De reviews voor BINQER.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle levertijd van hun bestellingen. De service wordt als uitstekend en klantgericht ervaren, en het personeel wordt geroemd om hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. Ook wordt de website vaak omschreven als overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk. De kwaliteit van de producten voldoet doorgaans aan de verwachting en de prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed beschouwd. Verder ervaren klanten een snelle en correcte afhandeling van klachten en problemen. Sommige klanten geven aan dat de verzendkosten aan de hoge kant zijn.
Reviews voor binqer.nl
snelle communicatie en heel vriendelijk
besteling gaat vrij soepel, is alleen jammer dat er geen mail van aflevering is geweest zowel van jullie kant als van de koeriers kant. mijn buurvrouw vertelde dat het palletje gewoon voor de deur was neer gezet zonder dat er imand thuis was. de chauffeur heeft wel daarna op verzoek van mijn buur vrouw het palletje bij haar voor de raam neer gezet zodat zei dat in de gaten kon houden.
Verbeterpunt is afleveren bestelling.
Antwoord van BINQER.nl
Beste meneer de Jong,
Bedankt voor de review.
Onze excuses dat de bestelling later is geleverd dan verwacht.
Het gekozen product bleek helaas tijdelijk niet op voorraad, waardoor de verzending vertraging opliep.
We begrijpen dat dit vervelend is en werken eraan om onze voorraadinformatie en communicatie hierover te blijven verbeteren.
Als er nog vragen zijn of we ergens mee kunnen helpen, dan horen we dat graag.
Kelly
Team Binqer
Snelle levering na bestelling
Goede site en snel de bestelling in huis.
Uitstekend geholpen. Bestelling kwam iets later maar ben hier nietjes over geinformeerd.
Ben heel tevreden goed product doet wat het moet doen
Fijne zeer vriendelijke medewerkers en goede prijzen!
Fijn bedrijf. Bestellen online was eenvoudig. De gevraagde spullen waren op voorraad en snel leverbaar.
Geleverde goederen netjes ingepakt.
Antwoord van BINQER.nl
Bedankt voor de beoordeling!
Omdat er geen toelichting is achtergelaten, horen we graag of er iets is dat beter kan of waar we extra aandacht aan kunnen besteden.
Feedback helpt ons om de service continu te verbeteren.
Kelly
Team Binqer
Goede prijs kwaliteit en snelle levering
De bestelde container werd binnen paar dagen geleverd, communicatie hierover verliep duidelijk!