Lucardi Juwelier Leidschendam

799 reviews in totaal   160 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, dat vaak extra moeite doet om te helpen bij het maken van keuzes of het oplossen van problemen. Deskundig advies wordt gewaardeerd, vooral bij sieraden en maatadvies. De snelheid van de service en de korte wachttijden worden vaak positief genoemd. Daarnaast wordt de tijd en aandacht die medewerkers besteden, zelfs tijdens drukte of aan kinderen, als zeer prettig ervaren. Problemen of defecten, zoals beschadigde producten of fouten bij graveren, worden doorgaans naar tevredenheid opgelost. Toch zijn er ook enkele aandachtspunten. Sommige klanten ervaren medewerkers als ongeïnteresseerd of minder vriendelijk. Daarnaast is er onduidelijkheid of ontevredenheid over het retour- en servicebeleid, met name rondom kortingen of het retourneren van producten. Ook worden wachttijden door een aantal klanten als verbeterpunt genoemd.

ReviewsLucardi Juwelier Leidschendam

Ik wis wat ik wilde dus de aankoop betaald en goed geholpen,
T M
T M.
Vriendelijk geholpen, aardige dames

Een beschadiging heel goed verwerkt aan…oorbellen bedankt

Een beschadiging heel goed verwerkt aan oorbellen oorbelle
Correcte en duidelijke uitleg over gaatjes schieten. Vlot gezet
De werknemers hebben geduld, kunnen je vragen beantwoorden en geven goed advies
Fijne lieve medewerkers. Kwam voor een gaatje schieten, werd goed en snel geholpen.
Aardig personeel en werd goed geholpen
Ik ben heel goed geholpen door die dame.
G B
Gea B.
Snel en vakkundig geholpen.
Top
In the Mall of the Netherlands, zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.

De behulpzame verkoopster

De Verkoopmedewerkster die ik verleden week al had gesproken , herkende mij jongen wist toen ze mij en mijn zoon zag, precies waarvoor we langskwamen:) Mijn zoon heeft een mooie stoere zilveren ketting uitgezocht voor zijn hanger die hij op vakantie had gekocht ( waarvan die ketting niet stevig was ) Ik ga graag terug naar Lucardi Leidschendam. Super vriendelijk personeel!!!
Top
Zijn oke geholpen, maar de enthousiasme was er niet echt. Was erg oppervlakkig allemaal.

Antwoord van Lucardi Juwelier Leidschendam

Dank je wel voor je feedback en je beoordeling. Fijn om te horen dat je in ieder geval geholpen bent in de winkel. Tegelijk vinden we het jammer dat je de service als wat oppervlakkig hebt ervaren en het enthousiasme hebt gemist. Dat is niet de beleving die we willen bieden. We nemen je opmerkingen serieus en geven dit intern door zodat hier aandacht aan besteed kan worden. Team Lucardi
Ik had een ketting gekocht waarvan ik de sluiting niet kon gebruiken omdat deze te klein was. Daarom wilde ik de ketting ruilen. De verkoopster hielp mij zo vriendelijk en heeft de sluiting vervangen door een iets grotere sluiting. Dit kreeg ik geheel vergoedt. Prima service, ga zo door

Antwoord van Lucardi Juwelier Leidschendam

Super dat je ervaring in de winkel zo prettig was! 💜
Goed geholpen, klantvriendelijk en meedenkend
Vriendelijk geholpen, betaalbare producten.