Lucardi Juwelier Winterswijk

435 reviews in totaal

435 reviews since 30 sep 2020

Klanten waarderen het vriendelijke en warme personeel, wat het winkelbezoek vaak positief beïnvloedt. Veel klanten benoemen de deskundigheid en vakkennis van het personeel als positief. Ook zijn de meeste klanten tevreden over het deskundige en persoonlijke advies dat zij krijgen. Klanten geven aan goed, snel en behulpzaam te zijn geholpen bij hun vragen of aankopen. Daarnaast wordt het gewaardeerd dat er voldoende tijd en persoonlijke aandacht aan hun wensen wordt besteed. Enkele klanten merken op dat het soms druk is en de wachttijd kan oplopen, maar dat men toch netjes wordt geholpen.

ReviewsLucardi Juwelier Winterswijk

Vriendelijke verkoopster. Ik was de enige in de winkel dus ze had tijd om met mij te kijken en de bedel aan mijn armband te maken. Vaak is het hier te druk en moet je redelijk lang wachten om geholpen te worden. Dan staan ze ook alleen of met 2 verkoopsters.

Gepassioneerd

De vriendelijkheid en meedenken van de verkoopster , iets anders proberen, of toch het eerste... Dit heeft mijn bezoek aan Lucardi een positieve fijn middag gemaakt. Ik liep stralend de winkel uit.
Een medewerkster had mij echt super geholpen, want ik wilde een ketting voor de ring van mijn overleden opa aan te doen kopen. Ze had zelfs iets gevonden op tiktok wat ik eerst instantie wel leuk vondt maar toch zijn we voor een andere simpelere optie gegaan. En hebben we samen gekeken naar wat ringen.

Erg klantvriendelijk en bekwaam

Zeer vriendelijke medewerkster die me goed geholpen heeft. Ben erg tevreden en kom hier zeker weer terug als ik iets nodig heb.
Ik werd goed geholpen en ze hebben in alles meegekeken naar mogelijkheden. Uiteindelijk was de gouden ketting ook nog afgeprijsd, dus dat was dubbelop een cadeautje😍
Super fijn geholpen en mijn armband op een perfecte maat ingekort.
Heel fijn geholpen in de winkel. Goed geadviseerd met het kiezen van oorbellen voor mijn vrouw.
Prima geholpen door vriendelijke medewerkster
Werd vlot en deskundig geholpen door de behulpzame medewerkster
Alles was geweldig; ze lieten me alles zien en hielpen me bij het uitkiezen van een ketting – ik ben blij.

Super goed geholpen

Goed geholpen met wat ik zocht en super aardig personeel kom al jaren bij deze winkel in winterswijk en daar is altijd gezellig sfeer. En super aardig personeel en gegeven je altijd super goed advies.
Je word snel geholpen, ze nemen je vragen erg serieus. ze helpen goed met zoeken na jou wens
W K
Wilma K.
Een bijzin vriendelijke verkoopster heeft me heel goed geholpen. Ik ging de winkel uit met precies datgene dat ik zocht.
Hele vriendelijke dames. Goed geholpen. Dit geldt voor Winterswijk.
Netjes geholpen en ook nog korting omdat je een member kaart hebt.
Vriendelijke bediening,

Het leuke aan Winterswijk is dat het zowel een trekpleister en favoriete winkelstad is voor de mensen in de Achterhoek als voor de mensen in een groot gedeelte van Duitsland. Het is een mooi winkelcen...