Zijdewinkel.nlReviews

: 2.847Uitstekend

4,74

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 mrt. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Zijdewinkel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Zijdewinkel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 9 mrt. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Zijdewinkel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Zijdewinkel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Zijdewinkel.nl

119 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.847 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 sep. 2022
Het is erg prettig om bij Zijdar te shoppen en super geholpen te worden door alle leuke medewerksters.De workshops zijn erg inspirerend om samen met gelijkgestemden de verdieping in te gaan in de zijde.Ikzelf vind her top!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 mei 2022
Zijdewinkel houdt zich niet aan de afgesproken leveringstermijn. Bijkomend wordt je hiervan ook niet op de hoogte gehouden en blijf je de hele tijd in het ongewisse, wachtend op de levering.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Zijdewinkel.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Het is erg prettig om bij Zijdar te shoppen en super geholpen te worden door alle leuke medewerksters.De workshops zijn erg inspirerend om samen met gelijkgestemden de verdieping in te gaan in de zijde.Ikzelf vind her top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Heel uitgebreide, vriendelijke en persoonlijke service. Alleen van het contact werd ik al blij. Mensen met hart voor het product en hart voor elkaar. Fijn dat dat nog bestaat!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Blij met het product Chiffon zijde, mooie kwaliteit. Het telefonisch contact vriendelijk, hulpvaardig en professioneel. Dank.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Vriendelijke medewerker en bestelling snel verzonden. Zelfs via WhatsApp hebben ze mij snel kunnen adviseren en helpen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022 
mijn bestelde artikelen waren verkeerd bezorgd. Gebeld met Zijdewinkel en zij hebben het heel goed opgelost.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Kwaliteit bijzonder goed. Filmpjes niet erg duidelijk heb een ander filmpje gebruikt voor het armbreien.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Mooie winkel om naar toe te gaan, je hoeft geen afspraak te maken en je kunt zo binnen lopen. Erg leuk!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Prachtige duurzame producten, snelle bezorging, vriendelijke en behulpzame medewerkers en directie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Snel gevonden wat ik zocht. Vlot verzonden, keurig verpakt. Prima ervaring.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Persoonlijk antwoord op je vragen, veel kennis die gedeeld wordt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Mooie prijs kwaliteit verhouding. En heel veel keuze :-)!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Hele fijn service en mooie producten, kwaliteit!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 uur geleden
Prachtige producten, ik shop hier graag online.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Aardige medewerkers, leuk bedrijf
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
dankjewel voor het fijne advies
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
fijne webshop om te bestellen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
van Els d.
Mooie kwaliteit zijde.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Persoonlijke service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Tevreden klant
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Goede service
Beoordeling melden