399 reviews in totaal   78 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

399 reviews in totaal

Klanten zijn erg te spreken over de vriendelijkheid en het warme welkom van het personeel. De service wordt als uitstekend ervaren en medewerkers worden gewaardeerd om hun behulpzaamheid, oplossingsgerichtheid en de tijd die zij nemen voor iedere klant, zelfs bij drukte of bijzondere momenten. Daarnaast zijn klanten positief over het ruime aanbod en de mooie, betaalbare sieraden. Ook de (leden)kortingen en acties worden gewaardeerd. Aan de andere kant ervaren sommige klanten wachttijden, vooral bij weinig personeel of drukte. Verder wordt het aanbod soms als onvoldoende zichtbaar gezien en kan de communicatie over kortingen en acties duidelijker.

ReviewsLucardi Juwelier Leiden

Super good
Zeer vriendelijke mensen, en een groot aanbod in de winkel. Wat mij wel blij maakt is dat er voor elke portomone wel wat leuks te koop is. 😃
Lieve verkoopster, die ondanks de drukte alle tijd nam.
Set ringetjes terug gebracht, klacht goed opgelost, nieuwe ring uitgezocht, prima begeleiding super service! Heel hartelijk dank!
Super aardige medewerkers, blijven vriendelijk, denken mee. Dat kom je helaas vaak anders tegen.

Service in winkel goed

De service in de winkel was goed. Duidelijker aangeven waar wel/geen korting van toepassing is.

Goede klantenservice/ goede kwaliteit

Ik was bij 1 van jullie winkels, en de mevrouw die daar werkte was gelijk bereid om me te helpen. De sieraden die ze daar hadden waren ook echt mooi
De vrouw heeft ons super geholpen, Super lieve leuke vrouw
Hele aardige medewerkers
Netjes en correct geholpen door de medewerkster in leiden haarlemmersrtaat114
Vriendelijk personeel dat alles voor je uitzoekt en regelt. Nette prijzen en goede kwaliteit.

Antwoord van Lucardi Juwelier Leiden

Beste, Bedankt voor je beoordeling! Jammer dat je ervaring bij ons niet helemaal aan je verwachtingen heeft voldaan. We horen graag wat we kunnen verbeteren en hopen je een volgende keer een nog betere ervaring te kunnen bieden. Team Lucardi.
J P
Janet P.
De dame nam de tijd om mijn dochter te begeleiden bij de eerste oorbellen wissel. Mijn dochter wilde dit niet bij ons want dat was eng, de dame achter de balie deed het super goed en nam de tijd Verder gaf ze goed uitleg over de oorbellen en nog een keer het schoonmaken De oorbellen zijn prachtig en klikken goed dicht Mijn dochter voelt zich een prinses
De vitrinekast was zowat leeg en terwijl in de laden nog veel lag. Dus waarom niet de lades legen en netjes in de vitrine kast leggen. Dan zien de klanten het .

Antwoord van Lucardi Juwelier Leiden

Bedankt voor je feedback en voor het meedenken. Jammer dat de vitrine er zo leeg uitzag terwijl er nog veel sieraden in de lades lagen. We nemen je opmerking zeker mee en bespreken dit met het winkelteam, zodat ons assortiment beter zichtbaar is voor onze klanten. Team Lucardi.
Goed geholpen en mooie sieraden voor mijn zoontje

Lucardi Juwelier Leiden

Het leuke van Leiden is dat de Binnenstad weinig auto’s heeft. In Leiden is er veel te zien. De stad heeft een rijke geschiedenis, veel monumenten, theaters en een leuke binnenstad. Kortom, een stad ...