wickey.nl

758 reviews in totaal   120 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen positief over de duidelijke en overzichtelijke website, met handige functies om producten te selecteren en vergelijken. Het brede assortiment en de vele keuzemogelijkheden worden gewaardeerd. Ook wordt de kwaliteit van de speeltoestellen vaak positief benoemd en is men meestal tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn snelle leveringen en een soms behulpzame klantenservice pluspunten. Er zijn echter ook verbeterpunten. Sommige klanten vinden de zoek- en vergelijkfuncties voor verbetering vatbaar. Er zijn meerdere klachten over scheef, krom of niet goed afgewerkt hout en beschadigingen aan de speeltoestellen. De levertijd levert regelmatig problemen op door vertragingen en onduidelijke communicatie rondom bezorging. Verder worden de handleiding en montage-instructies vaak als ingewikkeld of onvolledig ervaren, wat het opbouwen lastig maakt. Ten slotte zijn er veel klachten over trage, afwezige of gebrekkige respons van de klantenservice en vinden sommige klanten de kwaliteit niet altijd in verhouding tot de prijs.

Reviewswickey.nl

Antwoord van wickey.nl

Danke für dein tolles Feedback! Wir freuen uns, dass du mit deinem Einkauf zufrieden bist und hoffen, dich bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Zonde van je geld

Hout was niet voorgeboord dat wisten we. Maar de beschrijving was zeer ingewikkeld. Ook nu na een weekje begint het hout ook te scheuren op meerdere plekken. Voor die 600 euro is dit het niet waard.

Antwoord van wickey.nl

We begrijpen je teleurstelling, vooral wanneer de montagebeschrijving ingewikkeld is en het hout al na korte tijd scheuren vertoont. In deze prijsklasse verwacht je terecht een betere totaalervaring. Je feedback over de beschrijving en de staat van het hout geven we intern door aan onze klantenservice zodat dit kan worden bekeken. We hopen dat het product desondanks gebruikt kan blijven worden en dat het alsnog plezier oplevert.
Goede prijs kwaliteitverhouding! Veel keuze en aanpassingsmogelijkheden!

Antwoord van wickey.nl

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en de vele keuzemogelijkheden! We hopen dat je veel plezier hebt met je aankoop!

Leverdatum

De aangegeven leverdatum aanhouden . En niet dat het later geleverd word.

Antwoord van wickey.nl

We vinden het fijn dat je het belangrijk vindt dat de leverdatum wordt nageleefd. We doen ons best om ervoor te zorgen dat je volgende bestelling op tijd komt!

Kinderdroom komt uit

Fantastisch afgewerkte kwaliteit uit gangelt

Antwoord van wickey.nl

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit! We zijn blij dat ons product aan je verwachtingen voldoet.

Zorgeloos shoppen voor veilig buitenspelen!

Onze ervaring met de webshop was erg positief. De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, wat erg helpt als je gericht zoekt naar een speeltoestel voor jonge kinderen – in ons geval voor een kind van 1 en een van 3 jaar. Wat we bijzonder prettig vonden, was de begeleiding bij het meebestellen van accessoires. De webshop gaf heldere suggesties voor extra onderdelen zoals een babyschommel en de benodigde verankering, specifiek afgestemd op de leeftijd en het toestel dat we kozen. Dit gaf ons het vertrouwen dat we meteen alles in huis hadden voor veilig en compleet speelplezier.

Antwoord van wickey.nl

Dank je wel voor je mooie feedback! Geweldig om te horen dat alles zo goed is gegaan en veel plezier met het Wickey speeltoestel!
In verband met verhuizing nieuwe ankers voor het speeltoestel besteld. Hier had ik er 4 van nodig totaal. Deze ook betaald en bij aankomst van bestelling blijken er 2 te ontbreken. Vergissingen kunnen natuurlijk gemaakt worden dit is menselijk. Echter heb ik contact opgenomen met de klantenservice met dit verhaal en hier ook foto’s van de doos bijgevoegd. Echter krijg ik geen reactie van de klantenservice. Dit is natuurlijk heel erg jammer.

Antwoord van wickey.nl

Dank je voor je bericht. We begrijpen dat het erg vervelend is wanneer een bestelling niet compleet aankomt en je vervolgens geen reactie ontvangt, ondanks dat je het hebt gemeld. Je melding over de ontbrekende ankers en je eerdere contact met de klantenservice geven we door, zodat hier opnieuw naar wordt gekeken en het opgepakt kan worden. We hopen dat je snel een duidelijke terugkoppeling ontvangt.
Super mooi speeltoestel voor onze dochter!

Antwoord van wickey.nl

Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met het speeltoestel voor je dochter! We hopen dat ze er veel plezier mee zal hebben!
Bestellen ok, daarna ongevraagde spam van de nieuwsbrief waar ik mij niet voor opgegeven heb, en als je je daar expliciet voor afmeld krijg je de dag daarna nog spam van de nieuwsbrief. Update: Nog steeds krijg ik nieuwe spam, terwijl verzekerd is dat ik niet op de lijst sta. De optie om af te melden geeft tevens een foutmelding. Deze organisatie heeft duidelijk hun zaken niet op orde!. Sowieso is het natuurlijk gek dat je af moet melden terwijl er expliciet gekozen is om niet aangemeld te zijn.
Ik heb nog niks ontvangen
Duidelijk omschrijving wat je allemaal kan verwachten. Wij zijn erg benieuwd naar het bed!

Antwoord van wickey.nl

Dank je wel voor je feedback! We zijn blij dat alles naar wens is en wensen je veel plezier met het Wickey-product!
Heel makkelijk te bestellen. Autofill voor adres zou een fijne toevoeging zijn.

Antwoord van wickey.nl

Dank je voor je feedback! Geweldig om te horen dat alles soepel is gegaan met de bestelling.
Overzichtelijk wat inclusief en exclusief is. Noodzakelijke attributen staan meteen onder het speelhuis zodat je alles in 1 keer kunt selecteren. Wat beter zou kunnen is wanneer je later een item wilt toevoegen, dan selecteert hij direct/wederom het speelhuisje. Daarnaast is de levertijd ietwat aan de lange kant. Overall prima ervaring!

Antwoord van wickey.nl

Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad, ondanks de langere levertijd. Veel plezier met het speelhuisje!

Een ruim assortiment en prettige site

Een ruim assortiment. Wat mij geholpen had om sneller een selectie te maken: -betere zoekfunctie binnen de site -misschien een vergelijk functie waardoor je direct de verschillen kunt zien tussen speeltoestellen die op elkaar lijken.

Antwoord van wickey.nl

Fijn om te horen dat je ons assortiment waardeert! We nemen je suggesties voor de zoek- en vergelijkfunctie mee om je ervaring nog beter te maken.

Overzichtelijke site, ruim aanbod

Wat een ruime keuze en overzichtelijke site. We hebben een slaap bed voor onze zoon besteld als verrassing voor zijn verjaardag. Zijn erg benieuwd naar het eind resultaat en het bouwproces plus zijn reactie!

Antwoord van wickey.nl

Bedankt voor je feedback! Geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent over ons aanbod en dat alles goed is verlopen. Veel plezier met het bed van Wickey!
Duidelijke site en daardoor eenvoudig te bestellen.

Antwoord van wickey.nl

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen.
Beschrijving erg slecht gedrukt! Amper leesbaar wat je moet doen! Ook verwarrend dat meerdere toestellen in 1 boekje staan je moet erg goed kijken of je dit toestel wel hebt. En de gaten zelf knippen en meten in het zeil, zou fijn geweest zijn als er een stippellijn of iets dergelijks op zou staan. Foto erbij gedaan de stippellijnen in de beschrijving zijn amper zichtbaar. Je ziet de pijlen goed maar om te zien welke onderdelen de stippellijnen zijn moet je met je neus tegen het boekje aan. Erg vervelend.

Wickey, klim/glijtoestel

Wickey, mooie en makkelijke site. We gaan een hoop plezier hebben van het speeltoestel!

Antwoord van wickey.nl

Bedankt voor je feedback! Geweldig om te horen dat je tevreden bent en veel plezier gaat hebben met het speeltoestel.
Alles prima inorde!

Antwoord van wickey.nl

Super, dass alles prima ist! Wir freuen uns, dass du zufrieden bist!