targetmart.nl

1.870 reviews in totaal   1.024 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de snelle levering, de stevige en zorgvuldige verpakking, het brede assortiment met unieke producten en de scherpe, eerlijke prijzen. De klantenservice wordt vaak als vriendelijk en behulpzaam omschreven, en de productkwaliteit wordt overwegend als goed tot uitstekend ervaren. Veel klanten zijn tevreden met de ruime voorraad en de positieve ervaringen met snelle communicatie dragen bij aan de klanttevredenheid. Tegelijkertijd zijn er klachten over vertraagde of onduidelijke levertijden en komt schade door transport in enkele gevallen voor. Het incidenteel ontbreken van voorraad bij bepaalde artikelen wordt als frustrerend ervaren. Daarnaast zijn er opmerkingen over trage of gebrekkige communicatie vanuit de klantenservice, en worden er soms kanttekeningen geplaatst bij de houdbaarheid of schade aan producten.

Reviewstargetmart.nl

ondanks sommige slechte reviews,heb ik een product besteld,Alles was naar wens en levering was ook optijd via een goede communicatie met de bezorger vanwege de tijdstip van de levering. Ben echt blij daarmee en bedankt.
Goede winkel, snelle levering. Wel 1x gehad dat de kruiden nog maar een paar maanden tot tht hebben. terwijl die normaal wel best lang kunnen mee gaan. Verder goed
J C
Jos C.

Goede prijzen & vlotte levering

Goede prijzen, ruim assortiment, goed te doorzoeken (kan wel beter op trefwoorden, soms krijg je wel erg ruime response). Vlotte levering, goed verpakt.

Heerlijke kruiden uit alle windstreken snel geleverd

Ik bestelde 4 verschillende kruiden en een soja saus. Enkele dagen later (ivm weekend) werd alles perfect verpakt afgeleverd. Dat ga ik vaker doen!
De bestelling is goed aangekomen. Echter toen ik ging bestellen stond er op de website dat ik de spullen woensdag zou ontvangen, dat werd de maandag daarna. Niet erg, maar ik rekende op woensdag. Verder alles top!
Betrouwbaar. Jammer dat ze geen melding maken als een product niet op voorraad is en levering later dan gepland is. Reageert ok niet op een vraag per mail. Verpakken producten/flessen heel goed
Het kwam uiteindelijk allemaal goed Maar soms ontbrak mij de moed Het duurde wel even Maar de smaak van de snoep is lekker gebleven
Wat mij betreft is alles goed, ik ben perfect goed geholpen, en product was volgende dag al thuis dus niets aan veranderen

Voor de 2e keer besteld

Voor de 2e keer sauzen besteld die niet meer bij de supermarkt verkrijgbaar zijn. Wordt snel verzonden, heel blij mee

Dame

Eerlijk gezegd vond ik de levertijd wat lang. Toen ik mijn pakket ontving, waren de producten prachtig ingepakt en zat er een koelelement bij voor een goede bewaring. De producten waren superlekker en vers, vandaar mijn 5 sterren.
Pakketje binnen paar dagen binnen. Echter 2 potten breuk. Mailtje gestuurd en werd netjes op gereageerd dat ik nieuwe kreeg. Ps. PostNL levert veel beter dan DHL. Als ik jullie was zou ik overstappen. Scheelt werk en herstelkosten.
Ondanks de soms wat negatieve reviews toch maar een bestelling gewaagd vanwege de goedkopere prijzen en artikelen die ergens anders lastig te krijgen zijn. Donderdagavond besteld, zaterdag zoals beloofd netjes geleverd en alles nog ruim binnen de tht-datum. Snap de negatieve reviews dus niet, en ga hier nog zeker vaker bestellen.
Bestelling veel te laat geleverd!! Zou op zaterdag geleverd worden en werd uiteindelijk pas op dinsdagmiddag geleverd. Heel jammer want dit zou mee op vakantie gaan en kan bij thuiskomst waarschijnlijk alle cassave en aardappelen in de prullenbak gooien! Zonde.
Groot voorraad, groot assortiment, snelle verzending, goede communicatie over verzending en ontvangst.
Ik had geen bevestiging gekregen van bestelling. Volgende dag geappt en snel antwoord. Alles in orde en bestelling snel binnen. Netjes verpakt
binnen de korstte keren besteld en ontvangen. het is een aan te raden website

Bestelling binnen een paar dagen ontvangen.

Moest even bellen waar mijn bestelling bleef, maar heel goed te woord gestaan en geholpen met de keuze. Daarna heb ik de bestelling de volgende dag thuisbezorgd gekregen.

Parfait

Envoi super rapide, produits bien protégés. Si un produit n'est pas disponible, il est remplacé par quelque chose de similaire et si pas, il est remboursé. J'ai déjà commandé plusieurs fois sur ce site et tout est toujours parfait. Je recommande sans hésiter

Antwoord van targetmart.nl

Merci beaucoup pour votre avis 5 étoiles ⭐ Nous sommes ravis d’apprendre que la livraison rapide, la protection des produits et notre gestion des remplacements ou remboursements vous donnent entière satisfaction. Merci pour votre confiance et votre recommandation — au plaisir de vous servir à nouveau !

Ruime voldoende

Bestellen en leveren gaat heel goed. Leuk assortiment. De flessen worden heel verlof ingepakt, misschien een beetje teveel ingepakt. Kleine aandachtspuntjes: houdbaarheidsdatum en voorraad, maar dat is altijd lastig met moeilijk verkrijgbare artikelen. Ruime voldoende dus!

Antwoord van targetmart.nl

Hartelijk dank voor uw 4-sterren review! ⭐⭐⭐⭐ Fijn om te horen dat het bestellen en leveren goed is verlopen en dat u ons assortiment waardeert. Bedankt ook voor uw eerlijke feedback over de verpakking, houdbaarheidsdatum en voorraad — deze nemen wij zeker mee om onze service verder te verbeteren. Graag tot een volgende bestelling bij Target Mart!
Soms krijg jullie somige digens niet in order. Voor de rest, het is prima.