Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid en het warme ontvangst van het personeel, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. Medewerkers denken actief mee, bieden deskundig advies en nemen ruim de tijd voor klanten, waarbij persoonlijke aandacht en geduld centraal staan, vooral bij spannende momenten zoals gaatjes prikken. De kindvriendelijke benadering en speciale aandacht voor jonge klanten worden bijzonder gewaardeerd. Ook de snelheid van de service wordt meestal als positief ervaren. Enkele klanten merken op dat de afhandeling soms te gehaast kan zijn. Daarnaast zijn er suggesties voor verbetering van de service na aankoop, zoals bij reparaties.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Naaldwijk
Goed geholpen om keuze te maken.
Er werd meegedacht.
Gezellige verkoopsters
Met een vrienderlijke benadering
Lucardi Juwelier Naaldwijk
Vandaag bij Lucardi Juwelier in Naaldwijk geweest en wat een topervaring! Het personeel is stuk voor stuk vriendelijk, behulpzaam en echt betrokken. Ik ben superblij met mijn klassieke oorbellen en modern horloge. Bedankt voor de geweldige service — jullie zijn allemaal toppers!
Filiaal in Naaldwijk keurig geholpen!
Koop graag bij jullie. Te vrede klant
Ik vond het heel fijn hoe er grapje werd gemaakt en complimenten werden gegeven
Vriendelijke verkoopster. Vorig jaar mooie armband gekocht. €89,--. Vorige week breekt deze naast de sluiting. Kosten 33,-- had geen andere keuze dan laten repareren. Anders kon de armband niet meer gedragen worden. Misschien garantie periode verlengen tot een jaar. Eventueel tegen een kleine vergoeding. Dat je als klant daar zelf voor kan kiezen.
Leuke winkel met mooie sieraden voor iedereen.
Horloge zit lekker