Cameraland.nl- Logo - Beoordelingen

Cameraland.nl
Beoordelingen:

582 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.957 beoordelingen in totaal  

4,77
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 mrt 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Cameraland.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

21 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik was online op zoek naar Nikon 35 mm en 50 mm prime-lenzen en na onderzoek van enkele websites kwam ik Cameraland tegen. Ik had voor mijn aankoop nog nooit van Cameraland gehoord. Ik heb mijn product gevonden waarnaar ik op zoek was en ik kan zeggen dat ze een zeer concurrerende prijs bieden. Maar ik was verbaasd om te zien dat hun tweedehandscollectie de juiste deskundige beoordeling en beschrijving van de productconditie had. Om mijn aankoop te bevestigen, zag ik veel recensies van andere klanten die ook blij waren met de Cameraland-ervaring, waar ik het vertrouwen uit putte. Ik ben erg blij met mijn aankoop en het product, en de uitzonderlijk snelle levering met geweldige verpakking.

de meest kritische beoordeling

20 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Optionele sd kaart niet compatibel met geinstalleerde firmware. Bij een koude start en direct maken van foto, wordt de foto niet opgeslagen en gaat de camera uit. Indien de camera enkele minuten aanstaat geeft het geen problemen. Echter de camera gekocht voor straatfotografie, dus aanzetten en klicken... Vrijdag middag cameraland gebeld en probleem voorgelegd. Ik kreeg het verzoek om probleemomschrijving op de mail te zetten zodat ik vanaf maandag een reactie op zou krijgen. Het probleem heb ik nu zelf opgelost om een sd kaartje te gebruiken volgens de specificaties van Ricoh gr3x. Heel jammer dat deze specifieke parate kennis niet aanwezig is bij Cameraland. Nu heb ik het telefoongesprek onbevredigend afgesloten en ben een halve zaterdag aan het uitvogelen geweest. Voor het overige is het een geweldige camera!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Cameraland.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
LR
Ludo R.
Belgien
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Alles prima in orde

Ik kocht een 2de hands systeembody, Het toestel was zoals door cameraland aangegeven in perfecte nieuwstaat zonder ook maar enig gebruiksspoor. Compleet met alle originele access. en de originele verpakking. Kortom ik ben uitermate tevreden van mijn aankoop en van Cameraland, echt top, dan ook nog gekocht voor een heel correcte prijs!
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Fijn bedrijf

Als ik bel wordt er altijd snel opgenomen door een echt persoon. Mijn vragen worden altijd eerlijk en correct beantwoord. Leveringen geschieden volgens afspraak.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Ruim aanbod en eerlijk advies

Ruim aanbod, snelle levering en vooral ook eerlijk advies! Ik wordt bij vragen altijd goed geholpen en daarnaast goed geprijsd en ruim assortiment. Top winkel!
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Duidelijke productinfo

Nette webshop met duidelijke productinfo. Wat m.i. beter kan is het verpakken. Mijn geheugenkaartje had echt wel in een brievenbuspakje gekund.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heb een verrekijker gekocht bij hun,die was dus super goed ,kwaliteit ook supergoed,betaalbaar,ben dus best wel tevreden
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Fijne winkel

Bestelling verliep goed en ook de retour werd snel afgehandeld. Mvg, Herman ter Horst
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel, goed ingepakt en prima kwaliteit. Verbeterpuntjes: geen plastic met gebruiken.
Beoordeling melden
RC
rob c.
Breda
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
niks het is gewoon een topwinkel heel blij met deze winkel superrrrrrrrrrrrr
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg binnen de afgesproken tijd dat wat ik besteld had. Helemaal goed.
Beoordeling melden
HV
H v.
Meppel
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
heb het product geretourneerd en dat is zeer snel geregeld
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies via chat ! Vlot antwoord en bezorging
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering goede prijs kwaliteitverhouding.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geregeld en aardig personeel!
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle verzending en prima geregeld
Beoordeling melden
PL
Paul L.
Turnhout
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en zoals omschreven.
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede snelle levering
Beoordeling melden
RB
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super fijne winkel
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
1 dag geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden