De reviews voor goedkopekantoorinrichting.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de service, die als snel, behulpzaam en klantgericht wordt ervaren. De communicatie met het bedrijf wordt vaak als prettig, duidelijk en snel omschreven. Het personeel wordt regelmatig als vriendelijk, behulpzaam en professioneel genoemd. Ook de snelle, flexibele en nette levering wordt gewaardeerd. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer goed en eerlijk gezien. Daarnaast worden de producten vaak als netjes, conform beschrijving en van goede kwaliteit ervaren. De afhandeling van bestellingen en eventuele problemen verloopt soepel, correct en klantgericht.
Reviews voor goedkopekantoorinrichting.nl
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
Beste Lodewijk, heel erg bedankt voor deze positieve review! Graag tot een volgende keer.
Prima prijs-kwaliteit-verhouding. Tafeltje precies zoals aangeboden. Snelle levering en erg aardige bezorgers.
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
Beste Anja, heel erg bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het tafeltje helemaal aan je verwachtingen voldoet en dat de levering vlot en prettig is verlopen. We wensen je er veel plezier mee en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
alles verliep prima, nette chauffeur.
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
Beste Ruud, heel erg bedankt voor deze mooie review! We zullen de chauffeur ook even op de hoogte stellen van deze positieve feedback! Graag tot een volgende keer!
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
Beste Ard-Jan, heel erg bedankt voor deze positieve review! Graag tot een volgende keer.
Fijn kontakt en prima afhandeling. Lamp in goede staat conform advertentie.
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
Beste Dominique, bedankt voor deze mooie review! Worden wij erg blij van en we wensen u veel plezier met uw aankoop! Mocht u later nog iets nodig hebben, dan zien we u graag weer terug.
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
Beste Rob, heel erg bedankt voor deze mooie 5 sterren review! Graag tot een volgende keer!!
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
Beste Janna, heel erg bedankt voor deze mooie review!! Graag tot een volgende keer!
Prima meubilair tegen een nette prijs. Aflevering goed afgestemd en geheel volgens afspraak alles afgehandeld. Prima bedrijf!
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
Beste Ronald, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het meubilair, de prijs én onze service. We doen ons best om alles soepel en volgens afspraak te laten verlopen, en het is erg fijn dat dit ook zo is ervaren. En dat daardoor onze missie geslaagd is! Graag tot een volgende keer!
Super service en goed product.
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
Beste Suzanne, heel erg bedankt voor deze prachtige review. Wellicht tot een volgende keer!
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
Beste Hans, heel erg bedankt voor deze mooie review!! Graag tot een volgende keer!
Super service! Mooie bureaus en goede communicatie.
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
Beste Emma, super bedankt voor deze hele mooie review! Blij dat we alles goed hebben gedaan en mocht je in de toekomst nog eens iets nodig hebben dan zien we graag terug!!
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
Beste Maarten, heel erg bedankt voor deze mooie review!! Graag tot een volgende keer!
Service was heel snel en vriendelijk. Echt een aanrader! Zeer tevreden.
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je mooie woorden over onze snelle en vriendelijke service. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Prijs goed, kwaliteit goed en prima snel geholpen.
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
Beste Martijn, Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs, kwaliteit én onze snelle service. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om deze feedback met ons te delen. Graag tot ziens!
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
Beste Bert, heel erg bedankt voor deze 4 sterren review! We zien u graag nog eens terug!
Prettige service
Flexibel in de leverdatum en behulpzaam met afleveren
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
Beste Roel, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service als prettig en flexibel heeft ervaren. We staan altijd klaar om te helpen bij de levering. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst opnieuw van dienst zijn!
Fijn bedrijf goede service
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
Beste Willem, hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je onze service als prettig hebt ervaren en ons een fijn bedrijf vindt. We doen ons best om elke klant zo goed mogelijk te helpen, dus het is erg leuk om die waardering terug te lezen. We hopen je in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn!
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
Beste Luca, bedankt voor deze mooie beoordeling!! Graag tot een volgende keer.
tevreden klant
product in nette staat, betaalbaar en vriendelijk personeel
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
Beste Sijbren, wat een fijne review, dankjewel! 😄 Altijd mooi als het product in nette staat is — dat lukt ons gelukkig meestal zonder dat we erover struikelen in het magazijn. En vriendelijk personeel, dat is altijd fijn om te horen, dank u wel!
Hopelijk tot snel, we staan dan weer klaar met goede spullen en onze beste glimlach!
Antwoord van goedkopekantoorinrichting.nl
Beste Mark, bedankt voor deze mooie beoordeling!! Graag tot een volgende keer.