Intoleran

3.437 reviews in totaal   997 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 16 nov 2023

intoleran.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de effectiviteit van de producten, die hun klachten verminderen en het mogelijk maken om meer te eten zonder zorgen. Ook het gebruiksgemak van de producten en de website wordt vaak geprezen. De snelle levering en de deskundigheid, vriendelijkheid en bereikbaarheid van de diëtisten en klantenservice worden regelmatig gewaardeerd. Veel klanten ervaren een duidelijke verbetering van hun levenskwaliteit door de producten. Aan de andere kant geven klanten aan dat de prijs van de producten aan de hoge kant is en zien zij dit als een minpunt. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over problemen met bezorgdiensten en beschadigde pakketten. Sommige klanten geven suggesties voor verbetering wat betreft dosering of verpakking.

ReviewsIntoleran

Gelukkig bestaan de enzymen. Soms mocht dit iets meer zijn en is het resultaat beperkt maar ik kan weer ergens gaan eten.
Voor mij het beste dat er is werkt heel goed en once a day is het beste voor op verlof een week op voorhand nemen en ik kan alles eten wat ik wil heel zalig

Goede ondersteuning

Ik neem ze graag , omdat t de klachten toch een hele hoop verminderen maar helaas niet alles.. Maar dat zal per persoon verschillend zijn en k denk dat t lastig is om alle klachten te verwijderen! Andere merken geprobeerd maar die werkte duidelijk minder . Dus tevreden !

Deze pillen zijn echt ideaal!

Deze pillen zijn echt ideaal. Ik bestel ze al jaren. Zeker op vakantie of als je uit eten wilt een uitkomst. Ik heb de hoogste dosering en heb nooit meer last dus ik zou ze iedereen aanraden.

Antwoord van Intoleran

Bedankt voor je mooie review!
Terug op restaurant kunnen zonder je zorgen te maken over de gevolgen van wat je eet, super hulpmiddel!
De manier van inname, net voor het gebruik van fruit. Zie liever 1 ipv max 3 capsules per maaltijd.
Werkt goed voor de maaltijd die je op dat moment gegeten hebt. Voor iets langer tafelen merk ik dat dat niet zo is. Maar ben er erg blij mee!

Antwoord van Intoleran

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de producten goed werken. De enzymen hebben een maximale werkingsduur van 45 minuten, wat inhoud dat je na 45 minuten opnieuw de enzymen moet innemen bij het eten. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact op met onze diëtisten via info@intoleran.com!

Dao mini top

Werkt al tijdje heel goed ter ondersteuning voor mijn spijsvertering/ histamine. Snel verzonden..

Antwoord van Intoleran

Bedankt voor je 5-sterren review en fijn om te horen dat DAO mini goed voor je werkt!

Uitstekende service!

Uitstekende service nadat ze per ongeluk een product hadden gestuurd die voorbij tht datum was. Snel en goed opgelost!
Helpt voor mij en mijn jongste zoontje heel goed de pilletjes. Hulpmiddeltje zeker aan te raden
Ik ben zeer tevreden over de producten en de snelle levering daarvan! Dankzij deze pilletjes kan ik weer onbezorgd uit eten gaan 😃
Ich kann immer noch kein niederländisch 😜 Aber alles okay👍
Het geeft rust… In een restaurant vraag ik salade zonder rode ui en tomaat en ik ontdek toch nog ‘n stukje ui… ze hebben het er gewoon tussenuit gevist….!!! Met deze pillen geen probleem. Ze zijn wel aan de prijs…..

Goed product

Dat er na het eten van bewerkte melk producten geen reactie op treed, als je het maar goed gebruikt.
Super snelle verzending, goede communicatie en producten die betrouwbaar zijn

Antwoord van Intoleran

Bedankt voor je 5-sterren review en mooie feedback!
Snelle levering en super handige en mooie pillendoosjes.
De Quatrase 10.000 forte werkt geweldig. Als ik uit eten gaan of bij vrienden gebruik ik het en het werkt geweldig. Geeft weer zoveel vrijheid!
Bewaren hoeft niet in de koelkast. Zonder deze enzymen zou ik nooit iets lekkers kunnen eten.

Antwoord van Intoleran

Goedemiddag, bedankt voor het achterlaten van je review en fijn om te horen dat de enzymen je weer vrijheid geven in je dieet!
pilletjes hebben een goed formaat, je kan ze goed doormidden breken door de breuklijn, en ze werken goed
Het product is perfect Geeft ook rust als je iets wilt eten De bezorging zou beter mogen stond voor de deur de gehele dag dat was niet zo fijn

Intoleran

Al sinds 2008 ontwikkelen en produceren wij een brede range voedingssupplementen. Onze missie is om “iedereen van eten te laten genieten”. Onze producten worden met veel zorg en aandacht speciaal ontw...