petsplace.nl- Logo - Reviews

petsplace.nl

17.300 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden30.578 reviews in totaal

petsplace.nl- Logo - Reviews

petsplace.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met petsplace.nl. Klanten zijn tevreden over de snelle levering, het ruime assortiment met speciale of gezonde producten, de gebruiksvriendelijke webshop en de acceptabele tot gunstige prijzen. Ook wordt de klantenservice vaak als vriendelijk en behulpzaam ervaren en wordt persoonlijk contact in de winkel en telefonisch gewaardeerd. Retourneren en terugbetalingen verlopen meestal snel en soepel. Tegelijkertijd melden klanten echter regelmatig vertragingen in de bezorging, onduidelijke bezorgtijden en problemen met de bezorgdienst. De klantenservice kan traag zijn, is soms slecht bereikbaar en biedt niet altijd bevredigende oplossingen. Onduidelijkheid over de voorraad en verschillen tussen het online assortiment en winkels zorgen voor teleurstelling. Daarnaast zijn er technische fouten en onduidelijkheden tijdens het bestelproces, stijgende prijzen en klachten over minimum bestelbedragen. Soms wensen klanten meer compensatie of coulance bij fouten.

Reviews voor petsplace.nl

WV
Wilma v.
ALLES IS GEWOON UITSTEKEND EN DAAROM HOEFT ER NIKS BETER WANT HET IS AL GEWELDIG
Antwoord van petsplace.nl
Beste Wilma, Wauw, bedankt voor deze fantastische 5-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat ontzettend fijn om te lezen dat je alles als uitstekend en geweldig ervaart. Van zo'n enthousiast compliment gaan wij hier natuurlijk stralen! We blijven ons best doen om dit niveau vast te houden, zodat je elke keer weer met een glimlach bij ons winkelt. Heel graag tot de volgende keer bij Pets Place! Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Groot aanbod,mooie acties. Laatste bestelling door omstandigheden na week pas geleverd kreeg pas paar dagen later de email, dit zou voortaan wat sneller mogen. Voor de klant ook sneller duidelijkheid.
Snelle service in een doos die her te gebruiken is als speelobject bijvoorbeeld, super idee.
Antwoord van petsplace.nl
Hi M., Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service. Het is erg leuk om te lezen dat de doos goed in de smaak valt als speelobject. We vinden het belangrijk om op een creatieve manier aan hergebruik te denken en het is natuurlijk helemaal super dat je huisdier er plezier van heeft. Veel plezier met de aankoop en de doos. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Prima Alleen in het bestel proces liep ik er tegenaan dat ik 3 +1 gratis is niet kon matchen met andere producten uit dezelfde categorie. Dan kreeg ik de korting niet. In de winkel kan dat wel. Dus heb nu een flinke voorraad.

uitgebreid assortiment goede producten

Goede producten, uitgebreid assortiment, goede voorraad, goede vriendelijke service
Antwoord van petsplace.nl
Bedankt voor de 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat fijn om te zien dat alles naar wens is verlopen. Daar doen we het voor! We wensen u en uw huisdier veel plezier met de aankoop. Graag tot de volgende keer bij Pets Place! Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Snelle levering. In jullie winkel was het niet te krijgen. Online prima en snel geleverd. Ps winkel vindt ik erg rommelig en soms niet echt klantvriendelijk
De snelle levering , en de prijs en kwaliteit van het gelevende produkt. Helemaal top.
Antwoord van petsplace.nl
Beste Ed, Bedankt voor je mooie beoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat een geweldig bericht om te lezen. "Helemaal top" is precies waar we naar streven! Fijn dat zowel de snelheid van de levering als de prijs-kwaliteitverhouding van het product zo goed zijn bevallen. Graag tot de volgende keer bij Pets Place! Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Had artikel al enige weken in huis, maar na telefonisch contact mocht het artikel nog retour, top service.
Antwoord van petsplace.nl
Hi Ciska, Wat fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen. We denken graag met onze klanten mee, dus het is goed om te horen dat de telefonische service en de retourmogelijkheid naar wens waren. Bedankt voor je mooie compliment. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Goede service en snelle levering! En fijn dat dit product nog leverbaar is bij jullie. Gezien het al bij veel winkels uit de schappen is gehaald. Wat ik zeer spijtig vindt, gezien ik nu genoodzaakt ben om het online te bestellen. Omdat het bij ons in de buurt niet meer te verkrijgen is, dat vind ik wel dubbele gezien ik ook graag naar de winkels toe ga, maar goed het is de tijd waarin wij leven. Verder ben ik zeer tevreden.
Bezorging op tijd, niemand gezien,pakket stond voor de deur. Moesten het zelf binnen sjouwen niet zo prettig, we zijn al opleeftijd,wij deden het voor gemak,dat is het dus niet.
Antwoord van petsplace.nl
Hi Wim, Bedankt voor je review. Wat fijn dat de bezorging op tijd was, maar wat ontzettend vervelend dat het pakket zomaar voor de deur is achtergelaten zonder aan te bellen. We begrijpen heel goed dat dit verre van ideaal is en niet het gemak biedt waarvoor je juist online bestelt. Onze excuses voor deze gang van zaken. De bezorgers horen de zware pakketten netjes te overhandigen. We zullen dit intern oppakken met de bezorgdienst om te kijken hoe dit heeft kunnen gebeuren en om dit in de toekomst te voorkomen. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan kun je ons altijd bereiken op 0318 759 259 of via service@petsplace.nl. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
mooie sloffen heel blij mee goed verpakt snel bezorgt. wat jullie beter kunnen doen? niks prima zo.
Antwoord van petsplace.nl
Hi Anton, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de sloffen en dat de verzending en verpakking naar wens waren. Ook erg leuk om te lezen dat je vindt dat we het prima doen zo. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Duidelijke site, goede prijzen Na 1 dag al thuis bezorgd.
Prima merk, snelle levering. Beter aangeven dat bij Senior brokken het kleinere brokjes zijn.
Antwoord van petsplace.nl
Hi Leo, Bedankt voor je mooie beoordeling van 4 sterren en het compliment over onze snelle levering! Wat goed dat je aangeeft dat de grootte van de senior brokken duidelijker vermeld mag worden op de website. Dat is een hele bruikbare tip waar we zeker naar gaan kijken, zodat andere baasjes precies weten wat ze kunnen verwachten. Mocht je nog andere suggesties voor ons hebben om de volgende keer de 5 sterren aan te tikken, dan horen we dat graag. Je kunt ons altijd bereiken op 0318 759 259 of via service@petsplace.nl. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Veel spullen voor het aquarium in voorraad waardoor snelle levering.
Bestel altijd voer hier..mooie aanbiedingen elke keer!

Mijn winkel is echt goed maar....

De winkel in Emmeloord is echt goed. Leuke mensen, vriendelijk, denken met je mee. Klantenservice online heb ik werkelijk geen goed woord voor, ook het filiaal in Lelystad niet. Dus 5 sterren voor de winkel maar eigenlijk nog geen 1 ster voor klantenservice en Lelystad
Antwoord van petsplace.nl
Hi Sylvia, Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent in onze winkel in Emmeloord. We geven de complimenten voor de vriendelijkheid en het meedenken van de collega's daar direct aan hen door. Het is echter erg jammer om te lezen dat je ervaring met onze online klantenservice en het filiaal in Lelystad niet positief is geweest. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we balen ervan dat je daar niet de service hebt gekregen die je van ons mag verwachten. We zijn momenteel helemaal bij met alle meldingen, dus als je nog op een reactie wacht of een onprettige ervaring hebt gehad, is er wellicht iets misgegaan. We willen graag weten wat er precies is voorgevallen in Lelystad en bij de klantenservice om hiervan te kunnen leren. Zou je hierover contact met ons willen opnemen via 0318 759 259 of een mail kunnen sturen naar service@petsplace.nl? Dan kijken we graag met je mee hoe we dit voor je kunnen rechtzetten. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team

Goede service

Altijd snelle levering en ook telefonisch goed te bereiken. Zeer vriendelijk geholpen
Antwoord van petsplace.nl
Hi Wilma, Bedankt voor je mooie beoordeling van 5 sterren! Wat fijn om te horen dat je altijd kunt rekenen op een snelle levering en dat ons team aan de telefoon je zo vriendelijk heeft kunnen helpen. 📞✨ We vinden het erg belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor onze klanten, dus het is top om te lezen dat dit gewaardeerd wordt! Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Altijd snelle levering. Komt ook vaak als goedkoopste naar voren
Antwoord van petsplace.nl
Beste Patricia, Ontzettend bedankt voor de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat je altijd kunt rekenen op onze snelle levering én dat we vaak als goedkoopste uit de bus komen. Een goede prijs en snelle service voor de spullen van je huisdier is precies wat we onze klanten willen bieden! 🐾 Heel erg bedankt voor je vertrouwen en heel graag tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Pets Place

Snelle reactie via mail, na bellen.

Als je ze eenmaal te pakken hebt, in mijn geval na bellen, reageren ze wel snel via email.
Antwoord van petsplace.nl
Hi Wibe, Bedankt voor je mooie beoordeling van 4 sterren. Fijn om te horen dat onze klantenservice snel heeft gereageerd via de e-mail nadat je telefonisch contact met ons hebt gehad. We streven er altijd naar om goed bereikbaar te zijn en onze klanten zo snel mogelijk te helpen. Het is goed om te horen dat dit in jouw geval gelukt is. Mocht er in de toekomst weer iets zijn, dan weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team

Service is niet zo best

* Klantenservice is slecht bereikbaar en het duurt dagen/weken voor je antwoord krijgt * Ik bestel een product waar standaard korting op is (3+1), maar standaard wordt de korting niet berekend. Ik moet daar steeds contact voor opnemen met de klantenservice om alsnog de korting teruggestort te krijgen. Dat is dan weer langdurig proces, waar ik achteraan moet zitten