807 reviews in totaal   103 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

807 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 27 jul 2020

wickey.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten waarderen het grote aanbod en de vele keuzemogelijkheden op de website. Daarnaast wordt de website als duidelijk, makkelijk te gebruiken en informatief ervaren, wat het bestelproces vergemakkelijkt. Er zijn echter verschillende verbeterpunten. Klanten ervaren regelmatig vertraagde, incomplete of slecht gecommuniceerde leveringen. De klantenservice wordt vaak als slecht bereikbaar, traag of niet reagerend ervaren. De kwaliteit van het hout en de materialen wordt vaak als ondermaats bestempeld, met klachten over scheuren, kromme planken en slechte afwerking. Ook vinden veel klanten het in elkaar zetten van de producten ingewikkeld vanwege onduidelijke handleidingen, gebrek aan voorgeboorde gaten en onduidelijke onderdelen. Tot slot zijn er uiteenlopende meningen over de prijs-kwaliteitverhouding; sommigen vinden de prijs scherp, terwijl anderen het product te duur vinden voor de geboden kwaliteit.

Reviewswickey.nl

Groot aanbod en zeer veer mogelijkheden om te kiezen

Groot aanbod op de site, veel mogelijkheden om te kiezen. Juiste en fijne productomschrijvingen waardoor een keuze maken zeer snel en goed verloopt.

Antwoord van wickey.nl

Wat fijn om te horen dat ons aanbod en de productomschrijvingen je hebben geholpen bij het maken van een keuze! We hopen je snel weer te zien!

Waardeloos!

Erg bijzonder dat ik dit mailtje krijg terwijl ik het product nog niet eens ontvang heb. Afgelopen 8 april een bestelling geplaatst en nog steeds is deze niet binnen. Telefoontjes worden niet opgepakt en ook op onze mail wordt niet gereageerd, waardeloze service! Het gaat om veel geld wat je voor zo’n toestel betaald dus een beetje service mag je dan toch ook verwachten?! Wel hopen we nog steeds erg dat hij een deze weken binnenkomt maar we beginnen er zo langzamerhand een hard hoofd in te krijgen… We geven het nog even de tijd en anders gaan we stappen ondernemen want dit slaat helemaal nergens op.
De levering duurt heel lang en ook een fatsoenlijke reactie op mijn mails heb ik niet gehad. Zelfs toen ik het wilde annuleren kreeg ik hierop geen reactie. De levering heeft weken op zich laten wachten.
Mooi speeltoestel. Doet wat het moet doen. Het stellen van de schommelbalk was wat lastig omdat de 2 schuine balken eigenlijk de schommelbalk moeten klemmen. Dat lukte helaas niet dus hebben we hier zelf wat voor moeten verzinnen. Verder top product.

Antwoord van wickey.nl

Fijn om te horen dat je tevreden bent met het speeltoestel! Dank voor je feedback over de schommelbalk, we waarderen je creativiteit om dit op te lossen. Veel speelplezier!

Niet geleverde bestelling

Heb begin augustus een bestelling geplaatst maar die is nog steeds niet leverbaar. Zet dan op de site dat een artikel niet leverbaar is, dan kun je verder zoeken.
Wickey FIT Cross 662. Levering bijna een maand later geleverd dan bij bestelling aangeven. Wel gemaild over vertraging van 'enkele dagen'. Levering zelf beschadigd (aantal planken kapot/beschadigd, aantal dwarsbalken gekrast) en incompleet (e.g. er miste een paal voor de rekstok). Opvolging met telefoon is vrijwel niet te doen (werken halve dagen, en soms heb je überhaupt geen verbindingen met een medewerker). Email contact / formuliertjes is suboptimaal (AI generated antwoord, beperkte manier om schade door te geven, en proces voor meldingen van schade en missende onderdelen is nogal omslachtig -> veel effort, die het niet zou moeten kosten bij fouten aan de kant van Wickey)
Soms wat lastig terug te vinden, maar beschrijvingen duidelijk en genoeg mogelijkheden

Antwoord van wickey.nl

Fijn om te horen dat je de beschrijvingen duidelijk vindt en genoeg mogelijkheden hebt gevonden! We waarderen je feedback en blijven ons best doen om het nog beter te maken.
Slecht bereikbaar, maar webshop werkt prima!

Antwoord van wickey.nl

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop! We werken aan het verbeteren van de bereikbaarheid, dus bedankt voor je feedback!
stapel korting duurder was dan een set ankers met glijbaan ankers los erbij te bestellen

Antwoord van wickey.nl

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, laat het ons gerust weten. Geniet van je aankoop!

Slechtste webshopervaring ooit: goedkoop product en geen klantenservice

Zeer slechte ervaring met Wickey. De prijzen die gevraagd worden staan totaal niet in verhouding tot wat je uiteindelijk ontvangt. Je krijgt in feite een bouwpakket met een stapel losse planken. Zelfs het zeil moet je nog zelf op maat knippen en de vormen eruit snijden. Voor deze prijs verwacht je een kwalitatief en doordacht product, maar alles oogt goedkoop en amateuristisch. Het ergste is echter de klantenservice. Reageren doen ze nauwelijks of pas na lange tijd. Ik probeer inmiddels al drie weken een retour aan te melden, maar krijg keer op keer geen reactie. Dat is simpelweg onacceptabel. Gelukkig heb ik via Klarna betaald, waardoor ik als consument nog enige bescherming heb. Op dit moment voel ik me eerlijk gezegd gewoon opgelicht. Veruit de slechtste webshopervaring die ik ooit heb gehad. Mijn advies: bestel hier vooral niet. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Alles duidelijk zichtbaar, heldere uitleg en productinformatie.

Antwoord van wickey.nl

Wat fijn om te horen dat alles duidelijk zichtbaar is en de productinformatie helder is! We waarderen je feedback enorm en hopen dat je veel plezier beleeft aan je aankoop!
Het is een mooi en stevig speeltoestel waar onze wilde jongens heel lang mee kunnen spelen.

Antwoord van wickey.nl

Wat fantastisch om te horen dat jullie blij zijn met het stevige speeltoestel! Het klinkt alsof jullie jongens er echt veel plezier mee hebben, en dat is precies wat we hopen te bereiken!

Artikel maar deels geleverd

Na meer dan een maand wachten (waardoor de kopersbescherming al verlopen is voordat je de aankoop überhaupt krijgt) worden maar een deel van de artikelen geleverd. Vervolgens is er totaal geen contact te krijgen met het bedrijf over het ontvangen van de rest van de onderdelen of het retourneren van het toestel. De onderdelen die wel geleverd zijn, zijn in slechte staat en zitten onder de groene vlekken, waarvan door een ai-machine wordt gezegd dat je deze zelf kunt gaan opschuren. Onacceptabel voor deze prijs. Ik zit nu met een tuin vol onderdelen, en een opgenomen vakantie speciaal voor de montage waarin ik helemaal niks kan.

Trage levering, houtkwaliteit valt tegen

Trage levering en communicatie. Kwaliteit van het hout valt tegen. Balken zijn krom en scheef afgezaagd. Planken te kort. Uitzoeken onderdelen onhandig doordat er verschillende versies aast elkaar geleverd lijken te zijn.

Lekker spelen!

Onze kids zijn blij met hun nieuwe speeltoestel! Het in elkaar zetten ging prima. Duidelijke instructie. Echter de palen in het beton zetten en deze bijbehorende instructies waren wat lastiger.

Antwoord van wickey.nl

Wat geweldig om te horen dat je kinderen blij zijn met hun nieuwe speeltoestel! Fijn dat de instructies duidelijk waren, en we waarderen je feedback over het plaatsen van de palen in het beton. Veel speelplezier!
Makkelijk te bestellen zandbak, snel geleverd!

Antwoord van wickey.nl

Wat fijn om te horen dat de zandbak gemakkelijk te bestellen was en snel is geleverd! Veel speelplezier ermee!

Eenvoudig en snel

Eenvoudig, duidelijk en snel. Alles goed uitgelegd.

Antwoord van wickey.nl

Geweldig om te horen dat alles eenvoudig, duidelijk en snel was! We doen ons best om alles goed uit te leggen, en het is fijn om te weten dat dit is opgevallen.
Overzichtelijke webshop en uitgebreid assortiment. De fit lijn lijkt precies wat we zoeken met onze 3 jonge zoons die regelmatig energie kwijt moeten. We hebben het product nog niet ontvangen dus kan dit niet beoordelen in deze review. Misschien is dat ook meteen een puntje van feedback. Vraag hierom na levering zodat ik een complete ervaring kan delen.

Antwoord van wickey.nl

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop en het assortiment; we hopen dat je veel plezier gaat hebben met het product zodra het binnen is!
Duidelijke omschrijving en degelijke instructies

Antwoord van wickey.nl

Super dat je de duidelijke omschrijving en instructies waardert! We hopen dat je veel plezier hebt met je aankoop!
Erg makkelijk te bestellen en veel voordelen voor de klant. Erg klant gericht.

Antwoord van wickey.nl

Wat fijn om te horen dat je de bestelling zo gemakkelijk vond en dat je onze klantgerichte aanpak waardeert! We doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

wickey.nl

Vreugde, speelplezier, avontuur! Dit en nog veel meer wacht op u bij Wickey - de toonaangevende fabrikant van o.a. speeltoestellen, klimrekken, schommels en kinderbedden. Ontdek een enorm aanbod aan s...