Klanten melden meestal positieve ervaringen met petsplace.nl. Klanten zijn tevreden over de snelle levering, het ruime assortiment met speciale of gezonde producten, de gebruiksvriendelijke webshop en de acceptabele tot gunstige prijzen. Ook wordt de klantenservice vaak als vriendelijk en behulpzaam ervaren en wordt persoonlijk contact in de winkel en telefonisch gewaardeerd. Retourneren en terugbetalingen verlopen meestal snel en soepel.
Tegelijkertijd melden klanten echter regelmatig vertragingen in de bezorging, onduidelijke bezorgtijden en problemen met de bezorgdienst. De klantenservice kan traag zijn, is soms slecht bereikbaar en biedt niet altijd bevredigende oplossingen. Onduidelijkheid over de voorraad en verschillen tussen het online assortiment en winkels zorgen voor teleurstelling. Daarnaast zijn er technische fouten en onduidelijkheden tijdens het bestelproces, stijgende prijzen en klachten over minimum bestelbedragen. Soms wensen klanten meer compensatie of coulance bij fouten.
Snelle levering, welke met veeeeel informatie via je mail wordt aangeboden., wanneer en hoelaat:
Niet te missen
Hi Marjorie,
Bedankt voor je mooie beoordeling en de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat je zo te spreken bent over onze communicatie.
We vinden het belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent, dus het is goed om te horen dat de uitgebreide informatie over de bezorging gewaardeerd wordt. Zo hoef je inderdaad nooit een pakketje te missen!
Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer bij Pets Place.
Het Pets Place team
Late levering, zonder op de hoogte gehouden te worden
Na 4 dagen kreeg ik bericht dat bestelling vertraagd was. Hierna werd het stil. Email gestuurd, geen reactie. Gebeld, kreeg bandje dat ivm drukte tel niet bereikbaar. Na 12 dgn bericht dat 1 product niet leverbaar was en dit gecrediteerd wordt. Pas na 14 dagen bestelling in 2 delen ontvangen. Als het probleem zat in het niet kunnen leveren van het product, dan had ik dat graag eerder gehoord. Had ik kunnen beslissen of ik hier op had willen wachten of niet. Nu hoor je lange tijd niets en tussentijds moest ik dus voer kopen omdat 14 dgn te lang wachten was. Oh en 1 van de producten bleek zelfs kapot, voer lag los in de doos. Ik ga in het vervolg wel naar de winkel. Jammere is dat ze daar niet alles hebben.
Netjes, snel.
Netjes, snel!!
Niet enthousiast over de bezorger, die zet de deus voor de deur, voor iedereen om het pakket zo mee te nemen.
Hi Mar,
Wat fijn dat je bestelling netjes en snel is afgehandeld door ons.
Het is echter erg vervelend om te horen dat de bezorger het pakket zomaar voor de deur heeft achtergelaten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, want je wilt er zeker van zijn dat je bestelling veilig bij je aankomt. Hoewel we voor de bezorging afhankelijk zijn van de pakketdienst, begrijpen we je teleurstelling hierover volledig.
Bedankt voor het doorgeven van je feedback en we hopen je de volgende keer weer naar volle tevredenheid te kunnen helpen.
Het Pets Place team
Goede spullen en snelle service. Alleen verwarrend dat het pakket door "IJsvogel retail" verstuurd werd.
Hi mc,
Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de spullen en onze snelle service.
Ik begrijp dat de naam "IJsvogel Retail" op de verpakking voor wat verwarring zorgde. Dit is inderdaad onze moederorganisatie waar Pets Place onder valt. We waarderen je feedback hierover, zodat we dit in de toekomst duidelijker kunnen communiceren.
Het Pets Place team
bestelling gedaan bij Petsplace en de volgende dag al ontvangen. Lekker snel
heb het wel eens anders meegemaakt. Nogmaals ik ben er blij mee.
Hi Peter,
Bedankt voor de vijf sterren! Wat fijn dat je je bestelling de volgende dag al in huis had. We weten hoe belangrijk een snelle levering is, dus we zijn blij dat we je hiermee positief hebben kunnen verrassen.
Veel plezier met de aankoop en we hopen je snel weer terug te zien bij Pets Place!
Het Pets Place team
Dik tevreden, snelle en adequate levering.
Graag tot de volgende keer
Beste Mart,
Ontzettend bedankt voor de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat je dik tevreden bent over de snelle en adequate levering. Daar doen we het voor! We staan met veel liefde klaar voor de dieren en hun baasjes. 🐾
Heel graag tot de volgende keer en een fijne dag gewenst!
Team Pets Place
Snelle levering van de spullen en een van de weinige winkels met het merk en hoeveelheid die ik zocht.
Hi Grarda,
Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat we het specifieke merk en de hoeveelheid hadden die je zocht. We doen ons best om een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden voor alle huisdieren.
Graag tot de volgende keer bij Pets Place.
Het Pets Place team
Supersnelle levering ondanks bestelling in het weekend. Heel fijn.
Het bijzondere is dat alle producten precies zijn geleverd zoals ik ze besteld had. De verpakking was goed, dus er was niets beschadigd. Wat nog beter zou zijn, is een snellere verzending.
Hi Liza,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn dat alles precies volgens wens en onbeschadigd is aangekomen.
We begrijpen dat je de producten het liefst zo snel mogelijk in huis hebt. We proberen alle bestellingen altijd dezelfde dag nog in te pakken om ze direct mee te geven aan de bezorgdienst. Soms treedt er helaas wat vertraging op tijdens de verwerking of bij PostNL, maar we doen ons best om dit proces steeds verder te versnellen.
Prima winkel
Duidelijke site , veel keuze en snelle levering. Wat fijn is als je geen dierenwinkel in de buurt hebt.
Hi Angelique,
Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat onze duidelijke site en het ruime assortiment je helpen, zeker wanneer er geen dierenwinkel direct in de buurt zit. We zijn blij dat we op deze manier toch snel de spullen voor je huisdier kunnen bezorgen.
Het Pets Place team
Duidelijk foto en omschrijving. Producten zoals verwacht. Snel verzonden en goed ontvangen
Bedankt voor de 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat fijn om te zien dat alles naar wens is verlopen. Daar doen we het voor! We wensen u en uw huisdier veel plezier met de aankoop.
Het Pets Place team
Schepnet voor de vijver gekocht. Mooie kwaliteit, niet duur en supersnelle levering!
Beste Paulien,
Bedankt voor je mooie beoordeling en de 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat fijn om te horen dat het schepnet aan je verwachtingen voldoet. Een goede prijs-kwaliteitverhouding en een snelle levering is precies waar we voor gaan, zodat je direct aan de slag kunt bij de vijver! 🐟✨
Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer.
Het Pets Place team
Krabton wordt meteen zeer gewaardeerd.
Mooi nieuw slaapplekje en speelplek in 1.
Antwoord van petsplace.nl
Dag Lennart, wat een goed nieuws! Fijn om te horen dat de krabton direct is goedgekeurd als slaap- én speelplek. Daar doen we het voor! Veel plezier voor de kat ermee. 🐾
Met diervriendelijke groet,
Team Pets Place
De verzending is super snel, en fijne producten van goede kwaliteit.
Beste Chantal,
Ontzettend bedankt voor de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat de verzending super snel was en dat de producten van goede kwaliteit zijn. We doen het met veel liefde voor de dieren en hun baasjes. 🐾
Heel graag tot de volgende keer en een fijne dag gewenst!
Team Pets Place
Goede hulp en mooi konijnenhok!
Goede hulp, nadat PostNL cargo het even liet afweten, werd het toch vrij snel bezorgd.
Beste Sander,
Bedankt voor de 5 sterren en je fijne review! ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat vervelend dat PostNL Cargo het in eerste instantie liet afweten, maar we zijn ontzettend blij dat we je goed hebben kunnen helpen en dat het konijnenhok alsnog snel op zijn plek stond.
Veel plezier met het mooie nieuwe verblijf voor de konijnen en graag tot de volgende keer bij Pets Place!
Het Pets Place team
Altijd zeer vriendelijke en kundige hulp, goede producten en mooie winkel.
Ik was op zoek naar een halsband voor mijn bange hond. Advies: neem ze maar mee naar huis om te passen, je mag ze altijd terugbrengen. Echt heel fijn!
En extra lief: op de avonden is het hier meestal een stuk rustiger, op maandagavond ben ik er zelf en dan kan ik evt alle tijd nemen om je hond op haar gemak te stellen. Wat een hart voor dieren!
Super sterk, een beetje Glad, maar de hond went er wel aan. Heel goed gemaakt.
Hi Agnieszka,
Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat het product zo sterk is en goed in de smaak valt. Goed dat je aangeeft dat het in het begin een beetje glad kan zijn, maar gelukkig went je hond er snel aan.
Veel plezier met je aankoop.
supersnelle leveringen
Ze zijn supersnel met leveringen.
De site is ook makkelijk te gebruiken.
Beste Iris,
Ontzettend bedankt voor de 5 sterren! Wat heerlijk om te horen dat onze website zo makkelijk te gebruiken is en dat je bestellingen supersnel worden geleverd. We doen er alles aan om het bestellen zo eenvoudig en vlot mogelijk te maken voor jou en je huisdier! ⚡🐾
Veel plezier met je aankopen en heel graag tot de volgende keer!
Team Pets Place
Groot assortiment tegen een betaalbare prijs.
Het voer en medicijnen wat ik anders bij de dierenarts moet kopen hebben jullie gelukkig ook. En goedkoper.
Hi Petra,
Bedankt voor je mooie beoordeling en de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat ons assortiment en de prijzen zo goed in de smaak vallen.
Veel plezier met je aankoop en we zien je graag weer terug bij Pets Place!
Het Pets Place team
Prima spullen. Goed verpakt. Snelle levering. Goede informatie via e-mail.