steigerbuisstunter.nl- Logo - Beoordelingen

steigerbuisstunter.nlReviews

: 1.878Uitstekend

4,65

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 aug. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
steigerbuisstunter.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij steigerbuisstunter.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 17 aug. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
steigerbuisstunter.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij steigerbuisstunter.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor steigerbuisstunter.nl

388 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.878 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


31 jul. 2022
doordat ik het moeilijk vond om het juiste frame te bestellen heb ik telefonisch contact gezocht. ik werd fijn tewoord gestaan en er werd goed met me mee gedacht. ze hebben de maten voor me berekend, de hoeveelheid stieken gegeven die ik erbij moest kopen en wat heel erg fijn was is dat ze de maten van het doek doorgaven. ik kon de maten van het doek zo doorgeven aan de firma die het doek voor me zou maken. bij levering klopte alles! het doek kon zonder problemen worden bevestigd. bedankt voor het meedenken!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


5 mei 2022
Ondanks feit dat het team er alles aan doet om de bestelling bij je te krijgen en goed communiceert, slaagt hun transporteur (Wesseling logistics, gebruik makend van Van Eck) er iedere keer weer in om spullen NIET in goede orde van A naar B te krijgen: komt bezorgafspraken niet na, raakt onderdelen van bestelling kwijt, laat niets van zich horen en blinkt uit in botheid bij bezorging. Nu twee keer een bestelling geplaatst en twee keer was het pet. Denk dat een derde keer er niet meer van komt.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor steigerbuisstunter.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
4 okt. 2022 
Goed ingepakt, precies zoals op de website. Snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van steigerbuisstunter.nl
4 okt. 2022
Dankjewel voor je mooie 5 sterren review. We verpakken de materialen met grote zorg fijn dat je dit is opgevallen. We helpen je graag weer een volgende keer!
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022
Snelle en correcte levering van de bestelling,top service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2022
Snelle levering en helemaal naar verwachting.
Beoordeling melden
Antwoord van steigerbuisstunter.nl
21 okt. 2022
Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens is gegaan met je bestelling. We zien je graag terug een volgend project!
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Goede prijs, snelle en nette levering.
Beoordeling melden
Antwoord van steigerbuisstunter.nl
25 okt. 2022
Bedankt voor je mooie 5 sterren review! Mooi dat onze prijzen en levering van de vervoerder naar wens zijn. We helpen je graag weer in de toekomst.
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
Snelle en zeer verzorgde zending!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022
Goede service en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 sep. 2022
Alles goed. Uitstekend geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
Goed advies en snel geholpen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
Tijdig en juist geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van steigerbuisstunter.nl
11 okt. 2022
Bedankt voor de review! Fijn dat alles in orde was. Ziet er netjes uit.
 Geverifieerde beoordeling
28 sep. 2022
Snel oprijd en kompleet
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022
Alles prima verlopen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 sep. 2022
snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van steigerbuisstunter.nl
27 sep. 2022
Bedankt voor je positieve beoordeling! Goed om te horen dat onze bezorgservice probleemloos verlopen is.
 Geverifieerde beoordeling
2 okt. 2022
Houden zo 👍👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022 
van A B.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van steigerbuisstunter.nl
3 okt. 2022
Bedankt voor je 5 sterren voor onze producten en levering!