Trapmatten24.nl

1.292 reviews in totaal   86 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn tevreden over de snelle en correcte levering, de goede klantenservice en de betaalbaarheid van de producten. Ook wordt het plaatsen als eenvoudig en snel ervaren en is men over het algemeen positief over de verpakking. Toch worden er enkele minpunten genoemd, zoals vertragingen en niet-ontvangen bestellingen, beschadigingen aan producten, te dun materiaal en opmerkingen over instructies of bevestiging. Daarnaast zijn er wisselende meningen over materiaaldikte, formaat, kleur en comfort.

ReviewsTrapmatten24.nl

Prachtige trapmatten tegen een mooie prijs.
Snelle levering, product voldoet aan verwachting
Snelle levering en prima kwaliteit
Alles prima, heel mooi, altijd weer.
Hoop treden krom en beschadigd, valt me tegen van de kwaliteit

Antwoord van Trapmatten24.nl

Beste heer, bedankt voor uw beoordeling. We zien dat u nog geen contact heeft opgenomen met onze klantenservice. Wij verzoeken u vriendelijk om dit alsnog te doen in combinatie met enkele foto's en uw ordernummer. Hierna kijkt onze klantenservice graag met u mee! Met vriendelijke groet, Trapmatten24.nl

Te weinig geleverd.

Ik bestel er 14, en krijg er 13 geleverd.

Snel en betaalbaar

Ik hou van winkels die doen wat ze beloven. Deze bijvoorbeeld. De prijs is goed, ze beloven dat er snel geleverd wordt, de volgende dag is het binnen, en de kwaliteit is goed. Ik ben erg van "het moet doen wat er op 'de verpakking' staat". Dat zit bij deze site wel goed!

Je kunt er niet op blote voeten oplopen…4

Je kunt er niet op blote voeten oplopen en ook niet op sokken dat doet pijn aan je voeten
Ik had jaren geleden al eens de aluminium traptreden met rubber, besteld. Die waren prima. Alleen even opletten met de juiste positie van de rubbermatten. Nu ook weer 13 besteld maar waren er 4 stuks erg verbogen en een met duidelijk geel kleurverschil, jammer, maar zelf opgelost. Had ook bij alle 13 stuks aan de bovenkant nog eens 2 gaten bij geboord en verzonken. Voor betere bevestiging. Verder alles oké. Heb geen foto's van het probleem gemaakt. Zaten erg strak en schuin in de verpakking
J S
Joes S.