BINQER.nl- Logo - Reviews

195 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.759 reviews in totaal

BINQER.nl- Logo - Reviews

BINQER.nl

195 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.759 reviews in totaal

De reviews voor BINQER.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de snelle levertijd van hun bestellingen. De service wordt als uitstekend en klantgericht ervaren, en het personeel wordt geroemd om hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. Ook wordt de website vaak omschreven als overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk. De kwaliteit van de producten voldoet doorgaans aan de verwachting en de prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed beschouwd. Verder ervaren klanten een snelle en correcte afhandeling van klachten en problemen. Sommige klanten geven aan dat de verzendkosten aan de hoge kant zijn.

Reviews voor binqer.nl

Prima ervaring met Binqer.

Zeer correcte en snelle levering. Kwaliteitsproducten ten top. Zeer content van.
goede dienstverlening

Bestelling is keurig afgehandeld !

Bestelling is keurig afgehandeld !
Bestelling is zonder problemen geleverd/
Perfect: Snel en goed verzorgd het juiste artikel ontvangen met meerdere updates omtrent bestelling en bezorging.
Zeer snelle levering.
Ik word helemaal GEK van alle mails die jullie maar blijven sturen STOP daar mee Voor 1 simpele bezorging Wat een ellende
Antwoord van BINQER.nl
Beste Niels, Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de overlast die je hebt ervaren. We begrijpen dat het vervelend is als je meer e-mails ontvangt dan je had verwacht. Je hebt bij de bestelling automatisch twee welkomstmails ontvangen en daarnaast de e-mails die nodig waren om de bestelling goed af te kunnen handelen. Je stond daarbij ook ingeschreven voor onze nieuwsbrief, maar we zien dat je je inmiddels succesvol hebt afgemeld. Vanaf nu zou je geen verdere marketingmails meer van ons moeten ontvangen. Nogmaals onze excuses voor de ergernis. We waarderen je feedback en gebruiken dit om onze communicatie verder te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, aarzel dan niet om het ons te laten weten. Met vriendelijke groet, Kelly Team Binqer
mooie bak en snelle levering
Prima levering
Snelle levering scherpe prijzen.
Zeer snelle verzending en aan de telefoon heel hulpvaardig!
Super eerlijke prijzen voor de kliko! Dank
Blij met me producten