V&D

2.448 reviews in totaal   815 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn overwegend tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van de producten en waarderen het brede aanbod en de verschillende prijsklassen. Ook wordt het bestelproces als duidelijk en gemakkelijk ervaren, en snelle levering wordt gewaardeerd wanneer dit goed verloopt. Er zijn echter veel klachten over het retourproces, dat als verwarrend, traag of kostbaar wordt ervaren, met onduidelijke instructies en gebrekkige communicatie over retourzendingen en terugbetalingen. Ook wordt er regelmatig geklaagd over gebrekkige of late communicatie, onduidelijke informatie over bestellingen, en het slecht bereikbaar zijn van de klantenservice, vooral bij problemen met bestellingen of retouren. Daarnaast zijn er klachten over vertragingen bij leveringen, en over het niet op voorraad zijn van bestelde artikelen, wat leidt tot annuleringen of teleurstellingen.

ReviewsV&D

V&D is er nog gelukkig in haar grote variëteit in aanbod! Maar het moet weer terug in de steden met haar mooie eigen gebouwen, om weer echt onder de mensen te komen! Ik dank dat meer dan 75% van de bevolking dit zeer zal waarderen en weer lijfelijke klant wordt. Alleen moet dit niet te lang duren, er zijn nu nog velen die V&D kennen en dit moet in deze tijd weer in de winkelstraten gevoegd worden, net als HEMA en Blokker bijvoorbeeld. Ik kijk nog steeds online bij V&D maar je moet er naar toe kunnen, rondlopen rond kijken en genieten en kopen.😊

Antwoord van V&D

Hartelijk dank voor uw feedback, wij stellen dit op prijs!

Bekendheid moet beter.

Voor kleding start ik vaak bij andere namen , bv Peek&Cloppenburg, maar ook Otrium en you name it. V&D zit niet echt in mijn systeem maar kom daar soms wel terecht omdat ik vaag weet dat jullie vaak ook kleding/andere artikelen hebben die ik zoek. Ik weet toevallig dat jullie na het faillissement al vrij snel ONLINE zijn doorgestart. Maar toch ga ik niet snel genoeg naar jullie site omdat ik te weinig herinnerd word dat jullie er ook zijn. Een vriendin van me, die de weg op internet wel weet, vertelde ik het laatst. Zij wist het niet eens, terwijl ze groot fan van Ven D was! TIP: word veel beter zichtbaar!!! Ik heb onthouden
Het duurt lang tot de bestelling volledig komt van de verschillende verkooppartners.En deze zenden geen retourformulier weder retourlabels mee.Dat is een probleem voor de klant. En bij achteraf betalen informeren ze veel te laat Billink om sneller en het correcte bedrag te kunnen betalen.Dat kan en moet beter.Voor de rest,V&D heeft items van goede kwaliteit en ook afgeprijsde items zijn goed.

Antwoord van V&D

We stellen uw feedback op prijs en nemen deze mee om onze service in de toekomst te verbeteren. Dank u wel!
Blij met 1 van de 2 artikelen. Het andere retour gestuurd ivm andere kleur dan verwacht (by far niet dezelfde als ik dacht gekocht te hebben. Geretourneerd, ging vrij gemakkelijk. Kom ik naderhand de pakbon tegen, waarop staat dat je die te allen tijde mee moet sturen. Dit stond niet bij de retourinstructies … Ik hoop dat het goed gaat, retour is nog niet afgewikkeld.

Veel keuze, maar lastig retourneren

Ik had 4 artikelen besteld, waarvan 3 helaas retour gestuurd. Bij geen enkel artikel was een retourlabel toegevoegd. Deze moest apart opgevraagd worden. Van 1 artikel was een link, die niet werkte. Binnen 24 uur zou ik een reactie krijgen; dit werden uiteindelijk 3 dagen. Gelukkig net op tijd retour. Leuke artikels, beleefde reacties, maar vanwege lastige retour zal ik niet meer snel bij V&D bestellen.

Antwoord van V&D

Hallo, het spijt ons zeer te horen van deze problemen, maar we zijn blij dat ons team ons kon helpen. We zijn teleurgesteld dat u hierdoor niet meer terugkomt. Met vriendelijke groet, Team V&D
De bestelde spullen kwamen uiteindelijk, maar er was geen enkele / of heel weinig communicatie tussen het moment van bestelling en het moment van levering. Er werd gezegd dat een externe leverancier voor de bezorging zou zorgen, maar die communiceerde hierover niet. Je denkt dan al snel dat je een aap bent gelogeerd.

Geduld n vertrouwen in V&D wordt op de proef gesteld

Het duurde langer dan een week voordat ik mijn bestelling ontving, dit zonder enig tussentijds bericht. Er was ook geen mogelijkheid om de zending te volgen. Telefonisch is V&D niet bereikbaar. Op een vraag via de mail krijg ik een automatisch antwoordbericht dat mijn vraag in behandeling wordt genomen..... Uiteindelijk toch 'gewoon' de bestelling ontvangen. Een opluchting. Wat er verbeterd kan worden lijkt me duidelijk.
2 broeken besteld, 1 netjes bezorgd. De andere is een track en trace code voor aangemaakt maar zo het lijkt nooit ontvangen door DHL. Bij de bestelling staat voltooid terwijl ik het 2e pakket nooit ontvangen heb. Mail gaat erg traag, bij de Chat ging het vlotter. De leverancier heeft toegegeven dat ze het pakketje kwijt zijn. Inmiddels staat er bij mijn bestelnummer een korte broek ipv van een Capri. Via het chat contact heb ik aangegeven dat ze het bedrag terug mogen storten. Benieuwd wanneer en of dit gaat gebeuren zonder dat ik weer contact moet opnemen. Blijf hoopvol dat mijn geld wel terug komt, de hoop dat de broek nog komt heb ik opgegeven. Nu 10 dagen geleden.

Antwoord van V&D

Beste Klant, Het spijt me dat dit even moest duren, maar volgens ons systeem zou dit nu voor u opgelost moeten zijn. Zo niet, neem dan alstublieft opnieuw contact op. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Team V&D
S J
Sandra J.
Veel keus in verschillende prijsklassen. Schoenen retour gestuurd omdat ze minder stevig waren, niet gevoerd, dan 'hetzelfde' paar dat ik al langer had. V&D kan hier niets aan doen. Geld stond een week na retour sturen alweer op mijn rekening. Alleen was er geen correspondentie over ontvangst ed.

Antwoord van V&D

Beste Klant, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. De nooit over correspondentie is meegenomen en we hopen dit snel te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team V&D
Ik vind het fijn dat het product aanwezig was.een keer eerder stond er een product op de afbeelding maar was niet leverbaar. Dus niet leverbaar er mee af, Verders alles goed,ik dank jullie,

Antwoord van V&D

Beste klant, Het spijt ons dit te horen. Als marktplaats hebben we niet altijd direct toegang tot de voorraad van onze partners en er zijn soms vertragingen in de synchronisatie. We doen ons best om dit te voorkomen, maar het kan soms resulteren in een aankoop die niet beschikbaar blijkt te zijn. We zijn blij dat uw artikel deze keer wel beschikbaar was. Met vriendelijke groet, Team V&D
A B
A.A. B.

Short van Cappucino.

De uitgebreide keuzemogelijkheden (assortiment), vlot te bestellen, vlotte levering. Helaas was de afwerking van het (enige) knoopsgat van de broek wat minder goed, maar daar kan VenD niks aan doen.

Antwoord van V&D

Bedankt voor uw begrip. Neem gerust contact met ons op als we u kunnen helpen. We zijn blij dat alles verder goed is gegaan!
Bestellen ging prima, maar communicatie was niet zo uitgebreid. Ik kreeg maar de helft van mijn bestelling. Geld werd deels ook teruggestort, maar geen mail met uitleg hoe dit zat. Zal wel onvoldoende voorraad zijn geweest, maar dat kun je dan toch laten weten.

Antwoord van V&D

Beste Klant, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop. Ons excuus voor de wat gebrekige communicatie, maar er wordt absoluut aan gewerkt. Met vriendelijke groet, Team V&D

Uitmuntende service

Had me erg verheugd eindelijk dat artikel gevonden te hebben waar ik al lang naar zocht. Helaas bleek er een onvoorziene uitvoeringsafwijking aanwezig te zijn. Teleurgesteld artikel toch moeten retourneren. Verzending en retourzending (na aanmelding) volgens het boekje. Geld retour binnen twee werkdagen.

Antwoord van V&D

Beste Rob, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team V&D
Op trustpilot staan heel veel negatieve recensie over V&D metname over de retourformulieren en de juiste ordernummer. Veel mensen maken de fout dat zij de nota pakken die in de doos mee wordt gestuurd, fout dus, de nota die per email heeft gekregen is het juiste ordernummer wat moet worden ingevuld bij de retouraanvraag. Daar wordt bij V&D geen aandacht aan gegeven en zou wel een hou ellende besparen.

Antwoord van V&D

Hallo klant, Bedankt voor uw feedback over het retourproces. We zullen dit meenemen. Met vriendelijke groet, Team V&D
D H
Dereck H.

Hoge verzendkosten

Perfecte levering van bestelling. Alleen het feit dat je zowel bij het ontvangen als het retour sturen een flinke som voor verzending moet betalen weerhoudt mij ervan weer nogmaals bij hun een bestelling te doen!

Help, retourneren niet mogelijk!

Retourneren niet mogelijk. Telefonisch contact opnemen niet mogelijk. Help, ik ben al mijn geld kwijt. Helaas moeten de bestelde artikel retour en dan begint de ellende. Ik heb de artikelen retour gemeld een aangegeven dat ik kies voor éénmalige retourkosten. De factuur van de retourkosten heb ik wel ontvangen maar de link naar de verzendlabels werkt niet. Ik krijg een blanco scherm zonder retouradres en zonder barcode. Ik heb een melding hierover gemaakt, maar geen reactie gekregen. Het telefoonnummer dat vermeld staat werkt niet. Ik ben ten einde raad. Het gaat om veel geld. Naïef als ik ben vond ik V&D nog betrouwbaar klinken. Dus ook via deze weg, neem aub contact met mij op. Ik heb gemaild naar contact@vd.nl met onderwerpregel: Help, retourneren lukt niet. Ordernummer 99250 en subordernummer 189903

Antwoord van V&D

Beste klant, Het spijt ons zeer te horen dat er een probleem was met de labels. We zien dat iemand van ons team uw vraag heeft beantwoord en de labels heeft verstrekt die u nodig heeft, zodat u uw retourzending kunt voltooien. Neem gerust contact met ons op als u nog steeds hulp nodig heeft. Met vriendelijke groet, Team V&D

Voorraad niet voor elkaar op de website

Had een jasje besteld en dat blijkt dan achteraf niet op voorraad te zijn. Heel vervelend aangezien ik hem ook ergens anders kon bestellen en uiteindelijk te laat was omdat deze al was verkocht. Als ik dat had geweten dan had ik het niet bij V&D besteld. Verder is alles weer netjes teruggeboekt

Antwoord van V&D

Beste Klant, Het spijt ons te horen. We hebben als marktplaats helaas niet altijd direct inzicht op de inventaris van onze partners, en er is soms een vertraging in de synchronisatie. We doen ons best dit te voorkomen, maar dit resulteert soms in een aankoop die toch niet beschikbaar blijkt. Onze excuses voor deze nare ervaring. Met vriendelijke groet, Team V&D
Het duurt heel lang om een retour te verwerken. Inmiddels 3 weken en geen bericht (en geen terugbetaling). Het gebeurt regelmatig heelaas…

Antwoord van V&D

Beste Klant, Dat spijt me te horen. Wij verwachten inderdaad beter. Het is op het moment druk, maar we hopen zo snel mogelijk terug te komen op elk bericht. Via onze contactpagina kan u ook gebruik maken van onze Live Chat service (beschikbaar maandag-vrijdag, 9 tot 5). Dit vervangt onze telefoonlijn. Met vriendelijke groet, Team V&D
4 sep geleverd - 4sep retour gestuurd naar J van Mourik & zoon tot op heden 12 sep. Nog geen geld terug gehad (schoenen waren mooi maar te groot)

Antwoord van V&D

Hallo, We geven verkopers maximaal 10 dagen de tijd om terugbetalingen te verwerken vanaf de datum waarop de retourzending bij hen is afgeleverd. Neem contact met ons op als deze tijd verstreken is via contact@vd.nl Met vriendelijke groet, Team V&D
Ik vond dat ik lang op de bestelling moest wachten. Helaas was de rok ook nog te groot. Heb het retour gezonden en ook daar niets meer van gehoord. Als een retour zending bij jullie binnenkomt zou het fijn zijn dat je even een berichtje krijgt van ontvangst.

Antwoord van V&D

Beste Klant, Onze excuses voor deze ervaring. We doen altijd ons best uw bestelling en contact zo efficiënt en helder mogelijk te behandelen, en dat is in dit geval blijkbaar niet gelukt. We werken eraan dat beter te doen in de nabije toekomst. Met vriendelijke groet, Team V&D