petsplace.nl- Logo - Reviews

petsplace.nl

17.353 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden30.546 reviews in totaal

petsplace.nl- Logo - Reviews

petsplace.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met petsplace.nl. Klanten zijn tevreden over de snelle levering, het ruime assortiment met speciale of gezonde producten, de gebruiksvriendelijke webshop en de acceptabele tot gunstige prijzen. Ook wordt de klantenservice vaak als vriendelijk en behulpzaam ervaren en wordt persoonlijk contact in de winkel en telefonisch gewaardeerd. Retourneren en terugbetalingen verlopen meestal snel en soepel. Tegelijkertijd melden klanten echter regelmatig vertragingen in de bezorging, onduidelijke bezorgtijden en problemen met de bezorgdienst. De klantenservice kan traag zijn, is soms slecht bereikbaar en biedt niet altijd bevredigende oplossingen. Onduidelijkheid over de voorraad en verschillen tussen het online assortiment en winkels zorgen voor teleurstelling. Daarnaast zijn er technische fouten en onduidelijkheden tijdens het bestelproces, stijgende prijzen en klachten over minimum bestelbedragen. Soms wensen klanten meer compensatie of coulance bij fouten.

Reviews voor petsplace.nl

De bezorging is vaak heel snel! Echter als ik kattengrit bestel zit er wel eens een lekke zak bij. Dan zit er allemaal grind in de verzenddoos waar ik niks mee kan en moet ik hopen dat het grit niet door mijn hele huis ligt bij het verplaatsen van een zak. Verder ben ik heel tevreden!
Antwoord van petsplace.nl
Hi, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat de bezorging vaak zo snel is en dat je verder heel tevreden over ons bent. Het is echter erg vervelend dat er wel eens een lekke zak kattengrit bij zit. Dat geeft een hoop rommel en dat is natuurlijk niet de bedoeling van een goede verpakking. We doen ons best om alles stevig in te pakken, maar tijdens de verwerking of bij PostNL kan er helaas wel eens iets misgaan waardoor een zak scheurt. Mocht dit de volgende keer weer gebeuren, neem dan gerust direct contact met ons op via 0318 759 259 of service@petsplace.nl zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
normaal zijn er 5 sterren voor Pet's Place. Maare bij de opeen na laatste bestelling liet het bestel systeem mij in de steek. Nam wel het geld in ontvangst. Maar niet de gedane bestelling. Dat kan natuurlijk niet. De keer daarvoor had ik nat kattenvoer besteld maar ik kreeg zonder overleg vooraf 2 zakken brokken toegezondejn, die ik nog voldoende in huis had. Hoog tijd voor Pet's'Place de puntjes i op de i te zetten. Anders gaat het klanten kosten.
Antwoord van petsplace.nl
Hi, Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons enorm te horen dat je laatste bestellingen niet zijn verlopen zoals je van ons gewend bent. Het is natuurlijk erg vervelend dat het bestelsysteem de betaling wel heeft verwerkt maar de bestelling niet goed heeft doorgezet. Daarnaast is het niet de bedoeling dat je brokken ontvangt terwijl je natvoer hebt besteld, zeker niet zonder overleg. We willen dit heel graag voor je uitzoeken en netjes oplossen, want we zetten inderdaad graag de puntjes op de i voor onze klanten. Zou je hierover contact met ons willen opnemen? Je kunt ons bellen op 0318 759 259 of een mail sturen naar service@petsplace.nl zodat we direct met je mee kunnen kijken naar de betaling en de verkeerde levering. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team

Lindehout

Heb 7 zakken lindehout voor de kattenbak besteld,, en betaald. En kreeg van post.nl maar 4 zakken lindehout, voor de kattenbak. Belde pets place op, om door te geven, dat ik maar 4 zakken binnen had, en dat de ander 3 niet kreeg van post.nl. En pets place heb mijn 3 zakken lindehout terug betaald. En kreeg het geld dezelfde dag nog op mijn rekening. Pets place is betrouwbaar, snel, en geef goed informatie. Ga zo door!!!
Ik heb twee parasols besteld in het weekend voor Koningsdag. Nog altijd heb ik geen zicht op wanneer het komt. Twee keer gebeld met KLS die niets beter hebben te melden dan even wachten. Vrijdag terugbellen. Ok! Nee, maandag zal het nu wel komen. Maar Postnl heeft het nog niet eens gesorteerd? Nu nog niet? Het ligt dus of gewoon nog in het magazijn van Petsplace of in het centrum van Postnl. Maar niemand checkt! De voeten heb ik tegelijk besteld ergens anders en die staan hier al dagen op de parasols te wachten. Petsplace voor slakken?! Erg onbetrouwbaar!!!
Antwoord van petsplace.nl
Hi F., Wat vervelend dat je nog steeds wacht op de parasols en dat er onduidelijkheid is over de bezorging. We begrijpen dat het erg frustrerend is als de parasolvoeten al klaarstaan en de levering van de parasols zelf op zich laat wachten. Hoewel we bestellingen altijd direct proberen in te pakken en te verzenden, kan er door drukte rondom dagen zoals Koningsdag helaas vertraging optreden bij de verwerking of bij PostNL. Onze excuses dat de communicatie hierover tot nu toe niet duidelijk genoeg was en dat je het gevoel hebt dat er niet goed wordt meegekeken. Mocht je hierover nog contact willen; je kunt ons bereiken via 0318 759 259 of service@petsplace.nl. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Snelle levering Op zich heel tevreden, ook over de snelle levering. Maar ik had 2 artikelen besteld en kreeg pas op de dag van levering een mail dat 1 artikel geannuleerd was omdat het niet voorradig was, dat zou dan beter kunnen en artikel die niet online voorradig zijn van de website afhalen.

het kan beter

Het ongelukkige was net dat ik een product had besteld die tijdens de sneeuw zou komen. Er was wel communicatie over het feit dat de producten met track en trace wat langer onderweg konden zijn maar info over producten die besteld waren maar nog geen track en trace hadden niet. Op de woensdag kreeg ik pas bericht dat mijn pakje vertraagd was. Dat had eerder gemogen. En als je email stuurt en je daarna een reactie krijgt dat deze pas na 10 a 15 dagen beantwoord werd is al helemaal slecht. Ik weet nog niet of ik hier nog een keer bestel
Het is alleen vreemd dat ik de kooi niet kon bestellen via de winkel hier bij ons in Etten-Leur. Ik moest hem zelf bestellen zeiden ze in de winkel???
Snelle verzending. Was een deel van de verzending niet aangekomen, wat onmiddellijk opgelost werd. Vriendelijke medewerkers aan de telefoon.
Snelle levering . Maar zou leuk zijn dat ze de prijs iets laten zakken als je er meerdere van besteld en ook geen verzendkosten. Ik heb 4 x kittyfriend gekocht over dat merk ben ik zeer tevreden
Antwoord van petsplace.nl
Hi Lisa, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Kittyfriend en dat je bestelling snel is geleverd. Je suggestie voor een volumekorting bij grotere afnames en het vervallen van de verzendkosten begrijpen we heel goed; we kijken altijd hoe we onze aanbiedingen en voorwaarden nog aantrekkelijker kunnen maken. Veel plezier met je aankopen en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team

De items die ik uiteindelijk kreeg zijn goed, maar de klantenservice...

De klantenservice is erg slecht. Er is geen communicatie over de resterende bestelling wanneer een item niet leverbaar is en wanneer je dit vervolgens wilt vervangen door iets anders is dat niet mogelijk. Bestellingen worden in verschillende pakketten geleverd, zonder track & trace informatie van Pets Place zelf. De webshop voorraad op de site klopt niet. Tevens beloven ze binnen 24-uur te leveren maar blijkt dit in de praktijk onmogelijk. Ik heb uiteindelijk twee bestellingen moeten plaatsen waarvan ik nu een deel moet terugsturen omdat ik bij mijn eerste bestelling een item niet kreeg. Een vervanging voor dit item kon ik niet los kon bestellen omdat het totaalbedrag dan te laag zou zijn en omdat mij dit pas verteld werd toen het pakket al klaar lag bij het pakketpunt was annuleren ook niet mogelijk. Ik moest dus uiteindelijk weer voor een hoger bedrag bestellen om het laatste item te krijgen en moet nu de rest terugsturen. Vreselijk omslachtig allemaal, slecht voor het milieu en de klantenservice kan je ook nergens mee verder helpen als je deze belt.
Antwoord van petsplace.nl
Hi Wichita, Wat vervelend dat je zo’n omslachtige ervaring hebt gehad met je bestellingen, excuses voor het ongemak. We verzenden vanuit meerdere locaties om een zo groot mogelijk aanbod voor klanten te kunnen bieden. Dit betekent dat sommige artikelen vanuit winkels worden verzonden, waardoor het inderdaad kan voorkomen dat de voorraad net niet beschikbaar is. Helaas is het in ons systeem niet mogelijk om een vervangend artikel aan te bieden en kunnen we niets meer veranderen zodra het pakket onderweg is. We begrijpen dat dit vervelend is en bieden onze excuses aan voor het ongemak. Je kunt ons altijd bellen via 0318 759 259 of mailen naar service@petsplace.nl als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij retouren. met vriendelijke groet, het Pets Place team
Artikel telefonisch aangemeld voor retourzending en zeer goed geholpen door klantenservice. Snel geregeld en snel geld terug , Goede service , TOP.
Antwoord van petsplace.nl
Beste Ben, Bedankt voor de 5 sterren en je geweldige review! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze klantenservice. We doen er alles aan om ook het retourproces zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen, en het is top om te lezen dat dit naar volle tevredenheid is gelukt! We hopen je de volgende keer weer tot volle tevredenheid te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Het Pets Place team
Afgelopen week twee artikelen besteld; Kattenbakvulling en Kattenbrokjes. De bestelling zou dinsdag geleverd worden, maar dat lukte alleen voor de Kattenbakvulling. Een van de drie verpakkingen met kattenbakkorrels had geen vulmateriaal waardoor de twee dozen zijn gaan schuiven en de inhoud uit de verpakking lekte. De kattenbrokjes werden niet geleverd, volgens Pets Place is de bestelling verzonden en volgens Post NL is het kattenvoer niet aangeleverd. Omdat het zo druk is bij Pets Place moet ik een week later maar opnieuw bellen als het nog steeds niet is bezorgd. Zeg nou zelf, dan is drie sterren en 'ruimte voor verbetering' een ruimhartige beoordeling van mijn kant, nietwaar?
GJ
Gerda J.

Elke bestelling is prima

Fijne en duidelijke website, mooie acties. Fijne berichtgeving, niet te veel en niet te weinig. De bestelling is er de volgende dag, zoals beloofd. Wat wil je nog meer!
Antwoord van petsplace.nl
Hi Gerda, Bedankt voor deze geweldige beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze website, de acties en onze berichtgeving. We doen ons best om onze belofte van snelle levering elke dag waar te maken, dus het is erg leuk om te lezen dat dit goed bevalt. Veel plezier met je aankopen! Met vriendelijke groet, Het Pets Place team

Betrouwbare shop

Mijn ervaringen, bestellingen zijn altijd binnen de afgesproken tijd geleverd. Mijn laatste bestelling was een kranten. Deze werd ondanks ede feestdagen prima op tijd geleverd. Mijn katten gebruiken hem zeer regelmatig. Mooie ton. Ook de levering van kattenbrokjes verloopt zonder problemen. Ik ben zeer tevreden.

Een goede vervanging voor het slechte Zooplus

De levering was wat vertraagd, maar dat was niet de schuld van Pets place. Ik kocht voorheel atijd bij Zooplus, maar gezien het feit ze zij een paar maanden geleden voer verkochten waar dieren aan waren overleden (en daarna hun kop in het zand steken). heb ik in Petsplace een nieuwe gevonden
Service en geduld en vriendelijk! Ik moest mijn pakket vanwege omstandigheden afgeven in de lokatie kinkerstraat Amsterdam. En ik ben daar al vaste klant ,maar ook nu zo goed geholpen ivm pakket wat retour moet. Echt lieve man ! Post.nl deed moeilijk, maar Pets Place niet. Heerlijke winkel! En zoveel keuzes.
Vanaf de bestelling tot en met de bezorging goede communicatie en snelle bezorging. Goed verpakt ook. Uitstekende prijs. Helemaal top
Antwoord van petsplace.nl
Beste Marina, Ontzettend bedankt voor de 5 sterren! Wat een heerlijke review om te lezen. We zijn ontzettend blij dat alles vanaf het bestellen tot en met de bezorging vlekkeloos is verlopen, de communicatie helder was, en dat je ook zo tevreden bent met de verpakking en de uitstekende prijs. "Helemaal top" is een prachtig compliment waar we supertrots op zijn! 🐾 Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring en heel graag tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Pets Place
Bench online besteld, snelle reactie en kon hem volgende dag afhalen. Altijd (klant) vriendelijk personeel op het Savornin Lohmanplein!
Beoordeling Pets Place – Positieve ervaring Ik ben erg tevreden over mijn bestelling bij Pets Place. Alles werd snel en netjes geleverd, goed verpakt en precies zoals beschreven. Vooral fijn dat het assortiment zo uitgebreid is — ik kon alles wat ik nodig had voor mijn huisdier in één keer bestellen. Wat ik in het bijzonder waardeerde, was de duidelijke communicatie rondom de verzending. De updates per mail zorgden ervoor dat ik precies wist wanneer mijn pakket zou aankomen. Als klein verbeterpuntje zou het handig zijn als de levering soms iets compacter verpakt kan worden, zodat er minder loze ruimte in de doos zit. Maar verder helemaal top! Ik bestel hier zeker opnieuw.
De ruime keuze vriendelijkheid !! De prijzen van producten niet te hoog maken voor mensen met lagere inkomens dat die ook profijt kunnen hebben van julie mega assortiment !!
Antwoord van petsplace.nl
Hi Jolanda, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze ruime keuze en de vriendelijkheid van ons team! We begrijpen je punt over de prijzen heel goed. We willen er natuurlijk voor zorgen dat zo veel mogelijk huisdierbaasjes bij ons terecht kunnen. Daarom proberen we altijd een goede balans te vinden in ons assortiment, met zowel premium merken als scherp geprijsde alternatieven en leuke aanbiedingen. Op die manier hopen we dat iedereen van ons mega assortiment kan blijven profiteren. Bedankt voor je eerlijke feedback en je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Pets Place team