking, die soms als slordig of onvoldoende wordt beoordeeld. Verder worden de prijzen regelmatig als hoog ervaren en missen sommige klanten aanbiedingen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsKNO-winkel.nl
vlotte bestelling en afhandeling
De bestelling en betaling is correct verlopen
De levering gebeurde binnen de voorziene termijn
pot met nasofree xylitol ipv zakjes
Ik zou graag een pot met nasofree xylitol willen zodat ik zelf kan afwegen wat ik nodig heb.
Het huidig zakjes systeem is erg prijzig.
Een pot met bv 500g inhoud is handiger en financieel efficiënter in gebruik.
Kijk maar of u met deze input iets positiefs kan.
Antwoord van KNO-winkel.nl
Bedankt voor uw review en het meedenken. We begrijpen goed dat een grote pot in gebruik voordeliger en handiger kan lijken.
Toch kiezen wij bewust voor sachets. Eén sachet bevat precies de juiste hoeveelheid voor één neusspoeling. Bij een pot is het risico groter dat de ingrediënten niet gelijkmatig verdeeld blijven, bijvoorbeeld doordat zwaardere deeltjes naar beneden zakken. Ook is de kans op verontreiniging groter wanneer de pot vaker wordt geopend en kan er sneller te veel of te weinig spoelzout worden gebruikt.
We nemen uw feedback uiteraard mee, maar op dit moment vinden wij de sachets de meest veilige en betrouwbare manier om NasoFree xylitol te gebruiken.
Vriendelijke groet,
KNO-winkel
wat de kno arts mij aanbeveelt is te koop bij deze webshop.
vlotte levering
Geeft echt meer lucht
Heb het de andere dag ontvangen, kon het meteen gebruiken. Verbeterpuntje: een klein stevig doosje om het in te doen, wil je het even uit doen tijdens de dag. Het is echt even wennen en voelt in het begin onwennig en een beetje pijnlijk.
Mss in verschillende kleurtjes? Dan denkt men dat je een neuspiercing hebt ipv een ‘bel’ aan je neus. 🤔
Bij bestelling grotere hoeveelheid Nasofree, zitten de zakjes los in een doos.
Terwijl als je kleinere hoeveelheden besteld zoals mijn eerste bestelling zit het netjes per 30 in een passend doosje verpakt. De korting voor grotere hoeveelheden lijkt dus te zijn omdat er minder verpakkingskosten zijn. Bij mij kreeg ik de bestelde 200 stuks in twee doosjes waarin de zakjes los door elkaar lagen.
Ik vind dat niet netjes.
Snelle levering. Goed product. Na steeds terugkerende verstopte neus heb ik de neusdouche besteld met bijbehorende zakjes zoutoplossing. Nu al veel minder klachten.
Een geweldige site.
Eindelijk iets kunnen bestellen om mijn probleem aan te pakken
Veel gedoe en kracht nodig.et bijten in de bitjes gaf mij Heen paar…
Het bijten in de bitjes gaf mij een paar dagen pijn in mijn kaken.
Daarna de nummer 1 stukjes er met moeite in gekregen.
Toen het in mijn mond zat kon ik mijn lippen niet meer sluiten.
Aangezien ik niet met open mond wil slapen maar weer met moeite de nr 1 eruit gehaald en nummer 0 erin terug gedaan.
Daarmee kan ik mijn mond wel sluiten.
ik bestel al jaren het product Nasumel bij de KNO-winkel en dat feit zegt m.i. méér dan genoeg!!
De snurkbeugel werkt bij mij perfect. Muisstil ben ik snachts. Even wennen aan de pasvorm, maar werkt echt top!
Zalf is perfect. Ik had mijn hele neus altij vol bloedkorsten maar die zijn nu weg. Alleen hoog achter in zitten nog wat korstjes dasr ik niet bij kan
Super goede spullen. Enige nadeel vind ik dat het allemaal erg duur is.
Snelle levering, fijn dat het spoelflesje nu bedrukt is zorgt er waarschijnlijk voor dat het niet gaat scheuren bij de letters.
Door een chronische ziekte is mijn neus slijmvlies geatrofieerd. De neuszalf is voortreffelijk.
Altijd snelle levering, en bij klachten goed geholpen
Prima op tijd mijn bestelling binnen maar:
Prima op tijd mijn bestelling binnen maar ik wacht al langer op de "nasopure neusspoeler wat al vele maanden niet leverbaar is? Afbeelding toevoegen lukt niet
Zeer snel geleverd. Alleen jammer dat afhaalpunt Intratuin hi Ambacht blijkbaar vervallen is
Duidelijk en snel.
Duidelijk antwoord op een vraag over de Nasumel zalf.
Snelle levering met duidelijke instructies erbij.
Fijne betrouwbare webshop veel keus. Ik bestel er altijd de neussachets om mee te spoelen je hoeft er niet voor thuis te blijven past door de brievenbus bestel er regelmatig
De materialen én goede gebruiksaanwijzing met video.