De reviews voor UnderwearDistrict.nl zijn constant positief. Klanten zijn bijzonder tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt als uitstekend ervaren en voldoet aan de verwachtingen. Ook de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en betaalbaarheid worden gewaardeerd. De klantenservice wordt omschreven als behulpzaam, vriendelijk en oplossingsgericht. Daarnaast valt het brede aanbod en de ruime keuze aan producten in de smaak. Sommige klanten ondervinden echter problemen met de pasvorm en maten van de producten.
Reviews voor underweardistrict.nl
Snelle levering, zijn kadootjes voor de kerst, dus ik kan er nog niet veel over vertellen
Ik vind het al volkomen ruk dat ik voor elke scheet een beoordeling moet geven, maar als dat al moet gebeuren voordat ik het artikel heb ontvangen, laat staan kunnen geb
ruiken, ben ik er helemaal klaar mee.
Antwoord van UnderwearDistrict.nl
Bedankt voor je review. We begrijpen heel goed dat dit vervelend overkomt, zeker als het beoordelingsverzoek niet op het juiste moment lijkt te komen. Onze uitnodigingen worden automatisch 7 dagen na de besteldatum verstuurd. Volgens de track en trace was je bestelling op dat moment al geleverd. Onze excuses voor de irritatie. We hopen natuurlijk dat het artikel inmiddels goed is ontvangen en bevalt.
Snelle service
Uitstekend geholpen bij retour zending.
Prima ondergoed voor scherpe prijs, bezorging zeer op orde.
Snelle bestelling. Correct en snel geleverd!
Ziet er solide uit. Keurig verpakt en Verzonden.
Duidelijk en op tijd
Snel en keurig bezorgd
Het bestelde vlot geleverd voor een concurrerende prijs.