petsplace.nl- Logo - Reviews

petsplace.nl

17.300 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden30.578 reviews in totaal

petsplace.nl- Logo - Reviews

petsplace.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met petsplace.nl. Klanten zijn tevreden over de snelle levering, het ruime assortiment met speciale of gezonde producten, de gebruiksvriendelijke webshop en de acceptabele tot gunstige prijzen. Ook wordt de klantenservice vaak als vriendelijk en behulpzaam ervaren en wordt persoonlijk contact in de winkel en telefonisch gewaardeerd. Retourneren en terugbetalingen verlopen meestal snel en soepel. Tegelijkertijd melden klanten echter regelmatig vertragingen in de bezorging, onduidelijke bezorgtijden en problemen met de bezorgdienst. De klantenservice kan traag zijn, is soms slecht bereikbaar en biedt niet altijd bevredigende oplossingen. Onduidelijkheid over de voorraad en verschillen tussen het online assortiment en winkels zorgen voor teleurstelling. Daarnaast zijn er technische fouten en onduidelijkheden tijdens het bestelproces, stijgende prijzen en klachten over minimum bestelbedragen. Soms wensen klanten meer compensatie of coulance bij fouten.

Reviews voor petsplace.nl

MK
Marlies K.
Fijne firma, goede prijzen en vlotte verzending. Graag wil ik persoonlijk nog iets kwijt, wij hadden nog een nieuwe doos met kauwbotten staan die na de dood van onze hond retour gestuurd mocht worden. Kort daarna kwam er van een medewerkster een handgeschreven persoonlijke kaart die ons condoleerde met de dood van James. Een kleine geste die onverwachts kwam en ons beroerd heeft, zo attent! Mensen achter het scherm van je computer die mee leven.

Goede prijs, snelle levering

Voer voor de hond besteld, goede prijs, volgende dag geleverd.

Levering was keurig verzorgd!

Snelle levering, goed verpakt. Het kattenvoer kwam in een doos waarop instructies stonden om er een huisje van te maken waarin de kat kan spelen en zich verstoppen! Leuk bedacht, omdat de kat dol is op dozen (en het mandje natuurlijk negeert!).
Snelle levering,en ideaal met meerdere zakken kattenbakkorrels die met een vrachtwagen vanuit postnl netjes werd thuisbezorgd!
Antwoord van petsplace.nl
Hi Ilona, Bedankt voor de vijf sterren! Wat fijn dat de levering van de zakken kattenbakkorrels zo soepel is verlopen. Het is inderdaad ideaal dat de zwaardere pakketten via PostNL netjes tot aan de deur worden bezorgd; dat scheelt een hoop gesjouw! We hopen dat je kat er blij mee is en zien je graag weer terug bij Pets Place. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team

Mijn eerste bestelling en ervaring

Eerste bestelling gedaan omdat ik binnenkort voor het eerst een hond krijg. Goede acties en snelle service.
Antwoord van petsplace.nl
Hi Milton, Wat leuk dat je binnenkort voor het eerst een hond krijgt. Alvast heel veel plezier met de komst van je nieuwe huisgenoot. Wat fijn dat je voor je eerste bestelling bij ons bent uitgekomen en dat de acties en de snelle service goed zijn bevallen. We wensen je veel succes met alle voorbereidingen en hopen je vaker te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
De verpakking van kattenbakvulling worden erg netjes verpakt dus altijd nog hele zakken geleverd.
Antwoord van petsplace.nl
Hi W., Wat een ontzettend leuk compliment om te krijgen! We zijn heel blij om te horen dat de zakken kattenbakvulling telkens weer netjes en heel bij je aankomen. We besteden veel zorg aan het inpakken van onze bestellingen, dus het is echt super dat dit zo positief opvalt. Bedankt voor het delen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Goeie organisatie, goede producten, betrouwbaar en snelle levering.
Antwoord van petsplace.nl
Beste H.M. Dubois, Hartelijk dank voor de 5 sterren en je mooie complimenten! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat fijn om te horen dat je ons ervaart als een goede en betrouwbare organisatie met kwalitatieve producten. We doen elke dag ons best om die standaard hoog te houden en onze pakketjes zo snel mogelijk bij de klant te bezorgen. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer bij Pets Place! Met vriendelijke groet, Het Pets Place team

Goed geholpen na defecte levering

Ik had een artikel thuis gekregen waarvan één onderdeel kapot was bij levering. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice en een vriendelijke dame die gaf gelijk aan dat ze dit direct ging rechtzetten en dat is ook gebeurd! Binnen 2 dagen heb ik dit onderdeel mogen ontvangen zonder dat ik het orginele product moest retourneren. Dat vind ik juist de service die je overal zou moeten krijgen! Dus vandaar mijn hoge beoordeling
Mooie aanbieding orijen original brokken besteld👍
MV
Marcel v.
Dit keer niet vandaag bestellen morgen in huis net nog geen week moete wachten door POST.NL te veel bestellingen door sneeuw Pfff. Maar weet dat dit normaal anders is van daar die 5 steren
Enthousiaste hond. Mijn hond is dol op de snoepjes. En het speelgoed vind ze ook geweldig.
Antwoord van petsplace.nl
Hi Antonia, Wat een ontzettend leuke reactie om te lezen! Wat fijn dat je hond zo enthousiast is over de snoepjes en het speelgoed. Daar doen we het natuurlijk voor: blije huisdieren en blije baasjes. Veel plezier met het verwennen van je hond! Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Goed verpakt, makkelijk in elkaar te zetten. Ziet er mooi uit. Nu de grijze roodstaart er nog in krijgen.
Antwoord van petsplace.nl
Hi Bianca, Bedankt voor je beoordeling van 5 sterren! Wat fijn om te horen dat je nieuwe aanwinst goed verpakt was, makkelijk in elkaar te zetten is en dat het resultaat er mooi uitziet. Nu begint het spannendste gedeelte inderdaad: de grijze roodstaart laten wennen aan zijn nieuwe verblijf. We wensen je veel succes (en geduld) met het introduceren van je vogel in de nieuwe kooi! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan kun je ons altijd bereiken op 0318 759 259 of via service@petsplace.nl. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team

Tevreden terugkerende klant

Nog steeds en nog altijd tevreden met de keuze aan producten en de prijzen. Snelle levering na bestelling
Antwoord van petsplace.nl
Hi Ivo, Wat een ontzettend leuk bericht om te lezen! We worden er altijd blij van om te horen dat een trouwe klant nog steeds zo tevreden is over ons assortiment, de prijzen en de snelheid van de levering. Daar doen we het voor! 🐾 Bedankt voor je complimenten en het vertrouwen in Pets Place. We kijken ernaar uit om ook je volgende bestelling weer met zorg voor je klaar te maken. met vriendelijke groet, het Pets Place team
Leuke aanbieding van royal canin. Snelle levering
Antwoord van petsplace.nl
Beste Sylvia, Ontzettend bedankt voor de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de Royal Canin aanbieding en dat je bestelling zo snel is geleverd. We doen het met veel liefde voor de dieren en hun baasjes! 🐾 Heel graag tot de volgende keer en alvast een heel fijn weekend gewenst! Met vriendelijke groet, Team Pets Place
NG
Nel G.

Vogelvoer

Goede kwaliteit voer, snelle verzending en zorgvuldig verpakte artikelen
Antwoord van petsplace.nl
Beste Nel, Bedankt voor je mooie review! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat fijn om te horen dat het vogelvoer aan de kwaliteitsverwachtingen voldoet. We besteden veel aandacht aan het zorgvuldig inpakken van onze artikelen, zodat alles netjes en onbeschadigd bij je aankomt. Goed om te horen dat dit gewaardeerd wordt! Veel plezier met de aankoop en graag tot de volgende keer bij Pets Place. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
De site en de app mogen wel wat sneller reageren
Ik vind het fijn dat de bestelling al binnen enkele dagen wordt bezorgd.
Antwoord van petsplace.nl
Hi Anja, Bedankt voor je mooie beoordeling en de vier sterren! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle bezorging en dat je je bestelling al binnen enkele dagen in huis had. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer bij Pets Place. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit
MH
Monique H.
Altijd de volgende dag in huis service van thuis brengen ideaal Veel keus voor elk dier en goede betaalbare prijzen TOP!!!
Antwoord van petsplace.nl
Hi Monique, Bedankt voor de vijf sterren! Wat fijn dat onze snelle levering zo goed bevalt; we doen er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken door je bestelling de volgende dag al bij je thuis te bezorgen. Mooi om te lezen dat je altijd slaagt binnen ons ruime assortiment en dat de prijzen je bevallen. We blijven ons best doen om deze service vast te houden. Graag tot de volgende keer bij Pets Place! Met vriendelijke groet, Het Pets Place team

Duidelijk en snel

Duidelijk, en snelle levering waar concurrenten er veel langer over doen.
Antwoord van petsplace.nl
Beste Heleen, Bedankt voor je mooie beoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat een geweldig compliment dat we sneller zijn dan de concurrentie! We doen er inderdaad alles aan om onze processen zo duidelijk en efficiënt mogelijk in te richten, zodat je nooit lang op je bestelling hoeft te wachten. Fijn dat dit positief is opgevallen. Graag tot de volgende keer bij Pets Place! Met vriendelijke groet, Het Pets Place team