computerzaak.nl

3.133 reviews in totaal   1.084 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelheid waarmee hun bestellingen worden geleverd, vaak zelfs de volgende dag. De meeste klanten vinden de ontvangen laptops en computers van uitstekende kwaliteit en vaak beter dan verwacht. Ook wordt de behulpzame, vriendelijke en oplossingsgerichte service van het bedrijf gewaardeerd. Veel klanten vinden de prijs-kwaliteitverhouding scherp en zijn blij met de betaalbare opties. Daarnaast ervaren klanten snelle en duidelijke oplossingen bij defecten of problemen met hun bestellingen. Klanten waarderen dat hun laptops of computers kant-en-klaar zijn ingesteld en gebruiksklaar geleverd worden. De communicatie wordt overwegend als duidelijk, snel en persoonlijk ervaren, zowel via telefoon als e-mail. Het retourproces wordt als eenvoudig en snel ervaren, waarbij terugbetalingen vlot verlopen.

Reviewscomputerzaak.nl

Voor de tweede keer besteld en zeer tevreden. Kwaliteit laptops zeer goed en de service ook heel goed, vragen worden snel beantwoord en leveringen zeer discreet.
levering door verzender die het pakket gewoon voor de deur zet (met stickers op de doos van Computerzaak, is dat wel vragen om problemen--> gelukkig niet gebeurt)

Goede service en snelle levering

Goede service, als je snel een pc nodig bent en ze zijn ook nog eens vriendelijk en verstaanbaar aan de telefoon, daar kunnen de meeste bedrijven een puntje aan zuigen
Enorm tevreden over de snelle levering, kwaliteit en geïnstalleerde programma's. Dit was in korte tijd mijn tweede bestelling. Hoort zegt het voort :-)
A V
Arie v.
U kunt niets beter doen alles was.perfect keurig verpakt een mooi toestel in nieuwstaat en zelfs nog een laadsteker met usb kabel en zeer snel geleverd top.
BESTE LEZER, ik ben uiterst tevreden voor de uitleg tijdens de installatie van de de laptop. ik heb grote problemen vanwege heftige hersenproblemen. .waarbij mijn geheugen het af laten weten, m.v..g. tom Jongerius

Ik ben blij.

Asus430 Snel geleverd en handige starthulp met de nodige gratis software. Jullie zijn Telefonisch snel bereikbaar en ik kreeg goed advies. Hij start lekker snel op. Voor mij een goedkope oplossing om vlot emails te versturen.

Tevreden over hun snelle dienstverlening.

Ik vond het jammer dat ze niet voor de bestelling konden kijken of het scherm dode pixels had. Pas na bestelling konden ze kijken, wat wel fijn was ipv achteraf moeten retourneren.
Helaas net geen 5 , pc deed niet helemaal goed , Via whatsapp gebericht, gelukkig was er iemand zo ha dig om herstel usb te maken en windows overnieuw re installeren

Snelle levering en compleet

Snelle levering en alles geleverd wat ik besteld heb. Office en virusscanner geïnstalleerd. Kant en klaar voor gebruik. Geweldig, ben heel erg tevreden
Het bestelde item werkte niet. Zonder problemen werd er binnen 2 dagen een nieuwe gestuurd met een retourlabel voor het defecte item. Klasse service!!

Fijne service zonder gedoe!

Persoonlijk en goed geholpen toen iets niet werkte. Geen gedoe binnen. 24 uur hetzelfde model afgeleverd incl retourlabel. Top!
Mooie laptop voor een prima prijs, ik hoop er lang plezier van te hebben. Klein puntje mbt de installatie van de software was snel en fijn opgelost.
Alles was snel geregeld en goede customer service. En prima laptop! Wat kan beter: ik had McAfee bescherming erbij gekocht maar pas toen ik ernaar vroeg kreeg ik een aanmeld code. Dit had met uitleg in de doos met de computer al kunnen zitten. Of via een email vooraf ipv dat ik ervoor moest vragen.
voor de 2e keer een laptop besteld en weer netjes verpakt en weer heel snel afgeleverd dus voor de 2e keer weer heel tevreden

De Elitedesk en LG beeldscherm werkt prima.

Ik heb een Elitedesk computer en een LG beeldscherm gekocht. De Elitedesk en LG beeldscherm werkt prima. Ik ben erg blij met jullie goede en snelle service.

Ik ben aangenaam verrast.

Ik heb een iphone en laptop besteld, en moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. De iphone was perfect, geen enkel krasje, en werkt perfect. De laptop werkt ook uitstekend, en was compleet. Als verassing kreeg ik er ook nog eens draadloze muis en muizenmat bij. Dit maakte mij erg blij. Ik post niet vaak reviews, maar dit is het zeker waard! Bedankt, computerzaak.nl!!!
Ik had eigenlijk een andere laptop besteld, maar één telefoontje en mijn bestelling werd omgezet, de rekening werd aangepast, ik hoefde alleen maar het resterende bedrag nog even te betalen en kreeg keurig mijn gewenste laptop toegezonden! 🥳
Men doet wat afgesproken is. Computer (refurbished) ziet er goed uit en is direct werkzaam.
Duidelijke informatie op de website, snel bezorgd en daarna computer opstarten en aan de slag. Heel fijn!