budget-bestrating.nl- Logo - Reviews

318 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.800 reviews in totaal

budget-bestrating.nl- Logo - Reviews

budget-bestrating.nl

318 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.800 reviews in totaal

De reviews voor budget-bestrating.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering, de vriendelijke en deskundige klantenservice, en het behulpzame personeel. De communicatie wordt vaak als duidelijk ervaren en de scherpe prijzen en goede prijs-kwaliteitverhouding worden gewaardeerd. Ook wordt de kwaliteit van de producten regelmatig geprezen en worden eventuele problemen meestal snel en klantgericht opgelost. Toch zijn er ook klachten over bezorgproblemen en onduidelijkheid over het bezorgtijdstip. Sommige klanten voelen zich niet gehoord of slecht behandeld door de klantenservice en geven aan dat de informatie rondom levering en bereikbaarheid soms gebrekkig of onduidelijk is. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over slechte of niet conforme producten en worden negatieve uitzonderingen bij het oplossen van problemen genoemd.

Reviews voor budget-bestrating.nl

goede service van harte aanbevolen

bestrating gekocht in Staphorst waar we super zijn geholpen en voorgelicht alles verliep voorbeeldig .van bestellen tot het afleveren door een transportbedrijf netjes van te voren door de chauffeur op de hoogte gehouden hoe laat hij er was.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Mooi om te lezen dat alles goed is bevallen. Daar doen we uiteraard ons uiterste best voor. Dank voor deze mooie woorden en voor het aantal sterren dat is gegeven. Heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Gerlien
Bestelling tot bezorging is erg vlot verlopen. Tegels zijn op de afgesproken dag/ tijdstip afgeleverd door een vriendelijke chaufffeur.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Met vriendelijke groet, Julia
Het zou fijn zijn als u het type vrachtwagen kon kiezen. De grote vrachtwagen kan mijn huis niet bereiken en een grote zak zand kan niet in de buurt worden afgeleverd.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Het klopt inderdaad dat sommige leveranciers geen mogelijkheid hebben tot bakwagen. Mocht u weer een bestelling bij ons plaatsen geef dit aan in de opmerking zodat wij kunnen kijken of er nog een mogelijkheid is om via een andere fabriek te leveren. Toch bedankt voor het aantal sterren dat is gegeven. Met vriendelijke groet, Gerlien
Nette prijs en dezelfde week nog geleverd! Chauffeur erg behupzaam door alles op volgorde van gebruik te zetten.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Fijn om te horen dat zowel het product als de service goed is bevallen. Dankjewel voor het invullen van de review en de 5 sterren die zijn gegeven. Met vriendelijke groet, Gerlien
Vriendelijke klantenservice die mee helpt. De levering werd op korte termijn op de gevraagde dag geleverd.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Dank voor deze mooie woorden en voor het aantal sterren dat is gegeven. Met vriendelijke groet, Gerlien

Snel geleverd en goede prijs, maar niet zorgvuldig.

Snel geleverd en goede prijs! Alleen bij de aflevering ('s ochtends om half 7) bleek dat aan de chauffeur niet de mededelingen zijn doorgegeven. Omdat er bij de tuin aan de achterkant bezorgd moest worden, is dat adres opgegeven. Maar er is duidelijk aangegeven dat het ter hoogte van dat adres moest zijn. Ik kreeg niet eerst een telefoontje, maar de buurman werd wel wakker gebeld :-(
Antwoord van budget-bestrating.nl
Bedankt voor uw review. We hebben de opmerkingen zo goed als mogelijk doorgegeven. Vervelend dat deze niet goed zijn over gekomen en uw buurman wakker is gebeld. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Josette Kooij Troost
Heldere communicatie, stenen zien er goed uit. Binnenkort worden ze verwerkt in ons project.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat de communicatie helder was en dat de stenen er goed uitzien. Succes met de verwerking in uw project! Met vriendelijke groet, Julia

echt een aanrader

het hele proces was gewoon goed van bestelling tot levering en kwaliteit van de tegel
Antwoord van budget-bestrating.nl
Zo horen we het graag.. Dankjewel voor deze mooie woorden. En voor de foto met het resultaat. Heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Gerlien
Vriendelijke en deskundige uitleg over de diverse materialen. Prijs - kwaliteit oké
Hartelijk dank voor deze mooie woorden. Met vriendelijke groet, Gerlien
Vriendelijk meedenken goede prijs eigenlijk alles perfect kan voor ons niet beter TOP
Antwoord van budget-bestrating.nl
Dank u wel voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u zo tevreden bent over onze service en prijs. Daar zijn we blij mee! Met vriendelijke groet, Julia
Kreeg heel snel nieuwe tegels voor die niet goed waren. Geheel zonder kosten. Top.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Hartelijk dank voor uw review en uiteraard voor het aantal sterren dat is gegeven. Geniet van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Gerlien
RD
R d.
Super goed geholpen, keurig netjes en snel geleverd voor een schappelijke prijs.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Fijn om uw positieve review te lezen. Hartelijk dank daarvoor. Met vriendelijke groet, Gerlien
Goede service en snelle levering En zeker niet te vergeten prijs ook goed
Antwoord van budget-bestrating.nl
Dank u wel voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over de service, levering en prijs. We waarderen uw feedback! Met vriendelijke groet, Julia
EB
Ellen B.
Product was snel gevonden op de website.Bestellen verliep snel en goed.Werd netjes op de hoogte gehouden wanneer producten werd bezorgt. En had de producten snel in huis.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Fijn om te lezen dat eigenlijk alles naar wens is geweest. Heel veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Gerlien

Snel en makkelijk besteld. Bezorging wederom prima in orde.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Fijn om te lezen dat alle naar wens is verlopen Hartelijk dank voor deze woorden en het aantal sterren dat is gegeven. Met vriendelijke groet, Gerlien
Snelle levering, prettige communicatie met chauffeur over lossen, ook als je niet thuis bent.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Fijn om te lezen dat de service en communicatie goed zijn bevallen. Dankjewel daarvoor en uiteraard voor de 5 sterren die zijn gegeven. Met vriendelijke groet, Gerlien
LR
Leonard R.

Communicatie & service

Communicatie, service, levering en kwaliteit vh product.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Dank u wel voor de 5 sterren, we zijn blij dat het eindresultaat mooi is geworden! Met vriendelijke groet, Julia
Fijne website en ook nog een leuke korting gekregen.
Antwoord van budget-bestrating.nl
Hier doen we het voor. Dank voor deze woorden en uiteraard voor de 5 sterren die zijn gegeven. Met vriendelijke groet, Gerlien

Is mooi geworden top 👌

Is mooi geworden , type lucca
Antwoord van budget-bestrating.nl
Mooi om het eindresultaat ook te zien. Dank daarvoor en uiteraard voor het aantal sterren dat is gegeven. Met vriendelijke groet, Gerlien
goede contacten, goede service, fijne medewerkers
Antwoord van budget-bestrating.nl
Super bedankt voor uw review, fijn dat u zo tevreden bent over ons contact en de service. Met vriendelijke groet, Julia