Hardhoutdiscount.nl- Logo - Beoordelingen

Hardhoutdiscount.nl
Beoordelingen:

8 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden662 beoordelingen in totaal  

4,50
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hoogwaardige kwaliteit hout van mijn schutting. Ook erg tevreden met de plaatsing ervan. Al met al kan ik Hardhout Discount zeker aanraden!

de meest kritische beoordeling

14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Schroef bit niet omvangen wordt alsnog opgestuurd Transporteur leverde het een dag later af dan opgegeven
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Hardhoutdiscount.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Hoogwaardige kwaliteit schuttingen

Hoogwaardige kwaliteit hout van mijn schutting. Ook erg tevreden met de plaatsing ervan. Al met al kan ik Hardhout Discount zeker aanraden!
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel blij met het hout en de service die ik heb gekregen. De hout was van goede kwaliteit en ik ben heel goed geholpen!
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prachtige luxe schutting

De schutting van Hardhout Discount heeft onze tuin echt een luxere uitstraling gegeven. Heel blij mee!
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, nette berichtgeving over de bezorging en goede afhandeling.
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en fijn kwaliteit hout. Ik ben er blij mee!
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en fijn contact. Super
Beoordeling melden
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

John

Schroef bit niet omvangen wordt alsnog opgestuurd Transporteur leverde het een dag later af dan opgegeven
Beoordeling melden
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede professionele mensen. Uitzonderlijk mooie producten.
Beoordeling melden