Hardhoutdiscount.nlReviews

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 mei 2023
Laatst gewijzigd op: 23 sep. 2023
Hardhoutdiscount.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Hardhoutdiscount.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 22 mei 2023

1 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

655 beoordelingen in totaal

Beoordelingen voor Hardhoutdiscount.nl

30 mei 2023
Snelle levering en goeie service!
21 mrt. 2023
Geïmporteerde beoordeling
Pluspunt is de ruime voorraad Ipe hout waardoor in principe een snelle levering kan. Wel enkel voor Nederland.
Geïmporteerde beoordeling
Vriendelijk contact gehad met meerdere medewerkers. Duidelijke product omschrijvingen online. Telkens als ik contact op nam omdat ik een vraag had werd ik snel geholpen. Natuurlijk is het belangrijk dat het hout goed is, dat was overigens top. Maar bereikbaarheid is ook key. Zelfs in de avond kreeg ik nog bericht via de app. Fijn bedrijf met mooie producten. Erg tevreden
2 feb. 2023
Geïmporteerde beoordeling
Levertijd wordt slecht nagekomen, ook bestelde lengtes kloppen niet altijd. Ze werken met buitenlandse bank waardoor jouw betaling niet direct zichtbaar is.
Geïmporteerde beoordeling
Heerlijke bak koffie gedronken in de showroom in Hengelo. Zeer warm onthaal en prettige omgeving ons project besproken.
21 okt. 2022
Geïmporteerde beoordeling
Mooie lamellen schutting gekocht en zelf gemonteerd
7 feb. 2023
Geïmporteerde beoordeling
Prima, reageren snel op vragen, komen afspraken na
26 jan. 2023
Gewoon goed
22 okt. 2022
23 mrt. 2023
Geïmporteerde beoordeling
Leveren niet de kwaliteit welke ze adverteren! bij navraag over vervanging van de (hardhouten) schuttingpalen (volledig kromgetrokken in een droge overdekte ruimte), moesten ze maar opnieuw besteld en betaald worden.Geen sympathie of meedenken met klanten na herhaardelijk mailen en appen, kortom waardeloze servcie.
27 feb. 2023
Oplichters