Lucardi Juwelier Leiden

383 reviews in totaal   79 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer positief over de buitengewone vriendelijkheid en het warme contact met het personeel. Ook wordt de behulpzaamheid, het meedenken en de oplossingsgerichte houding van het team gewaardeerd. De service wordt als uitstekend ervaren, mede dankzij de persoonlijke aandacht en de goede afhandeling van problemen. Daarnaast wordt de deskundigheid van het personeel positief beoordeeld en vinden klanten het prettig dat het team de tijd neemt en geduldig is, ook tijdens drukte. Het aanbod van kortingen en acties in de winkel wordt bovendien zeer gewaardeerd. Er is incidenteel kritiek op het kennisniveau van het personeel, waardoor sommigen vinden dat de deskundigheid niet altijd consistent is.

ReviewsLucardi Juwelier Leiden

Vriendelijk personeel dat alles voor je uitzoekt en regelt. Nette prijzen en goede kwaliteit.
J P
Janet P.
De dame nam de tijd om mijn dochter te begeleiden bij de eerste oorbellen wissel. Mijn dochter wilde dit niet bij ons want dat was eng, de dame achter de balie deed het super goed en nam de tijd Verder gaf ze goed uitleg over de oorbellen en nog een keer het schoonmaken De oorbellen zijn prachtig en klikken goed dicht Mijn dochter voelt zich een prinses
Goed geholpen en mooie sieraden voor mijn zoontje
Fijne verkoopster waar mijn verlegen dochter aan durfde te vertellen over het kado
Heel goed en vriendelijk geholpen jullie verkopen hele mooie sieraden en ook betaalbaar 👌
Vriendelijke bediening en nette prijzen.
Persoonlijke benadering, zeer tevreden over het personeel!
De sfeer was erg aangenaam en iedereen werd goed geholpen.

Netjes geholpen

Antwoord van Lucardi Juwelier Leiden

Dank je wel voor je beoordeling en je feedback. Jammer om te horen dat er al snel een steentje uit is gevallen, dat is natuurlijk niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. We kijken graag met je mee naar een oplossing. Wil je contact opnemen met onze klantenservice via [klantenservice@lucardi.nl](mailto:klantenservice@lucardi.nl) en je ordernummer meesturen? Team Lucardi
Hele vriendelijke meid in de winkel die echt de tijd nam om cadeautje mooi in te pakken voor mijn dochter. Gaf goed advies over de kortingen om meest gunstige prijs te krijgen! Super service
Ik kwam om voor de eerste keer gaatjes te laten zetten bij mijn dochter, zij raakt snel overprikkeld en nieuwe dingen zijn dan extra spannend. De medewerker die haar hielp was zo lief en kon haar zo gerust stellen. Haar ervaring is mede daarom zo soepel verlopen.. dat vind ik echt top
Niet als zat mee Mijn artikel zaten in het mandje maar ik mocht niet afrekenen. En als is bij mijn goed in gesteld. Ik had het besteld in Lisse waar ik eind vorig jaar probleem loos van had besteld en bezorgen was nu moet ik het in leiden door een tip van een kende maar ik heb het wel nu .ik heb een account zijde ze in leiden en dan niet kunnen betalen.