De reviews voor BINQER.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle levertijd van hun bestellingen. De service wordt als uitstekend en klantgericht ervaren, en het personeel wordt geroemd om hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. Ook wordt de website vaak omschreven als overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk. De kwaliteit van de producten voldoet doorgaans aan de verwachting en de prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed beschouwd. Verder ervaren klanten een snelle en correcte afhandeling van klachten en problemen. Sommige klanten geven aan dat de verzendkosten aan de hoge kant zijn.
Reviews voor binqer.nl
de papieren afvalzakken online besteld. Zij werden erg snel geleverd.
Het zou erg prettig zijn als alle bijproducten ( die niet door mij besteld zijn) niet op mijn scherm komen.
super stickers
elke keer als we hier wat bestellen is het snel binnen. ook voor advies vragen staan ze je vriendelijk te woord.
Nu nog extra stickers besteld voor de eerder bestelde prullenbakken.
Makkelijk, snel en vriendelijk.
Vragen over het product zijn goed beantwoord, vlotte levering.
Gewoon een doos vuilniszakken geleverd welke ik besteld heb, en best snel geleverd.
De artikelen top, maar verzendkosten TE hoog
We zijn heel tevreden over de zakken die we besteld hebben, maar de verzendkosten zijn wel erg hoog. Heel spijtig.
Snelle levering en netjes bepakt
Perfect
Goede service, snelle levering
Fast and good for value.
Bestelde producten waren hier veel voordeliger dan elders. Snel verzonden, goede levering en mailing
La qualité est parfaite et correspond à la description.
Bon service également.
La rapidité de la livraison peut être améliorée.
TOP BEDRIJF
Verschillende malen een bestelling gedaan en steeds zeer correct verwittigd
Bestelde artikels zijn van prima kwaliteit.
is goed zo
Super snel