petsplace.nl- Logo - Reviews

petsplace.nl

17.353 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden30.546 reviews in totaal

petsplace.nl- Logo - Reviews

petsplace.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met petsplace.nl. Klanten zijn tevreden over de snelle levering, het ruime assortiment met speciale of gezonde producten, de gebruiksvriendelijke webshop en de acceptabele tot gunstige prijzen. Ook wordt de klantenservice vaak als vriendelijk en behulpzaam ervaren en wordt persoonlijk contact in de winkel en telefonisch gewaardeerd. Retourneren en terugbetalingen verlopen meestal snel en soepel. Tegelijkertijd melden klanten echter regelmatig vertragingen in de bezorging, onduidelijke bezorgtijden en problemen met de bezorgdienst. De klantenservice kan traag zijn, is soms slecht bereikbaar en biedt niet altijd bevredigende oplossingen. Onduidelijkheid over de voorraad en verschillen tussen het online assortiment en winkels zorgen voor teleurstelling. Daarnaast zijn er technische fouten en onduidelijkheden tijdens het bestelproces, stijgende prijzen en klachten over minimum bestelbedragen. Soms wensen klanten meer compensatie of coulance bij fouten.

Reviews voor petsplace.nl

Had een bestelling gedaan met korting, maar omdat het pakket beschadigd is geraakt is deze door PostNL retour gestuurd. Na telefonisch contact te hebben gehad met PetsPlace de bestelling opnieuw gedaan voor de volle prijs. Zodra de bestelling geplaatst was zou PetsPlace het verschil terug storten. De volgende dag al meteen het verschil terug ontvangen.
Besteld en volgende dag geleverd. Ieder pak keurig verpakt in licht kartonnen doos. Via email goed op de hoogte gehouden over voortgang bestelling. Goede prijs.

Netjes en snel opgelost

Bij / vervoer was er iets kapot gegaan. Na melding en foto werd er gelijk een vervangend product opgestuurd. Super netjes.
Antwoord van petsplace.nl
Hi Ann, Wat fijn om te lezen dat het zo netjes en snel is opgelost. We vinden het natuurlijk vervelend dat er tijdens het vervoer iets kapot is gegaan, maar we zijn blij dat je na het doorgeven van de melding en de foto direct een vervangend onderdeel hebt ontvangen. Bedankt voor je complimenten over onze service. Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
18 kg zak voer was nog verkrijgbaar (op voorraad) maar bleek toch niet zo te zijn. Kon hem niet bestellen.
Antwoord van petsplace.nl
Hi Ewa, Bedankt voor je beoordeling en de vier sterren, ondanks de verwarring rondom de voorraad. Wat vervelend dat de 18 kg zak voer als 'op voorraad' stond vermeld, maar dat dit uiteindelijk toch niet het geval bleek te zijn tijdens het bestellen. We streven ernaar om onze voorraadstatus altijd zo actueel mogelijk te houden, maar soms zit er een kleine vertraging in het systeem waardoor dit soort situaties kunnen ontstaan. Onze excuses voor het ongemak! Mocht je hulp nodig hebben bij het vinden van een vergelijkbaar alternatief of willen weten wanneer het voer weer leverbaar is, dan kun je ons altijd bereiken via 0318 759 259 of service@petsplace.nl. Graag tot de volgende keer bij Pets Place! Met vriendelijke groet, Het Pets Place team

Start Using Eco-Friendly Packaging

It would be a great advancement if Pets Place began using paper tape for packaging. This approach would ensure that customers do not have to remove tape from every box when recycling. Additionally, it is better for the environment, which, considering this is a shop for animals, should be a key priority. In fact, it would be incredible if the entire box were to be compostable, or if there was an option to select no packaging. It would also be wonderful if Pets Place organized with the couriers to collect old Pets Place packaging when they deliver products.
Alleen de winkel in Naaldwijk had ook kunnen bestellen voor mij. Hij zegt altijd nee. Dat vind ik geen service. Moet ik op de site bestellen met onnodig verstuur kosten. Mvgrt. Siep Bouhuisen
Lang op bestelling wachten en de zak was aan gevreten, eerste antwoord na foto was die maar in een dichte container na nog een telefoontje zak brokken toch vergoed gekregen
Hele fijne spullen en hapjes voor mijn poezen. ..heel netjes verpakt.. hartelijk dank.

Zwaardere spullen aan huis bezorgd

Het is fijn dat mijn zwaardere artikelen thuis bezorgd kunnen worden, ik vind het jammer dat ik daar extra voor moest betalen
Antwoord van petsplace.nl
Hi, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat het thuisbezorgen van de zwaardere artikelen een uitkomst voor je is. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice via service@petsplace.nl. We kijken graag even met je mee! Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Het heeft bijna alles dat ik nodig heb voor mijn hond. Een goede lokale winkel een online.
Antwoord van petsplace.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat fijn om te zien dat je tevreden bent met je ervaring bij Pets Place. We hopen je in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen in onze webshop of in een van onze winkels! Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Makkelijk opnieuw zelfde producten bestellen, snelle levering. Maar op de site moet je altijd steeds opnieuw door alle categorieën gaan als je even op iets anders klikt en er is geen verschil tussen categoriën hamster en dwerghamster terwijl een goudhamster echt niet een huisje of rad van een dwerghamster kan gebruiken.
We hebben een automatische kattenbak besteld via 'Click & Collect', er zat 1 dag tussen. Het product was op voorraad maar lag niet klaar. We moesten van de medewerkster nog wachten omdat ze 'pas' een uur open waren. Er was echter maar 1 Click & Collect bestelling. Het mag wel iets vriendelijker...
Antwoord van petsplace.nl
Hi Thom, Bedankt voor je review en wat vervelend om te horen dat je ervaring met Click & Collect niet positief is geweest. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is als je speciaal naar de winkel komt voor een product dat op voorraad is, maar dat het vervolgens nog niet klaarligt. Het is natuurlijk de bedoeling dat een Click & Collect bestelling vlot en vooral vriendelijk wordt afgehandeld, ongeacht hoe lang de winkel al open is. Onze excuses voor de manier waarop je bent geholpen. We gaan dit intern bespreken met het betreffende filiaal om de service te verbeteren. Mocht je hierover nog verder met ons in gesprek willen, dan kun je ons altijd bereiken via 0318 759 259 of service@petsplace.nl. We hopen je een volgende keer een betere ervaring te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Hebben altijd alles wat ik nodig heb, voor mijn Maine coons. En zelfs alles nog voor Pasen in huis, terwijl ik daar niet op rekende!
Antwoord van petsplace.nl
Hi Esther, Wat een ontzettend leuke review! Wat fijn dat we alles in huis hadden voor je Maine Coons en dat de bestelling zelfs nog vóór Pasen bij je is bezorgd. Dat is een mooi paascadeautje voor de katten! Maine Coons zijn prachtige (en grote!) dieren, dus we zijn blij dat ons assortiment goed aansluit bij wat zij nodig hebben. Bedankt voor het compliment over onze snelheid en voorraad. Geniet nog na van de paasdagen en we zien je graag weer terug bij de volgende bestelling! met vriendelijke groet, het Pets Place team
Hondenvoer gekocht. Snel geleverd in goede verpakking. Gemakkelijk en niet te duur.
Antwoord van petsplace.nl
Beste Josephien, Ontzettend bedankt voor de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat het bestellen van het hondenvoer zo gemakkelijk verliep en dat het snel, goed verpakt én voor een mooie prijs is geleverd. Dat is precies de zorgeloze service die we voor jou en je hond willen verzorgen! 🐕📦 Smakelijk eten voor de viervoeter en heel graag tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Pets Place
Makkelijk online bestellen en snelle levering goede produkten prima tevreden..
Antwoord van petsplace.nl
Beste Edwin, Ontzettend bedankt voor de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat het online bestellen makkelijk ging, de levering snel was en de producten goed bevallen. Wij zijn pas écht tevreden als jij dat ook bent! We doen het met veel liefde voor de dieren en hun baasjes. 🐾 Heel graag tot de volgende bestelling en een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team Pets Place
Onze bestelling lag supersnel klaar en we werden goed geadviseerd over de adoptie van onze eerste kat. We zijn erg tevreden.
Antwoord van petsplace.nl
Beste Bert, Wat een fantastisch bericht om te lezen! Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met de adoptie van jullie eerste kat. Wat een bijzonder moment! We zijn ontzettend blij dat we jullie hierbij hebben kunnen adviseren en dat de bestelling zo snel voor jullie klaarlag. Het is voor ons altijd een plezier om nieuwe kattenbaasjes op weg te helpen. Heel veel geluk en plezier gewenst met jullie nieuwe huisgenoot, en we zien jullie graag snel weer terug bij Pets Place voor de volgende aankoop! Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Kwaliteitsproducten en goede service en wat ik fijn vind, ook snelle levering.

Verpakkings probleem.

De dozen waarin het door mij bestelde voer is verpakt ,zijn te groot voor de zakken, waardoor deze tijdens het vervoer naar een kant schuiven.
Antwoord van petsplace.nl
Hi Hans, Bedankt voor het doorgeven van deze feedback. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de dozen zo ruim zijn dat de zakken voer gaan schuiven tijdens het transport. We willen graag dat je bestelling in optimale conditie bij je aankomt. We gaan dit intern doorgeven aan onze inpakafdeling, zodat we kunnen kijken naar passendere verpakkingen om dit in de toekomst te voorkomen. Bedankt voor je scherpte, hier kunnen we onze service mee verbeteren. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Ruime keuze in het assortiment, voldoende op voorraad en snelle levering.

Product goed wel late levering.

Netjes geleverd alleen wel laat voor de maatstaven die jullie hanteren op de website. Had het zaterdag middag bestel en het werd pas dinsdag verzonden en woensdag geleverd. In jullie verzendtabel staat zaterdag besteld maandag geleverd. Als dit niet meer klopt mijn advies om dit aan te passen. Nou was mijn bestelling niet direct nodig maar als mensen om voer gelegen zitten dan hebben ze wel een probleem.