Klanten melden meestal positieve ervaringen met snoozzz.com. Veel klanten prijzen het comfort en de veelzijdigheid van het kussen, vooral wanneer de stevigheid goed is. De hoes wordt gewaardeerd om zijn zachtheid en nette afwerking, en sommige klanten zijn positief over de behulpzaamheid van de klantenservice.
Er zijn echter ook negatieve punten: de stevigheid en duurzaamheid van het kussen vallen niet bij iedereen in de smaak, met klachten over te snelle slijtage en onvoldoende stevigheid. De prijs wordt vaak als te hoog ervaren, zeker in verhouding tot de verwachte kwaliteit en bijkomende kosten voor vulling. De vulling levert soms problemen op bij het bijvullen of in gebruik. Leveringen verlopen niet altijd soepel, met langere wachttijden of kwijtgeraakte pakketten, en de klantenservice wordt soms als slecht bereikbaar of niet reagerend ervaren. Ook zijn er opmerkingen over de hoes, zoals afwijkende kleuren of mindere kwaliteit.
Reviews voor snoozzz.com
Veel beter dan andere kussens! Heel blij mee
Ik heb meerdere zwangerschapskussens gehad en deze is tot nu toe echt veruit de beste. Hij valt niet uit elkaar en je kunt em precies zo hard of zacht maken hoe je fijn vind. Ook de hoes is van hele goede kwaliteit! Mijn man is er ook blij mee omdat ik niet zo’n giga kussen in bed heb maar wel een stuk beter slaap. Ik kan op deze manier een stuk beter de rest van de kwaaltjes aan. Ik probeerde het kussen in het donker wat zachter te maken en dus wat vulling eruit te halen maar had niet gedacht dat het zulke kleine balletjes zouden zijn haha. Misschien is het fijn om een “vullingszak” bij de bestelling te ontvangen zodat je een duidelijke plek hebt waar het in kan. Al met al ben ik echt ontzettend blij.
Verzending slecht maar kussen fijn
Verzending liet lang op zich wachten. Moest erachteraan. Bezorging via GLS die vervolgens tot 2x toe bezorgen annuleert omdat adres onjuist zou zijn wat niet klopte. Zelfs na bevestiging dat adres klopte. Moest ik ook achteraan. Andere bezorgdienst zou mijn aanraden zijn. Verder is het kussen zelf wel fijn. Kleur chestnut teddy kwam alleen niet helemaal overeen met foto. Gaat meer richting oud donkerroze.
Na bevalling pas gekocht
Wat een spijt heb ik dat ik dit kussen niet veel eerder gekocht had.
Heb er ondertussen 3 met deze er bij. Maar die andere 2 was ik niet tevreden over. Tot ik het kussen van snoozz had jeetje wat een verschil! Ook al was ik dan al wel bevallen maar de steun die dit kussen bied is fantastisch !
Ik weet bijna zeker dat ik nog heel lang met het kussen zal slapen!
Beste Femke,
Wat een heerlijke review, dank je wel!
Wat fijn om te horen dat je eindelijk hét kussen hebt gevonden dat echt voor je werkt.
We horen het vaker: “Had ik dit maar eerder geweten!” maar gelukkig kun je er nu nog héél lang van genieten 💛
Fijn dat je zoveel steun en comfort ervaart, ook na de bevalling. Daar doen we het voor!
Team Snoozzz
Klacht - nog geen antwoord gekregen
Ik heb op 3 september 2025 de volgende email gestuurd naar info@snoozzz.com en nog geen antwoord ontvangen:
Beste team Snoozzz,
In mei 2025 heb ik bij jullie een zwangerschapskussen gekocht (bestelnummer 11539620). Deze beviel erg goed, mede dankzij de extra informatie die ik kreeg over slaapposities en het gebruik van het kussen. Omdat het kussen na verloop van tijd veel stevigheid verloor, besloot ik een navulling en een relaxhoes te bestellen (bestelnummer 113569), zodat ik het kussen ook na mijn zwangerschap kon blijven gebruiken als voedingskussen en babynestje.
Ondanks dat de vulling op andere websites goedkoper verkrijgbaar is, koos ik bewust voor jullie merk vanwege mijn eerdere positieve ervaring en jullie claim dat de producten "100% veilig" zijn.
Wat ik vervolgens ontving, stelde enorm teleur: een plastic zak, met de hand dichtgeknoopt, zonder instructies of hulpmiddelen voor het vullen. Het navullen van het kussen bleek een ware ramp. Met een glas schep voor schep heb ik op mijn balkon geprobeerd het kussen bij te vullen. Dit leidde tot uren werk: de vulling vloog overal heen, mijn balkon en woonkamer lagen vol, al mijn kleding moest in de was en zelfs mijn haar zat vol met de bolletjes. Ondanks meerdere keren stofzuigen blijf ik de vulling overal terugvinden. Dit alles terwijl ik inmiddels 39 weken zwanger ben.
Naast de enorme overlast ben ik zeer bezorgd over de veiligheid. Het kussen, dat ik juist wilde gebruiken als voedingskussen en babynestje, is nu een bron van duizenden losse plastic bolletjes in mijn huis en op het kussen zelf. Dit kan absoluut niet als veilig product worden beschouwd.
Zonder navulling verliest het kussen snel zijn stevigheid en is het nauwelijks bruikbaar. Met een goede en veilige manier van navullen was dit geen probleem geweest, maar op deze manier is het product voor mij waardeloos.
Ik verwacht daarom een passende oplossing:
Terugbetaling van de kosten van de navulling.
Een (gedeeltelijke) terugbetaling van het kussen en de relaxhoes, aangezien deze door de gebrekkige navulling voor mij onbruikbaar en onveilig zijn geworden.
Ik zie graag jullie reactie met een passende oplossing tegemoet.
Gaby Lunansky
Perfecte grootte van een zwangerschaps kussen. Is makkelijk onder je buik en tussen de knieen te duwen. Er zitten voldoende korrels in voor stevigheid maar niet teveel. Ik heb een leuke zachte hoes, maar er zijn super mooie hoezen om uit te kiezen.
Met warme dagen is weinig comfortabel maar dit brengt wel extra comfort. Misschien is een verkoelende hoes ook een optie voor de toekomst.
Happy klant. Dit merk gekozen omdat het niet te groot was en mocht hij niet comfy zijn voor te slapen ik hem nog steeds als voedingskussen/relax gebruiken. Zeer tevreden, ideale dikte voor mij. Bolletjes knisperen niet ‘s nachts, na een week was de initiële stugheid eruit. Zachte stof en goeie afwerking.
Beste Kirr,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je aankoop bedankt voor je mooie 5-sterren review!
We zijn blij dat je het kussen als comfortabel én veelzijdig ervaart. En inderdaad, de zachte stof en stille vulling maken echt het verschil.
Heel veel plezier gewenst met je Snoozzz kussen, of je het nu gebruikt om te slapen, voeden of relaxen 💛
Team Snoozzz
yes confortable but price too expensive
filling was very hard when I first received it, but turns out super confortable and now after 1 week much softer. I sleep much better and mostly the entire night at 25 weeks pregnant
Should not be worth 70euros though... total 100euros with a replacement hoes. Even for this confort this is quite to consider
Dear Clémentine,
Thank you so much for your 4-star review and honest feedback!
We’re really happy to hear that the pillow is now giving you the comfort and support you need, especially during this important stage of your pregnancy 💛
We understand your comment about the price. At Snoozzz, we only use the very best materials: high-quality, long-lasting, and always free from harmful substances. Safety and comfort go hand in hand for us, especially when it comes to pregnancy.
We’re glad to hear you’re now sleeping better and we wish you many more restful nights ahead!
Warm regards,
Team Snoozzz
Ik had het zwangerschaps kussen besteld met een hoes voor het babybedje, maar ik had de verkeerde besteld, ik had op het retourformulier aangegeven dat ik de hoes opnieuw zou bestellen , maar tot mij verbazing hebben jullie dit al voor mij geregeld en heb ik de hoes vandaag binnen gekregen!! Wat een top service firma SNOOZZ! Dank je wel!!
Eindelijk weer lekker slapen
Had al een poosje ontzettend last van mijn rug vandaar dat ik dit kussen heb aangeschaft. De eerste dagen moest ik wennen aan het feit zo hard was, maar inmiddels slaap ik heerlijk.
Vulling voedingskussen lastig
Ik ben blij dat je vulling kan kopen voor de voedingskussen, maar het wordt niet handig geleverd. Gewoon in een plasticzak met een knoop er in. En dan zelf uitvogelen hoe je het in de voedingskussen krijgt. Daarnaast geeft het ook een behoorlijke troep, alles zat onder.
Navulling teleurstellend
Bestelling plaatsen en dergelijke gaat prima. Het is echter niet mogelijk om een review per product achter te laten, daarom doe ik het op deze manier. Ik heb de navulling besteld, en ben zeer ontevreden over hoe deze verpakt is: in een grote zak met een knoop erin. De knoop is allereerst moeilijk los te maken. Vervolgens dwarrelen de bolletjes er door de grote opening al uit. De opening maakt het ook niet goed mogelijk de bolletjes goed in je kussen te krijgen waardoor het een zooitje wordt en je daarnaast veel vulling verliest. Voor de prijs die je betaald kan hier beter over nagedacht worden.
kraamkado
Was kraamkado, de moeder is er heel blij mee. Ze had al ervaring met deze hydrofieldoek en wilde er graag een bij voor de tweede baby
Voedingskussen small
Ik had al het grote voedingskussen en nu ook de small. Met de small kan ik heerlijk slapen en ook nog draaien in mijn slaap zonder mn deken meegetrokken wordt.
Snelheid van afname in stevigheid is teleurstellend.
Ik heb nu zo'n 3 weken dit kussen. In het begin was deze super chill, helaas is de stevigheid inmiddels gehalveert. Ik begrijp best dat de stevigheid door gebruik kan afnemen maar zo snel is wel een beetje teleurstellend, zeker gezien de prijs van dit product. Tuurlijk kan ik een navulling kopen maar met dit tempo ga ik gedurende mn zwangerschap zeker vaak nodig hebben. Als ik dit vooraf had geweten was ik waarschijnlijk voor een ander merk kussen gegaan. Erg jammer want de lengte en de stof is super.
Great soft fabric cover, good support that can be adjusted with the bean filling. Probably should have chosen something a little longer as I am very tall :)
Fijn kussen! Stevig en helpt met ondersteuning.
Een warme of koude kant is er niet zoals in de tekst omschreven. Desondanks toch een aanrader.
Kussen goed, hoes minder
Kussen is lekker stevig, ik vind de stof van de hoezen (zowel het kussenhoes als de relaxhoes) van mindere kwaliteit. Je ziet rek op de naden en de stof is erg dun.
Beste Nienke,
Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat je tevreden bent met het kussen. We hebben 45 verschillnde soorten hoezen van verschillende materialen. De voedingskussen en relaxhoes die jij hebt zijn van hydrofiel katoen: dunner geweven, maar daardoor heerlijk zacht en ademend.
Pakket was kwijt, direct heldere en fijne communicatie met snoozzz. Onderhands ontvangen. Heel blij mee. Wij hebben meerdere snoozzz kussens in huis
Wat een heerlijke hoes zeg geweldig is lekker zacht en voelt zwaar aan en past perfect bij ons nieuwe bed 😍😍😍
Slecht te bereiken en trage service. Kussen na 2 weken al kapot. Uiteindelijk goed afgehandeld.
Levering duurde twee weken, terwijl het kussen op voorraad was. Ik kreeg een te kleine hoes geleverd. Kussen is fijn maar was al lek na twee weken, met gevolg korrels door het hele huis… Klantenservice is slecht te bereiken.
Update: n.a.v. deze review op zaterdag een medewerker gesproken die het aankoopbedrag gaat terugsturen. Uiteindelijk netjes afgehandeld.
Beste Annelies,
Dank je wel voor je review en je openheid.
Wat jammer dat je ervaring niet vlekkeloos begon. We begrijpen hoe frustrerend dat moet zijn geweest, zeker als je je aankoop met zorg hebt uitgekozen.
Des te fijner dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen. We waarderen het enorm dat je dit ook in je review hebt aangevuld.
Dank je wel voor je geduld en vertrouwen. 💛
Hoe reviewss werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere beoordelingsplatforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.