Intoleran

3.316 reviews in totaal   1.000 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de effectiviteit van de producten en merken duidelijke verbeteringen in hun dagelijks leven. De snelle levering en afhandeling van bestellingen worden veelvuldig geprezen. Ook wordt de klantenservice als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Het deskundige advies van diëtisten en de duidelijke productinformatie worden gewaardeerd. Daarnaast vinden klanten het gebruik van de producten en het bestelproces eenvoudig en prettig, en ervaren velen meer vrijheid in hun eetpatroon en sociale activiteiten dankzij de producten. De prijs van de producten wordt regelmatig als hoog genoemd, ondanks de positieve effecten. Daarnaast zijn er soms klachten over externe bezorgdiensten, hoewel klanten over het algemeen tevreden zijn over de bezorging.

ReviewsIntoleran

pilletjes hebben een goed formaat, je kan ze goed doormidden breken door de breuklijn, en ze werken goed
Het product is perfect Geeft ook rust als je iets wilt eten De bezorging zou beter mogen stond voor de deur de gehele dag dat was niet zo fijn
Ik ben grote fan van de lactasedrops, al jaaaren. Ik raad ze dan ook aan aan elkeen die geen lactose verdraagt
Duidelijke website, eenvoudig bestellen en snel bezorgd. Daarnaast ook heel fijne producten die doen wat ze beloven. Ik kan niet meer zonder.

Terug genieten

Na gastric bypass heel veel last van look en ui. Dankzij intoleran kan ik terug genieten van het uit eten zonder veel te kijken naar wat er in zit.

Antwoord van Intoleran

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je waardevolle feedback.
Gebruik al enige jaren Lactase One-a-day. Bevalt erg goed, 1x pr dag een pil en verder nergens aan denken!

Ik ben er erg blij mee

Ik.ben erg blij met de lactase druppels. Ze werken bij mij goed en het bestellen gaat altijd prima.

Once a day ontdekt.

Ik ontdekte once a day op de website en ik ben er heel blij mee. En mijn buik ook.
Das Produkt ist gut aber wenn Sie nicht auf Deutsch schreiben verstehe ich nichts
Omschrijving van het product klopt, en de bestelling is snel bezorgd. Tabletjes en dispenser werken prima, zeer tevreden!

Hierdoor kan ik alles weer eten

Hierdoor kan ik overal, alles eten wat ik wil! Het heeft m’n leven echt verbeterd

Levensreddend

Ik kon niet verwachten vooraf hoe groot de kwaliteit van mijn leven zal verbeteren na het starten met producten van Intoleran. Ik beveel het aan al mijn vrienden en familie aan.
De website en informatie is prima. En mijn product lijkt te werken voormij, dus blijf ik het voorlopig gebruiken
D M
Dagmar M.
Duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering en soms leuke aanbiedingen.

Uitstekend.

Alles is goed gegaan en snelle bezorging. Het geen wat je nodig heb, kunnen ze snel leveren.
De bezorging ging niet goed maar ze hebben het perfect opgelost, nogmaals dank!
Goede uitleg en super snelle levering Helemaal top ga zo door
Fijne hulp door de diëtiste. Daardoor weet ik welk product bij me past.
Snelle reactie en verzending. Helaas bezorgde DHL mijn bestelling op een verkeerd adres, waardoor er wat vertraging was maar het pakket was goed geadresseerd.
Ik kan altijd al mijn vragen kwijt aan de diëtisten. Heel erg fijn. Ze hebben mij heel goed geholpen! Dankjulliewel !

Antwoord van Intoleran

Fijn om te horen dat je zo goed door onze diëtisten bent geholpen! Dankjewel voor je positieve review.