Reviews voor avoid-online.nl
Fijne ervaring, kwaliteit artikel, snelle verzending.
Ik zocht donkerblauwe tape. De kleur is top, maar er staan dus allemaal logo's op gedrukt waardoor de tape niet gebruikt kon worden voor het beoogde doel.
We hebben de spiegel raam folie besteld en bij levering bleek het de verkeerde maat te zijn. Dit werd prima opgelost en door de snelle service en levering konden we snel weer verder.
Mooi product en prima service
Great product, works well
Ik heb een verkeerd artikel gekregen en om een retourformulier gevraagd. Echter niets gehoord tot nu toe.
Goed product, raamfolie, goede bijgevoegde instructies en was aardig eenvoudig aan te brengen.
Goede service
De raamfolie is van uitstekende qualiteit, goed verpakt en vlot geleverd. Alle artikelen om het goed op het raam te plakken zijn erbij geleverd. Top en zeer fijn.
Eigenlijk kan ik nog geen beoordeling geven , dus ook niet het aantal sterren wat het waard is . Ik heb het bestelde net een paar uur in huis en nog niet mee gewerkt ! Wel is het zo dat AVOID het bestelde op tijd en zonder problemen heeft laten bezorgen en dat is prima . Nu nog kijken of het bestelde aan mijn wensen voldoen .
zeer tevreden
redelijke prijzen, goede kwaliteit, keurig en snel geleverd.
Het product; zeer tevreden over de kwaliteit, zeer makkelijk aan te brengen.
Om de beschermfolie van de eigenlijke raamfolie af te krijgen was wel even een gedoe maar uiteindelijk gelukt.
Prijs en kwaliteit is super bezorging Alles volgen afspraak .
Keurig !!!
Snelle bezorging, je wordt goed op de hoogte gehouden.
Product doet wat t moet doen
Goed verpakt, snel geleverd, op tijd.
Adequate service.
Product bleek niet goed te zijn. Er werd door Avoid direct op mijn mail gereageerd en vervangen.
Top en snelle service.
Prima prijs voor dit produkt,
Levertijd lastig te volgen via dhl belgie
Maar we tijdig geleverd
snelle levering. nadien had ik nog vragen over de bevestiging en die werden direct beantwoord!
Twijfelde of het wel kon...lidl…
Twijfelde of het wel kon...lidl gereedschap voordeliger dan bij de lidl....zonder transport kosten....en ja hoor. Prima webwinkel
Snelle levering, goede prijs en zelfs met extra montage materiaal!
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews