Made for Moments- Logo - Reviews

607 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden17.064 reviews in totaal

Made for Moments- Logo - Reviews

Made for Moments

607 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden17.064 reviews in totaal

De reviews voor Made for Moments zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de hoge kwaliteit van de producten, het brede aanbod aan ontwerpen en personalisatie-opties, en de gebruiksvriendelijke website en ontwerpsoftware. Ook wordt het eenvoudig en leuk gevonden om producten te ontwerpen en te personaliseren. De klantenservice wordt als vriendelijk en oplossingsgericht ervaren, en fouten worden doorgaans snel en kosteloos opgelost. Daarnaast wordt de snelle levering vaak gewaardeerd. Sommige klanten melden echter kleine kwaliteitsproblemen en vinden af en toe de levertijd te lang of ervaren vertragingen. Er zijn ook enkele suggesties voor verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van de website en ontwerpsoftware.

Reviews voor madeformoments.nl

Goede service en met name bij de controle tekst op de geboorteregeling. Bij de produktie was per ongeluk ook de tegel waarbij een woordje miste meegenomen. Deze tegel werd zonder extra kosten ook toegestuurd. Nette afhandeling. Prachtige geboortetegel !
Antwoord van Made for Moments
Goed te vernemen dat je gebruik hebt gemaakt van de controle service! We merken dat we op deze manier veel mensen kunnen helpen. Weet dat we in de toekomst graag weer voor jullie klaarstaan. Met vriendelijke groet, Sofieke Made for Moments
Mooie producten, alleen lange levertijd. Met geboorte kaartjes en een geboortebord (een week) wil je zo snel mogelijk (binnen 2 dagen) alles in huis hebben. Dit was dus zeker een minpunt.
Keuze uit velen fantastisch mooie kaarten, snelle service en mooi ingepakt!
Er zaten nog 2 foutjes in. Waarschijnlijk onze eigen schuld, maar had gehoopt dat het jullie ook op was gevallen. De service was prima.

Mooi kaartje

Het was makkelijk bestellen en fijn dat je eerst een proefdruk krijgt toe gestuurd
Antwoord van Made for Moments
Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat het bestelproces soepel verliep en dat de proefdruk als prettig werd ervaren. We vinden het belangrijk dat je vooraf een goed beeld hebt van het eindresultaat. Graag tot een volgende keer! Veel groetjes, Luna
Het beviel mij heel erg dat je van te voren een proefversie kon bestellen. Echter vond ik wel dat de kosten voor een 2e of 3e proef aan de hoge kant waren.
Antwoord van Made for Moments
Wat fijn om te horen dat de proefversie je goed is bevallen, dank je wel! We begrijpen ook je punt over de kosten van een 2e of 3e proefdruk. We proberen de prijs zo eerlijk mogelijk te houden vanwege de drukkosten, maar we snappen dat het kan oplopen als je meerdere versies wilt vergelijken. Dank je wel voor je eerlijke feedback, dat waarderen we enorm!
prima service en snelle levering, makkelijk om mee te werken en de kaart zo te maken zoals men het wil. veel keuze!!!!

TOP!

Snelle service, makkelijk te ontwerpen en goede kwaliteit
Antwoord van Made for Moments
Wat fijn te horen dat je het zo ervaren hebt. Hopelijk kunnen we je in de toekomst nog eens verder helpen. Veel groetjes, Luna

Leuke opties maar kwaliteit kan beter

kwaliteit van de kaarten kan beter, de eerste keer ontvingen we kaarten die waren kromgetrokken en de tweede keer zat er een witte waas over een deel van de kaarten en waren de kleuren niet helder. Bij de kromgetrokken kaarten hebben we wel een fijne oplossing gekregen, bij de tweede klacht helaas nog niet. De ontwerpen zijn wel leuk.

Geboortekaartje, geboortebord en uitnodiging babyborrel

Super mooi geboortekaartje, geboortebord en babyborrel kaartje gemaakt. De 1e bestelling zat er een drukfout op de geboortekaartjes, maar na een belletje werd dit zonder aarzelen en direct opgelost. We kregen kosteloos een nieuwe batch opgestuurd. Echt super fijn! Dit maakt ook dat ik terugkomen voor producten voor onze bruiloft. De editor kan wel iets gebruiksvriendelijker.
Antwoord van Made for Moments
Beste klant, Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met het geboortekaartje, geboortebord én babyborrelkaartje, en dat we het drukfoutje snel hebben kunnen oplossen! Bedankt voor je begrip en je vertrouwen, en wat bijzonder dat je ook aan ons denkt voor jullie bruiloft, dat waarderen we enorm! We nemen je feedback over de editor zeker mee; we blijven continu verbeteren om het nóg gebruiksvriendelijker te maken. Veel plezier met alle voorbereidingen en tot snel weer! Gr, Albin Made for Moments
Genoeg keuze, gemakkelijke website, snelle en vlotte levering. Enkel één minpunt: de website is niet smartphonevriendelijk.
Alles goed afgewerkt.
Resultaat is prachtig. De configuratie is een beetje gedoe, zeker vanaf de telefoon en al helemaal als je twee kanten hetzelfde wil, want dat werkt niet echt heel lekker vanaf een mobiel. Maar uiteindelijk na een goed half uur, toch een mooie geboortevlag aan de gevel...
Antwoord van Made for Moments
Beste klant, Dank je wel voor je eerlijke review! Fijn om te horen dat het resultaat prachtig is Jammer dat de configuratie op mobiel wat omslachtig was, die feedback nemen we zeker mee om dit te verbeteren. Mocht je in de toekomst hulp nodig hebben bij het ontwerpen, dan denken we graag met je mee! Groetjes, Albin Team Made for Moments
Mooie producten en snelle levering. Top!
Antwoord van Made for Moments
Beste klant, Dank je wel voor je fijne review! Super om te horen dat je blij bent met de producten en de snelle levering. Daar worden we blij van!
Vriendelijk behandeld en snelle levering
Antwoord van Made for Moments
Beste klant, Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je zo vriendelijk bent geholpen en dat alles snel geleverd was. Daar doen we het voor! Groetjes, Albin Team Made for Moments
Lange tijd voordat het geleverd wordt en de kaarten zijn wat bol zodat ze niet mooi blijven stasn.
Heel makkelijk om via de site zelf je herinnering te creëren, bestellen is fluitje van een cent, snelle verzending, keurig verpakt. Ik zou voor een volgend feest zeker weer hier drukwerk bestellen!
Antwoord van Made for Moments
Beste klant, Wat een mooie review, dank je wel! Superfijn om te horen dat het ontwerpen en bestellen zo makkelijk ging en dat alles snel en netjes is geleverd. We staan bij een volgend feest graag weer voor je klaar! Groetjes, Team Made for Moments
Fantastische service, super fijn meedenken, geweldige communicatie en prachtige producten! Zeer tevreden over onze trouwkaart!
Antwoord van Made for Moments
Beste klant, Wat een geweldige review, dank je wel! Fantastisch om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de service, het meedenken, de communicatie én natuurlijk de trouwkaart zelf. Dat maakt ons echt blij! Dank jullie wel voor het vertrouwen en alvast een prachtige trouwdag gewenst! Groetjes, Albin Team Made for Moments
Vertraging + vage druk Eerst was onze bestelling al met 3 dagen vertraagd, we hebben er zelf achteraan moeten bellen om te vragen waarom het zo lang duurde. Daarna kregen we de kaarten en is de foto heel erg vaag en uitgeprint alsof de inkt bijna op was van de printer.
Antwoord van Made for Moments
Beste klant, Dankjewel dat je dit met ons deelt Wat ontzettend balen van zowel de vertraging als de drukkwaliteit, dat is natuurlijk niet de ervaring die je mag verwachten. En dat je er zelf achteraan moest bellen, maakt het extra vervelend. Dit lossen we graag netjes voor je op. Wil je ons een berichtje sturen met je ordernummer (als dat nog niet is gebeurd)? Dan kijken we direct mee en zorgen we voor een passende oplossing, zoals een herdruk of andere tegemoetkoming. We helpen je graag verder Groetjes, Albin Team Made for Moments
Keurige en snelle verzorging!